Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 9:31:42
|
|
|
|
shooo
|
adrijana.sara, jaz kuham . pa saj ni tako hudo, izmišljena zelenjavna juha in zagorski štruklji (ledo).njami. potem pa gremo ven. darja, a bi tebi pasalo da se dobimo v mestu? jaz bom fraj okoli 10, potem bi se sprehodila do vile maline po igračo, potem pa imam kakšno urco fraj.no, saj bi tudi do city-a lahko prišla. lepo nedeljo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 9:37:51
|
|
|
|
Skabi
|
Jutro! adrijana, ti moraš vračat otroške? Jaz sem jih tudi kake dv eelti anzaj, zato ekr sva pozabila vpisat možev dohodek prek študenta (bilo ga je okrog 100 jurjev sit). Pote sva padla v višji razred in nama otroških niso nakazovali, dokler niso pokrili tiste razlike. Mislim, da smo akr ene 4 mesece bili brez Pa aše to, da nekaj ne štima so opazili šele po enih 7 mesecih nakazil. Lepo je bilo včeraj, naj bo tudi danes!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 9:50:37
|
|
|
|
darja33
|
Shooo, ni problema kjerkoli. Je res da je v citiju boljš glede parkiranja, ampak če se zmenmo v mestu, tudi pridem. Čeprav pojma nimam kje je vila malina (in kaj je to)??? No, doble se bomo itak v enem kafiču, ne? Vidve povejta, jaz se lahko prilagodi. Naj še Jančika pove.... Lp, D.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 10:10:14
|
|
|
|
pikecpokec
|
Živjo, punce! Jaz res nisem mogla včeri pridit, ker sem bila SESUTA! Tista šola za zaročence te čist ubije, ej! OK, sej neki stvari je blo fajn, pa pametno povedanih, ampak nekatere pa .... . Med drugimi je predavala ena otroška kirurginja. Najprej smo gledali en film o spočetju pa o tem kako se otroček razvija v maternici. Do tu vse lepo in prav. Potem pa... mislim, ta baba je pa res usekana. Govorila nam je o vseh možnih boleznih ki lahko otroka doletijo (ne o tistih ''običajnih'', ampak o okvarah srčka, pa o ''prizadetosti'',...) babji! Sam par cvetk: ''Verjetno ste opazili da je zdaj manj mongoloidnih otrok, ker se to lahko odkrije že med nosečnostjo in potem pač prekinemo nosečnost.'' WTF in to gre razlagat na nekem krščanskem tečaju za bodoče zakonce ''Ja, veste, otrok je lahko resno bolan, sej to mi na kirurgiji včasih porihtamo, če se da, včasih se pa tud ne da''. Res fajn spodbuda za bodoče starše ''Moja sošolka je med porodom izkrvavela na porodni mizi. Vam povem, kri je kar lila po mizi''! A si mal nora al kaj, da greš to razlagat bodočim mamicam?!?! Pa še ene par takih je imela, npr. podrobna razlaga abortusa, ampak ne bi zdaj govorila ker je res neprimerno. Častna beseda, da sem se komi zadrževala da nisem šla gor in jo dvakrat čer gobec mahnila. Pa ne more take svari govorit, no! Še zdej sem razkurjena ko in resno razmišljam da bi organizatorjem poslala pritožbo! Jaoooo jaoooo!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 10:45:39
|
|
|
|
Janeja
|
Jutro! No saj nismo do zdajle splali - samo do 8h. Kosilo pa danes tudi pri nas babica časti. Ga ni čez komot. Darja33, škoda, da ti ni uspelo priti. Upam, da se kamlu spoznamo. Otročkov pa na večerne, oziroma nočne čveke ne vozimo zraven. Izjema so gostiteljičini mali ponočnjake, ki vsak dan hodijo spat tako pozno. In tako sta se nam Nika in Žan malo pridružila na čveku . Pikecpokec, pa si mi dala še en razlog, da se ne bom nikoli poročila. Sem že slišala parkrat o teh predavanjih. Al pa tisto, ko moraš it na podobno zadevo pred krstom otroka. Same uporabne stvari in informacije Lepo nedeljo vsem.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 11:27:22
|
|
|
|
Jančika_
|
O kak ste naklofale navsezgodaj, ste čist furjaste . Mi po starem pokonci sredi noči; čeprav sem bila na vrsti, da se naspim, atu ni uspelo preprečit desanta na mamo . Po moje se ni čisto nič potrudil . No ja. Včeraj je bilo ful luštno; pa super, da smo spoznale še nekaj novih. Da ne bomo sam o zgodnjem vstajanju jamral. Mi smo se zdajle komplet vsi štirje šli cepit proti klopnemu meningitisu. 110€ . Joe 4. doza, midva z Vaskotom 3., tamali pa prva. Vasja se je drl kot ubrisan že doma in se je skril pod odejo, Kajči pa kot ponavadi ni niti trepnil - jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, niti enkrat se še ni drl, ko so ga cepili ali mu vzeli kri; on se kr neki reži . Shooo in Darja33, ja komot se vidmo v četrtek. Shooo, mogoče bom kar k Cvitanu prišla, ker je ravno v četrtek 14 dni od brisa in bojo že rezultati, pa lahko grem vprašat. Lahko prideta pa k meni na kofe, sem blizu ZD doma. Zdej grem pa mal ležat, recimo da sem si zaslužla. Ko sta Joe in Vasja ravno v štacuni in kupujeta pas za Joeja , tamali pa spi.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 12:06:22
|
|
|
|
skuštrana
|
Otročkov pa na večerne, oziroma nočne čveke ne vozimo zraven. He, he..Pa jih Tebe ni bilo, ko je bil naš Arsen zraven In je full užival...Po moje bi zdej e bolj, bi imel družbo - Niko Ej, upam, da ste se načvekale še zame.... Janeja, jaz se pa nisem cerkveno poročila, pa mi ni bilo treba tistega poslušat
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 12:07:56
|
|
|
|
skuštrana
|
In da se pohvalim, moji otroci (in jaz z njimi ofkors) so danes spali do 10.30 Ste mi fauš, aaaaaaaaaaaaa?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 15:24:59
|
|
|
|
shooo
|
In da se pohvalim, moji otroci (in jaz z njimi ofkors) so danes spali do 10.30 Ste mi fauš, aaaaaaaaaaaaa? IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana In da se pohvalim, moji otroci (in jaz z njimi ofkors) so danes spali do 10.30 Ste mi fauš, aaaaaaaaaaaaa? seveda sem ti fouš samo pazi to: m. je včeraj in danes bil z nežo zunaj po dve uri (sta plezala po hribcku gor in se kotalila...) jaz sem pa spala kot vbita na kavču . vsak dan bi mi pasalo tako razvajanje.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 15:27:55
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana In da se pohvalim, moji otroci (in jaz z njimi ofkors) so danes spali do 10.30 Ste mi fauš, aaaaaaaaaaaaa? Jaaaa, smo ti . Pa sigurno si šla spat prej kot me. Glede poroke, takšne ali drugačne, pa mene sploh nič ne gane. Nimam nobene želje Pa po skupnih 19 letih sploh ne bi bilo več zanimivo poročit se. Zakaj bi se že morala ...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 15:32:20
|
|
|
|
shooo
|
jančika, Meni pa še da se dobimo tudi pri tebi . kakorkoli.samo do maline vsekakor moram iti. darja, to da neveš kaj je vila malina (pravljica sicer ) je super. blažena nevednost. ko boš zvedla si pečena. greš z mano v četrtek? pikecpokec, je pa moglo biti zabavno na tem tečaju . mi2 se tudi nekaj meniva o poroki, samo jaz bi šla kako sredo "po službi" na matični in to opravila na 1-2-3. žur pa ja! to pa mora biti! mogoče potem ko bojo otroci mal večji...polnoletni he he...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 15:39:51
|
|
|
|
žanek
|
Ojla! Skuštrana naslednjič pripelji Arsena zraven, da bo Nika imela družbo . Si mogoče bila na skype-u, sem čist pozabla nobena se pa ni spomnala. Snorči ni panike, rad pomaga . Jančika pri meni si pozabla dvd baby einstein, jaz pa sem pozabla puncam presneti . Joe hvala za zelo dobre slike naše male pupe . Ko bomo naslednjič potrebovali "profesionalnega" fotografa bomo kar tebe poklicali . Janeja, sem popolnoma enakega mnenja glede poroke. Punce hvala za lep večer ampak ste mi prehitro pobegnile domov, jaz sem ob 2 še kar gledala na uro (nisem mogla spat). Bi morale res tiste žemljice pečt, bi vsaj bile "prisiljene" ostati dlje . Naslednjič jih definitivno pečemo . Jaz pa sem bila rahlo zmedena, smotana ... sem v kuhinji našla še dve vrečki polno dobrot (sok, rolado, kavo, čok. palčke, kekse), sadje je ostalo in marmelada. Bom do naslednjič shranila (če ne bom prej pojedla ). Ko pride aprila skuštrana v Slo se pa ponovno dobimo ne. Dobrodošle nove čvekice.
< Sporočilo je popravil žanek -- 16.3.2008 15:43:51 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 18:22:05
|
|
|
|
skuštrana
|
Žanek, reči možeku še enkrat hvala, ker je vozil rikverc namesto mene. Naslednjič pustim avto v dolini. He, he, Snorči, ti tudi Kaj bi me brez Zanekinega moža
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 20:24:26
|
|
|
|
snorlax
|
Rikverc in bočno parkiranje !!! To sta moji šibki točki. Pa ne okol govort!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 22:31:32
|
|
|
|
skuštrana
|
bočno parkiranje Ni se glih za hvalit, ampak tega jaz sploh ne znam Se vidi da sem v Trbovljah delala izpit
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.3.2008 22:33:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Kje pa ste danes vse? Utrujene od včerajšnje žurke, ha.. Janeja, si se že navadla nove frizure A Huanite še ni s smučanja Se je odločila kar tam ostat
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 5:55:17
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Danes je bila pa tako kratka noč, da se še obrnit nisem utegnila. Likala sem do enih ponoči, potem pa je tamali celo noč cvilil, se premetaval, drl na vse grlo, brcal... sploh ne vem, kaj mu je. Zgledalo je, kot bi imel celo noč hude sanje. Ob petih je zvonila ura, jaz pa .. Še dobro, da sem danes še doma. Otroke zvozim, potem pa grem verjetno nazaj spat. Kosilo sem si že dala iz zmrzovalnika, samo solato še pripravim. Tudi jaz se sprašujem, kaj je s HuAnito. Nič se ne javi, na ZS ne odgovarja...Upam, da ni kaj narobe. Lep dan vam želim!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 7:35:01
|
|
|
|
darja33
|
Jutro! Js sem že pokonc od 6. Mi včasih kake mamice rečejo: Zdaj se naspi, ko še lahk, pol se ne boš mogla več..... Jaz pa zjutri ne morem spati!! Do 6 ja, pol pa auf. Pa tuš, pa mazanje , pa kavica. Pol pa mi zmanjka idej ob 8 zjutri.... Punce, vožnja v rikverc? Js mam več let trotlzihervarianto- to so parkirni senzorji!! Zgledam ful frajer ko lahk mojo makino na cm natančno sparkiram, ampak finta je sam v tem...pip, pip, pip... Torej pri naslednjem razmišljajte o tem , je zlata vredna zadeva!! Danes dobim ob 8 nečakinjo (7 let je stara), pa jo boma mal mahnale ven. Da cajt mine. Bi pa mogla pospravljat (blek). Punce, vi ki ste na montignacu, dejte mi povedat, kaj pa nardite ko se vam NORO lušta nekaj pregrešnega??? Npr, js sem včeri zvečer ob 11 imela napad na čokolado in jo vso (100g) pojedla. In to se zgodi vsak dan. Če ni čokolada, je pa kaj druga sladkega (keksi, nutela)... A mate za to kak recept???? Al se vam nič ne lušta? Grem kavo spit, da me Klara ne prehiti (nečakinja).... Se slišmo kaj.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 8:10:10
|
|
|
|
snorlax
|
Glede grehov pri Montiju - jaz sem imela krizo samo prvi teden. Ko nehaš jest sladkor, se ti ga potem ne lušta več. Vsaj tako je pri meni. Če bi pa zdajle pojedla nekaj čokolade, sem pa v riti. Tako, da zame pride v poštev samo popolna abstinenca. Se pa včasih pocartljam s suhim sadjem in semeni. Vendar se moram tudi tu nazaj držat, ker bi ga drugače pojedla na kile. Evo, mulca sta tam, ko morta bit, jaz pa tule visim. Pa sem rekla, da grem nazaj spat, a ne?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 8:45:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Evo, mulca sta tam, ko morta bit, jaz pa tule visim. Pa sem rekla, da grem nazaj spat, a ne? Jaz bi se ti kar pridužila..Sem ponoči full slabo spala, stalno sem se zbujala
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 8:53:58
|
|
|
|
Skabi
|
Jutro! Snorči, še vedno ne duha ne sluha o Huaniti, ha? tiste z otroci v vtrcu, imate kako lepo idejo za materinski dan? Moj bi rad vzgojiteljici in njenmu pomočniku nekja podaril - pa tudi zaslužita si, ker sta res skrbna. Samo ne bi kupovali, bi z M. kar sama naredila, pa ne vem, kaj???? Lepo bodite, jaz sem grem nekaj za Skuštrano naredit, da ne bo preveč jezna, potem pa mal po bajti hodit, da se bom počutla ko kraljica v gradu
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 9:10:06
|
|
|
|
HuAnita
|
I'm aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Saj sem vedela, ko me mo zrajcal s tem smučanjem, padem notri!!!!! Tale Gerlizen, res se nasmučaš, sem imela tudi jaz nekaj kil vsepovseod me je zategovalo in skalilo.... Nisme navajena takih dolžin, pa miru, pa čudovitih razgledov.... Sem spravila potem deco spat, pa M. zabičala, naj me pride zbuditi, če zaspim, pa je njega ob 24.oo zbudila TV, ker je imle prižgano, mene pa tiščanje na wc..... Je še rekel, naj grem, pa sem samo urinirala, pa padla nazaj v posteljo... Tako da mi je res žal. Bo treba prešallati na dnevna srečanja z deco, takrat se mi gotovo ne bo zgodilo, da zaspim Janeja - daj slikco gor nove frizure, samo navaditi se moraš na kratko, jaz sem imela isto težavo,pa še z likalnikom lahko tako nemogočo frizuro v 10 minutah narediš lepo. Snorlax - imaš ZS. Pozdravljjene nove! Aja, o čem ste čvekale na srečanju? Upam, da niste izpustile urice o Kamasutri Bom morala že počasi obnoviti to znanje, zadnje čase zaspim kot klada, ko pa sredi noči bluzim po stanovanju, pa že ati spi, tako da Kamasutri se že meša po mojem.... Srečala sem gospo Meggi včeraj, njena plezalka je videti ok. Megii pa tudi
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 9:57:51
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Janeja, si se že navadla nove frizure Neee in se je verjetno tudi ne bom. Koliko časa traja, da lasje zrastejo? HuAnita, se ti hecaš mal. Še sama se ne morem u špeglu gledat, ne pa da se bom celi vesoljni Sloveniji na netu kazala. A teme na čveku te zanimajo? Vsega po malem, samo Kamasutro smo pa res spustile. Se vidi, da te ni bilo. Jaz bi pa danes tudi spaalaaaa Sem že dve konkretne spila, pa mi nič ne pomaga. Je bil hudo naporen in neprespan vikend. Se vidi, da imava po parih letih spalnico čisto zase .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 10:10:17
|
|
|
|
smrček
|
Dan, punce! Anita, ne mi preveč lušt delat s smučanjem v A. I mi že vsaj enih pet let obljublja, da me bo peljal v Mokrine, pa do sedaj dlje kot do Rogle še nisva prišla. Ali pa sem jaz noseča al pa dojim in se nama ne izide. Vidim, da ste se lepo imele, upam da mi bo naslednjič le uspelo prit vsaj za kakšno urco (ki potem traja tri ure ). Sedaj sem še vedno v tistem kritičnem času (beri noseča 25t) in res počivam. V službo - še dober da je čez cesto, grem samo za eno uro na dva dni, ker bi se mi v nasprotnem primeru doma samo še zmešalo . Kaj čmo, takšni smo deloholiki, a ne Darja.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.3.2008 10:14:32
|
|
|
|
smrček
|
Janeja, ko sem se jst postrigla (prej sem imela 17 let dolge lase) mi še do danes ni bilo niti trenutka žal za lasmi, prej nasprotno. Kja pa kakšna podaljšava las čeprav mislim, da vendarle ni tako hudo in se boš navadila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?