|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.3.2008 23:41:01   
žanek
Janeja v Hoferju imajo samo njihove plenice tako da P. ne bo zgrešil. Tudi mi smo jih pri Žanu uporabljali in smo bili zadovoljni.  Imajo pa od št. 3 naprej, sam sem pa pozabla koliko je to kg user posted image

Snorlax seveda dovolim, da spečemo žemljice, bo meni recept tudi prav prišel user posted image .

Jaz pa sem 2x rodila v SG in sem bila zelo zadovoljna z vsemi babicami user posted image . Samo na oddelku ko potem z otročkom bivaš, bi lahko nekatere sestre bile bolj prijazne user posted image .

O baby einsteinu pa tudi jaz nič ne vem user posted image pa sem tudi mislila da vse otroške stvari poznam.

Če katera potrebuje še opis poti mi naj javi na ZS. In ja Janeja, tam se začne Prožinska vas user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 13.3.2008 23:43:03 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 5:50:25   
Skabi
Jutro!

Spet ne mroem spatuser posted image user posted image   Poleg etga pa em še skrbi, ker mi poleg popka še en popek ven rine. Resno, kot da bi šlo za kilo??? Mislite, da je to nevarno al se bo pol samo pošlihtal?

Lepo se imejte, jaz bom spet cel dan okrog letala...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 6:08:17   
Skabi
snrolax, dobro jutro!

kako si?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 6:12:37   
snorlax
Na, Skabi, pa si me prehitela!user posted image user posted image user posted image A ne bi šla ti tvoj drugi popek pokazat k zdravniku? user posted image

Darja, če si delala v Žalcu in bila ponoči dežurna, potem te tudi jaz poznam! user posted image Še mojga tamalčka si imela enih dvakrat. Komaj čakam soboto, da vidim, če si res ti tista, katero mislim. Si imela medicinskega brata zraven, ne sestro? Pa enkrat sta si pico naročala, ko smo bili tam? No, pa verjetno ne boš vedela.

Žanek, če dovoliš, bomo pekle. Če so ostale za to? S seboj prinesem moko,kvas in peki papir, ti pa pripravi skledo in mikser. Pa en pekač. user posted image

Bibi, dobrodošla! user posted image

Janeja, tudi ta urološki čaj vsebuje omenjeno rozgo. Za pit je pa ena (b)rozga. user posted image user posted image user posted image Upam, da bom do jutri toliko vredu, da ne bom kar na WC laufala.

HuAnita, imaš ZS.user posted image

Lep pozdrav tudi vsem ostalim!user posted image user posted image user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 7:38:50   
darja33
JUUUTROOO!

Ja, js sem tista iz Žalca. Pa ste me razkrinkale. Tista, ki ful dežura z medicinskimi brati, pa rada pice je, pa zrihta kaj prek vrste (in brez okulista) če je treba.
Dežurala sem res 8 krat na mesec, tak da če je ktera iz Žalca bi me v teh letih že res tešk zgrešila. Sicer pa delam še v celju, pa tud iz Celja sem.

Punce, komaj čakam da se bom udeležila razprav o pesmicah, pleničkah... Aja, ktere pleničke mi pa priporočate za novorojenko???

Skabi, ja ta drugi popek je popkovna kila. Sej si ti noseča, ne? No, potem je to čist normalno. Pri vsaki 2 nosečki. Tud js ga imam. Če se ful napneš (kot da greš na blato) se izboči? Če ne boli, pol je OK. Edina (redka!) komplikacija je, da se uklešči. To pa rata ful rdeč, svinjsko boli in ne morš zgrešit. Torej ni panike!!

Dans grem pa spet mal po štacunah, pa v službo rihtat zadeve dokler sem še mobilna. Da bom uštimala vse. Samo papirovje....

Punce, a kofetkat tudi kaj hodite ven? V kak center? Povejte.




(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 8:11:38   
adrijana.sara
Dan, babike!

Jaz uživam ob kavici in RR in prebiram vaše poste. Si bom sproti pisala, ker drugače tak ne vem več kaj sem hotela, ko pridem do konca.

Bibi dobrodošla!!!! Zdaj pa kar v čvek, drugače boš ven padla, tako kot redno padam samauser posted image  (droben nasvet za začetek).  Nobena še ni napisala, pa naj bom jaz tista - jutri je srečanje pri Žanek (ne znam sklanjat, Žaneku, Žaniki...), po osmi uri, zaželjeni prigrizki (jaz še kar ne vem kaj je še zaželjeno, skoraj vse na dieti).

Darja33 ti pa si ena z preveč energije. Te nič ne muči - jaz sem bila zadnji mesec kot nasedli kit, sem ravno včaraj gledala slike bušijouser posted image , pravega vampa mislim, tak da sem se že res komaj premikala.
Privat ??? Katero področje potem - za urgenco sem si zapomnila, drugega pa ne. Pa verjetno to ne bo to.

Janeja, bi te prosla, če mi poveš avtorico knjige, bi jo kupila. Ker Sara obožuje knjige, pa bi lepo pasala v zbirko.
Naty sem vprašala včeraj za to bibo bajo in res je tako kot si rekla, na steni pred učilnico, sam men ni potegnal, pa sem že prebirala, ko se je uvajala. Hvala! Bom danes vzela nekaj s sabo, pa če bo spala... bomo prepisovali.

Meni se tudi zdi, da so v hoferju samo ene planice, različnih velikostih že, sam znamke mislim. Sem jih že imela, pa so bile ok. Sicer pa zdaj pozimi uporabljam lidlove, ker so malo debelejše, pa če se že po tleh drajsa... pa lumpi so mi tud fajne, tiste imamo pa čez poletje, ker so tanjše. Pa saj so bolj kot ne vse ok, razen pampers so se mi zasrala, ker so je eno obdobje kar spuščale in sem jih takrat odpikala.

Ok, zdaj pa dovolj za to rundo! Lep dan vsem!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 8:55:06   
snorlax
Punce, če je ta Darja tista, katera jaz mislim, da je, potem je to ena super punca! Ful prijazna in taka faca se mi zdi na prvi pogled. user posted image Pa se mi res ne zdiš tip za komplicirat. user posted image Ti kar odpri privat, pridemo vse k tebi.user posted image

Glede plenic - jaz sem pri obeh skoz uporabljala pamperske, pač po kilah kot piše na embalaži. Sem zadovoljna, samo so ostale punce sprobale več tipov plenic in ti bodo bolj svetovale glede kvalitete in cene.

Adrijana.sara, če prineseš vodo, ne moreš kiksnat.user posted image user posted image user posted image

Pa res se zmenimo za ene normalne količine, da vsaka prinese malenkost, ker potem res vsega ostaja.








_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 10:15:54   
pikecpokec
Ija ija ija ooooo! Dans sem tud uradno nardila zadnji izpit na faksu! Sicer sem pisni del nardila že konec novembra, potem sem pa do januarja še pacala skup vaje, ko sem jih pa oddala je pa še trajaloooo da jih je prfoks ocenil. Ampak so OK, tko da imam vse narejeno. hej juhej user posted image . itak sem si za na koncu pustila najbolj bedne in najtežji izpit 

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 10:19:55   
pikecpokec
Dans sem uradno nardila zadnji izpit na faksu user posted image . no, sej nardila sem ga že novembra, pol sem pa do januarja pacala še vaje, pol je pa še prfoks rabil celo večnost da jih je ocenil. matr, me je blo strah da bom mela še kak zagovor (tistih programov namreč nisem napisala čisto sama, ampak sem imela... khm...malo pomoči user posted image ). Mah, itak sem si za na konc pustila najtežji in najbolj bedn izpit. Aaaaampaaaaak, zdej je vse to za mano. 46 izpitov sem v 4 letih nardila (oz. v 5), od tega 12 v nosečnosti! takrat sm pa študirala kot da bi gorelo za mano user posted image .

Zdej pa naprej v nove zmage!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 10:56:22   
snorlax
Pikecpokec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo si pridna! Jaz pa občudujem take, ki poleg otrok delajo še faks. Bravo!user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 11:11:12   
pikecpokec
Hvala, snorlax.
Imam še zdaj spomin na slabo izkušnjo z RR, ko sem pojamrala da so mi ukinili štipendijo ker nisem dosegla povprečja. Niti eden mi takrat ni napisal kake vzpodbudne besede, vse so planile na mene, da so taka pač pravila in da nej neham jamrat ker sem se sama odločila za otroka! Itak pa študenti samo državo zažiramo! sem bila ful žalostna nekaj časa user posted image , ampak sem se nehala sekirat.

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 11:23:47   
adrijana.sara
Pikecpokec user posted image te čisto razumem. Tudi jaz sem že tu gor kaj vprašala, pol pa nekatere full nesramno odreagirajo. Pa verjetno, če si v stiski, da rabiš še enega, ki te dol tolče. Ko bi vsaj tiho bile, tako pa samo prežijo na take siromake, ki že tako imajo probleme. Ko pa berem glede finančnih problemov pa tako adijo, kako ene napadajo. Znajdi se, pravim jaz! Pa, če nekdo dobi več, to ne pomeni, da drugi manj. Za vse so enaki pogoji in enake luknje.

Zdaj sem pa jaz čisto noter padla.

To ciljam na splošne teme, da ne bo pomote. Tukaj ali pri septembrkah nimam težav s tem.

user posted image Si bila pa zelo pridna, zdaj pa z dvignjeno glavno hodi naokoli.

Kaj takega sploh ne bi upala gor napisat (si preveč k srcu vzamem):
Aja, eno vprašanje! Je še katera dobila, da mora otroške vračat? Jaz sem skoraj znorela, med dohodke se mi šteje del družinske pokojnine, ki jo prejema mama po pokojnem očetu in jaz sem imela še status. Kot, da sem tisti denar jaz dobivala user posted image  - full logika, niti sanjalo se mi ni, da je to možno. Tako, da pazite kaj prijavljate v otroške, ker gre vse noter (obresti, devidende, nepovratna sredstva....) in rajši vprašajte, ker drugače boste morale vračati, če boste padle v nižji razred.

Ok, zatežila sem, zdaj pa nazaj na pospravljanje!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 12:06:56   
Bonnie_RR
Oj!

pikecpokec, čestitke! user posted image user posted image user posted image Js sm pa šele v 3. letniku in imam pred seboj še kar nekaj izpitov...user posted image Mah, saj bo!user posted image

jutri... Dajte še mene na seznam!user posted image Pridem malo počvekat, pa vas spoznat...user posted image Bi pa tud js potrebovala nekaj napotkov glede tega kaj prinesti s seboj. Tud js pojma nimam, kako to zgleda.user posted image Pa če pridem samo s kakšno vodo, mi bo nerodno...user posted image Glede poti bom pa kar Skabi kontaktirala...user posted image

smrček... Počivaj!user posted image Držim pesti, da bo vse ok!user posted image Koliko pa še imaš do konca?

Skabi... Pravega malega manekena imaš!user posted image






_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 12:12:12   
skuštrana
Pikecpokec,tule na RR se ne splača nič pojamrat..Grejo ženske takoj v napad- po moje kar čakajo, da kdo kaj pojamra, da lahko grizejouser posted image user posted image Pa drugače tudi ne smeš razmišljat si kar ožigosan, če nisi kot večinauser posted image Pa se ne splača sekirat, kot si že sama ugotovila...Bravo za faksuser posted image user posted image


Jaz sem vam pa fauš, bi jaz tudi na srečanjeuser posted image Nič, bom otroke na vlak napokala pa pridemouser posted image user posted image
Zanek, a imaš Skype pa da malo uletimuser posted image user posted image

Baby einsteina pa jančika dilauser posted image kar v vrsto, je res za deco od 0 do 99user posted image Jančika, malo reklame zate..Pa dvd s seboj prineste, da ne bo bankrotiralauser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 13:04:31   
Jančika_
1. Jančika (čokolada)
2. žanek (sok, čips, smoki, čokolada)
3. snorlax (sadje)
4. ropotuljica (voda )
5. Janeja (omakca)
6. Naty-Taja (alko )
7. HuAnita
8. teta beta
9. darja33
10. adrijana.sara (??)
11. jerebica (?)
12. Bonnie_

Pikecpokec, bravouser posted image user posted image user posted image !

Mene pa danes tak glava boli, da sem napol mrtvauser posted image . Pismo, upam, da me do jutri mine.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 13:42:37   
HuAnita
HuAnita - nič ne prinese, vam pa spanec odnese - na srečanju mislim...user posted image
Ati me pelje na kilometre smučanja v AUTuser posted image user posted image  Deca bo pri mami.
Tako da če me kaj ne doleti, nesreča, pridem. Prinesem vodo, doma jo imamo toliko, da nam teče kar iz pipe.

pikecppokec - user posted image user posted image user posted image  Poznam občutek, ko so izpiti za tabo. Še diploma, pa službo iskat.... ampak saj si v taki stroki, da ne bo težav, ne?

Glede RRja - meni je bil včasih zakon, zdaj pa vse z rezervo jemljem,.,.,, Kdaj kaj pojamrša, pa te zabijejo do nule, pa vidiš, da nima smisla....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 14:23:50   
Ropotuljica
Pikecpokec, čestitam! Jaz sem zdaj drugič na porodniški in mi niti slučajno ni jasno, od kod sem prvič vzela toliko energije, da sem doktorat spisala. Ko sem porodniško zaključila, sem ga že oddala - mater! zdaj pa nič od mene .... aja, sej res, fajn varuško sem mela user posted image

Glede srečanja pa jaz res še ne vem, kako bo. Mali se zadnje dni doji med 23. in 23.30. Danes ponoči ga nisem hotela dojit. V naročju je bil tiho, če sem ga odložila, se je pa drl. In potem sem ga pustila, da se je drl ... Po 45 minutah sem se drla še jaz in sem šla po atija, naj on reši situacijo. Potem se je 20 minut drl še njemu, nakar ga je vzel k sebi v posteljo - in smo spali do jutra. Bil je pa to tak histeričen jok, me je blo na koncu že kar strah, da je kaj resno narobe z njim ... Ampak ko sem ga vzela v naročje, se je takoj umiril .... Ma ne vem no, ne more se pri 9 mesecih dojit kot novorojenček .....



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 14:26:10   
skuštrana
A se spomnite tistih malih žebljičkov, ki se vtikajo v mrežo in lahko z njimi vse sorte sestaviš? No, Liza jih je dobila za Božička in jih je danes raztresla po celem stanovanju..In ko jih ni hotela pospravit sem ji rekla, da jih bom posesala..Ker jih še kar ni hotela pospravit sem šla po sesalec, prepričana da jih bo letela pospravit, ona pa ničuser posted image user posted image Samo gleda me, jaz seveda mama z načeliuser posted image , začnem seseta, ona pa nič..Še celo pred cev mi jih je dajala, da sva jih čimprej posesaliuser posted image Posesat sem jih seveda morala, načela so pač načelauser posted image , a ne...
Na, zdej pa ne vem kaj naj, a naj jih grem vlečt ven iz smeti ali jih naj kar notri pustimuser posted image ...Ja, za konec, ko sem vse posesala je pa še rekla: Mama, bo Božiček nove prinesel, a neuser posted image user posted image Eh, samo sebi sem dala sela, nič drugegauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 14:28:16   
skuštrana
aja, sej res, fajn varuško sem mela


He, he, the best, ni kaj...
Veš, da je Liza danes zaključila, da Špela tudi nima lulčijauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 14:56:04   
HuAnita
Ma ne vem no, ne more se pri 9 mesecih dojit kot novorojenček .....
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica


user posted image user posted image user posted image   Da ne? Vprašaj oba moja neproblematična otroka, kako je s tem....user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 16:21:54   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A se spomnite tistih malih žebljičkov, ki se vtikajo v mrežo in lahko z njimi vse sorte sestaviš? No, Liza jih je dobila za Božička in jih je danes raztresla po celem stanovanju..In ko jih ni hotela pospravit sem ji rekla, da jih bom posesala..Ker jih še kar ni hotela pospravit sem šla po sesalec, prepričana da jih bo letela pospravit, ona pa ničuser posted image user posted image Samo gleda me, jaz seveda mama z načeliuser posted image , začnem seseta, ona pa nič..Še celo pred cev mi jih je dajala, da sva jih čimprej posesaliuser posted image Posesat sem jih seveda morala, načela so pač načelauser posted image , a ne...
Na, zdej pa ne vem kaj naj, a naj jih grem vlečt ven iz smeti ali jih naj kar notri pustimuser posted image ...Ja, za konec, ko sem vse posesala je pa še rekla: Mama, bo Božiček nove prinesel, a neuser posted image user posted image Eh, samo sebi sem dala sela, nič drugegauser posted image




Pri nas so te stvari na dnevnem redu. Tako da se mi rola. Ker oba pedenat s takilemi forami, prehudo za moje živce...

Pa Capinka ni butasta, si že ful izmišljuje, jaz dam kaj na omaro, češ, ker ne pospravita za sabo, trgata, pa to, pa reče atiju, ko grem na wc, češ da mami dovoli, naj ji da tisto.... Sprva je še nasedel, zdaj pa že ve, če mala omeni bes, zvezo 'mami dovoli', kam moli tačko ta koštrun.....

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 18:46:51   
Ropotuljica
aja, sej res, fajn varuško sem mela

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

aja, sej res, fajn varuško sem mela


He, he, the best, ni kaj...
Veš, da je Liza danes zaključila, da Špela tudi nima lulčijauser posted image




Res ne vem, kaj je varuška študirala, da je pustla šiht ...

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 14.3.2008 18:47:09 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 19:35:07   
Skabi
Jančika, mene si pozabila dat na seznam. Prinesem pa nič user posted image . Saj ne, kaj povejte, kaj še manjka. 
Bonnie, če hočeš, lahko greva skupaj. Samo jaz bom najbrž kmalu šla domov.
Kaj pa Meggie?
 
drugač sem pa tečna in zmatrana, zato grem dol. Čav!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 19:35:10   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Na, zdej pa ne vem kaj naj, a naj jih grem vlečt ven iz smeti ali jih naj kar notri pustimuser posted image ...Ja, za konec, ko sem vse posesala je pa še rekla: Mama, bo Božiček nove prinesel, a neuser posted image user posted image Eh, samo sebi sem dala sela, nič drugegauser posted image

Brez skrbi, da si bo zapomnila, čeprav se zdaj pogumno dela, ker res pričakuje, da se bojo žebljički prikazali nazaj. Jaz bi jih zabrisala direkt v smeti in pozabila na njih. Pri nes česa takega že zelo dolgo ni bilo treba naredit, potem ko je nekaj zadev dejansko izginilo v nepovrat.

Ropotuljica, magari pridi za krajši cajt, jaz po moje tud ne bom ne vem kako dolgo zdržalauser posted image . Po celem dnevu muk me je končno nehala bolet glava, vsaj v grobem, ker na eni točki me še kr pika. Ker imamo jutri popoldan obiske, predvidevam, da bom kr uničena zvečer.

Darja, prosim javi mi telefonsko, ker ne vem, koliko bom jutri lahko sploh pogledala na net.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.3.2008 19:36:07   
Jančika_
1. Jančika (čokolada)
2. žanek (sok, čips, smoki, čokolada)
3. snorlax (sadje)
4. ropotuljica (voda )
5. Janeja (omakca)
6. Naty-Taja (alko )
7. HuAnita
8. teta beta
9. darja33
10. adrijana.sara (??)
11. jerebica (?)
12. Bonnie_
13. Skabi

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...




Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)


Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!