|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 5:21:49   
snorlax
Joj, ste se naklofale.user posted image Punce, naj vam povem, kak užitek mi je zjutraj preden grem v službo, ob čajeku in svežih žemljicah brat vaše poste. Sem potem še cel dan dobre volje (razen, kadar so kake slabe novice, seveda).

Kolikor vem, Skabi čaka. Izvidi so v mejah normale, a mora bit vseeno not, ker ima že zmehčan m.v. PDP ima jutri, tako da držimo pesti, da bo čimprej rešena. user posted image user posted image

HuAnita, poznam ta občutek. Meni ponavadi ljudje, ki me dolgo niso videli, namesto "zdravo" ali "dober dan" rečejo, "joj, ti si se pa fejst zredila". user posted image user posted image user posted image In to res ponavadi dedci, mater jim pokvarjeno.user posted image Zdaj pa ne vem, ali ženske bolj sočustvujejo, ali so bolj taktne in ne povedo tistega, kar mislijo.user posted image Pred meseci sva šla z mojim na enga abrahama, pa sva spotoma čestitala še enmu žlahtniku, ki je tudi imel rojstni dan. In jaz njemu "vse najboljše, pa zdravje in bla, bla, bla".... on pa meni "ti si se pa zredila"!!! WTF!? Mi je vse dol padlo. Sem se komaj zadržala, da nisem bleknila "ti si se pa fejst zapil". Eh, dedci.

Super za malo Nino. user posted image Res držim pesti, da bo operacijo dobro prestala in da bo vse, tako kot mora bit. Ali je darovalec v njihovem sorodu ali samo naključna oseba? Mora bit pa tudi lep občutek za njega, da bo rešil eno tako luštno mlado bitjece. Pa hvalabogu za starše, jim je verjetno malo lažje pri srcu.

Punce, imejte se lepo! Šibam v službo. Čao!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 7:30:29   
smrček
Jutro babnice,
jojme ste naklofale. Sem samo ene tri strani za nazaj prebrala. Skratka vesela sem za malo Nino in upam, da bo operacija uspela.
Skabi želim čimlažji porod in da se nam pridruži prvi aprilček.
Jst nisem včeraj (pa še ene par dni nazaj) ničkaj počivala, tako da bom danes not spravla, da se aprilčkom nebi slučajno pridružil kakšen julijski podmladek.

Želim vam lep dan, saj je Peteeekkk (z veliko začetnico)user posted image

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 7:32:58   
smrček
Ali ni ena spraševala o novih kaznih za prehitro vožnjo oz. druge prekrške?

Jst imam povzetek in ji ga lahko pošljem po mailu.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 11:15:10   
pikecpokec
Živjo!
Gal je poleg driske zdaj pokasiral še virozo - kašlja, smrka, ima vneto učko user posted image . Sva šla k P, dobil neke antibiotik kapljice.

Aja, klicala je pa ena mamina kolegica, ki dela v laboratoriju in je pregledovala vzorec Galovega drekca. Okužen je s campylobacter jejuni, po domače ena vrsta salmonele user posted image . Pa tko pazimo da ja ne bi premalo kuhanega piščančjega mesa jedel, pa jajc.... bohpomagi, no!
V glavnem, sem povedala zdravnici za izvid (ona ga še ni dobila), pa je sam rekla da dobimo izvid po pošti in da bo tam vse pisalo. NIČ mi ni hotla povedat, niti kok dolgo še lahko traja, niti če kaka zdravila dobimo, NIČ! user posted image Sam skoz je ponavljala da naj se držimo diete. Majkemi, da bom zamenjala zdravnika, ej, res!
In zdej nej do pon. čakam na izvide?!

darja, a mi znaš ti kej povedat o tem, prosim?











_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 11:20:27   
Jančika_
Pikecpokec, ja šit nouser posted image . Tole se pa že nenormalno dolgo vleče. Upam, da bo kmalu boljše.

Jaz sem lihkar zglancala stanovanje. Da ga bomo lahko popoldan spet zasvinjali. Ampak te tri ure bom pa uživala v čistočiuser posted image . Ugotovila sem, da smo v desetih dneh pojedli 12 kil pomaranč. Je to sploh še normalnouser posted image ?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 11:50:22   
žanek
user posted image super za malo Nino user posted image . Držim pesti, da bo vse ok user posted image !

Skabi vse najboljše user posted image , upam da se ti uresniči želja za RD in boš držala malega pikca v naročju še danes!

Jančika in Ropotuljica škoda da se zadnjič nismo vidle, če bi vedla da ste na Hudinji, bi pa tja prišla, pa drugič. Ste pogosto skupaj na igriščih? Napišita ko boste spet kje na igralih, se vam bom pridružla.





< Sporočilo je popravil žanek -- 4.4.2008 11:55:19 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 13:09:24   
darja33
Hojli!

Danes se pa js kar zunaj gonim, po trgovinah. Zadnji nakupi....

Ktero kozmetiko ste ve uporabljale za novorojenčke?Bubchen, nivea, penaten... al kr olje??? Za po obrazu, telesu, ritki, in za kopanje???? Svetuuuuujte mamice.

Danes je k meni prišla čistilka! Mi je v 4 urah vse prepucala, sesala, brisala, peglala... Sem prišla domov, sem se lahk še samo počla po kavču. No, kuhat bom pa morala čez kako urco.

Pikecpokec, campilobacter je res podobno kot salmonela, torej se ta bakterijaprenaša s perutnino, vendar podobno kot pri salmonelci, se NIČ ne nardi. Ne daje se antibiotikov (ker niso najbolj učinkoviti), ampak čakaš da vse posračka ven. Verjetno ti bodo še ponovili kulturo blata čez nekaj časa. Torej PITI in nadomeščati soli (torej tud kaj jesti). Preprečvat dehidracijo. Ne bo hudga... Kolk je pa star otroček?

Grem še mal v vodoraven položaj, da mi noge ne kipnejo.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 13:51:56   
žanek
Ktero kozmetiko ste ve uporabljale za novorojenčke?Bubchen, nivea, penaten... al kr olje??? Za po obrazu, telesu, ritki, in za kopanje???? Svetuuuuujte mamice.


Za ritko je najboljša in najbolj naravna od WELEDA. Je malo dražja vendar se splača. Drugače se pa mi izogibamo kozmetike. Za kopanje uporabljamo samo vodo (1x na teden ali pa še to ne, jima privoščim milo od Nivea), za obraz pa uporabljam negovalno kremo od Bubchen calendula (samo če imata suho kožico).


(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 13:56:32   
Jančika_
Žanek, naslednjič ti javim za igrišče.

Darja, kot pravi Žanek, je Weleda zakon. Jaz sem uporabljala to za ritko in Weleda olje za pregibe; to je bilo za vsakdanjo nego. Za ekstra nego - za suha lička Ribodermin in za vneto ritko praško pasto. Pa čisto nič drugega. Po mojem mnenju je v tem primeru manj definitivno več.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 14:56:52   
pikecpokec
Aaaaahhhhh, zdej se pa še mene neki loteva user posted image ! Ampak popoldne grem malo ven z eno kolegico, pa če potem takoj umreeeeeem, ker se mi bo že zmešalo od tega da sem skoz doma!

Darja: naš mali je star 14 mesecev (o, glih danes!). Sej drugače je čisto živahen, tudi pridno je (no, razen včeri, ko je neki štrajkal). S pitjem imamo malo težav, ampak vseeno ni dehidriran. Mislim da bomo prebrodili tole salmonelo/kašelj/smrkanje7vnetje oči/občasno vročino. Tudi kri je vredu, edino eno manjše vnetje kaže, to je pa tko normalno trenutno.

kremice: mi uporabljamo olje za po tuširanju (ker ima blazno suho kožo), trenutno od Penatena. Za ritko hladilno mazilo, za obraz pa občasno Weleda kremo. Drugega pa nič. Aja, 1X na teden ga stuširamo  z milom (Penaten).  Kadar se kopa (redko), ne damo nič v vodo, ker je od Niveine kopeli dopil pikice in fleke user posted image .




_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 16:51:22   
HuAnita
Darja33 - Weleda je super, smo jo za zločkota dobili od family Jančikauser posted image , pa eno mi je kolegica iz Londona prinesla, taka res nežna, na bazi kamilic, pa ultra draga.
Jaz sem sicer pri Capinki sprobala vse, pri malem pa - razen teh 'darilnih' zadev - vztrajam pri ribjem mazilu ali praški pasti. Stane kar nekaj evrov, ampak daš čisto malo in res - razen rota virusa, pa ko je imel razjene od driiskanja pri pol leta - nikoli ni bilo težav, vnete riteuser posted image


snorlax - že imate hiško? tista od Meggi je nora, sporoči, ko se je boste naveličali, vzamem!

Naj se pohvalim - danes so nam nasuli material za cesto - rušijo našo staro šolo, Meggi, se je spomniš, spodnje šole???? - evo, 10 kaminov so je pripeljali k nam za cesto.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 17:56:30   
Skabi
Takle, jaz sem nazaj v enem kosu. Miniskabek noče ven.

In očitno fajn sem nategnjena še od 1. aprila, ker imam že vse zmehčano in pripravljeno na finiš. Huanita, veš, da mi je v bolnici prišlo na pamet, da je mogoč samo 1. april. pa še mojmu sem razlagala, kako srečo mateuser posted image . Kdja dobim pijačo?
Če je tista hiša, ki jo ti gledaš, naša, seveda ne vem, možno pa je (čisto v Pušenjakovem slogu sem ti odgovorila)

Naty, men je najljuba prvoaprilska (in resnična) v šoli tale: Moja dijakinja se že na začetku ure dere: "Jaz se pa javim, javim se, prosim, vprašajte me!" Pa kolega reče, naj pa prode ven, če si tako želi. Gre mala k tabli in zavpije: "Prvi april!"

darja, saj zdaj že veš, da si z rolkami prav naredila. Vseen hvala, da si šla pogledat. KLje si pa zdaj? A sva v bolnici ena mimo drueg hodile?user posted image

No, zdaj sem ap vse prebrala in videla, da sem čist ven padla, tak da bom napisala samo tisto, kar mi leži na duši:)
Torej, moja G me je poslala v bolnico zaradi tega user posted image srbenja. Že prvi dan popoldan so bili izvidi, da so določene vrednosti mal povelčane, ampak še vse v redu. DOmov me pa iz meni neznanih razlogov niso spustili. Res, da je tamali že čisto nizko (obsega glavice sploh ni mogla več zmeriti), pa zmehčan MV imam, in tu pa tam kak popadek - ampak vse to bi lahko dala skozi tudi doma.
Bila sem ful živčna, ker je tamali zbolel (vročina do 40, virus), tavečji pa ej imel v vrtcu nastop za mamice.  Izprosila sem si izhod, da sem šla oba pogledat, danes pa sem podpisala izjavo, da grem domov na lastno odgovornost.
Na tem oddelku je bilo grozno vzdušje. Cel kup nosečnic s težavami. nekaterim je voda odtegla že pred dnevi, pa še niso rodile, druge so jokale ob vsaki bolečinici, tiste čez rok so bile čist živčne, kako bo. Eni so že 4 dni dajali gel za zmehčanje MV, pa nič.  No, na srečo se je našla tudi kakšna, s katero se je dalo normalno pogovarjat.  Saj sem mogoče kruta, ampak takega depresivnega vzdušja se hitro nalezeš. Pa buljenje španskih limonad in branje trač časopisov nič ne pomaga.  Šele zdaj se mi res smiljo tiste, ki so tam daljši čas.

Skratka, vsi vaši SMS so mi fuuul pomagali, res HVALA vsem za vzpodbudne besede! Pa tudi za čestitke ob rojstnem dnevu.
Sem spekla torto za vas in mi prosim pomagajte upihniti vseh 33 svečk:

                                      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvih 5,5 tort je za vse na dieti, tadrugi del pa za tiste, ki na dieti (še) nismo. Kar postrežite si!

Vsem aprilčicam pa tudi jaz želim veliko lepih trenutkov v družbi najljubših.


Zdaj pa ugotavljam, da sem v zadnjih 20 minutah menda imela 3 popadke. Pa ne vem, če so to res popadki, ker me kar naprej nekaj boli. Tak pametno se delam, ko je treba drugim svetovat, ko pa gre zame , pa odpovem.user posted image
Nič, mal bom še počakala (moji trije mi hočejo še torto naredit), potem bom ap mogoče šla ponižno prosit, eč lahk pridem nazaj v porodnišnico...

Bom poslala SMS, kako je, pa možeku naročila, naj tu napiše (če bo sploh treba),

Čav, punce, pogrešala sem vas!




(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 19:13:38   
snorlax
Skabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Ti si doma?! Jaz te pa kličem in SMS-iram in ker ni nič odgovora, sem bila že v dilemi, ali si morda cel dan v porodni.

Fajn, da so te spustili, čeprav na lastno odgovornost, stisni se še malo k svojim lubekom, pa počivaj in se pusti razvajati.

Hvala za torto, prav nič ne redi, lahko mi še spečeš kako tako. user posted image user posted image user posted image Pa vse najboljše in čimprej nazaj v bolnico. Ampak samo še rodit!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 20:39:38   
skuštrana
Skabi,no, hb da si domauser posted image user posted image Super..No, upam pa tudi da kmalu spet grešuser posted image

Darja, jaz kozmetike ne uporabljam. Rite mu ne mažem, ker imam Racmanke, pri Lizi sem pa uporabljala kar hladilno mazilo iz lekarne. Milo, recimo 1 krat tedensko ali pa še to ne, navadno trdo milo, katero pač imam doma - Nivea, bbABY love iz dm,...In pa olivno olje iz lekarne. posebna nega - ribodermin in praška pastauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 21:10:12   
snorlax
Aja, Darja. Mi smo uporabljali samo hladilno mazilo od Celjskih lekarn, od Žalskih ne vem, zakaj mu ni pasalo, pa sem brala, da je enaka sestava.user posted image Drugače pa še vedno prisegam na Bepanthol - losion po kopanju.

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 21:21:56   
teta beta
Skabi, jaz se ti tudi zahvaljujem za torto, ampak glede na uro, bom tudi vzela dietno user posted image - G mi je namreč rekla, da sem se precej zredila v enem mesecu (3,5 kg) in da se v naslednjem mesecu ne smem zrediti toliko user posted image . No, saj ima po eni strani prav, skupna teža: 60,5.
Pa vse najboljše in čim bolj gladek porod! Ko sem bila pa jaz na ginekI je bilo pa čisto fino vzdušje, nič zamorjeno. Me prav zanima, če je slika moje bučke še vedno tam na "zahvalni" deski.

Jančkia, dobiš podlogo, jo bom tudi zase vzela, sploh nisem vedela, da jih imajo v Ikei.

Darja, kik ni v tem sklopu ikeje. Kaj pa vem, trgovin je več po celem Grazu, jaz grem dostikrat po stari cesti in grem kar tam v eno blizu letališča. Imajo pa za tamalčke luštne in poceni cote, tudi kvalitetne. Naša dobi dosti stvari od svoje sestrične in so še vedno v dobrem stanju, se pravi, se dobro perejo.
Kozmetika - za novorojenčka belo hladilno mazilo z olivnim oljem (napiši si recept user posted image ), olivno olje, za kopanje pa smo imeli trdo milo od nivee. Pa tudi kremico za ritko od nivee (dobiš cel kup testerjev v porodnišnici), kadar je bilo fejst vneto. Sicer pa ritke največkrat nisem niti mazala, če ni bilo potrebno. Tudi od Welede sem imela to za ritko in je tudi fajna. Svetujem ti, da ne kupuješ nič kaj preveč. Hladilno mazilo in olivno olje si napiši na recept, no kupiš pa trdo milo, rabiš pa še fiziološko raztopino. V porodnišnici dobiš cel kup testerjev, pa boš tudi videla, kaj ti je najbolj všeč. No, meni osebno od teh znamk Nivea in babylove. No, zdaj imamo že tudi druge žavbe, npr. milo ki se sveti od dm-a, pa milo za roke z vonjem, da bi ga pojedel, pa lumpi kremico, pa...... cel kup stvari.

Super za Nino!!! Upam, da bo tudi operacija uspela!

Luštne slikice user posted image ! Ampak , Jančika, Kajetan pa ne izgleda tak debelušček, kot si ga opisovala. Prav lušten fantiček je!

Jaz sem imela pa zadnjič pregeld in sem hotela zvedet za spol - pa se tokrat ni videlo. Tako da bomo še morali en mesec počakat.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 22:06:05   
HuAnita
Ooooo, Skabi, jaz sem tudi na preži za tisti sms, da boš sporočila veselo novico.... Pijačo pa dobiš, ok? Ko bo tole za tabouser posted image   Potem pa daš še ti, za rDuser posted image   Torto bom tudi jaz dietno, do zdaj imam z Montijem samo en greh (od ponedeljka) - zdajle me je spipalo, je ati kekse, oblite s temno čokolado. En keksek, no.....user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 22:28:10   
shooo
ojla Skbi, že doma!!!??? upam da greš čim prej nazaj, direkt v porodno!!!!!!!
pa čestitke za rd in hvala za torto. jaz bi tisto nedijetno. sem na +16 ker je velikooooo manj kot pri neži. in se ne šparamuser posted image .

PIKECPOKEC, vam pa se vlečejo neke gadostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .naj čim prej zginejo!!!!!!! nežine vnete oči so tudi nam dale vetra, smo jih vsi dobili pa še naprej je šlo na dihala.pazite se.

KOZMETIKA za dojenčke:
uporabljali smo hladilno mazilo iz apoteke, calendulino olje za telo  mazati in par kapljic bubchen mila za umiti.največja groza za njuborna so mi pa kreme za rito z cinkomuser posted image .
baje imate v celju ob sobotah dopoldan BOLJŠJI SEJEM, se splača prit pogledat?

lp



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 22:39:47   
HuAnita
baje imate v celju ob sobotah dopoldan BOLJŠJI SEJEM, se splača prit pogledat?

IZVIRNO SPOROČILO: shooo


Se splača, samo kreme s cinkm za rito ne boš našla, boš pa vse kaj drugega, tudi iz cinkauser posted image   No, je zanimiv sejem, samo meni skorja nič ne pade v oči - razen tisti stari pripomočki za gopospodinje - železni likalniki, pa to...
S4e sprašujem, zakaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.4.2008 22:47:20   
shooo
a si se nabasala s čokoladnimi keksi????

jaz bi prišla gledati bolj kakšne stare posode..al pa kar tak.


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 0:54:20   
žanek
Skabi in skuštrana, danes smo dobili reklamni letak od intersport-a (MC na Hudinji) in so notri male rolke za dečke in deklice po 9,95€ (so prav luštne).

Moja Nika ima pa zgleda vnetje oči user posted image , sej v bistvu sploh ne vem če je to to (Žan ni imel nikoli teh težav in nimam izkušenj s tem). Iz ene učke ji teče taka bela snov, sem ji spirala s kamilico, nato je zaspala.
Punce potrebujem vaš nasvet, kaj naredit zjutraj, če ne bo boljše. Jo peljem zdravniku ali ji lahko kako pomagam user posted image

< Sporočilo je popravil žanek -- 5.4.2008 0:55:49 >

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 1:11:23   
žanek
Skabi in skuštrana, tukaj imata katalog rolk:

http://www.intersport.si/ponudba/rolanje/rolke-skiroji.html

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 4:45:01   
snorlax
V "mojih cajtih" so rekli, da je treba pri vnetju oči špricnit malo maminega mleka v oko in to tistega čist na začetku. To mi je rekla patronažna. Kamilice naj bi še bolj dražile. Baje je boljš samo prekuhana mlačna voda.user posted image

Šibam, ob 5. začnem s službo. Sporočte, če bo kaj novega s Skabiko.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 7:41:42   
Naty*Taja
Skabi fajn zrihti (al si pa že?) Ja, nič kaj prijetno ni daljše bivanje v porodnišnici,niti z bušijem niti z bebico potem! Jaz grem ravno danes na obisk k prijateljici, ki je v 6 mesecu skor rodila. Zdaj ima strogo mirovanje... upam, da zdržijo do konca!

Bravo za malo Nino, tudi jaz sem res vesela zanjo! user posted image user posted image Zdej pa sam še popoln uspeh pri presaditvi in bo.

Žanek, če ima vnete učke in ni prehudo, je po moje bolje, da ji kr s kamilčkami spiraš in paziš, da ne potegneš dvakrat z eno vatico po istem mestu, ali pa bognedaj po drugi učki! Se zelo hitro prenaša. Jaz to takoj rešim tako, kot sem ti napisala.Aja, pa tole pri vnetju je izcedek ponavadi rumenkast.

Oj, snorči, ti pa že spet v službo?

Janči - luštne slikice! Komi čakam, da bo kak dnar odveč, da si privoščim eno takole mašinco za slikat! Potem pa pridem k tvojmu v šolo..user posted image

Pikecpokec madona se je pa zgrnilo nad vas! Dejte se no pozdravit čimprej.

Shoo - se pa res nisi veliko zredila. Da ti pa paše jest, ti pa čist verjamem. user posted image

Huanita, nema ništa, če boš en keks pojedla, jih boš ziher celo škatlo potem! user posted image

Skabi fajn porod in čimlažji seveda.

Teta beta - lepo pozdravljena....

in seveda tudi vse ostale, ki vas nisem omenla!
Gremo zdej v MB, ko pa pridem domov pa hitro prečekiram, če je že naš miniskabi zuni..user posted image



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 8:53:34   
skuštrana
Zanek, ne kamilice. Spiraj samo s fiziološko in kapni noter svoje mleko. Liza je tudi imela to, pa Arsen tudi..Probaj najprej tako.

Hvala za info o rolkah...Bom poslala nekogauser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.