HuAnita
|
Ooooo, dotična ginekologinja.... Pa še ona druga, tudi na -ič. Imela sem to 'srečo', da sem bila deležna obeh. Ne vem, malo bi lahko bili manj 'ohrni' do pacientk, že itak si ves na trnih, pa če je še kdo neprijazen s tabo. Brrrrrrrrrrrrrrrrr. Janeja, ja, za tabletke bo držalo, 20 eur pridejo s poštnino. Jaz bi uletela ponje čimprje, samo sem spet doma, tokrat s Capinko, ima virozo, visoko vročino. Tako da, evo, čim nam jih je zmanjkalo, sta oba zbolela.... Si kaj v CE ta teden? Če ne, bi pa morda ju3, ko pride M. domov, uletela ponje... Ali pa - Jančika, če greš ti ponje, jih vzameš še zame? Darja - jaz pa sem fensi šmensi mamica, danes pri zdravniku sem bila v petkah, z 2 otrokoma.... Ne vem, kaj mi je bilo, da sem se spozabila , ponabvadi dam gojzarje ali bulerje gor, pa je mir, tako pa sem štorkljala za njima s tistimi petami Aja, če si brala nekaj strani nazaj - moja deca je orto packasta, tako da smo znižali kriterije higienskosti in čistoče na skrajni minimum.... In imamo še komaj kaj za oblečt, da ni flekov.... Če ti je to normalno Skabi - dobra si, da se ti še da po trgovinah, pa za hišo delat, noseča na koncu....
|