|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
23.6.2008 9:53:16   
jana84
Pozdravljene!

Se vam samo na hitro javim, ker nimam časa brati kaj vse ste čvekale prejšnji teden, ko smo bili mi na morju...
No, kot sem že omenila, smo bili mi trije (mamica, očka in naš nagajivček) na morju. Bilo je super. Sicer nam je malce vreme nagajalo, vedar nič hujšega, smo pa malo več lenarili... Res tak dopust rabi človek, da se oddahne... Nobenih obveznosti!!! Zadnje tri dni smo imeli celo zelo vroče sonce, tako da je bilo potrebno ob 11h že senčko iskati in potem ob 12h v hladno sobo... Na plan smo pa ponovno pokukali tam okrog 15.30, najprej seveda v senčko, nato pa na tisto priejtno popoldansko sonce...Tako da imamo lepo barvo, tudi trebuščka, ki je vedno večji...

Naš mali user posted image  je zelo priden, sploh ne dela problemov. Normalno brca kot velik, saj je evropsko prvenstvo v nogometu!!! Na momente je tako zanimivo videt, kako se cel trebuh premika, ko se dojenček premika po trebuhu!
Pa še ena novost v moji nosečnosti: ne morem več udobno spati in se kar hitro zbudim zjutraj...Bo potrebno večkrat na dan malo zakinkati...

Aha, dopust mi je še polepšala novica, da sem naredila izpit z 8 user posted image . Sedaj pa se učim še za dva izpita, ki ju imam, enega 26.6. enega pa 4.7. Tako da je pestro...

Zdaj pa se moram res začeti počasi učit, da naredim še ta dva izpita, potem se mi pa začne poletje user posted image ...

Ko bom imela kakšno pavzico med učenjem, pa pogledam kaj vse ste napisale med tem ko me ni bilo (sklepam da ogromno)...

papa

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.6.2008 9:56:10   
jerikou
tudi od mene en sončen pozdravček....

punce ali tudi katero od vas dajejo bolečine v hrbtu? Še posebej mogoče tiste, ki imate delo v sedečem položaju? Mene je začela dajat pekoča bolečina prej zmeraj v sedečem položaju zdej pa že kakorkoli se dam me boli. Še spat sem začela zelo slabo zaradi tega. Ali so kake posebne vaje ki jih lahko izvajamo za krepitev mišic?Ali kakšna druga rešitev? Si mislim, če imam že sedaj v 23 T take težavice kaj še bo. Je pa res da trebuh nosim zelo naprej in se mi zdi, da se mi teža naprej prevaga.

lepo vas pozdravljam.... J

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.6.2008 12:37:49   
sončnica24
Še en vroč pozdrav, ja danes pa tudi zunaj ni nič kaj prijetno je prav vroč zrak tako da se več ali manj držim nekje noter. Drugače pa pri meni ni nič kaj novega vse lepo napreduje čakam sedaj na pregled pa se mi zdi da ta mesec hitreje mineva kot prejšnji in da bo 10.7 zelo hitro tu. Čakam pa še na prve brce sicer se mi zdi da se zvečer nekaj dogaja samo nisem čisto ziher da je to to, bi pa moj user posted image zelo rad že občuto prve brce zato sem še tolko bolj nestrpna in res upam da začne ta lenobica mala brcatuser posted image .

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.6.2008 14:34:15   
B.M.
Pozdravček še z moje straniuser posted image
Danes sem imela pregled in je vse OK mali se premika sem in tja,srček bije brez napake in vse je v normalnih mejah.
Tudi jaz sem začela slabše spat in se prej zbujam zjutraj no pa saj je trebuh že tudi kar precej obilenuser posted image . Sem pa danes omenila G da me boli zg.desno rebro zjutraj najbolj in se zaradi tega tudi vstajam čez dan se umiri. Bolečina je takšna kot da bi se vdarla samo se nisem in za vsak slućaj me je dala na jeterni pregled. Zdaj čakam na izvide ki bodo jutri in če me pokliče je nekaj narobe če pa ne pa vse OK. Boljše sigurno da ni nič kot pa da je kaj narobe pa tega ne vemo. Ampak imam občutek da je vse OK.

Naslednji pregled imam 18.07.2008!

Našuser posted image kot sem že napisala veselo telovadi levo in desno in zdaj se mi zdi da že prav ločim brce ali bokse ko mu kaj paše ali ne. V petek sem pekla tote in me je začel prav močno boksat na spodnji strani ko sem začela miksat in ko sem umaknila in delala to malenkost bolj na razdalji se je umiril. Ko pa je na sporedu nogomet sploh ob kakšnem glasnem navijanju če sem slučajno pred TV pa začne z nogami kot da bi najraje že zdaj tekel za žogouser posted image prav zanimivo.

sončnica24
nič bit nestrpna tudi tvoj bo začel brcat in vrjetno že a še tega ne ločiš preden bo pa tvoj lahko kaj čutil ga boš lahko pa ti prej kar nekaj časa vsaj pri večini je tako ampak ko enkrat začne gre čas tako hitro...Moj ga sedaj že nekaj časa lepo čuti ampak še vedno se dostikrat zgodi da najprej brca kot velik in ko da ati roko na trebuh se umiri ni potem če je vstrajen začne spet tam čez kakih 10 min. Prav zanimi vi so. Ampak to je pri nas tako lahko da bo vaš skozi brcaluser posted image .

Uživajte v vročem in lepem vremenu vseuser posted image mi imamo še samo 4 in pol dni do morjauser posted image user posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
23.6.2008 16:11:18   
janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 (24.06.08 pr. v bol)
       user posted image
  MB 23 let user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted imageMF 26.05.08 user posted image  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr. 26.06.08 user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 24.06.08  user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08 (OGGT 24.06.08)
     user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image   KR 27 let user posted image
user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 02.07.08  user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 24.06.08 3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   CE 35 let   
user posted image   janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image   klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) MF 24.06.08   user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr. user posted image   27 let
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image   LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 24.06.08  user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.01.07.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image    škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image
            (user posted image - Bor ali user posted image - Hana )

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image    colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image ) MF 26.06.08 pr. 01.07.08 user posted image

user posted image   LJ 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr. user posted image   NM 29 let
user posted image    Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image ) MF 30.06.08 user posted image   user posted image   21 let user posted image -user posted image   user posted image   -  user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )  MF 26.06.08 user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted imageuser posted image user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    12
                user posted image    13
                user posted image   38

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

[/quote]

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
23.6.2008 16:17:10   
janja 27
ojla

en vroč pozdravček tudi iz moje strani
danes ps so zakurli tam zgoraj user posted image user posted image

hitim ven na zrak s tamalo pa zvečer mam en rojstni dan tko da sam napišem kdo iam jutri pregled:

user posted image    blanka1                pr. v bolnici
  user posted image    Veki222                4.pr
  user posted image    Miskolina4455      OGGT
  user posted image    Rendi                     pr.
  user posted image    "talcy"                   MF
  user posted image    vianne                   6.pr

vianne nič se nisi oglasila od četrtka upam da te tvoj novi kuža ni preveč zaposlil da nimaš časa več za nasuser posted image user posted image čakamo novičke kako se je privadil na nov domek
en klimatiziran pozdravček

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
23.6.2008 17:29:38   
Miskolina 4455
Pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Janja 27 hvala, ker si me dala na seznam.

No se že kar lep cajt nisem oglasla, mi žal ni blo tko, da bi kej napisala.
Imela sem kar precej problemov z prebavo, prejšnji teden sem namreč na blatu opazila kri, kar me je čist šokiral. Semvsa panična klicala g., pa je na dopustu, no pol sem končno dobila eno, ki jo nadomešča in sva pol s sestro ugotovile, da je najbrž počla sam žilca, ker je bilo blato pretrdo.
Ponavadi mi je uspeval prebavo urejat z donatom, kosmiči in jogurtom, a se mi zdi, da odkar jemljem Elevit je s tem še slabše, menda naj bi to povzročalo železo.
No sedej mi je g, predlagala naj kupim sam Tifol in upam na bolje.
A še mogoče kera pije Elevit in je mogoče opazila slabšo prebavo?

Nouser posted image pa kar pridno brca vedno večkrat in bolj močno, tako ga očka skoraj vsak dan čuti, ko položi roko na trebuh.

Upam, da se vse user posted image user posted image user posted image skrivate pred močnim soncem, saj včeraj in danes je kar močno.

Komaj čakam, da pride ati iz službene poti, je šel namreč danes službeno v Paris, tko bom sama do srede, pol pa smo doma do pondelka, ko gre spet v službo.

Če ma kera kakšen dober recept za boljšo prebavo se lepo priporočam.

Lepe dneve, pa se tipkamo.

Miskolina 4455

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
23.6.2008 19:09:43   
vianne
Pozdravljene...

... evo sem si vzela čas in sem vas prišla malo pokukati in pozdraviti. Me ni bilo na RR od petka saj sem bila zelo okupirana z našo psičko. Je kar dosti dela... neprespane noči, čez dan pa potrebuje še veliko pozornosti, dolge sprehode... ko je bilo pa malo mira sem pa sama počivala. Danes je bila tudi cepljena in čipirana. Sem bila tako ponosna nanjo, saj je bila zelo pridna.

Pri meni je drugače vse po starem. Jutri imam MF in upam, da bo vse O.K.
Se pa danes počutim bolj slabo. Glavobol, bolečine v spodnjem delu trebuha, miško je tudi bolj miren... ne vem ali je kriva vročina, pa utrujenost...

Drage moje želim vam mirno noč in se vam kaj oglasim jutri da vam sporočim kako je bilo na pregledu. Če bom pa bolj kasna (saj imam pregled šele  ob 14. + še laboratorij) pa se oglasim pojutrišnjem.

Držite pesti, da bi naša psička danes mirno spala brez joka.... ja to je pa vasaj za naprej ha, ha...

(odgovor članu Miskolina 4455)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
23.6.2008 20:17:20   
levinjaa
Pozdravljene. Uspešno sem prestala današnji pregled, ni bilo nič posebnega, razen da so me stehtali. V slabih 6 mesecih sem pridelala 6 kg. Kar sicer ni nič katastrofičnega, pa bi vseeno raje videla, če bi imela kakšno kilco manj. Čeprav pa moram priznati, da se mi je zadnje 2 tedna ali kaj takega apetit malo umiril in ne pojem več (čisto vsega) kar najdem user posted image user posted image user posted image

Za seznam: naslednji pregled imam 28.7. (4.), sem pa iz Ljubljane.

LP

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
23.6.2008 21:00:09   
*talcy*
ojla ... no jutri pa tudi mene čaka pregled bomo delali MF .... user posted image  čeprav se tako bojimmmmm ...
vianne no jutri imave pa obe ob 14.00 MF ... a si kaj živčna??? jaz sem taka nemirna
naš user posted image  brca sto na uro ... drugače imam tud jaz zdaj neke bolečine v trebuhu že cel dan pa malček slabo mi dela in ravno tako mal glavobola ... ne vem od kod vse to .. al ta vročina al kaj ..pojma nimam ....
kako pa ve kaj spite ponoči ????   jaz katastrofa usako uro se zbudim pa na wc vsaj dvakrat pa skoz se premetavam ... imam blazino za spanje ... moj možek ji pravi "klobaska" ker je taka kot klobasa ... ma mi pride kar prav čeprav se jezi da se stiskam  s blazino in ne z njim user posted image user posted image user posted image  .....
no držte pesti za jutri in upam da odpravim čimbolše kot ste odpravile vse do sedaj več ali manj ....

...lep pozdrav ....

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.6.2008 6:42:40   
*tedy*
Pa se jest malo javimuser posted image , smo bili na morju par dni in je bilo superuser posted image user posted image . Se prav spočijem , čeprav tud doma ni veliko dela.  Prejšnji teden sem bila na MF- vse ok, moj tamal je rekel" mami tale dojenček je še vedno čist pomečkan", smo se mu spet nasmejaliuser posted image user posted image .
jolly123 upam da si kaj boljše in da boš kmalu domauser posted image . Jest sem bila pri drugem od 33 tedna odprat 3 cm, pa sem potem rodila 14 pred rokom. Upam, da boš zdržala čim dlje. Držim pestiuser posted image .
Skratka uživatje v tem lepem sončku in si pišemo še kaj

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.6.2008 9:50:11   
jana84
Lep, vendar na žalost prevroč pozdravček. Pri nas je tako vroče, da moram imet že od 9h zjutraj klimo odprto, da se ne skuham tukaj pod streho...Nenormalno, danes pa res.

Hm, ravno je Talcy govorila od spanja. Zadnje čase tudi mene malo matra to. Predvsem, ker me začne sredi noči hrbet bolet. Pa ne križ ali dol v medenici, ampak prav med rebri na levi strani, da skor dihat ne morem, ne da bi me bolelo. Potem pa se obračam z ene strani na drugo, pa na hrbet...Nič kaj ne pomaga, mogoče je na hrbtu malce bolše. Ja, pa spim tudi kar z blazino za dojenje, k je fajn jo lahko dam super med kolena, sam pol se pa h možičku ne morem stisnit...Sicer je pa itak vroče in dolgo časa stisnjena ne bi zdržala...user posted image  

Drugače je pa naš user posted image  imel včeraj zvečer cel cirkus v trebuhu. Sploh se ni in ni hotel umiriti. Pa še jaz nisem mogla na noben način zaspati. Ne vem kaj je bilo...Drugače mi zvečer ni problema zaspat...

Tiste utrujenosti in glavoboli so pa verjetno res zaradi vročine. Pa še zaradi klime po vrhu (predvsem glavobol). Jaz gledam tako, da imam klimo nastavljeno tako, da piha čimbolj stran od mene, vendar da še vedno opravlja svoje delo (hladi)...Samo saj veste kako je to: pa greš nekaj iskat mimo klime pa te piha in tako naprej in nazaj in glavobolčki kar pridejo...Ampak kaj hočemo, se skuhat?
No, sicer nam pa nikoli ni prav, en teden nazaj smo pa jamrali da je sam dež in mrzlo in kdaj bo sonce...Ubogo vreme, se mi prav smili, ker nam ne more nikoli ustreči...Jaz komaj čakam popoldan, da grem na naš vikend na 900m nadmorske višine, kjer se da vsaj normalno v senčki zunaj počivati...Sicer pride tudi tam okrog 28 stopinj, vendar je vsaj zrak tak da se da dihati...

Tako, sedaj pa se moram počasi začet učit, ker je ura že skoraj 10...Pa še kosilo moram danes kuhat...Uf...

Lepo se imejte, pa pobožajte kaj svoje trebuščke in malčke ali malčice v njih...

Pa še to sem ugotovila: Levinjaa in B.M. imata samo še 100 dni do PDP-ja...user posted image  taka fajn okrogla številka...

< Sporočilo je popravil jana_k -- 24.6.2008 9:52:11 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.6.2008 21:56:40   
*talcy*
ojla punce kaj je pa danes z vami????? verjetno bo vročina a?????
no jaz sem bila na MF in vse je super in G pravi da bo naš user posted image  zeloooo velik vsaj po merah user posted image  ... sem vedela da je naš(a) cel(a) velikan(ka) ker tko brca ..... cel dan se že smejem in sem dobre volje ... tako lepo ga/jo je bilo videt .... user posted image  .... aja izvid za tokso je bil hvalabogu negativen ma jo nisem še prebolela tako da naj se malo pazim .... glede kil pa sem se do zdaj zredila slabih 5kg in me je G ful pohvalila da sem pridna user posted image user posted image user posted image
no uglavnem vse je u najlepšem redu

kako pa punce ki ste imele preglede danes????

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 24.6.2008 21:57:30 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.6.2008 14:25:02   
janja 27
ojla
danes ni verjetno nobene gor se vse hladiteuser posted image user posted image ...jaz pa sem s tamalo danes sama doma je moj moral it pomagat eni žlahti neki zalivat tko da ga ne bo cel dan, Manca mi je šla mal spat pa sem v hiši ker zunaj je tudi v senci za znoret..čakam da se zbudi greve k sosedi na bazen..mi ga moramo tudi počasi dat ven....zjutraj sve odšle na en izlet peš je bila pridna je hodila kak km...zvečer pa jo peljem na ringelšpil...
jutri bodo videle svoje user posted image :

user posted image    valla        pr.
  user posted image    tedy        MF
  user posted image    Lučka1    MF

lep pozdavček

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.6.2008 14:29:06   
janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 user posted image   MB 23 let
      user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr. 28.07.08 user posted image   LJ  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr. 26.06.08 user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pruser posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08 (OGGT 24.06.08)
    user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image   KR 27 let user posted image
user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 02.07.08  user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr  3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   CE 35 let   
user posted image   janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image   klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image )    user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr. user posted image   27 let
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image   LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr.   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.01.07.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image    škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image
            (user posted image - Bor ali user posted image - Hana )

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image    colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image ) MF 26.06.08 pr. 01.07.08 user posted image

user posted image   LJ 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr. user posted image   NM 29 let
user posted image    Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image ) MF 30.06.08 user posted image   user posted image   21 let user posted image -user posted image   user posted image   -  user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )  MF 26.06.08 user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted imageuser posted image user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    12
                user posted image    13
                user posted image   38

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.6.2008 15:06:34   
blanka1
ojla
vroče, vroče in se enkrat vroče. Vceraj sem imela pregled in je reko da je s srčkom vse o.k., aapak da je premajhen- ne vem ce se ni zmoto. sem v 26t in tehta 1130g. a se vam zdi mali- meni ne in mislim da je nekaj narobe napisal oz. upam da se je zmoto. zacele so mi zatekati noge in to v hudi obliki, skoraj ne morem vrjeti.

hladite se in uzivajte!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.6.2008 19:53:23   
Miskolina 4455
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !!

No včerej, sem kar uredu prestala pregled za sladkorno, ki sem se ga kar mal bala, pa sploh ni tako hudo.

Huje je bilo to, da sem dopoldne začutila močnejše bolečine v spodnjem delu trebuha in sem se kar prestrašila, da ni kaj narobe. Pa še sama sem doma, dragi se pozno zvečer vrača iz Pariza. Priklopla sem se na internet in poiskala številko porodnišnice v Ljubljani in poklicala. Svetovali so mi naj se pridem pokazat.
Ker sem že za včeraj klicala očeta, da me pelje na pregled  za sladkorno bolezen, nisem hotela težit še danes.
Rekla sem si, umiri se in upaj, da ni nič hujšega, vzela dokumente ter se okrog 17 ure odpravila proti Porodnišnici na Šlajmerjevi.
Zdravnica je bila zelo prijazna, dala sem tudi vodo, oz. sem se polulala čez en trakec, pogledala me je vaginalno, nato pa opravila še ultrazvok.
Spraševala me je, če sem morda večkrat hodila na vodo in če me je peklo ob uriniranju.  Pritrdila sem, da sem res opazila, da sem šla bolj pogosto na vodo, merila mi je še pritisk, ki pa je bil nekoliko povečan, glede na to da imam vedno nizkega (135/76 toliko je meril), pa še vročino mi je merila, ki je bila 36,9.
No potem je zaključila, da imam najbrž vnetje mehurja, mi napisala antibiotike in sicer Hiconcil kapsule 500mg ter rekla naj čim več pijem.
Potem sem jo povprašala, če to lahko negativno vpliva na plod, pa je rekla, da če se zdravi ni večje nevarnosti.
Zanima me, če ima še katera podobno izkušnjo???
Pomagajte!!! Sekiram se, da bo to vplivalo na plod, saj ne želim še enega splava.
Se mi zdi, da me ni čist prepričala, da če se to pozdravi, da je lahko vse še uredu.
Prav strah me je kaj se lahko zgodi.
Pa še rekla je naj grem na kontrolo, k svoji g. lahko tudi v petek, ampak moja g. je na dopustu, tko bom verjetno ful čakala.
Upam, da bodo bolečine mal popustile, sicer pa bo kar naporno čakat najmanj dve uri za kontrolo pri nadomestnem g.
Komaj čakam, da pride dragi, da me bo pomiril, da to ni tragedija, čeprav sploh še ne ve, da sem bla danes v Porodnišnici.
Mal si SMS-ava, a ga ne bi rada prestrašila, zato mu bom povedala šele, ko pride, da ga nebo preveč skrbelo zame.
Sem pa user posted image čutla skoz mogoče mal manjkrat kot včeraj, vendar kar nekajkrat.

Se bom javla v  petek kako sem opravila na kontroli in srčno upam, da to ne bo škodovalo mojemu dragemu user posted image .

Upam, da vas nisem preveč zamorila z mojimi problemi, toda nekam sem mogla raztrosit svoje občutke.

Držite se v senci, v taki vročini in božejte svoje bušije.

M.4455

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
25.6.2008 20:11:01   
*tedy*
Miskolinka  res je sicer da ni najboljše jemati zdravila, vendar če imaš vnetje mehurja ni druge kot da jemlješ. Drugače ti gre lahko še naprej na ledvice in potem je še huje. V tej nosečnosti na srečo še nisem imela vnetja, sem pa imela v prejšnjih obeh in to ne samo enkrat, pa je bilo z obema vse ok. Hiconcil dajenjo tudi novorojenčkom če je kaj narobe tako da je to najmanj(seveda kolikor lahko) nevaren antibiotik. Če ne bi bilo nujno ti sigurno ne bi napisala. Lahko pa greš jutri še k svoji osebni zdravnici ( če ni ginekologa ) in daš še enkrat vodo in bo sigurna da je to to.
Pozdravi seuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
25.6.2008 23:45:32   
Miskolina 4455
Hojla  user posted image user posted image user posted image !

Sej vem, da bi mogla že spat, a žal ne morem.
Dragi je še vedno v Parizu, mogli bi odletet od tam že 21.20, prileteli pa naj bi pred nekje 10 minutami. Pa me je klical okrog 22h, pa rekel, da so še vedno v Parizu.
Vprašala sem, če je vreme slabo, pa je rekel sam, da bodo najbrž odleteli okrog 23.30. No pa mi ni dal mera, pa sem pogledala na internet o prihodih Adrie iz Pariza, pa še nisem bla zadovolna, tko sem kar poklicala na informacije.
Gospa mi je rekla da bodo pristali ob 23.30.
No ura je že mal več in sem si rekla, da bom še enkrat poklicala, a kaj se mi zgodi, oglasi se tajnica in pove, da operaterji niso dosegljivi...
Super izklopli so jih, kaj pa sedaj.  Same skrbi danes, ta dan pa je čist mim, upam sam , da dragi čim prej sporoči, da je pristal, sicer ... nevem... kaj bo... sej me bo še konc...

Tedy hvala za to informacijo o vnetju mehurja!!!
user posted image pa kar pridno brca, najbrž hoče povedat, da ma dost, da se moram spočit.

Pa  bodite dobro, božejte bušije!!!
Jaz pa bom šla najbrž kar jutri na pregled, ne bom čakala do petka, pa se tipkamo.
Da se čim prej prepričam, če je res to to.

Dragi, pa je še rekel, naj grem spat, kako?? ko pa me skrbi, ker še sedaj niso odleteli iz Pariza... čist konc...

Čav. Miskolina 4455

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.6.2008 8:35:18   
jolly123
da se še jaz malo javim. sem doma že od ponedeljka. Rekli so, da moram malo več počivati zaradi zmehčanega materničnega vratu in to je to. Vsak dan moram spiti še 2 krat magnezij, drugega pa nič.

Pregled pri ginekologu imam 17. 7.
ko bom tudi dobila inekcijo za Rh negativno.

Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.6.2008 9:44:05   
watershine
živjo!!!!

no pa sm tut jst končno dočakala to MF (24.)! z user posted image je vse OK. moram pa rečt, da mi je bil pregled nuhalne veliko bolj ušeč, ker mi je zdravnica res veliko povedala, za razliko od tiste na MF, ki mi je rekla samo: to je glava, to je stegno, glede na starost otroka se use lepo vidi in je use uredu!!!!!! HALOOOOOOOOOO!!!!!! TUT MOJMU FANTU SE JE ZDELO MALO ZAMAN USE SKUPAJ, KER JE BILA TAKO REDKO BESEDNA RES BI LAHKO KAJ VEČ POVEDALA... PA NITI ENE SLIKCE MI NI DALA!!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRR........ SMOTANA JE!!!!

Naslednji pregled imam 22.7.user posted image tudi tokrat pri nadomestnem zdravniku, ker je moja G še vedno na dopustu...

ZDEJ PA BI VSE OKTOBERKE PROSILA ZA MAJGEN NASVET!!!
V soboto greva z lubijem po voziček... ker ga bom veliko vozila po makedamu in po hribih vem da moram kupiti voziček z velikimi in napihljivimi kolesi, poleg tega pa me zanima na kaj naj bom še pozorna....

TOREJ:

KAJ JE VAM POMEMBNO PRI IZBIRI VOZIČKA????

LP!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.6.2008 9:52:23   
rendi
Lep pozdrav vsem user posted image ,

v torek sem imela pregled in je vse ok. Končno smo izvedeli spol, user posted image ...tako da za na seznamček:
user posted image Eneja, naslednji pregled 30.7.
en lep in vroč pozdravček iz obale...

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.6.2008 9:58:08   
vianne
jolly123 lepo da si že doma... ti kar počivaj in božaj trebušček!!!

V torek sem imela MF in je vse O.K. Naš miško je v koncu 23 tedna že težak 747g... že pravi korenjak. Mere so vse super. V kartončku po merah naj bi bila že nekako v 25 tednu vendar mi PDP ni nič spreminjal ... no vglavnem, da je vse O.K. Sem tako zadovoljna!!!
Ponovno je potrdil da bo fantek. Meni pa vsi pravijo da bo punčka (zaradi oblike trebuha) saj imam kar lepo "žogico" od trebuha. Nosečnost se mi nikjer ne pozna... vse gre v trebuh. Nihče ne verjame da sem šele v petem mesecu.
Podaljšal mi je tudi bolniško do konca, sedaj samo še počakam odgovor od komisije.
G. je rekel naj še vedno pijem magnesol ter buscopan po potrebi zaradi občasnih bolečin v spodnjem delu trebuha. Res, da ni nič rekel vendar se mi zdi da nosim zelo nisko saj me kar pogosto tišči lulat in morda tudi zaradi tega čutim spodaj bolečino. Bom več počivala... pa saj v tej vročini ti tudi nič drugega ne ostane.
Naslednji pregled imam 30.07.

blanka1 sem pogledala v knjigo nosečnost o povprečni teži dojenčkov... do 24 tedna je povprečna teža 630g ter nato do 29 tedna pa 1,1 kg. Mislim, da s težo tojega user posted image   ni nič narobe. Se mi zdi da je že pravi korenjak za 26 teden.
Moj tudi že presega povprečno težo v koncu 23 tedna.

Sem pa danes bila že z našo user posted image ob 6 -tih na sprehodu, pa prati sem že dala, speglala perilo... sedaj pa se grem spočit in hladit v senčko z dobro knjigo (Angeli in demoni od Dan-a Brown-a). Res super napeta knjiga... priporočam!!

Na koncu naj še vsem čestitam za uspešno opravljene preglede. Kar tako naprej punce. Želim vam lep, hladen dan!!!

Se vam še kaj oglasim... user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.6.2008 10:21:21   
timnala
Ojojoj... najbolj me pa moti, ko gres v trgovino z otrosko opremo in ves vec kot prodajalci..kr neki user posted image !

Drugace pa mi2 z bejbijem sva OK - malcek pridno binca pa v ponedeljek gremo na dopuuuuuuuust..juhuhu...v Paklenico user posted image  Komi cakam, ceprav mi bo tak tezko naso mucko doma pustit user posted image  Pa se bo ona tud spocila od naju user posted image

Punce pa cestitke za dobre izvide, ostalim pa, ki jih kaj matra pa zelim, da bo cimprej vse OK pa velik pocivajte!

Pozdravcek

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.6.2008 11:42:33   
Tejčika29
Hojla!

Ponovno se javljam po dopustu, imeli smo se super, čeprav je bilo malo slabše vreme me vsaj vročina ni matrala, proti koncu pa sem vseeno malo zaplavala, voda je imela 22 stopinj.

Sicer smo o.k., naš user posted image  pridno brca, ati ga že čuti in se čudi moči našega korenjaka. Je pa res, da mi trebuh še ne valovi kot bi se cel premikal po trebuhu (kot pravite nekatere).

Skupno sem se zredila slabih 6 kg, mislim da je tako kar o.k., sedaj bom tako jedla več zelenjave, tudi apetit pri tej vročini pojenja. Počutimn se o.k., nič me ne boli, res pa mi otekajo noge, predvsem ko v pisarni dalj časa sedim (ne prehudo. Tudi vročino zelo slabo prenašam, zato grem ven bolj pozno če se le da. Enkrat sem bila na soncu že čisto omotična in sem mislila da bom v sebe zlezla, ampak sem kar nekako prestala, od takrat se res pazim.

Vianne - pri pregledu na koncu 20 tedna je moj user posted image  tehtal 390 g. in je sestra rekla da je kar korenjak za ta čas. Verjetno po 20 tednu res začne pridobivati na teži, ki potem hitreje raste.

Jolly 123 in Miškolina - želim da čim hitreje okrevate - pazite se!

Miškolina - jaz jemljem Elevit in nimam zato slabše prebave, res pa je da vzamem samo 1 tabletno na teden.

Imejte se lepo, skrijte se pred sparino in soncem in veliiiiiko počivajte!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?