jana84
|
no, zdej sem pa še odtalo prebrala, ker me zdaj nekaj časa ni blo (včeraj sem bla a izpiti - mimo grede, je šlo kar fajn, zdaj čakamo na rezultate!). torej: A KEJ HODTE V ŠOLO ZA STARŠE? Ja, smo že skor pr koncu. Lotili smo se že maja meseca, sedaj pa imamo še 4 predavanja (dva ta teden, dva pa naslednji). Tako "zgodaj" hodiva na šolo, ker so potem vmes dopusti, in šole do septembra ne bo, jaz pa imam rok v začetku oktobra in ne bi šlo skozi...Pa še lažje je sedaj prenašat sedenje na predavanjih kot pa v 8 ali 9 mesecu! Je pa kar fajn - danes imamo predavanje o dojenju in poporodni dobi, jutri pa o negi in opremi novorojenčka. A STE SE ŽE KEJ POZANIMALE ZA TISTE PAKETE?(kateri se vam zdi najboljši)? Paketi ki jih dobiš od države, kaj ne? Mislim, da bomo kar denar vzeli, ker nam nič ne pride prav iz tistih paketov - voziček bova kupila z lupinico, tako da ne enmo ne druge ne pride v poštev, pa tudi isofix podlaga ne. Drugo pa je bolj kot ne šara al pa se nama ne dopade... A ŽE IMATE POTRDILO O PDP? Ne, ker kot so že druge omenjale, se ga dobi 60 dni pred PDP-jem... KOK MATE KEJ OPREME ZA ? Trenutno še nič kupljenega, pa kar veliko ogledanega oziroma že izbranega. Verjetno bova kupovala kaj v avgustu in septembru. Morava pa kar vse nabavit, ker očitno je letos res baby boom pr nas, kajti vsi v žlahti so noseči ali pa so že rodili in je skor vse že sposojeno in v uporabi. Nekatere stvari pa nameravava kupiti ,ker jih bova lahko večkrat rabila (vsaj upava tako!). Predvsem govorim tukaj za voziček, previjalno mizo, posteljico... Kakšno oblekico, pajacka in te finte pa bova dobila, predvsem ko jih moja sestra odrabi oziroma njena hčerkica, pa sestra od mojega moža in njena hčerkica... Tako, drugače pa se z počutiva odlično. No, včeraj je bil bolj kot ne miren, ker sva bila akr zaposlena. Najprej sva šla zjutraj na izpit v MB, potem sva malo lutala po mestu, z vlakom do LJ, kjer naju je prišel možiček/tatko iskat. Potem smo šli v Baby center, kjer smo moji sestri kupili baby phone...pa še nekaj na Rudnik (mal v Obi, Pikapolonico, Merkur)...Nato pa zvečer še k nečakinji na rojstni dan...Uf, zvečer je bilo pa kar fajn se zvrnit v posteljo in takoj izklopit...In smo spali do 9h zjutraj - skoraj 12ur...In potem se je naš počasi zbudil in začel konkretno brcat, kot ponavadi...Je rabil tudi on spanca!!! Danes in jutri pa imamo šolo za starše, kot sem že nakaj omenjala: - danes predavanje o poporodni dobi in dojenju, - jutri pa o negi in opremi novorojenčka v četrtek imam zjutraj pregled, oziroma moram v laboratorij. Za pregled ne vem če sploh bo, sam jo bom prosila, če lahko pogleda če je vse v redu z našim dojenčkom in mano, ker gremo potem na dopust in ne bi rada da se mi tam kaj pripeti...Tako nakako. Pa ša za tiste izpuščaje jo moram vprašat, kaj da to je... Zdej pa sem že preveč napisala...Sam nimam dosti kaj za počet danes, sem si vzela pavzo med učenjem...Jutri pa se začnemo učiti že za nawslednje dva izpita! lepo se imejte...
|