|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
16.6.2008 13:25:47   
B.M.
Pozdravljeneuser posted image
Najprej vsem čestitke ki ste imele OK MF in pa *tedy*za dobro AC inuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz se nisem cel teden nič oglasila in se sedaj malo. Pri nas ni spremembe Edino da našuser posted image vedno bolj pridno in intenzivno brca in to tako da ga tudi ati že nekaj časa lahko občutiuser posted image je čisto vshičen vsakič ko začuti brco,prav posrečeno. Moram priznat da si ga nisem znala predstavljet da bo tako zagret, no že a ne takouser posted image .Prav veselje ga je opazovat ko drži roko na trebuhu in čaka na premik. Zdaj se že pošteno čuti kako prestavlja ritko sem in tja z leve na desno prav smešen občutek,edino kar je manj prijetno je to ko se mi z rokami upre na mehur in ne spusti ma kar vroče postane...naš je namreč že z glavico navzdol.
Sem zasledila da je beseda tekla o kužkih. Tudi mi ga imamo doma invečinoma je pasjo hrano,brikete in prav tako veliko vode. Sicer dobi včasih tudi kakšno poslastico iz naše kuhinje ker je pač tak da to rad poje poleg kosti seveda. Sicer pa nima rad zelenjave to kar spretno izloči če mu jo damo zravenuser posted image . Ne moreš pa mimo njega če imaš kaj sladkega to pa se mi zdi da zavoha na daleč sploh sladoled,a to mu ni dobro dat prevečkrat tu in tam pa že.
Vreme imamo pa res neprijetno,no razen včeraj,zato že komaj čakam da mineta ta dva tedna da greva na morje sicer samo za par dni a vseeno.
Lepo bodite in uživajte v user posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.6.2008 14:47:56   
maserati
Cau, punce... joj, vam se je zmešalouser posted image ... kakšen teden me ni pa imam 20 strani zaostanka...
No, pri nas nič novega, tamali brca, mami, tati in sestrica pa vandrajo okoli... Zaenkrat vse OK, tako mi je tudi všečuser posted image , tudi v prejšnji nosečnosti so se težave pojavile na koncu... Upam, da jih tokrat sploh ne bo.

Imamo pa težave s servisom vozočkov v Baby centru oz. Arielu in se nekako ne moremo dogovorit kako in kaj... Ma ja, samo da ne bi bilo treba izpolnit, kar so obljubili... pa še na telefon ne morem nikogar priklicat... so res naredili eno sranje, zdaj, ko so se združili... Bomo videli, kako se bodo stvari obrnile.

OK, punce, fajn se imejte, zdej bo končno malo sončka!!!

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.6.2008 20:14:31   
stunfek
oj punce!
kaj ni FUL lepo, ko ni dežja :) jaz sem res v devetih nebesih namreč...s tamalo sem doma, da bi si okrepila organizem po antibiotikih ( v vrtcu takoj kaj staknejo, če imajo oslabljen imunski sistem) imava še ta teden bolniške in ker se sicer odlično počuti sva veliko zunaj in se rola jaz in pes pa šetava z njo naokoli. poleg tega se stalno nekaj crkljava tako, da zdaj moža komaj kaj pogrešam user posted image  prej ko sta bila oba odsotna pa je bilo za znort. Ta mala je tudi ful cukr, ker mi skoz majčko umika in lupčka trebuh. skratka, zelo lepi dnevi preživeti z mojo miško....mislim, da se ful zavedam, da potem, ko pride dojenček nikoli ne bo več sama in ji sedaj še toliko bolj z užitkom posvečam ekskluziven čas user posted image .

Uživam tudi, ker me fantolin fejst in redno brca in mi prav dela lušte, saj ga komaj čakam, da pride med nas in nam na glavo postavljen svet postavi v novo dimenzijo user posted image .

Uživajte z bušiji in svojimi otroci tudi vse ostale user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.6.2008 6:33:30   
sončnica24
Dobro jutro jaz pa sem danes zgodnja, čakam da je ura sedem da pokličem v zdravnstveni dom ker celo noč nisem spala me tako zob boli da sem čisto adijo pa upam da me bodo takoj vzeli ker moj zobozdravnik začne popoldne delat pa ne vem če bom zdržala tako dolgo ker nočem nobenih tablet jest, saj niti ne vem če lahko kaj.

Želim pa vam lep dan čeprav zunaj ni nič kaj lepo videti se mi zdi da oblaki samo čakajo da dež spustijo.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.6.2008 8:54:11   
Pikica5
Pozdravljene punce,

upam, da se me še spomnite, bila sem vaša čisto na začetku. Sedaj pa kar nekaj mesecih nam je zopet uspelo in sem vam morala prit povedat. Sicer upam, da bo vse vredu, saj me zopet krči mučijo user posted image  ampak tokrat verjamem, da bo, mora bit. user posted image

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.6.2008 9:01:54   
afnica mala
Pikica5- čestitkeuser posted image . Upam, da bo tokrat vse ok, in, da malo za nami dobiš dojenčka. Držim pesti!!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.6.2008 9:04:01   
*talcy*
DOBRO JUTRO ....
ja Pikica5  jaz se te spomnim in čestitam  za ponovno user posted image  user posted image user posted image user posted image  ... bo vse ok boš videla ti sam daj ležat oz . počivat in bo ... sem imela tudi jaz krče zdaj v dobrem 5 mesecu so pa ponehali ... drugače so bili moj zvesti spremljevalec user posted image  ...... tako da želim ti vse dobro  ... 'pa poročaj nam sproti kako ti gre .... user posted image user posted image user posted image

drugač sem videla da imate nekatere probleme z zobobolom ... tud jaz imam dva piškavca user posted image  eden me je začel zdaj bolet user posted image  pa samo občasno ... ma tako se bojim zobarja ... men je nočna mora user posted image user posted image  

kako gre drugače??? pri meni vse ok .... naš user posted image  tako brca da verjetno bo prišla cela nogometna reprezentanca ven user posted image user posted image user posted image  ....
zdaj pa grem na ogled vozičkov po italiji da vidimo če je kaj pametnega .....
...lep dan čeprav je odzunaj vreme katastrofa .....

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.6.2008 9:08:37   
Pikica5
Hvala afnica mala in *talcy*. Počivam ja pa malo magnezij pijem, da se umiri vse skupaj, pa hitrih gibov se predvsem izogibam, ker me takrat kar špikne. Sicer mi je malo tako, ker še moram vsak do konca julija oz. avgusta delat user posted image

Kako ste kaj ve? Že pridno brcajo vaši sončki? user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.6.2008 9:25:53   
jolly123
Jutro punce, prosim malo pozitivnih misli zame, se ravno odpravljam v bolnico. Na pregledu je namreč ginekologinja ugotovila zmehčan maternični vrat in me je zaradi možnosti prehitrega poroda, poslala v bolnico.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.6.2008 9:49:13   
stunfek
jolly123 držim pesti in ti pošiljam tono pozitivnih misli. res bom mislila nate cel dan. saj bo vse v redu. kakšna rezlika pa je med zmehčanim in skrajšanim materničnim vratom? za zmehčanega še nisem slišala...

pikica5 čestitke ob ponovnem uspehu. veš, da bo vse v redu. samo ne sekiraj se in pazi nase.

danes se vreme ne zna odločit kaj bi :) pri nas dežuje in sije sonce hkrati...mislim, da bo sonce prevladalo! jaz potem šibam na pošto moram nekaj plačat...sem nabavila stolček za hranjenje preko oglasa :) malo zgodaj, vem ampak mi je ful všeč in je ful ugodna cena :)).

no, upam, da bo dan lep in sončen, da bo jolly izvedela dobre novičke v bolnici :) in da vas pikice fino brcajo v spodbudo....mene moj sploh takole, ko sem za računalnikom sto na uro brca user posted image .

lep pozdravček!

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.6.2008 9:59:27   
afnica mala
user posted image jolly- ti bom pošiljala pozitivne misli, da bo vse ok. Ti je delala vaginalni ultrazvok? Saj drugače ne bi vedela, al kako? Zdrži še teh 16 tednov!!!!user posted image

Pikica5- tudi jaz sem imela krče, pa 3 ss za seboj. Ob krčih sem vzela buscopan, pa delala sem po 4 ure. Pazila sem res nase celo nosečnost, tako, da včeraj, ko smo šle na telovadbo sem bila čist presenečena kaj vse smemo delat.
Brcike mojega user posted image  niso kaj močne. Toliko že, da jih čuti že moj . Danes so bile redke in švohne. V nedeljo sem se zbudila in dam roko na trebuh in me je res pobrcal za dobro jutro. Kakšen dan pa skoz razgraja.

Včeraj smo bile na telovadbi in corti in coccinella- vidve imata ful večje trebuščke. Sem se kar malo zasekirala. Prej sem pa mislila, da je moj velik!! Samo, če je bilo prejšnji teden na kontrolni morfologiji ok, potem mislim, da ni panike. Ziher vaju še dohitim user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.6.2008 10:24:25   
sončnica24
Nazaj od zobarja pa me zdaj še vse skupaj bolj boliuser posted image . Moram popoldne mojega poklicat pa upam da me čim prej vzame ker drugače bom obupala nad njimi. Očitno pa je res da so zobje bolj na udaro med nosečnostjo mene nikoli v življenju niso zobje boleli in nobenih problemov nisem imela zdaj pa me cela leva stran glave boli.

Jolly držim cel dan pesti za tebe pa da se vse izide tako kot se mora. Ti pošiljam še pikapolonico za srečo user posted image

Pikica5 tudi pri tebi upam da bo sedaj vse tako kot mora biti pa lepo se pazi.

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 17.6.2008 10:25:28 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.6.2008 10:25:18   
coccinella
Ciao vse user posted image !

Ja ja danes je pa spet en čuden dan user posted image , ampak upam da bo kmalu bolje, npr. za vikend user posted image .

Res je včeraj smo bile na telovadbi in moram povedat, da mi je bilo full všeč in se po moje kar boljše počutim. Sem bila pa tudi jaz presenečena, kaj in koliko lahko vse delamo.....zanimivo. user posted image

afnica mala - jaz se ne bi preveč sekirala glede velikosti trebuščka, saj boš nadoknadila user posted image . sploh pa če je g lekel da je vse vredu.

Lep pozdrav za enkrat...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.6.2008 10:37:53   
sončnica24
Še eno vprašanje moram spet dati kri v bolnišnici pa me zanima kaj pomeni ta E in HB, ki sta napisana na napotnici, kaj preverjajo?

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.6.2008 11:27:12   
sonček75
Včeraj popoldne sem imela redni pregled.Rekla je ,da je vse O.K.Pregledala me je ginekološko in z U.Z.Naš user posted image je veselo razgrajal med U.Z.Naslednji pregled imam 22.7. in je rekla da mi bo takrat napisala papirje za porodniško in paket.
Rekla mi je da moram več piti!!!Da sem zelo izsušena.Pa popijem 1.5 l vode na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.6.2008 11:48:47   
B.M.
Ja v nosečnosti nikoli ni preveč vode,mogoče tvoj organizem potrebuje v tem času več

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.6.2008 12:37:55   
sončnica24
Pa še eno vprašanje glede zob, sem sedajle klicala sestro in me je naročla komaj 7.7. do takrat pa bi naj imela zob odprt je to normalno? Namreč jaz sem okrog zob čisti laik ker do sedaj sploh nisem vedela kako zob boli, upam samo da sedaj mine pa da imam do 7. mir ker če ne bom jutri že spet tamuser posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.6.2008 13:08:58   
stunfek
ja, poznam primere, ko je zob odprt tako dolgo...ni problema...saj menda imaš notri vsaj kako zdravilo, ne?  da ne gre hrana notri....
kar se tiče e in hb....mogoče gre za železo (hemoglobin) in eritrocite. nisem pa sigurna...železo vem, da preverjajo, da nam ne pade pod kritično mejo - ga pa imajo načelom nosečke manj kot nenoseče ženske.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.6.2008 13:38:14   
sončnica24
Ma ne jaz mam zob odprt, prav čutim da mam luknjo no saj moram redno spriat ko kaj pojem pa vse jem na desni strani, saj če ne bo bolelo bo ok problem bo če bo začelo bolet.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.6.2008 14:06:51   
jerikou
pikica5  super čestitam za ponovni uspeh.....kdaj pa pričakujete veseli dogodek? vesela sem za vaju.....user posted image user posted image user posted image

pri nas že veselo brcamo, čeprav se mi zdi da je precej lenko tale najin otroček. ima prov svoje termine ko se na polno zboksa potem pa pomoje zaspi nazaj. sem pa ugotovila, da ko je kakšna muzika naglas da miga. zadnjič ko je imela prijateljica nastop (trebušna plesalka) je na tole muziko kar po taktu bobnčkov poskakoval...HEHE

punce že zadnjič sem spraševala glede tistga testa za sladkorno. no jaz sem dubla termin in v juliju grem pit to sladkarijouser posted image ... pa sem pozabla kaj mi je rekla sestra, zapomnla sem si da 12 ur pred laboratorijam nesmem nič sladkega jest, ne spomnem se pa več kaj lahko zjutraj pred testom zaužijem, da ne bom šla ravno s praznim želodcem...katera ve povedat?
hvala
jera

Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.6.2008 14:30:58   
sarcy21
Jaz imam tudi ta test za sladkorno zjutraj moraš biti na tešče tam spiti in potem ti kri vzamejo čez eno uro oz. odvisno kateri Ogtt je

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.6.2008 14:32:10   
sarcy21
Pikica čestitke še tukaj, res sem vesela, sedaj se pa bo vse lepo izšlo, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.6.2008 14:39:50   
levinjaa
Pikica 5, čestite še od mene!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.6.2008 17:26:57   
janja 27

ojla
se tudi jaz oglašam po dolgem času....sem še vedno brez računalnikauser posted image brat mi je obljubil jutri tko da upam da sedaj pa nekaj bo...
drugače pa smo vsi trije mal bolni, tamala kašlja, mene je iz nedelje na ponedeljek celo noč treslo verjetno sem imela vročino pa si nisem htela it nič mert da ne bom delala panike....v soboto smo bili na marketorjadi ( vianne je blo na letališču ja ) je bla res gužva in dež ma meni je bilo kjub slabemu vremenu lepo...smo tudi mi bili v cirkusu ( afnica mala a ste se slikali s tigerčkom ) za jest je bilo full, naša mala je bla full cajta v lupijevih igralnicah je risala in ustvarjala škoda edino k je padal dež pa ni mogla na vrtiljake....grašo je bil zakon vsaj zame, bjelo dugme pa nisem dočakala smo prej odpeketali domov...v nedeljo smo pa bili na pikniku , sem tri dni zaporedoma jedla čevape no oz. v soboto pleskavico ma je skoraj isto tko da sem včeraj imela pregled in sem rekla da me bo kap k bom šla na vago pa sme se zredila v zadnjem mesecu 2 kg tko da vse skupaj do sedaj 5 user posted image user posted image itak jih imam full preveč....na pregledu je vse ok sem bla konec 23 tedna smo težki 660 g vse je ok in v četrtek zvečer grem v porodnišnico na 3D mi bo posnel filmček in slikice vse for freeuser posted image user posted image res je zakon ta moj g , povedala sem mu za izcedek pa me je tud pogledal vaginalno in je vse ok, tisto v petek pa sva nato ugotovila da bi lahko bila stara krvavitev ker na začetku nosečnosti na prvem pregledu je rekel da vidi nekaj malega krvi pa sem vprašala če se bo to ščistlo pa je reku da vejetno ne sedaj pa sva ugotovila da je bilo to to sicer pa če bo še kaj takega izcedka morma v poronidšnico na pregled.., drugače maternični vrat je lepo zaprt, posteljica je ok, no v glavnem vse good nisem pa vprašala kaj imamo ker bom itak v četrtek na 3D vse vidlauser posted image user posted image ,ker sem mal pšrehlajena je rekel da lahko vzamem lekadol vendar ga nisem ker nisem imela vročine, danes pa sem bolljša
sem pa šla danes v baby center pa sem kupila dva paketa bombažnih plenic, dva paketa krpic za umivanje, stekelničko malo od aventa, škarijce, glavniček, dve dudki ( če jih bom rabla sploh tamala jih ni htela pa sem nakupla okoli 10 različnih vrst pol,  ma ene nej bodo doma ) tko da nekaj sem nabavla tud jaz....moram pogledat kaj mi še manjka pa nakup v lekarni moram nardit..
ma tko mi je bilo full lepo nekaj prinest za pikico v trebuiščku domov...
nisem napisal ad aimajo danes preglede nosečnica, tanja29 in Lučka1 ker mi včeraj ni zneslo pridet do kakega računalnika, jutri pa po seznačku ima sarcy samo OGGT test, jaz ga moram it tud naredit ker sem v prvo imela ta nosečniški diabetes sam moj g mi je reku da okoli 28 tedna ne vem katera je spraševala kako je s tem meni niso nič rekli da kao 12 ur prej ne sme jest nič sladkega ??? zjutraj moraš bit tešč ti vzamejo kri takoj po posegu spiješ tisto sladko stvarco ( prvič ni tko kriza, jaz sem šla nato tud na drugi test k traja 4 ure pa je blo za spit sto krat slabše ) ko spiješ greš v čakalnico tam sediš eno uro ( moraš samo sedet ) in po uri ti spet vzamejo kri  to je to...
jolly upam da je vse ok s teboj  ti tudi jaz pošilam oikapoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica5 čestitke tudi od mene srečno zadovoljno user posted image pa seveda čimmanj skrbi  user posted image user posted image
seznamčak danes ne bom dodajala upam da ga ne pogrešate preveč..
uhh ma sem se razpisala...deževen pozdravček

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.6.2008 20:41:53   
*talcy*
jolly123  ja baje imam tud jaz zmehčan maternični vrat in malo kratek 41mm?? pa mi je rekla malo več počivat pa nič drugega user posted image  delam sicer ne sem na bolovanju ma o bolnici ne duha ne sluha ...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?