janja 27
|
ojla se tudi jaz oglašam po dolgem času....sem še vedno brez računalnika brat mi je obljubil jutri tko da upam da sedaj pa nekaj bo... drugače pa smo vsi trije mal bolni, tamala kašlja, mene je iz nedelje na ponedeljek celo noč treslo verjetno sem imela vročino pa si nisem htela it nič mert da ne bom delala panike....v soboto smo bili na marketorjadi ( vianne je blo na letališču ja ) je bla res gužva in dež ma meni je bilo kjub slabemu vremenu lepo...smo tudi mi bili v cirkusu ( afnica mala a ste se slikali s tigerčkom ) za jest je bilo full, naša mala je bla full cajta v lupijevih igralnicah je risala in ustvarjala škoda edino k je padal dež pa ni mogla na vrtiljake....grašo je bil zakon vsaj zame, bjelo dugme pa nisem dočakala smo prej odpeketali domov...v nedeljo smo pa bili na pikniku , sem tri dni zaporedoma jedla čevape no oz. v soboto pleskavico ma je skoraj isto tko da sem včeraj imela pregled in sem rekla da me bo kap k bom šla na vago pa sme se zredila v zadnjem mesecu 2 kg tko da vse skupaj do sedaj 5 itak jih imam full preveč....na pregledu je vse ok sem bla konec 23 tedna smo težki 660 g vse je ok in v četrtek zvečer grem v porodnišnico na 3D mi bo posnel filmček in slikice vse for free res je zakon ta moj g , povedala sem mu za izcedek pa me je tud pogledal vaginalno in je vse ok, tisto v petek pa sva nato ugotovila da bi lahko bila stara krvavitev ker na začetku nosečnosti na prvem pregledu je rekel da vidi nekaj malega krvi pa sem vprašala če se bo to ščistlo pa je reku da vejetno ne sedaj pa sva ugotovila da je bilo to to sicer pa če bo še kaj takega izcedka morma v poronidšnico na pregled.., drugače maternični vrat je lepo zaprt, posteljica je ok, no v glavnem vse good nisem pa vprašala kaj imamo ker bom itak v četrtek na 3D vse vidla ,ker sem mal pšrehlajena je rekel da lahko vzamem lekadol vendar ga nisem ker nisem imela vročine, danes pa sem bolljša sem pa šla danes v baby center pa sem kupila dva paketa bombažnih plenic, dva paketa krpic za umivanje, stekelničko malo od aventa, škarijce, glavniček, dve dudki ( če jih bom rabla sploh tamala jih ni htela pa sem nakupla okoli 10 različnih vrst pol, ma ene nej bodo doma ) tko da nekaj sem nabavla tud jaz....moram pogledat kaj mi še manjka pa nakup v lekarni moram nardit.. ma tko mi je bilo full lepo nekaj prinest za pikico v trebuiščku domov... nisem napisal ad aimajo danes preglede nosečnica, tanja29 in Lučka1 ker mi včeraj ni zneslo pridet do kakega računalnika, jutri pa po seznačku ima sarcy samo OGGT test, jaz ga moram it tud naredit ker sem v prvo imela ta nosečniški diabetes sam moj g mi je reku da okoli 28 tedna ne vem katera je spraševala kako je s tem meni niso nič rekli da kao 12 ur prej ne sme jest nič sladkega ??? zjutraj moraš bit tešč ti vzamejo kri takoj po posegu spiješ tisto sladko stvarco ( prvič ni tko kriza, jaz sem šla nato tud na drugi test k traja 4 ure pa je blo za spit sto krat slabše ) ko spiješ greš v čakalnico tam sediš eno uro ( moraš samo sedet ) in po uri ti spet vzamejo kri to je to... jolly upam da je vse ok s teboj ti tudi jaz pošilam oikapoke za srečo pikica5 čestitke tudi od mene srečno zadovoljno pa seveda čimmanj skrbi seznamčak danes ne bom dodajala upam da ga ne pogrešate preveč.. uhh ma sem se razpisala...deževen pozdravček