HuAnita
|
za slikce, vse so ful luštne! Jaz sem s Capinko še kar doma, danes smo šli ven, a ju3 še verjetno ne gre v vrtec, naj se ornk pozdravi pred novim napadom virusov. Zadnjič, ko je bil sneg, so pred sosednjim blokom naredili pravega sneženega možaka, s klobukom in žnablami, iz profila je močno spominjal na Prešerna. Capinka valda vpraša, kako je stricu ime, pa ji rečem: Prešeren, to je bil en gospod, ki je pesmi pisal. In danes me v kopalnici gleda, ko si umivam zobe, tako iz profila, pa pravi: Mami, ti si pa prešerna! Jo gledam, če se ji res zdim tako silno dobre volje, pa doda: kot tisti gospod, ki poje!!! Maš take uste --- pa se našobi in pokaže..... kor Prešerna. Mislim..... Skabi že pritiska? Drugače sem pa že ves dan našipčena, srečala znanca, ki mi je bil vedno faca, sva se veliko presmejala, tudi na lasten račun, zdaj pa je bil z njim še nek kolega, pa pravi: Ko bi ti vedel, kak suhec je bila prej, mater, kaj otroci naredijo iz ženske! Sprva sem še mislila, da se pač šali, ko pa je začel komentirati, koliko mi je ostalo na trebuhu, pa noge.... pa nič na foro, ampak v tem smislu, da saj se mu smilim mislim, to mi je bilo pa tu mač in sem užaljena odpeketala, čim sem lahko.... A sem preobčutljiva?
|