|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
16.5.2008 16:35:14   
mbd0411
Lana34!

Iz tvojih ust v božja ušesa.Skupaj bova vsak dan držali pesti za naju in se popoldneve veselile,ko dopoldan ni nihče poklical.Zvečer pa klukico in sončka na koledarju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.5.2008 16:42:05   
janja 27
ojla bejbe!

spet se mi je pokvaril računalnikuser posted image user posted image  brat mi ga bo komaj jutri pogledal in upam da bo prec ugotovil kaj je narobe..sedaj sem pri bratu od mojga, zjutraj sem htela pretipkat seznam pa sem se dala pospravljat..sem umivala lustre po hiši in potleh...tko da mi je dopoldan kr minil

maserati..oprosti za user posted image , vendar je škratek ringaraja zagodel namestouser posted image ..mogoče pa oni že vejo kaj boš imelauser posted image user posted image  popravit pa še ne morem k majo na ringarja tehnične motnje z nami oktoberkami....
coccinella dobrodošla srečno in uspešno user posted image , sicer seznamček jaz urejam tko da sam napišeš podatke pa jaz spremenim drugače se seznamček pet krat na dan ponavlja...tudi danes....me kr zvije k vidim vse barve pomešaneuser posted image user posted image ...ma sej se ne sekiram sam se je že tolk podatkov ta teden nabralo pa bi rada pošlihtala tko da pogledam in lepo vidimo kej smo in kdaj imamo pregled pa tko sem se ga navadila da ga že pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image
mbd0441 v oklepaju je user posted image  za nosečnost katera je po vrsti npr. jaz sem imela 3 ss in to je sedaj moja 5, user posted image  pa kateri je 1 če je tvoj prvi otrok, dva če je drugi , za dvojčke in naprej sem dodala user posted image user posted image  tko da predvidevam da je tvoj prvi otročiček...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.5.2008 18:13:43   
vianne
Najprej pošiljam en velik objem Nataši user posted image . Drži se... besede so verjetno odveč, vendar čas bo zacelil rane!!!!

Jaz sem pa danes padla v tako depresijo, da vam ne morem povedati. Se že cel dan jočem in se sploh ne morem ustaviti. Ne vem kaj mi je. Res, da sem bila že dva dni bolj tiha, brezvoljna.... in danes zjutraj vstanem z malo bolečim grlom in zakatarjena.... in kot da bi me nekdo udaril po glavi me zagrabi neka panika... po glavi mi rojijo same črni misli (o tem, da ne bo otrok normalen itd.). In takšno počutje sploh ni v moji navadi, saj sem drugače zelo energična, dobre volje, nasmejana.... ne vem ali so krivi hormoni al kaj. Mož mi stoji ob strani in je zelo razumevajoč in nežen vendar je rekel, da takšne me pa ni še videl. Malo sumim kaj je dalo piko na i mojemu izpadu.... tako brezvezna stvar, da je ni niti za napisat. Včeraj sva šla z mojim na pico in sem naročila prepognjeno ter zamenjala navaden pršut s kuhanim. Na vrhu pice je bila posuta tudi rukola, ki sumim, da ni bila oprana.... in sedaj fantaziram o toxi.... jao mene totalno zmedene. Me je za po nagi riti saj vem.... ma danes si ne morem pomagati.
Ali ima še katera podobne izbruhe?

Drugače pa že kar dobro čutim premike našega nagajivčka. Kaj še bo... Trebuh tudi pridno raste, počasi odštevam dneve do naslednjega pregleda... skratka vse je v najlepšem redu, le sebe moram še spraviti v dobro voljo. Bo jutri boljše saj je vikend, ne bom več toliko sama...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.5.2008 18:54:50   
maserati
Janja Nič se sekirat, saj vem, da jo je zagodel škrat... kot že rečeno, pa se morda prerokba uresniči user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.5.2008 19:22:02   
*tedy*
Pa se malo javimuser posted image .

Najprej Nataši ; mi je res hudo in sploh ne predstvaljem da bi se mi to zgodilouser posted image user posted image .

Sicer pa sem  preživela včerjašnjo AC , čeprav ni prav nič prijetnouser posted image . Sem dobila še inekcijo, ker sem RH- , tako da me je še malo rit bolelauser posted image user posted image .

Zdej pa grem nazaj počivat in vas berem čez kakšen danuser posted image

Uživajte

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.5.2008 19:27:34   
jolly123
Tedy v katerem tednu pa si, da si že dobil ainekcijo? Meni je moja rekla, da jo dobim šele v 28. tednu.

Vianne
  ne se sekirat tudi jaz imam kdaj trapaste izbruhe. Samo mislim, da bo vse v redu, ker možnosti so res, res, res minimalne.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.5.2008 9:14:21   
sonček75
živjo
Včeraj sem imela morfologijo.Vse je O.K. Otročiček tehta že okoli 400 g,Je zelo živahen,v primerjavi z prvim,ko sem ga tako čutila šele po 30 tednu.Tudi ginekologinja je rekla da je zelo aktiven.Za spol je rekla da se še ne vidi najbolje in da se popkovnico zelo hitro lahko zamenja za luleka.
Naslednji pregled imam 16.6.To bo moj 5 pregled.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.5.2008 10:09:07   
lena35
Ojla! Naj se vam še jaz malo javim,ker tudi jaz nimam nobene volje ne apetita do ničesar zaradi AC.Tudi jaz komaj čakam da mine še drugi teden in da bo konec te more.Lana34 in mbd 0411 vem kaj prestajata in vsak dan sem z vama in držim pesti za naše maleuser posted image  in upam oziroma vem da bo vse ok in da se živciramo zastonj.Če so mi vsi preglediz UZ pokazali da je vse ok potem tudi zdaj ne sme biti kaj hudo narobe.

Aja punce a boste šle letos na dopust ali so kateri odsvetovali? Mene je kr malo strah da nebi bilo kaj narobe pa saj bi šla samo do izole kjer imam sorodnike.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.5.2008 10:34:35   
vianne
Danes sem pa že boljše volje. Zgleda, da je kriza šla mimo. Verjetno so krivi hormoni za tele moje izpade.... upam, da jih ne bom imela več.

Kar se tiče dopusta sva se z mojim odločila, da letos ne bova šla nikamor. Če popravici povem se jaz ne upam. Pa tudi ne da se mi navajati na novo okolje, novo posteljo.... verjetno bom vročino še najlažje prestala doma. Pa če pride do kakšnih komplikacij se najbolj varno počutiš doma. Porodnišnica je blizu, ginekolog tudi.... Eno leto bova pa tudi zdržala brez dopusta. Pa tudi prav nam bo prišel vsak euro saj končujeva hišo in bi se rada čim prej vselila. Morda bova odšla kam blizu za podaljšan vikend... vendar so vse karte še odprte. Sva pa želela iti letos na Lošinj... bomo pa drugo leto šli trije.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.5.2008 10:36:20   
vianne
lena35 in ostale punce ki čakate rezultate od AC.... mislim na vas in vem, da bodo rezultati O.K.. Vas pa čisto razumem kako mučno je to čakanje. 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.5.2008 10:59:46   
vianne
Jaz imam eno vprašanje. Porodniška se začne 28 dni pred PDP (17.10) in verjetno se šteje vse dni s sobotami in nedeljami ter prazniki ali le delovne dneve? Ali se dan PDP  šteje kot porodniška (v sklopu teh 28 dni) ali že kot nega in varstvo? Si moram izračunati kdaj bi bila že doma če začnem koristiti pred porodniško še dopust, ki ga imam letos 23 dni.
Ja nimam kaj delat, sem sama in se kratkočasim s takimi zadevami user posted image .

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.5.2008 11:09:10   
lena35
A si na bolniški al delaš?Kolkar jaz vem se štejejo tudi sobote in nedelje za prp pa ne vem .Ali boš lahko koristila ves dopust?Jaz ne vem kako je to ker bom vprašala na inšpektorat ,ker so v firmi zeko smotani  če si na bolniški in težijo zaradi dopusta ker si potem njihovo breme.Noro pozanimaj se!user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.5.2008 11:18:44   
vianne
Sem na bolniški. Mi je komisija podaljšala do 11.07. pa upam, da mi bo potem tudi še zadni mesec. Pri nas so do sedaj punce lahko koristile ves svoj dopust kar je tudi prav. Je pa res da si v tem primeru v breme firme. Pa saj bi bila tudi če bi koristila dopust med letom le da ga v tem primeru porabiš vse naenkrat. Imaš pa res smotane delodajalce. Kaj pozanimaj se na inšpektoratu vendar bi ti verjetno morali pustiti koristiti dopust.

No vglavnem če sem si prav izračunala sem na dopustu že z 20.08. Sem pa štela v tale sklop 28 dni tudi PDP 17.10. ter vse sobote in nedelje ter potem še odštela moj dopust v trajanju 23 dni.

< Sporočilo je popravil vianne -- 17.5.2008 11:21:21 >

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.5.2008 11:23:08   
jolly123
Štejejo se tudi nedelje, sobote in prazniki. Za primer moj PDP je 10.10. na porodniško grem 12.9.

Vianne potem sva na istem jaz imam zaenkrat bolniško do 7.7. potem pa tudi upam na podaljšanje. Čeprav pri nas je novo vodstvo za katerega dvomim, da bo navdušeno da bi zadnji mesec koristila dopust. Dvomim....

Dopust...letos dvomim da ga bo kaj, že zaradi bolniške ne bova šla nikamor prav daleč. Mogoče odvisno od mojega počutja takrat bova šla za vikend do slovenske obale, da sem lahko v nei uri v Postojni če bo karkoli.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.5.2008 11:30:43   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Štejejo se tudi nedelje, sobote in prazniki. Za primer moj PDP je 10.10. na porodniško grem 12.9.

Vianne potem sva na istem jaz imam zaenkrat bolniško do 7.7. potem pa tudi upam na podaljšanje. Čeprav pri nas je novo vodstvo za katerega dvomim, da bo navdušeno da bi zadnji mesec koristila dopust. Dvomim....

Dopust...letos dvomim da ga bo kaj, že zaradi bolniške ne bova šla nikamor prav daleč. Mogoče odvisno od mojega počutja takrat bova šla za vikend do slovenske obale, da sem lahko v nei uri v Postojni če bo karkoli.

Midve sva pa skoraj identičen primer user posted image .

No glede koriščenja dopusta... sedaj sta že dve ki ne vesta kako vam bo kaj firma dovolila koriščenje.... upam, da se tudi pri meni kaj ne zalomi.

< Sporočilo je popravil vianne -- 17.5.2008 11:33:12 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.5.2008 15:23:26   
*talcy*
ojla pupe kako ste kaj??
glede bolniške .. imam tud jaz bolovanje zdaj do 17.6. pol pa upam da mi moja G. ustreže in podaljša do 17.9. ko mi nastopi porodniška ... user posted image user posted image  ...
drgač jaz sem še kar .. da me ti krči po trebuhu ne bi zafrkavali bi bila kot rozca ... ponoči je tolk bolelo da sem od 4 pa do 5.30 reševala križanke da sem mal pozabila user posted image  ... lekadol pa kaj takega se bojim spit .... a je katera že bila na lekadolu????? mah bo že ....

aja pa brcike kar lepo čutim .... pravijo da okrogle pupe bolj kasneje to začutimo ma jaz jih čutim zdaj že kar dober teden ... sem pa v dobrem 18t ....

no lepo vas pozdravljam in lep vikend

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.5.2008 17:30:47   
B.M.
Pozdravčekuser posted image
Najprej nekaj za seznamček,naslednji pregled imam 26.5.08 MF,za naslenji teden pa sva se odločiila da greva na 3D smo že naročeni.
Jaz sem prav tako na bolniški ob prvega dne oz.sem kar na začetku porabila dopust in nato v bolniško,tako so mi svetovali da je bolje kar se službe tiče,pa v službi tudi ni nihče nič kompliciral za dopust,čeprav so drugače kaj se teh stvari tiče kar nestrpni,v bistvu je dopust tvoj in ti pripada tako kot vsem ostalim,no meni je šlo vse to OK skozi.Kaj bodo pa rekli po tem ko se vrnemo iz porodniške ko bomo tudi imele za porabit ves dopust in kaj bo tam kjer ga morajo porabit do konec leta.Načeloma tudi nobena od mojih kolegic ni imela s temproblemov to so vseeno drugačne okoliščineuser posted image . Jaz sem sicer že prej vedela da bom na bolniški od prvega dne zaradi zdravstvenih težav in to so vedeli tudi v službi.
Vse ki ste bile na AC pazite se in počivajte,kar naj vas strežejo da bo z user posted image vse OK

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.5.2008 19:17:40   
mbd0411
Janja27!

To je moja druga nosečnost in pričakujem drugega otročka.Hvala bogu do zdaj nisem imela ss.
Lep vikend vsem

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
18.5.2008 8:50:32   
Veki_222
Ojla,

ja, glede tega dopusta je kriza tudi pri meni. Namreč, če te kdo nadomešča (kot bo pri meni), sta lahko samo en mesec na enem delovnem mestu dva skupaj. Se pravi, 9.9. se meni začne porodniška in to pomeni, da bom morala delat dokler tistega, ki me bo nadomeščal ne uvedem user posted image . Stvari je veliko in pojma nimam, kdaj bom lahko koristila tistih 24 dni... brez veze, ker bi mi res pasalo biti npr. cel avgust že doma, glede na to, da vso nosečnost delam s polno paro. Upam, da se bo vseeno dalo kako zmeniti...

Drugače moj mali user posted image brca kot nor, čutim ga vsak dan in tud poslušam z angelsoundom, ki mi ga je posodila kolegica.

LP,
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.5.2008 9:27:06   
mbd0411
Veki222!

Vse lepo in prav glede tega,da uvedeš novega sodelavca....ipd.
V podjetju morajo imeti rezervo,kaj pa če boš morala takoj v bolniško.Tako je bilo pri meni,ko sem bila prvič noseča.Me je v križu uščipnilo,da nisem mogla niti hodit,in so se lepo morali znajti.Pa ni bilo problema.
Če bi rada avgusta bila doma,pa si uredi bolniško in lepo tvojim v službi povej,da tako pač je,mati narava že ve.Naj prej poskrbijo za novo moč in njegovo znanje,ko pa bo potreba te pa zamenja.
Sicer pa tudi vsi vemo,da službo je težko dobit-vsaj dobro in jo pač držimo z vsemi štirimi.

Danes pa le uživajte malo dežja,saj ga menda ne bo veliko skozi vse poletje in nam bo še zeloooooo vroče.

Lena 35,kako si? Zdrživa še ta teden,pa potem še malo naslednjega....Saj bo,ane?user posted image

Lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
18.5.2008 11:28:42   
janja 27
ojla pupe!

na ringarja imajo še vedno tehnične motnje z našim seznamčkomuser posted image user posted image  sem mislila da so kaj uredili pa ni še nič....
jaz nesem danes popravit računalnik k bratu upam da ni kaj preveč narobe....tko da sem pri bratu od mojga...zato sem bolj malo na forumu...
midva pa greva na dopust od 09.08 do 14.08. na Krk..sem misla da bova odpeketala že julija pa moj ne more nikakor dobit v jiliju dopust tko da gremo avgusta...jaz se ne obremnejujem s tem ali bo kaj narobe..potem sem lahko zaprta v porodnišnici zadnje mesece user posted image user posted image  sicer pa sem ok...vse po starem..pikica brca..vsak dan bolj...jutri pa imam pregled..komaj čakam da ga jo bom videla verjetno sem bova zmenla za MF...tko da bom tud vprašala za spol...
vianne verjetno so te res dajali hormončkiuser posted image user posted image

jutri imamo preglede:

user posted image    janja27      3.pr
        user posted image    maska        3.pr
        user posted image    coccinella   nasl.pr

danes je v postojni dan družin sem mislila da bomo šli pogledat kaj dogaja ma je tako slabo vreme...tko da bomo veretno kr doma....lepo nedeljo vam želim pa se vam oglasim jutri k pridem  s pregleda...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
18.5.2008 12:49:30   
jolly123
Jutro vsem! Jaz sem se zbudila s takimi bolečinami v hrbtu in v dimljah, da se komaj premikam. Prav težko mi je že vstat in se usest kaj šele premikat. A ima še katera take bolečine? Kaj bi to sploh lahko bilo? 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.5.2008 13:12:54   
Colicka
Živjo, dekleta!

Sem se odločila, da se vam pridružim pri oktobrkah! PDP imam namreč 24. oktobra! :) Dodajte me na seznam tiste, ki se s tem ukvarjate ! ;)

LP, Colicka

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
18.5.2008 15:12:09   
jolie

jolly123 mene je dolgo časa bolela rama...sem mislila, da pač tako čudno spim. Potem pa v službi mičken jamram in mi sodelavka reče naj se kar navadim, da me bojo vsi sklepi boleli in da to pač tko je. Ni minilo dan ali dva, me je začelo v kolku tako bolet, da sem se komaj vstajala iz stola. Sedaj je zatišje s temi bolečinami...in upam, da tako tudi ostane user posted image . Želim tudi tebi, da čimprej minejo.

Drugače sem pa čisto boga...prehlajena, da ne vem, če bojo sploh uspeli toliko papirnatih robčkov naredit kolkor ih jaz porabim. Da ne omenjam, da me še grlo boli za znoret in da prau grdo kašljam. Bojim se vzeti kakršno koli tableto za prvo pomoč...Ali katera ve, če SPLOH lahko kakšen lekadol ali aspirin popapcamo nosečke???

No...sem si pa v petek kupila prve nosečniške hlače....in sem čisto paf, ker mi kar naprej lezejo z riti...Glede na to, da sem bucka sem bl navajena na to, da so nalimane na rit ne da so prevelike...user posted image user posted image user posted image  Pa saj bo kmalu trebušček tako velik, da bojo prav lepo mirovale user posted image !!!

Kar se pa brcik tiče...jaz nisem glih ziher ali kaj čutim ali ne...me včasih neki požgečka u trebuhu...pol pa ne vem ali so brcike al kej drugega...ohja...bo treba še kak teden, dva počakati user posted image

Lepo popoldne vam želim....papa

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
18.5.2008 15:46:20   
jolly123
Jolie nosečnice lahko vzamemo lekadol brez problema, aspirina pa pod nobenim pogojem. 

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.