timnala
|
Oj punce! Kar tezko mi je brat, kar nekatere prestajate zaradi teh izvidov oz. cakanja nanje.. drzim pesti in upam, da boste tudi ve (in ostale) pestovale zdrave ! Vidim, da ste se kar razpisale.. meni dnevi obicajno minevajo - v sluzbi do 4h, pridem domov, kosilo, mal migam, ker naredim, samo za solo ni casa groza, mam se kr nekaj izpitov in diplomo, ampak se mi po sluzbi ne da za solo delat sploh..se bo treba prisilit, da bo cimmanj stvari za urihtat, ko bo tu.. Opazam, da ze imate kar nekaj opreme za malcke, jaz se kar odlasam oz. se moram spraviti k znanki od mojega, da vidim, kaj bom dobila, pol pa v shoping..za vozicek se pa kar kolebam..joj no..en dan navijam za speedyja, drug dan za jane in tretji dan za hartan.. Koliko ste se pa kaj zredile? Men se do kaksnih 3 tednov nazaj ni nic skor poznalo, zdej je pa trebuscek kar skocil ven , pa apetit sem dobila..bo treba mal pazit - sicer gledam, da telovadim vsaj 4 dni v tednu (orbitrek, hoja...), ampak se malce obremenjujem kaksna sele bom, ce bo slo tako naprej, ker trebuscek in dneva v dan raste.. pa dans mam frizerja..juhuhu..da polepsa moje gnezdo na glavi, postrize in pobarva kaj pa glede nasega srecanja? se bomo kaj zmenile? enkrat pol, ko bo lep dan, da se dobimo na kaksnem sladoledu ali kavici? al pa vsaj, da se dobimo npr. tiste bolj iz celjskega, nekje v celju, ljubljancanke za sebe, primorke... da se vsaj delno spoznamo uzijte dan maksimalno in naj vas dez ne zmoti...saj nam je vendar tako lepo - ker smo !