Skabi
|
Takle, jaz sem nazaj v enem kosu. Miniskabek noče ven. In očitno fajn sem nategnjena še od 1. aprila, ker imam že vse zmehčano in pripravljeno na finiš. Huanita, veš, da mi je v bolnici prišlo na pamet, da je mogoč samo 1. april. pa še mojmu sem razlagala, kako srečo mate . Kdja dobim pijačo? Če je tista hiša, ki jo ti gledaš, naša, seveda ne vem, možno pa je (čisto v Pušenjakovem slogu sem ti odgovorila) Naty, men je najljuba prvoaprilska (in resnična) v šoli tale: Moja dijakinja se že na začetku ure dere: "Jaz se pa javim, javim se, prosim, vprašajte me!" Pa kolega reče, naj pa prode ven, če si tako želi. Gre mala k tabli in zavpije: "Prvi april!" darja, saj zdaj že veš, da si z rolkami prav naredila. Vseen hvala, da si šla pogledat. KLje si pa zdaj? A sva v bolnici ena mimo drueg hodile? No, zdaj sem ap vse prebrala in videla, da sem čist ven padla, tak da bom napisala samo tisto, kar mi leži na duši:) Torej, moja G me je poslala v bolnico zaradi tega srbenja. Že prvi dan popoldan so bili izvidi, da so določene vrednosti mal povelčane, ampak še vse v redu. DOmov me pa iz meni neznanih razlogov niso spustili. Res, da je tamali že čisto nizko (obsega glavice sploh ni mogla več zmeriti), pa zmehčan MV imam, in tu pa tam kak popadek - ampak vse to bi lahko dala skozi tudi doma. Bila sem ful živčna, ker je tamali zbolel (vročina do 40, virus), tavečji pa ej imel v vrtcu nastop za mamice. Izprosila sem si izhod, da sem šla oba pogledat, danes pa sem podpisala izjavo, da grem domov na lastno odgovornost. Na tem oddelku je bilo grozno vzdušje. Cel kup nosečnic s težavami. nekaterim je voda odtegla že pred dnevi, pa še niso rodile, druge so jokale ob vsaki bolečinici, tiste čez rok so bile čist živčne, kako bo. Eni so že 4 dni dajali gel za zmehčanje MV, pa nič. No, na srečo se je našla tudi kakšna, s katero se je dalo normalno pogovarjat. Saj sem mogoče kruta, ampak takega depresivnega vzdušja se hitro nalezeš. Pa buljenje španskih limonad in branje trač časopisov nič ne pomaga. Šele zdaj se mi res smiljo tiste, ki so tam daljši čas. Skratka, vsi vaši SMS so mi fuuul pomagali, res HVALA vsem za vzpodbudne besede! Pa tudi za čestitke ob rojstnem dnevu. Sem spekla torto za vas in mi prosim pomagajte upihniti vseh 33 svečk: Prvih 5,5 tort je za vse na dieti, tadrugi del pa za tiste, ki na dieti (še) nismo. Kar postrežite si! Vsem aprilčicam pa tudi jaz želim veliko lepih trenutkov v družbi najljubših. Zdaj pa ugotavljam, da sem v zadnjih 20 minutah menda imela 3 popadke. Pa ne vem, če so to res popadki, ker me kar naprej nekaj boli. Tak pametno se delam, ko je treba drugim svetovat, ko pa gre zame , pa odpovem. Nič, mal bom še počakala (moji trije mi hočejo še torto naredit), potem bom ap mogoče šla ponižno prosit, eč lahk pridem nazaj v porodnišnico... Bom poslala SMS, kako je, pa možeku naročila, naj tu napiše (če bo sploh treba), Čav, punce, pogrešala sem vas!
|