Naty*Taja
|
Oj, Janči ZDRAVO! Madona, pa dej se še mal zafiksaj, da ne bo bolelo! Huanita,brez zamere, ampak kaj hudiča je na tej hiški tak posebnega, da sta jo mogla it v Nemčijo gledat? Takih je ja pri nas zdej ful. Al sta to sam tak sprot pogledala? Me pa zanima, če imaš kake vzorčne primere hišk za pogledat, glede na to, da sta ful v tem. Ja pa hiška je kr zanimiva, sam men je drugačna streha všeč. Janeja, zdej sem že kr boljš, sam kaj ko imam tolk dela - ne nič nimam od počitnic razen tega, da si del za nazaj in naprej poštimam. Še spat ne morem, ker ga maladva OBA ponoči serjeta! Ma nimam pojma kaj jima je. Okrog petih priromata v spalnico drug za drugim z vsemi pomožnimi rekviziti (beri dva velika telebajska in medo za Marcelom, ter drug velik medo za Marušo, pa še obojni copati in lonček z vodo... ) sem danes pop... in ju nagnala v sobo v postle in jima zabičala, da ne semta vstat prej, kot pa ati pride ponju za v vrtec! Pol se je pa že ob 6 Marcel začel tak lepo narahlo dret "ati, ati, ati..." in to tak vztrajno 17 minut, ko je Marko vstal in ju zrihtal! Res sta grozna, Ne vem, kdaj hudiča bosta začela spat. A ko bosta v šolo šla, al kaj? Mogoče pa prezgodaj spat hodita 20:00? Ah se mi sploh ne da več stem ubadat. Je verjetno bolje, da se kr sprijaznim, da ne bom spala pa je. Sam ne vem pa kak dolgo bom jaz takle tempo zdržala... No sam jamram, sej že nehujem.... Snorči ti kr prid po jabolka! Evo zdej pa grem delat naprej, da naredim, kej preden pride deca domov!