jana84
|
Lep pozdravček izpod dežnih kapljic...Se mi zdi tako fajn sedet za računalnikom, ki ga imamo čisto pod strešnim oknom in ko pada dež je zelooo fajn občutek, da nekaj "brenči" nad glavo... Naj se malo pohvalim: včeraj sem si kupila tisto blazino za dojenje (obično, ne tisto s kroglicami) in sem danes z njo spala in se mi kar dopade. Očitno se dopade tudi našemu ker se je zjutraj ko sem se zbudila začel takoj premikati po trebuhu...A je fajn ta občutek al kaj?! Me je pa sestra res razveselila včeraj ko je rekla, da res očitno visoko nosim , ker ona je imela ful nižje trebuh kot ga imam jaz... Tako da mi!!! Zgleda da je za enkrat vse super. Janja, po moje pokliči G in vprašaj kako in kaj storiti, če imaš izcedek. Saj ne more škodit če vprašaš. Če pa rečejo, da se pridi pokazat, pa le pojdi. Lahko da je vse čisto fajn in lepo...ampak je pa le fajn da je človek prepričan, kaj ne? Mi gremo pa čez dva dni na morje...Komaj čakam, upam da bo kaj boljš vreme v Istri kot je pr nas...Kr bi se zelooo rada kopala v morju. Sej drgač se bomo pa v bazenu, sam veliko raje bi vidla da bi se v morju. Ker konec koncev gremo na morje in ne na bazen! Ampak na vreme pač ne moremo vplivati...Hvala bogu, da ima hotel tudi notranji bazen Sem bla pa danes že kar pridna: sem pospravla malo po kuhinji, ker je blo tako kot bi bomba padla, sem pospravla posodo, počistila pomivalni stroj, da se ne začne prehitro umazanija nabirat in vodni kamen, pa malo cunje pospravla, mal sortirala kaj je za s sabo vzet, kaj pa za v omaro...Sem imela res neko voljo po pospravljanju, kar se ne zgodi velikokrat. Zdej pa grem še bezgovec nalit v steklenice, ga je mama včeraj naredila...Super. lepo se imejte p.s. glede magnezija: meni je moja G rekla, da če se le da naj nosečnost preživim s čim manj dodatki (torej čim manj šumečih tablet, pa raznoraznih vitaminskih dodatkov...) Ker je naravno le najboljše predvsem za otročička, mamici sicer ne škodijo...Saj tud otročičku ne, sam tud ravno koristijo pa tud ne! Glede tega, da potem ne bi mele mamice mleka če pijejo magnezij pa prvič slišim: obe moji sestri sta ge pili, ker sta meli ful močne krče, pa sta obe dojili brez problemov!!!
|