|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
22.5.2008 12:55:20   
maserati
afnica mala glede spredaj ležeče posteljice: jaz sem ta prve brce čutila povsod ( se mi zdi), samo mož jih preko trebuha ni mogel čutiti, dokler ni bil dojenček dovolj močan in je orenk brcnil. Po moje čutiš brce ob strani, ker je pač tako postavljen. Še malo, pa bo dojenček dovolj močen, da se bodo brce čutile čez trebuh. Glede carskega reza pa ne vem, ni bilo pri meni nikoli vprašanje in rodila sem čisto normalno.

Pa srečno...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
22.5.2008 12:58:16   
sarcy21
ja ta papir se kupi skoraj v vseh teh centrih kjer prodajajo printerje. Ja to je pač moja odločitev da ne kupim majčke k stanejo po 30 evrov. sem raje kupila v H&M- ju majčke na bon pa sem si naredila unikatne majčke, pa še fullll stvari se da naresti, samo malo domišlije pa je user posted image No če bo katera rabila pomoč pa me lahko kontaktira

Aja ja printer pač domači (drugače pa naštimam malo drugačne nastavitve printerja na boljše printarje pa je), ni važno kakšen je, jaz sem si naredila že pred 6 leti majčke katere smo pač rabile za en klub pa je super ratalo, pa nismo imele te novejše tehnologije printerjev, lasarjev.

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 22.5.2008 12:59:27 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 2852
22.5.2008 13:12:44   
afnica mala
maserati- prav na sredi nič ne čutim, predvsem pri straneh. Možek bo pa moral še malo počakat. Bo pa potem tolk močneje čutil.

sarcy- thx, bom šla v soboto kupit, pa se bom malo poigrala. Doma nimam še interneta (ko bom šla v porodniško ga bomo naštimal). V službi si bom shranila slikice, potem se bom pa doma igrala in sprintala. Joj, si mi dala idej, bodo otročki prijateljev za darilo dobili še kakšno super majčko z njihovimi imeni, pa kakšnimi luškanimi slikicami.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
22.5.2008 13:28:10   
jana84
kaj ni problem samo pri posteljici, ki leži čez maternično ustje? V tej situaciji - če se seveda do poroda ne dvigne - je potreben carski rez, ker se otrok skozi posteljico žal ne more roditi...Tako nekako nam je porodničar zadnjič na šoli za straše razlagal...
Jaz sem imela na zadnjem UZ vidno posteljico čez maternično ustje, sam mi je G rekla, da to ni niča kaj takega v tistem tdnu ko sem bila, kasneje se dvigne...Problem je edino če se ne...Ampak v večini primerov se dvigne...

Mi imamo pa že v ponedeljek pregled, tako da samo še 4 dni, pa bom videla našega malega razgrajača, ki sedaj že kar pridno poskakuje po trebuščku...Žal moj predragi mož še vedno nič ne čuti. Včeraj sem prav videla kako se trebuh premakne, ko user posted image  pobrca...No, popoldan ko bi pa to rada pokazala možu, pa naš user posted image  kot da je zaspal...Sploh noče ubogati tata...Bo moral kar mal ukazat... user posted image

No, trebuh imam vidno vsaki dan večji...Ne vem kam bomo prišli, če bomo šli tako naprej user posted image ...Pa saj je lepo, nimam nič proti če se mi tako lepo vidi trebušček...Sem prav ponosna nanj...Zadnje čase ugotavljam, da semi sam trebuh veča, ostali predeli telesa (rit, boki....) ostajajo tam kjer so bili...Hvala bogu, kaj ne? No, pa prsi mam tud skor vsak dan večje...Ne vem kam bomo prišli (zdaj imam že modrčke 85C, zadnjič sem si od Lisce kupla celo z D košarico...).

Kako pa kaj drugače vaše počutje? Jaz skoraj ne vem da sem noseča, razen trebuha seveda, ki me opozarja na to!
No, včeraj sva bili z mamo v Italiji in so me takoooo noge bolele (podplati in okoli gležnjev), pa križ...Sva bili v eni trgovini, kjer nimajo niti enega stola ali kaj podobnega, da bi se človek lahko usedel...Pa je potem ko sem domov pršla zvečer in se na kavč ulegla hitro minilo...Mogoče je bilo celega dneva preveč...

No, sedaj pa se grem lepo nazaj učit...Imam tak izpit v bližnji prihodnosti, da ne vidim kako bom v 14 dneh vse predelala (Zgodovina Slovencev po 1. svetovni vojni)!!! Ogromno snovi!
Lepo mislite name, da mi bo učenje steklo, ker do sedaj mi še ni, pa se učim že več kot en teden...Uf!

Pa še malo se moram pohvalit...Pr nas hvala bogu niti včeraj ni bilo dežja, niti ga ni bilo še danes...Upam da bo tako še naprej...Sicer je res da burja piha, ampak vsaj kisik prinese user posted image  in ima človek malce več energije...

papa
jana

Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 13:37:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.5.2008 14:03:03   
afnica mala
Sarcy- a imaš kakšen dober naslov, kje se dobi fajn slikice? Moram se kaj dobrega spomnit -user posted image  bo praznoval 40 let.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.5.2008 14:13:23   
sarcy21
Ja lih na 90 se majčk ne sme prati jaz jih dam nekje na 40 pa je še vedno vse gor, problem je samo ker to pač ni tako elastično in če se da čez nosečniški trebuh kar malo popoka (je pa tudi odvisno od materiala majčke), jaz mam tako majčko le za kak poseben dan, ko kam gremo nimam tako za doma.Ali pa za kakšno presenečenje

Glede slikc naslovov in tega jaz kar sama ponavadi sestavim kaj bo pač napisan in oblikujem kakšno dobro slikco se da dobiti v kakšni reviji ali pa na internetu, samo še vedno je ponavadi treba oblikovati slikco, ker imajo ponavadi vse te strani kjer so luštne slikce na majčkah kar malo zavarovano in potem moraš popravljati ker so male slikce k povečaš kot kockice (ne znam razložit lih najboljš)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 2857
22.5.2008 14:52:43   
jerikou
sarcy res fajn ideja...bom tudi jaz izkoristla...user posted image že tudi vem za katero priložnost...
drugače pa že nestrpno odštevam današnje ure ker ob 17.15h spet vidim velikega nadobudneža, upam da bo danes kaj bol živahen zmer samo spi, najbrž ima taktiko tako.HEHE. Danes tudi datum za morfologijo dobim. upam, da se bo na morfi. pokazal kaj ima med nogami, ker mojga desca že seka od radovednosti. jaz pa bi komot do poroda počakala. pa bi človek mislil, da bo obratno. drugače pa tudi že jaz brcike čutim, pred 2 tedni sem samo rahle metulčke zdej pa vsak dan bol intenzivno samo na trebuhu pa še nič ne vidim, da bi se kaj premaknil ob brciki.
lep dan vam želim....
J.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
22.5.2008 15:21:12   
maserati
jana_k in afnica mala jaz tudi mislim, da je problem, če posteljica leži čez maternično ustje. Pri spredaj ležeči posteljici pa je težava samo v tem, da se brc kar nekaj časa ne čuti čez trebuh. Ker pač mora biti otročiček dovolj močan, da se čuti brco čez posteljico, ki ni ravno najbolj tanka. In te začetne brce so še tako nežne... Ko pa tamali zraste so pa brce konkretne in včasih kar boleče... Pa jih vseeno po porodu pogrešaš user posted image

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
22.5.2008 16:05:44   
Acjom1
Ojla! Ena je zadnjič omenjala klostrum. No, tudi pri meni se je začelo. Predvčerajšnjim je bila samo kaplica na majčki, včeraj zvečer pa sem bila na postelji obrnjena na bok in naenkrat je ratalo vse mokro na rjuhi in povsod. user posted image

Imam še eno vprašanje... Zadnje dni imam ful čuden izcedek. Skoz normalno, pol se mi pa kar naenkrat pojavi ful, da imam še hlače mal mokre, pol pa spet neha. Je pa tekoč (ni sluzast, al pa gost) in bele barve. Kaj to pomeni? A bi me moralo skrbeti?

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
22.5.2008 16:07:43   
janja 27
1. oktober

user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image  LJ 31 let user posted image  user posted image
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image  33 let user posted image
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image  MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image  MB 23 let
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image  user posted image   
         30 let user posted image  
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) MF 26.05.08 user posted image  MB user posted image - Matic user posted image

4. oktober

user posted image      coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image  Domžale user posted image  user posted image
           29 let 

5. oktober

user posted image      tanja29 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 27.05.08 user posted image  user posted image  29 let
         ( user posted image - Andraž ali Aljaž ; user posted image - Manca ali Hana )

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 26.05.08 user posted image  user posted image  Vipava user posted image
         23 let
user posted image      cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image      freja (3user posted image 2user posted imageMF 27.05.08 user posted image  user posted image

7. oktober

user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 26.05.08  user posted image  user posted image  Trbovlje
          29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 29.05.08 user posted image LJ 23 let user posted image
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.05.08 user posted image  Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image  user posted image  Mozirje 27 let
          ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda ) user posted image

10 oktober

user posted image      valla (2user posted image 2user posted imageMF 30.05.08  user posted image  LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  KR 27 let user posted image
user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image  KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober

user posted image      dajadada (2user posted image 1user posted imageuser posted image  user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) MF 05.06.08  user posted image  user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image  user posted image   user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image      Rendi (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 27.05.08 3D 08.07.08 user posted image  KP
           29 let
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image  CE 35 let user posted image
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image  user posted image  PO
          30 let user posted image
user posted image      klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) MF 26.05.08 user posted image  user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image  Železniki user posted image
           25 let
user posted image       maserati (3user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

15.oktober

user posted image      "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 04.06.08 user posted image  user posted image  23 let user posted image
user posted image      ajetam (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 05.06.08 3D 23.06.08 user posted image  user posted image
          22 let

16. oktober

user posted image      Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 4.pr.       user posted image  27 let

17. oktober

user posted image      Maska (2user posted image 1user posted imageMF 03.06.08 user posted image  LJ 28 let
user posted image      vianne (2user posted image 1user posted image ) 5.pr. 28.05.08 user posted image  Pivka user posted image
          31 let
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.06.08 user posted image  obala 33 let

19 oktober

user posted image      Lena35 (4user posted image 1user posted image ) 4.pr. 03.06.08 user posted image  36 let
user posted image      afnica mala (4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image  LJ
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageMF 09.06.08 user posted image

20.oktober

user posted image      bluster (2user posted image 1user posted image ) pr. ?. 06.08 user posted image
user posted image      škorpion (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

21.oktober

user posted image      barbara33 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  32 let

22.oktober

user posted image      Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.05.08 user posted image  35 let
user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. 26.05.08 user posted image  33 let

24.oktober

user posted image      colinka (?user posted image ?user posted image ) user posted image

25.oktober

user posted image      "tedy" (3user posted image 3user posted image ) pr. 03.06.08 user posted image  LJ 37 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pruser posted image  26 let user posted image
user posted image      jolie (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  NM 29 let
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image  MB 29 let
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) MF 10.06.08 user posted image  Vransko 35 let

27.oktober

user posted image      Freha (1user posted image 1user posted image ) MF 19.06.08 user posted image user posted image

31.oktober

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  25 let

se nam niso oglasile že lep čas :

aNcHuLiNkA
catalina
Erička
Lambda
Hans
M-mojca
ZalaTM
PikaB
Aleksis
Nej1

VSEH SREČK user posted image  NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 62 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image   6
                    user posted image  7

user posted image  gibi
user posted image    presenečenje če nočete vprašati za spol user posted image  

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
22.5.2008 16:16:27   
janja 27
ojla
se nisem oglasila včeraj ker enostavno nisem imela časa priti k bratu od mojga ..sem še vedno brez računalnikauser posted image user posted image ..upam da mi bo brat kaj kmalu uredil
seznam sem popravla
prosim vas da pogledate če je vse ok
acjom jaz imam tud full izcedka zadnje čase..isto kot ti praviš se mi kar usuje še predvsem danes vendar se mi je isto dogajalo pri Manci...dokler ni rjav ali smrdeč ni panike jaz sem imela tam koli 30 t mal smrdečega ( vsaj meni se je zdelo ) pa sem šla k g mi je dal ene svečke pa je rekel da ni panike....mogoče res mal pretiravamo..aja pa če imaš redne user posted image  baje da ga je manj..tko da juhuhu.....jaz sem ratala bolj lena v teh zadevah ne vem al me hormoni dajejo al kaj..se mi kr nč ne da...moram nekje dobit kako motivacijouser posted image user posted image user posted image ...sva mende prevečkrat na začetkuuser posted image
drugače pa mi je kr ok k vas tko berem da malce nakupujete..jaz imam večino stvari že od prej...
za vse katere čakate rezultate AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi čakala da me pokličejo iz ZD če je kaj narobe z vodo in krvjo pa me niso še ničl poklicali ..tko da upam da je vse ok ....
se opravičujem jerikou in urški ker nisem včeraj napisala da imate danes pregled...po seznamčku za jutri ni nobene..bo drug teden bolj pesteruser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
22.5.2008 17:01:06   
jana84
Se moram mal spihat: me je tata tako na obrate spravu, da bi kar kričala...

Po kosilu (akterega mu je seveda moral moj mož postreči, ker sam ne zna niti žlice obrnit!) pride gor k nama. midva sva se ravno na češnje odpravljala in zahakla mojega, da naj gre z njim neke količke za lovce iskat!!!
Halo, kot da midva nimava življenja!
Moj mož je zarad mene danes ostal doma in ni šel hodit, ker se spet celo popoldne ne bi videla. Pol pa pride naš fotr in ga kar zahakla. Seveda moj mož, kaj če rečt, seveda gre...
Meni pa kar piha skoz uha...Sej sem povedala fotru, sam enkrat se mu bom pa tako zdrla, da bo na vrata trkal, preden bo k nama prišel...Moj me pa miri, češ malo mormo potrpet, ker živimo v njegovi hiši! Njegosi? ja, ampak 20 let je bla tud moja. In se je strinjal s tem, da si uštimava LOČENO stanovanje v mansardi!!!

On kar pride gor, meni nič, tebi nič .Sploh nič ne reče. pa se kar usede za mizo in tam sedi in ne vem kaj čaka, da ga bom jaz kaj vprašala kako je al kaj? Al pa se naslika ob 10h zvečer, ko se midva že spat odpravljava in začne spraševat mojga moža, če je fucbal gledal (ker ga skor nikol ne!). Halo?! Ma kaj on ni imel nikol svojega lastnega življenja in mlade žene? Ne vem ,enkrat bom ponorela...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
22.5.2008 19:17:24   
rendi
Jaz tudi že dobro čutim gibeuser posted image ....za na seznamček...prosim

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
22.5.2008 22:32:24   
B.M.
Pozdravljene punce
mi smo danes bili na 3D res lepo se je nastavljal našuser posted image prav lepe slikice in filmčki so nastali in vse meritve ustrezajo tednu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa je bilo danes bolj mirno vsaj deževalo niuser posted image . Mali pa se kar nekaj preobrača in danes ga pošteno kolcauser posted image prav žgečkljiv občutek.
Tudi jaz imam izcedek kak dan močnejši pa spet ne. Meni je G rekla da je to normalno in res je dokler ni rjavkast ali smrdeč ni za paniko delat,tako da kar mirno.

Uživajte vse user posted image ...in pa user posted image user posted image user posted image za tiste ki čakate rezultate.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
22.5.2008 22:54:37   
*talcy*
acjom1 ... pozdravljena .. ja jaz sem bila tista ki ji ta stvar teče z jopkicuser posted image user posted image user posted image  .. prej sem prišla domov in vidim modrc na obeh straneh fleki in to kar precej veliki ... in evo ravno zdaj teče ven user posted image  to kar pušča user posted image  ....sploh ne neha...
sem si kupila včeraj v dm-u te vate ko jih imaš po dojenju pa jih moram kar gor dat ....

jaz pa imam izcedek rumen ma to že od septembra po splavuuser posted image  ... zdaj že dva dni ko sem se obrisala je pa tak strdek rumen biu ... pa ne srbi pa nič .. tako je ... drugače pa a ima še katera hlačke kdaj čist mokre? kot bi se polulala????

punce mejte se ok in uživajte

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.5.2008 8:48:54   
coccinella
Ciao!

corti - A res v Domžale se seliš? Lepo lepo.... Jaz sem tudi iz domžal....user posted image
Mogoče se kaj vidimo user posted image

B.M. - full dobro...da si bila na 3D ultrazvoku in da so vse meritve vredu. Kam pa si šla?

Lep pozdarv, za enkrat in lep dan vam želim...

user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.5.2008 8:49:05   
jerikou
Dobro jutro moje oktobrke.. janja 27 nobene panike nič huda, imam pa spet en par novih podatkov za na seznamček. Res te moram pohvalit kako pridno urejaš tale naš seznamček,***
Včeraj na pregledu je bilo vse OK mal sem bila kregana zaradi kilc, ampak meni se nič ne zdi pretirano kolk sm sla gor, ja no pa imam rajši ginekologinjo ki me krega naj pazim kot pa da nič nebi rekla... Pregledala mi je kak imam maternični vrat in je vredu, otroček se je že precej dvignu in ga z vaginalnim UZ ni mogla več tako dobro videt videl se je srček kako utripa (kar je bilo meni najbol važen podatek) pa vprašala je če želim vedet spol učitno se je dobro vidlo kaj raste...pa sem rekla, da še ne želim...bova rajši na morfologiji skupaj z mojim vprašala, da skupaj izveva,  bo bolj romantično, HAHA... Imam tudi datum za morfo. ja tudi jaz sem na petek trinajsti padla, kera je že omenjala?...
se pravi morfo. 13.6 pa datum za 4 pregled mi je ze tudi dala 3.7 en dan prej laboratorij,kjer delam test sladkorne....
A je med vami že katera tudi imela ta test za preverjanje sladkorne?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.5.2008 9:08:10   
stunfek
dobro jutro!

jerikou...če misliš na test tolerance glukoze, potem sem jaz to že imela - v prvi nosečnosti ampak ni pokazal nobene možnosti za sladkorno. morda te je dala nanj zaradi kilc...ker mene je v prvi nosečnosti tudi dala takrat, ko sem se precej zredila :) kolk si pa se zredila, če ni skrivnost? :)

danes vreme ne izgleda nič kaj obetavno, mi pa imamo v planu postavljati vrtno uto...upam, da nam vreme ne prekriža načrtov user posted image  prav zdaj čakam, da me pokliče brat in greva po hiško.

Jaz sem pa že na enomestni cifri!!! še 9 krat prespim in dobim nazaj svoj mali knedelj. jaz jo bom kar pohrustala na letališču! nikoli več jo ne pustim za tako dolgo stran - je čist predolgo!
včeraj sem naročila zanjo pisalno mizo - ne morem verjet, da moram čakat skoraj 2 meseca, da jo dobim - sem mislila, da jo bom jutri kar naložila in bo :) ampak ima pač tako sobo (flexa) in želim mizo iz iste kolekcije, da paše zraven. No, pred šolo jo bomo že imeli.

Upam, na čimbolj lepo vreme (vsaj brez dežja) in vsem vam želim en tak super lep petek...vikend je pred vrati - juhuhuhu!!! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.5.2008 10:07:50   
jolly123
Jutro. Jaz sem pomoje prvič v svoji zgodovini spala 12 ur. Sem mislila, da me bo kap, ko sem na uro pogledala. ja no tudi to je treba doživet, je pa res da sem sedaj še bolj zaspana, ne vem če ne bi šla kar nazaj spat.

Jana_k mene bi tudi to razjezilo, da mi en kar vpada v stanovanje. A pa se mu ne da dopovedat? Ali pa če obstaja možnost, da se zakleneta, naredita svoj vhod ali kaj podobnega?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.5.2008 10:49:28   
jerikou
Štunfek.....
mislim, da je moja ginekologinja tako previdna da poslje kar vsako punco na ta pregled (vsaj tako mi je prijateljica ki ze ima otročka in je tudi pri njej povedala), ker naredi tudi zmeraj ultrazvok ker ima rada otroka pod kontrolo, res je super G. in je nebi menjala za noben denar...Sicr nisem nagnjena k debelosti. Drugače pa mislim, da se je bol v te moje kilce spustila predvsem zato ker sem jih v 5 tednih dubla kokr sem jih. Namreč sedaj v vseh 18 tednih sem pridobila 3 kg in tele vse v zadnjih 5ih T. Prej se nisem zredila,ker preprosto zarad slabostni nisem mogla jest. Pa se to morm omenitm, da sem po naravi bol zaprta tko da mislim,če po domače povem me je "drek" natehtal včeraj preveč...Pa še popoldan sem imela pregled kar pomeni da je bil v meni zajtrg+kosilo....
Štunfek kolko pa je treba te sladke tekočine spit?Buaaa se mi ze zej mal obrača ko pomislim....

Upam, da ti teli dnevi hitro minejo do prihoda teh tvojih dveh sončkov....Kako pa je tvoji pupiki ime če smem prašat, glede na to, da je mož Indijec? Sta se drzala tradicionalnega Slo. imena al Ind.? Ker sama sem namreč tudi sad mešanega zakona,pa se je moja (žal že pokojna) mami tujka namenoma odločila za pravo slovensko ime zame in brata....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.5.2008 10:55:29   
B.M.
Pozdravljene oktoberke user posted image

Lana34 par dni nazaj sem prebrala en tvoj komentar in mi ne da miru o NS. Seveda če ne sprašujem preveč. Napisala si da si imela rezultat 1,1 in dobro vidno nosno kost in so te kar na AC dali ali pa jaz kaj ne razumem.
Jaz sem imela 2,5 in me je dr.Pelkič hotela dati na AC,kar se je tudi moj G zdelo hitro,ker pa imam sladkorno mi ni hotela dati še DHT,češ da test zaradi inzulina ne bi bil vredu. Moj diabetolog se s tem ni strinjl. Poklical je še par specialstov če to glede inzulina drži in nikomur ni bilo jasno zakaj to naj ne bi šlo. Šla sem v Avstrijo še enkrat na NS in na DHT. Tam so mi NS namerili 3x 1,7 in potemko so rezultati DHT-ja zmanjšali verjetnost na 1:13850 je dr.Miglar rekel da me noben zdravnik v tem delu evrope s takšnim rezultatom ne bi poslal na AC. In sedaj še ko se je naredilo že toliko meritev našegauser posted image še nikoli ni prišlo do dvoma da je kaj narobe. Tudi včeraj na 3D je zgledal prav čudovito.
Upam da te s tem ne razburjam preveč samo me res zanima zakaj pri takšnem rezultatu AC,mogoče si že kdaj razložila pa jaz nisem zasledila.
Imam pa tudi znanko ki je imela rezultat NS 3,5 ona je sicer šla na AC logično a je 3 tedne nazaj rodila čsto zdravega fantka. Tako da držim pesti sigurno bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.5.2008 11:00:11   
B.M.
coccinella na 3D UZ sem bila na Ptuju pri dr.Lukman res je super tako kot sem prebrala na forumih, tako da mi ni niti malo žal 

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.5.2008 11:20:53   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1

Ojla! Ena je zadnjič omenjala klostrum. No, tudi pri meni se je začelo. Predvčerajšnjim je bila samo kaplica na majčki, včeraj zvečer pa sem bila na postelji obrnjena na bok in naenkrat je ratalo vse mokro na rjuhi in povsod. user posted image

Imam še eno vprašanje... Zadnje dni imam ful čuden izcedek. Skoz normalno, pol se mi pa kar naenkrat pojavi ful, da imam še hlače mal mokre, pol pa spet neha. Je pa tekoč (ni sluzast, al pa gost) in bele barve. Kaj to pomeni? A bi me moralo skrbeti?

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

acjom1 ... pozdravljena .. ja jaz sem bila tista ki ji ta stvar teče z jopkic  .. prej sem prišla domov in vidim modrc na obeh straneh fleki in to kar precej veliki ... in evo ravno zdaj teče ven  to kar pušča  ....sploh ne neha...
sem si kupila včeraj v dm-u te vate ko jih imaš po dojenju pa jih moram kar gor dat ....

jaz pa imam izcedek rumen ma to že od septembra po splavu  ... zdaj že dva dni ko sem se obrisala je pa tak strdek rumen biu ... pa ne srbi pa nič .. tako je ... drugače pa a ima še katera hlačke kdaj čist mokre? kot bi se polulala????

punce mejte se ok in uživajte

Glede izcedka sta spraševali. Jaz sem na zadnjem pregledu g povedala da se mi je beli tok full povečal pa sem tudi mela hlačke tudi čisto mokre pa mi je eno zdravilo predpisala je pa rekla da je to čisto običajno in da bom imela ta beli tok do konca nosečnosti je rekla da pač to pride zraven.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.5.2008 11:22:37   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

Dobro jutro moje oktobrke.. janja 27 nobene panike nič huda, imam pa spet en par novih podatkov za na seznamček. Res te moram pohvalit kako pridno urejaš tale naš seznamček,***
Včeraj na pregledu je bilo vse OK mal sem bila kregana zaradi kilc, ampak meni se nič ne zdi pretirano kolk sm sla gor, ja no pa imam rajši ginekologinjo ki me krega naj pazim kot pa da nič nebi rekla... Pregledala mi je kak imam maternični vrat in je vredu, otroček se je že precej dvignu in ga z vaginalnim UZ ni mogla več tako dobro videt videl se je srček kako utripa (kar je bilo meni najbol važen podatek) pa vprašala je če želim vedet spol učitno se je dobro vidlo kaj raste...pa sem rekla, da še ne želim...bova rajši na morfologiji skupaj z mojim vprašala, da skupaj izveva,  bo bolj romantično, HAHA... Imam tudi datum za morfo. ja tudi jaz sem na petek trinajsti padla, kera je že omenjala?...
se pravi morfo. 13.6 pa datum za 4 pregled mi je ze tudi dala 3.7 en dan prej laboratorij,kjer delam test sladkorne....
A je med vami že katera tudi imela ta test za preverjanje sladkorne?

Jerikou jaz imam 3. pregled 13.6. na petek jauser posted image Glede sladkorne pa je mene vprašala če jo je imel kateri od staršev sem rekla da ne, da pa jo je imel dedek pa je rekla da glede na to da je user posted image normalno velika za svoje tedne da zaenkrat me še ne bo dala na pregled če pa bi user posted image začel full rasti oz. se rediti potem pa me bo dala.

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?