|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
20.5.2008 10:03:15   
jana84
Pozdravček...
Danes ko sem vstala iz postelje (ne morem rečt zjutraj, ker je bila ura že 8.30 user posted image ), me je predramila taka lepa mavrica, čez celo dolino se je vlekla...In je blo cel lok videt, kje se začne in kje konča. Res čudovit pogled za zjutraj!

Seveda pa me je še preden sem iz postle vstala naš mali user posted image  pozdravil, tako lepo brca zjutraj, kot da bi vedel, da se je mamica zbudila, in da se lahko zdaj tudi on user posted image ...

No, glede kilogramov: jaz ne vem kaj je z mano, ampak jaz sem kar na istih kilah kot pred tremi meseci (vmes sem celo za skor dve kili shujšala!)...To mislim jutranje kile, popoldan malce naraste, tako da ko grem v ponedeljek na pregled (končno), mislim, da bo kaj več kilc, ker imam pregled popoldan... Upam samo, da naš user posted image  lepo raste in zato pač mamici pobira kilogramčke...Saj če bi bila v normalni situaciji, bi bila zelooo vesela, da bi kilce šle dol, tako pa...Ah, mogoče me samo brez veze skrbi! Bolje kot da bi se zredila za 20kg v teh treh mesecih...

Glede otekanja nog: čimvečkrat, ko je le priložnost, dvignite noge na stol ali se vležite na kavč, tako da kri lepo cirkulira, potem tudi voda manj zastaja v nogah...

Tako, sedaj pa se moram počasi začet učit, ker je ura že 10, pa še kosilo kuham danes (bomo jedli palačinke user posted image ). Lepo se imejte, se slišimo, beremo kaj...
papa
jana_k

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
20.5.2008 13:02:41   
janja 27
ojla punce!

daens je prav deževen dan tu pri nas....so mi pa pisali iz ringarja da moram ves seznam ročno pretipkat....uhhh....ma ga bom,  sedaj bomo vejetno jedli...pa se ga bom potem lotila upam da mi uspe do 14 ker potem letim po Manco v vrtec...še škoda je da nimam računalnika če ne bi zvečer tipkala.. me bo pa popravilo koštalo 100e kriza....
po seznamčku jutri nima nobena pregleda..
sarcy ja res kr ne moreš verjet včasih kaj se pri nas v zdravstvu dogajauser posted image user posted image user posted image  kot jaz k sem včeraj čakala eno uro da sem opravla v laboratoriju dat vodo in kri..kriza...najprej smo čakali v koloni za vpisat pa 15 minut ni blo nobene itak nas je bilo cel vagon...mene je še full na wc k sem zjutraj popila dva kozarca vode..no potem je pršla in nas vpisala se je seveda nabrala kolona za kri dat..stojimo v koloni in še dva sta mogla bit pred mano k je zakričala da sedaj pa mal počakat..smo čakali 10 minut in je pršla druga namesto nje za mano jih je bilo sigurno 20, no in sem bila jaz na vrsti pa je rekla da spet čakat in je vstala in šla ven je sploh ni bilo nazaj in potem so začeli godrnjati pa je pršla una k je popisavala so se ji mal roke tresle k mi je iglo zapičla no sej sploh ne vem kaj je delala k je kri še zraven igle špricala ven...kriza res...no v glavnem tam sem bile eno urco...in kaj češ....sedaj pa grem papcat potem pa na seznamček...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.5.2008 13:57:07   
janja 27
1. oktober

user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image  LJ 31 let
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image  33 let
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image  MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image  MB 23 let
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image  user posted image  user posted image
        30 let
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) MF 26.05.08 user posted image  MB user posted image - Matic

4. oktober

user posted image      coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image  Domžale 29 let user posted image

5. oktober

user posted image      tanja29 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 27.05.08 user posted image  user posted image  29 let
         ( user posted image - Andraž ali Aljaž ; user posted image - Manca ali Hana )

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 26.05.08 user posted image  user posted image  Vipava user posted image
        23 let

7. oktober

user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 26.05.08  user posted image  user posted image  Trbovlje
         29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 29.05.08 user posted image  23 let user posted image
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.05.08 user posted image  Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image  user posted image  Mozirje 27 let
         ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda ) user posted image

10 oktober

user posted image      valla (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.     user posted image  LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  KR 27 let user posted image
user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image  KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober

user posted image      dajadada (2user posted image 1user posted imageuser posted image  user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) MF 05.06.08  user posted image  user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image  user posted image   user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image      Rendi (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 27.05.08 user posted image  KP 29 let
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image  CE 29 let
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image  user posted image  PO
         30 let user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image  Železniki user posted image
         25 let

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.5.2008 14:25:21   
jolly123
O ti pa si pridna. Jaz imam pa še vedno bolečine v hrbtu in vspodnjem delu trebuha, pri sramni kosti. Zjutraj ko se zbudim imam občutek, da sem kar malo zamaknjena v levo. Sem si prej dala obkladke na hrbet, pa je pomagalo samo toliko da me je nehalo zebst in sem zaspala in tisti čas ko me je grelo je bilo super, zdaj me pa spet boli.

Kriza so tele nosečniške tegobe user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
20.5.2008 16:07:56   
mbd0411
Janja27!

Lepo,ker si me pomladila,a realnost je pač taka,da imam 35 letuser posted image

Pridna,ker tako skrbiš za seznamček.
Ali katera ve kje so tisti drugi smeški,ki jih tukaj včasih uporabljate?So tako smešni pa jih ne najdem.
Lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
20.5.2008 17:40:05   
Natali07
Zdravo punce,

Se vanm pridruži pri čvekanju. Tudi jaz pričakujem v oktobru svojega drugega malčka. Pravzaprav 22 oktobra. Do sedaj mi je bilo grozno slabo, tako da sem parkrat pristala v bolonici in sedaj se hvalabogu to umirja.

Doma imam že enega fantiča, ki je star 16 mesecev in pol. Tako da je to moja druga nosečnost. Moj naslednji pregled je na moj 33 rojstni dan in to je 26.05.2008.

Toliko na hitro, ker moj mali junak vse razmetava.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
20.5.2008 18:17:13   
janja 27
1. oktober

user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image  LJ 31 let
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image  33 let
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image  MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image  MB 23 let
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image  user posted image   
         30 let user posted image  
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) MF 26.05.08 user posted image  MB user posted image - Matic

4. oktober

user posted image      coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image  Domžale 29 let user posted image

5. oktober

user posted image      tanja29 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 27.05.08 user posted image  user posted image  29 let
         ( user posted image - Andraž ali Aljaž ; user posted image - Manca ali Hana )

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 26.05.08 user posted image  user posted image  Vipava user posted image
         23 let

7. oktober

user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 26.05.08  user posted image  user posted image  Trbovlje
          29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 29.05.08 user posted image  23 let user posted image
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.05.08 user posted image  Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image  user posted image  Mozirje 27 let
          ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda ) user posted image

10 oktober

user posted image      valla (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.     user posted image  LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  KR 27 let user posted image
user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image  KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober

user posted image      dajadada (2user posted image 1user posted imageuser posted image  user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) MF 05.06.08  user posted image  user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image  user posted image   user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image      Rendi (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 27.05.08 user posted image  KP 29 let
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image  CE 35 let
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image  user posted image  PO
          30 let user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image  Železniki user posted image
          25 let

15.oktober

user posted image      "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 04.06.08 user posted image  user posted image  23 let
user posted image      ajetam (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 05.06.08 3D 23.06.08 user posted image  user posted image
         22 let

16. oktober

user posted image      Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 4.pr.       user posted image  27 let

17. oktober

user posted image      Maska (2user posted image 1user posted imageMF 03.06.08 user posted image  LJ 28 let
user posted image      vianne (2user posted image 1user posted image ) 5.pr. 28.05.08 user posted image  Pivka user posted image
         31 let
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala 33 let

19 oktober

user posted image      Lena35 (4user posted image 1user posted image ) 4.pr. 03.06.08 user posted image  36 let
user posted image      afnica mala (4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image  LJ
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageMF 09.06.08 user posted image

20.oktober

user posted image      bluster (2user posted image 1user posted image ) pr. ?. 06.08 user posted image
user posted image      škorpion (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

21.oktober

user posted image      barbara33 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  32 let

22.oktober

user posted image      Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.05.08 user posted image  35 let
user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. 26.05.08 user posted image  33 let

24.oktober

user posted image      colinka (?user posted image ?user posted image ) user posted image

25.oktober

user posted image      "tedy" (3user posted image 3user posted image ) pr. 03.06.08 user posted image  LJ 37 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08 user posted image  26 let
user posted image      jolie (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  NM 29 let
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 22.05.08 user posted image  MB 29 let
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) MF 10.06.08 user posted image  Vransko 35 let

27.oktober

user posted image      Freha (1user posted image 1user posted image ) user posted image

31.oktober

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  25 let

se nam niso oglasile že lep čas :

aNcHuLiNkA
catalina
Erička
freja
Lambda
Hans
maserati
M-mojca
ZalaTM
PikaB
Aleksis
Nej1

VSEH SREČK user posted image  NAS JE  59 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 60 user posted image

user posted image  gibi

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
20.5.2008 18:19:29   
vianne
Ej danse je pa en slab dan. Včeraj sem se tako dobro počutila danes pa kot ena cunja. Verjetno vpliva name vreme, pa luna .... tudi user posted image je danes tako živ. Non stop ima akcijo. Me včasih špikne v materničnem vratu kot, da bi me nekdo z iglo. Pa v spodnjem delu trebuha me tudi bolj boli, pa križ in hrptenica, glava.... Bo boljše!!!

janja27 user posted image zate ker tako lepo skrbiš za seznamček.

Glede našega zdravstva pa jaz nimam besed... sem zelo razočarana nad njim. Ko je mojo staro mamo infarkt jo sploh niso hoteli priti iskati z rešilcem, tako da sta jo potem mama in ata sama nesla v avto in ko sta jo pripeljala do urgentne jim jo niso niti pomagali iz avta spravit ampak so na pomoč priskočili bolniki v čakalnici reševalci so pa samo stali in gledali. Potem pa je bil še problem glede rešilca do Izole, ki ga zopet niso hoteli dati, dokler se ata ni razjezil saj se stara mama ni več zavedala...vendar je potem ponoči umrla. Dežurni zdravnik pa je še rekel naj počakamo do jutra naj jo pregleda njen osebni zdravnik in jo sploh ni hotel poslati naprej.
Isto se je zgodilo pri tastu. Zjutraj je bruhal, imel glavobol ni čutil nog... ko smo klicali urgentno zopet niso hoteli priti. So rekli naj ga sami pripeljemo, doma pa 3 ženske. Kako spraviš starejšega moškega po stopnicah ki ne more hoditi? Tast se v teh dveh urah že doma ni več zavedal in kljub večkratnemu klicanju naj pohitijo jih dve uri ni bilo. In na koncu pridejo s tamalim rešilcem ki sploh nima vse opreme. Po poti do urgentne je bilo potrebno tudi oživljanje in jim je moral priti na proti ta večji rešilec v katerega so ga nato premestili.... mislim katastrofa. V Ljubljani so nam nato rekli da bi bilo stanje drugačno če bi prej ukrepali... škoda besed.
No in danes izvem, da je umrla neka punca, ki je imela že tako hude zdravstvene težave (na vozičku, kisiku... ) so ravno tako klicali rešilca in zopet ista pesem....
Kaj se dogaja z našim zdravstvom.... sama sem opravila 70 urni tečaj za bolničarko in tam so nam reševalci nakladali kako hiter je njihov odzivni čas itd. skratka kovali so se v zvezde.... da jih ni sram. Učili so nas kako moramo reagirati, postopek klicnja, podajo podatkov, simptome bolezni.... in nakoncu ti narediš vse kot je treba in stroka zajeuser posted image . Žalost.... no naj še povem, da pluvam čez Postojnsko urgentno in upam, da bo kmalu prišlo do pozitivnega preobrata saj takšnih reševalcev na potrebujemo. Že sama sem naštela tri primere... koliko jih je še za katere ne vem.

natali07 dobrodošla med nami. Več nas je lepše je!!!!

< Sporočilo je popravil vianne -- 20.5.2008 18:20:12 >

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
20.5.2008 18:20:24   
janja 27
evo pupe naš seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image   težko pričakovan...in meni je uspelo sem mislila da mi ne bo
prosim če pogledate če je vse ok in mi poveste če kaj manjka ali če je treba še kaj popravit
mbd0411 se opravičujem za leta ma je lepo imet nekaj manj ne user posted image user posted image

dodani so kraji iz kje smo doma ker smo se pogovarjale da bi se dobile na kavici
zdej pa lep pozdravček do jutri

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
20.5.2008 18:58:18   
rendi
Evo se oglašam po dolgem času...

Berem, da ste aktivne in da nekatere že lepo čutite brce svojih malčkovuser posted image .
No, končno tudi jaz. Dva dni nazaj sem prvič začutila te mehurčke in danes točno vem kaj so in so vedno bolj izraziti:)

Naslednji teden imam pregled in komaj čakam da vcidim spet moje sonce, sicer pa ne vem če bom imela morfologijo, ker moj g mi nič ne pove kaj dosti v naprej. Bomo videli. Upam da bomo videli kaj pričakujemo...

Prejšnji teden sem kupila prvo stvar za našega user posted image  in to voziček. Tisti tris in sem ful zadovoljna in mi je zelooo všeč.

Glede kg pa....zredila sme se že dobrih 7 kg. Me je kar groza....nekatere ste se zradeile za kakšno kilco....ma kakouser posted image ? Sem v 20 . tednu in trebušček je lepo viden...
Danes sem se naročila na 3D UZ v Postojno in prvi termin fraj je 8.7.

Uživajte...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
20.5.2008 19:15:00   
vianne
3D UZ koliko pa stane? A v večini se boste odločile za 3D? Jaz sem trenutno mnenja, da se ne bom odločila za ponovne dodatne preglede vendar nikoli ne veš kaj me piči.

Kile sem tudi sama začela pridobivati. Začela sem z 45,5 kg in sedaj sem na 47,5 kg.

Glede oprema za dojenčka me nekaj zanima. Verjetno nam bo zelo prav prišla za naše dojenčke zimska vreča. Baje, da se jo splača nabaviti pred sezono (zimsko) saj takrat kar poskočijo cene. Kje in kakšno boste ve nabavile?

Tudi moj g. mi ne pove veliko in naslednji pregled imam tudi sama naslednji teden ko bom že v 20. tednu pa ne vem ali bom imela morfologijo ali ne. Baje, da je morfologijo dobro opraviti s polnim mehurjem....

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
20.5.2008 19:41:28   
levinjaa
Kar se zimske vreče in vozička tiče: jaz mislim, da je najbolje kar naenkrat nabavti voziček s športnim delom, koaro, zimsko vrečo in avtosedež. Jaz bom temu dodala še sončnik in prevleko za dež, ki ju v prvo nisem imela, pa sem jih pogrešala. Otrok bo v košari nekje do 5. meseca, kar je pri meni do februarja. In vsaj nekje do aprila bo rabil zimsko vrečo, pa potem spet jeseni. Tudi če shodi ultra hitro, bomo vsaj še kake pol leta rabili voziček.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
20.5.2008 20:55:12   
freha
podatki za seznamček

4. pregled - morfologija 19.6., gibe že čutim

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
20.5.2008 21:21:24   
stunfek
dober večer punce!

janja...super seznamček! super si pridna - hvala, da ga vzdržuješ tako entuzijastično!

jaz sem doma. utrujena. ni prijetno prit v prazen dom. še 12 dni, pa prideta moja dva nazaj. zdaj ju res že čisto preveč pogrešam in se mi zdi tale odsotnost pravo mučenje! Upam, da res čim hitreje mine!

moram malo za nazaj prebrat :) da ne bom ponavljala tem. sem videla, da ste že pisale o zatekanju nog. meni se že dogaja.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
20.5.2008 22:32:57   
Acjom1
Živjo punce! Danes je končno malo miru po napornem vikendu. Že v četrtek je prišel v Slovenijo prijatelj od mojega user posted image , ki živi v Dubaju (je prišel sem na eno poroko) in je stanoval pri nama, potem je pa itak treba kam it z njim vsak dan.  Drugače je namreč iz Poljske, ampak je bil v Sloveniji v srednji šoli, ker so starši neki diplomati. Sva pa se pa dogovorila, da gremo drugo leto v Dubaj na dopust.user posted image Hihi, kako lepo je govoriti v množini. user posted image
Mene pa naš user posted image tudi že prav veselo brca. Prav smešno mi je gledat trebušček, ko se malo razživi, ko se mi kar dvigne na tistem koncu, kjer se premakne. user posted image Sva se pa bolj intenzivno lotila zbiranja imen in ne morem verjeti, kako imava različen okus.user posted image No, bova že kako, če ne bova pa kovanec metala. user posted image
Drugače pa jemljem 3x na dan spasmex in so se mi boleči krči sicer nehali, ampak maternica mi pa vseeno skoz otrjuje. Sem pobrskala pri Pušenjaku in pravi, da ni nič narobe, dokler se MV ne krajša (in meni se ne), ampak mene je vseeno strah, ker kakšen dan imam praktično cel dan trd trebuh. Kako ste pa ve kaj s tem?
Glede zatekanja nog, se pa tudi meni še ne dogaja. Aja, pa zredila sem se slabe 3 kg. Ampak imam zadnji teden takšen apetit, če se bo to nadaljevalo, bo po moje kar eksponentno začela naraščat teža. user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
20.5.2008 22:40:43   
Acjom1
Aja, pa še za seznamček - jaz živim v Ljubljani in bom tukaj tudi rodila user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.5.2008 8:24:40   
stunfek
dobro jutro!

jaz sem se zbudila tako sesuta, da sem se odločila vzeti malo frej danes. bom kar osebno zdravnico poklicala, da bi rada par dni bolniške. pon in tor smo bili na službeni poti in je bilo res naporno - tudi nenoseči so se zelo pritoževali, jaz pa sem bila čisto hin. prav čutim, da se moram malo odpočit in pika.
upam, da ne bo cel dan scalo in si bom lahko privoščila kvaliteten sprehod.

zdaj mi internet doma dela tko da :) bom spet bolj redni dopisovalec user posted image .

lep dan želim vsem in lepo se imejte!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 8:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.5.2008 8:50:02   
lana34
Zdravo, punce!
Tudi jaz nisem vedela, če bi danes sploh šla v službo...Je res tak nemogoč dan, kar se mene tiče, pa še 14. po AC in zato že nekaj dni do stropa (od groze, da ne bo pomote) skačem, ko zazvoni telefon. In brskam po netu v upanju, da bo kje pisalo, da je vse OK, če te ne pokličejo v roku 14 dni... Pa je očitno tako bilo včasih, sedaj bo treba čakat še nekaj dni, pravzaprav kar do prihodnje srede, saj je ena forumovka nekje napisala, da so jo klicali 21. dan!Joj, ko bi vedele, kakšen vihar se dogaja v meni - nekaj časa si dopovedujem, da pod nobenim pogojem z mojim user posted image  ne more biti nič narobe, saj je bila nuhalna 1,1 mm, nosna kost pa vidna. Po drugi strani pa imam pred očmi obe zdravnici v lj.porodnišnici, ki sta kar zmajevali z glavo, češ, tole je pa kriza...Groza!!!Če še tole preživim brez kakšne luknje v želodcu, sem dobra.
Kar se toče brcik - jaz sploh ničesar še ne čutim - ne balončkov, metuljčkov, kaj šele kaj drugega. Ampak je to verjetno posledica živcev, ker se sploh ne morem umiriti in skoncentrirati na svoj trebušček, ampak mi po glavi divjajo filmi...
Se opravičujem, drage moje, ker sem čist zamorila jutro, ampak sem morala nekako in nekomu vržt ven vse strahove...
Bodite lepo in uživajte - kljub vremensko tečnemu dnevu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.5.2008 8:58:56   
B.M.
Pozdravljene
Vidim da je ponovno nov seznamčekuser posted image in da so označeni tudi gibi no jaz jih čutim že kakšnih 14dni in vedno bolj

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.5.2008 9:14:18   
Petrca*
Dobro jutro nosečke tud od mene. Me že tolk časa ni blo tle gor, da ste verjetno že pozabile name. Sej berem vas redno sam pisanje mi pa neki ne gre od rok. Izgovori, kriva je samo lenobauser posted image .
Da še jaz mal navedem podatke. Dojenčka čutim že od 14 tedna naprej in zdej je že tako aktiven, da se že trebušček dviguje ob brcikah. Očka, pa male dva sta pa tud deležna vsega tega kar jaz doživljam (razen kolcanja, ki je precej pogosto).
Učeri opravla MF in je vse OK!! Imamo pa user posted image . Janja evo podatki za seznamček. Naslednji pregled 19.6. punčka pa je imela učeri točno 400g. Velikost pa je rekla da je že ne more več zmerit... No na tem navadnem UZ jaz nisem imela prav dobre predstave, zato bom vsekakor šla še na 3D k Pušenjaku.
Drugač pa Rendi jaz sem po kilah s tabo pa se nič več ne sekiram, ker točno  vem, da gre to po porodu dol. Drugič sem mogla iz 27 kg več pridt na svojo težo pa mi je ratalo v točno 3 mesecih!!! Zato se sploh ne sekirajte okrog kilc, bomo pol ustanovile klub za hujšanje z dojenčki po terenuuser posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.5.2008 9:16:06   
lena35
Lana34 te popolnoma razumem kaj preživljaš te dni ,tudi sama sem čisto na tleh z živci.Ma cele niči ne spim se mi zdi da kr nekaj leze po meni ,nonstop hodim na wc groza.Brcik se mi zdi da še nič kaj ne čutim ,mogoče zaradi mojga špeheca na trebuhu a bo že.Ko bo minil maj bom pa že mal boljše volje.Mi je kr smotan ko sem cele dneve doma ker se na bolniški tk da včasih res ne vem kam naj se dam do takrat da prideta hči in moj domov.Včeraj sem se usedla malo za šivalni stroj in si naredila eno tuniko in hlače ker ne morem bit skozi v enih hlačah pa še zamotila sem se malo.Ko grem v trgovino sem kr malo razočarana ker za malo bolj izpopolnjene nimajo kaj izbire.Dobim pa ideje in si naredim tako kot je po zadni modi user posted image .No sem vas malo zamorila s tem ,saj drugače pa kr jamram.
Janja hvala za seznamčke.user posted image

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: Oktober 2008
21.5.2008 11:04:22   
cvetka31
Pozdravček,

še ena z PDP 06.10.2008 se pridružuje. Vsem želim zelllloooooooo lepo nosečnost, upam, da bomo poletje preživele in da ne bo spet kakšnih vročinskih valov.  user posted image user posted image

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Grace)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
21.5.2008 11:51:49   
billa
Jaz sem imela tudi včeraj kontrolo pri gin, ki me je pregledal in rekel, da je vse uredu. Na žalost mi ni delala UZ-ja, pa tudi napravica za poslušanje bitja srca se mu je pokvarila, tako, da sem šla kar malo razočarana domov. Naslednji pregled imam 16.6 in upam, da bom takrat imela UZ in bom videla mojega user posted image .
Lana34, more bit res neprijetno takole čakat, ne razumem, da ne morejo testov hitreje opravit, saj si vendar lahko predstavljajao kako je mamicam težko čakat na izvide. Ostani pozitivna in stiskam pesti zate in za bebico.

Očitno imamo danes vse težek dan, jaz sem tudi komaj ustala zjutraj. Danes imam še telovadbo, tako, da bo dolg dan, ampak se morem prisilit in se odpravit. Saj potem, ko je za mano sem vesela in zadovoljna, da sem se potrudila in naredila nekaj zase, ampak spravit se je res problem.

(odgovor članu cvetka31)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
21.5.2008 13:30:55   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: billa

Lana34, more bit res neprijetno takole čakat, ne razumem, da ne morejo testov hitreje opravit, saj si vendar lahko predstavljajao kako je mamicam težko čakat na izvide. Ostani pozitivna in stiskam pesti zate in za bebico.

Billa, hvala za pozitivne misli in pesti!Veš, saj tudi jaz v zvezi s tem našim zdravstvom ne razumem veliko stvari, a ta doooooolga "čakalna doba" mi je jasna, saj so rezultati odvisni od zorenja celic v laboratoriju. Mimo narave pa ne gre...Ampak - nekako bo treba tudi tole preživet, počakat, saj tudi časa ne moremo prestaviti ne naprej ne nazaj!Je pa vsak večer svojevrsten praznik, ko narediš križec na koledarju in si oddahneš, da je še en dan za tabo!Kot zaporniki, ki odštevajo dneve do svobode...

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?