Naty*Taja
|
Skabi, dej se ti pazi, ker tole skor definitivno je kila in ni rečeno, da se zadeva sama poštima! Po moje je dobro, da nič ne dviguješ in se ne naprezaš! Kolegica ima kr fajn posledice! Pikecpokec čestitke! !!!! Se še živo spomnim, kak občutek je, ko daš vse tele zadeve do diplome za sabo!! Olajšanje..... Kar se pa tehle pripomb tiče pa je po moje tole sama foušija!!!! Jaz se na to sploh več ne oziram, sploh pa ne tule na rr - so nekatere prav pikre! Me te ne bomo stadlale glede tega. Jaz pravim, če ima država luknje v zakonu si je sama kriva za izkoriščanje! Adrijana - si me zdej spomnila! Mater jim, če bom mogla kej vrnit (sicer tistih bornih 50 € - oni bodo menda obogatel, meni pa je bilo kot skor nič! Za dva otroka ! Mah brezveze) Sem jim pravi čas sporočila, da sem dobila službo pa so rekli, da če je sam za en mesec, pa ni sprememb...Pa če mi podaljšujejo po mesec pa jaz res ne morem vsak mesec na socialno mislt!!! Sicer pa če lahko preverjajo dohodke pri vlogah, lahko menda tudi sprot, a ne? Ma nič, morem poklicat in se zagarantirat! Mislim, da v bodoče itak ne bom sploh dajala vloge! Brez veze, sama pota in jeza... Ja Adrijana, je meni ati umrl dve leti bo skor, pa je bila samo sestra upravičena do pokojnine, jaz noseča študentka z enim otrokom pa ne, ker sem bila stara čez 26 let!! .... Znajdi se, je reku naš Tito! Bravo Bonni in ostale tanove!! Bo spet nekaj novega.... Pa res ne zatajit!!! Drugače pa je tole čist sproščen babji čvek! A ne punce?. Men je bilo tudi prvič mal .... pa se takoj vžviš. Sej glede na to, da tule gor čvekamo je skor tak, kot da se že dolgo poznamo... Ropotuljica - zraven ga prinesi!! Bo imela NIka družbo. Ja, pa Žan tudi, glede na to , da bo verjetno z nami žural, a ne Žanek?! E punce, kar se tiče telih dokladov - oni že najdejo vzrok, da jim ni treba dat, al pa da moraš vrnt! Jaz sem vračala za dva meseca, (tak, da jih pač nisem dobila), ker so oni našli feler - Marko je pozabil na 20000 od zavarovalnice enkrat za poškodbo vpisat..in to nam je otroške znižalo za mislim da ene malo manj kot 20 eur! Ja in potem so mi to obračunali za tri mesece, kolkr so rabli, da so ugotovili. Ma ****ti, ko bi rekla, da smo namerno kej prikrivali ajd, tak pa .... Res imam tako slabe izkušnje s tole socialno, že ko je ati pristal v domu in ni bila dost njegova bolniška za vse stroške, so se obesli na SVAKA!!, pa je mama na minimalni plači, medve s tamalo sva bili obe študentki, jaz celo v porodniški, edino starejša sestra je delala in pa njen mož - so scuzali vse možnosti, potem šele so primaknili tisti ostanek in se posledično zato vpisali na našo hišo.... svašta. Še zdej je dolg gor, ja! In po moje da tudi raste.... tolk o naši sociali. Bi blo boljš, da jih ni!! Ko jih res rabiš itak nisi deležen njihove pomoči, razen če jih v cajtngah omeniš!! Jaz tudi gledam big Brotherja - seveda v kolikor prej al pa vmes ne zaspim., Kaj pa vem, sem pač povprečna slovenka, ki jo zanima tudi life drugih! Še dostop imam - ga je dragi nek gratis dobu al neki takega... Sam gesla mi še ni zaupu! Ah Janči, kar se pa tehle zgodnjih tečk tiče, naj te potolažim, da smo v istem zosu. Zaka hudiča je treba zjutri med vikendom vstat ob pet proč?????? Mater... Meggi, a se meni zdi, al nas ti nočeš spoznat? Kaj te tokrat ovira, da se nam ne boš pridružila? Bi te res rada spoznala..... E zdej pa grem delat, dok maladva spita...