|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:18:31   
skuštrana
 Snorlax,ha, ha...Dojim pa, dojimuser posted image



Joj, sem sedajla kake 2 uri preučevala to homeopatsko medicinouser posted image Zlo zanimiva zadeva, moram priznat...Jančika in Huanita, a vama to kar deluje? Meni ni sedaj nič jasno, ker moraš kao k homeopatu pa ti potem on pove kateri pripravek je najboljši zateuser posted image Pa baje moraš te kroglice vzet 5 minut pred jedjo in pa nesmejo pridet v stik s kovino(al plastiko - sem že pozabilauser posted image )...Uh,...

Nč, grem še malo jest pa spat...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:19:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Pikecpokec nič bat, smo same fanj punce. Se poznamo ene dlje, ene manj cajta. Se pa da takoj vklopit, sam en čas rabiš, da si zapomniš, katera je katera.


Ja, sej to je problem!Itak nas bo polno, pol še pa ta dvojna imena (nick : pravo ime). Čist bom zmedena user posted image . Eh, bom že nagruntala. Prevoza pa ne rabim, hvala. Mi bo dedi avto posodu, sam do nedelje do 7h zjutri morm bit doma, da bo lahk babico k maši peljal user posted image .



Ponavadi se kr po nickih kličemo, veš. Prav hecno; enkrat sem Skabi hotela predstavit eni moji sošolki, pa rečem, "to je pa....hmmm....emmmmmuser posted image ..."; skratka ime mi nikak ni padlo na pametuser posted image .

Glede na to, da gostilno zaprejo, boš tokrat pravočasno doma; ko se pa pri kateri doma dobimo, se ti pa zna zgoditi, da bi morala gledat na urouser posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:26:00   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Joj, sem sedajla kake 2 uri preučevala to homeopatsko medicinouser posted image Zlo zanimiva zadeva, moram priznat...Jančika in Huanita, a vama to kar deluje? Meni ni sedaj nič jasno, ker moraš kao k homeopatu pa ti potem on pove kateri pripravek je najboljši zateuser posted image Pa baje moraš te kroglice vzet 5 minut pred jedjo in pa nesmejo pridet v stik s kovino(al plastiko - sem že pozabilauser posted image )

Načeloma je fajn, če ti homeopat svetuje, ampak tele razne mešanice so tudi OK (tale gospa iz Arnike je itak homeopatinja). 15 minut pred jedjo, pa s kovino ne sme priti v stik. Jaz tamalima dvema pač stiščim zadevo v usta, ko se spomnim, ker itak skoz eden ali drugi nekaj žvaka. Pa upam, da vseeno deluje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:36:15   
shooo
ojla,
jaz vas samo berem zadnje čase. nimam  ne časa ne volje kaj pisati...toliko.pri nas sem največja tečnoba prav jaz.user posted image

že par tednov je pri nas moja oma (letnik 1924!) ki ima ulkuse na nogah in je še sama dolgo nekaj gor pacala mi pa sedaj to skup spravljamo.in ji tudi gre na boljše.user posted image
vmes sem imela še ene izpite (danes nisem utegnila na en zagovor  ker je oma imela dermatologauser posted image ) in še eden me čaka drug teden. v glavnem gužva .
še dobro da je tole moje dete res zlato.user posted image drugače se mi usukne.

jaz bi se res rada prišla v soboto in če le ne bom koma utrujena (in tečna) pridem ,samo rabim napotke kako najti tega famoznaga francla.

današnja prigoda:
z omo se pogovarjava da  imamo pod kavčom že svašta "še papeža najdeš" reče oma.
neža pa na tla, kukat pod kauč in se dret "papež, kje si? ku-ku , papež!"user posted image

lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:51:58   
HuAnita
Oooooooooooo, fak!!!! Mislim, jaz vse vedno zaj ...... !!!!!
Jaz pa jima raztopim na železni žlički in to potem spijeta, ker same groglice zgrizeta, to pa kao ni ok, se morajo raztopiti - ali v ustih ali vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  O, bemti.... A sta zato tako tečna!user posted image user posted image
Ne, resno, kaj se lahko naredi??????

Pa prijavljam se za žur. Če že nisem zastrupila sovje dece!!!!!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 21:53:41   
HuAnita
Pinina prigoda - ji namažem herpes, se mi je zdelo, da se ji dela, pa ji je šla krema na žive, pa prijavi: mami, ne bi mela več hepresa, daj ga stran!  Mislim, takoj....user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.2.2008 22:32:25   
Janeja
 
1. Jančika
2. jerebica
3. skuštrana
4. pikecpokec
5. Skabi
6. snorlax
7. Naty-Taja
8. HuAnita
9. Janeja

Jaz pridem, ne obljubim pa, da že ob 20h. Se bom potrudila čim manj zamujat. Lahko pa tudi katero spotoma poberem, če rabi prevoz. Od doma štartam nakasneje ob 20.30

Jančika, bogi Kajči. A je na antibiotikih?
A pri teh homeopatskih kuglcah moraš biti pa potem že kar na pol homeopat, da jih znaš dajat? A so še kakšne druge finte poleg plastične žličke, pa ne grist, pa mal pred jedjo vzet,... kaj sem še pozabla? Kolikokrat na dan? A so vsaj dobrega okusa. Kako jih vaši mulčki pojejo? Bom videla, če bo šla sestra drug teden v Avstrijo, mi jih lahko prinese. Skuštrana, do kdaj boš v SLO?

HuAnita, tole da so drugi otroci vsi bolj pridni od tvojih pa se ti samo zdi. Oziroma to ugotovi menda čist vsaka mama, katere otroka meče trma in tečnoba. user posted image Se otroci v varstvu vedno drugače obnašajo (beri: so bolj pridni) kot doma. Zgleda, da je bil danes en hud dan kar se tiče otroške trme. Naša Lea jih je prvič dobila - sicer po roki, ampak vseen user posted image Je imela en napad razmetavanja. OK, dokler so bile to igrače sem jo pustila, ko je začelo pa še vse iz mize dol letet mi je pa prekipelo. Sploh ker se je za vsak moj ne veselo nasmehnila in zabrisala dol naslednjo stvar. user posted image   Potem pa seveda jok ....  Najhujš je, ker vem, da si ni zapomnila in bo naslednjič spet isto.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 5:13:08   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Snorlax,ha, ha...Dojim pa, dojimuser posted image




To ni zaščita.user posted image

Drugače pa mislim, da pri homeopatskih zdravilih ne smeš uživati mentola. No, saj vaši malčki so itak premajhni za kak Orbit čigumi.


IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz pa že dva dni praktično samohranilka. Joe je otroke danes videl pol ure . Sej se še skregat nimava cajta




Te popolnoma razumem. user posted image Tako je pri meni  6,5 dni v tednu.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 5:13:51   
snorlax
Aja!

Pa dobro jutro sem pozabila rečt! user posted image

Pa lepo valentinovo vsem!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 14.2.2008 5:14:45 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 6:34:50   
Naty*Taja
Ja, dobro jutro in veliko srčkov danes! Jaz sem ko cota, ker sta se našadva mala odločla, da bosta celo noč hodla k nama in se premetavala, dokler mi ob 4 ni dvignilo deklc, sem vsakega enkrat čez rit in potunkala v postlo ter zabičala, da ne smeta vstat in zgleda, da je vžgalo, ker do zdaj še nobenga ni ven! Mater!!! Pa še vrata se pozaprla, da ju nisem slišala, ko sta še jamrala. Sem včeraj spet gledla ono oddajo o varuškah na A kanalu in mi je kr neki stvari jasnih...ja, so kr vsi po istem kopitu narejeni. Izkoriščajo, dokler je najmanjša možnost, da jim bo uspelo. Grem zdrj gledat, zakaj hudiča ju še ni ven....mormo v vrtec, sicer pa  glede na to, da sta imela ponoči pižama parti, ni čudno, da še kr spita! Mah bo že. Se bom naspala, ko bodo počitnice....user posted image
Imejte se in upam, da tudi jaz dobim danes kako user posted image   od mojega dragega, čeprav je zadnje čase pri nas ravno obratno, kot pri Jančiki in Snorlax - bolj tak kot pri Janeji...user posted image . No zdej pa res grem. Še dobro, da imam vas, da me zjutri mal na noge postavite ob kavici....user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 9:54:06   
marjanaR
Juhu, še vedno sem tu. Ravnokar sem dragemu zlikala enih pet, šest srajc, da ne bo zmečkan hodil okrog, ko me ne bo.

Lepo valentinčkajte.

pozdravček


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 10:22:16   
HuAnita
Kako lep sonček na valentiovouser posted image user posted image user posted image  No, naš ati je dobil ene živo rdeče bokserice, me je imelo, da bi mu kupila moške tangice, čeprav so mi ogabne, ampak tako, za foro, ampak je potem prevagala praktičnost in pomanjanje denarja za bedarije. Ko sem mu jih nastavila v omaro, lično zavite in okrašene s srčkom, sme se spomnila, da ima kaki 10 novih gat, od decembrauser posted image  No, ja, bodo pa malo počakale, rpeden bodo šle na rit.....

Sicer pa greva konec februarja v Nemčijo - upam no, da bo Marjana do takrat že pestovala princeskouser posted image  - gledat vzorčne hiše in vzorce vsega, kar spada k hiši, od pip do kljuk in zaves. Menda še od tam ni noben par šel, da se ne bi na smrt skregala.... Tako da upam, da bo tale valentin že vnaprej kaj zgladiluser posted image

Janeja - tudi jaz se pripročam za homeopatske tablketke, če gre res za iste, ker gredo proti koncu pri nas. ZSjaj mi št. računa, da ti nakažem denar v anprej, če je potrebno, prosim..... Če ti oz. tvoji sestri ne bi bilo odveč, da vzame še ene zame....

Nič, tuga v službi, a nekaj bo treba dati od sebe-----user posted image

pa-pa vsem


Aja, Monti i je pobral še 0,2 kg, tako da imam zdaj pa res samo še - 5kg, polnih....



(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 10:23:40   
HuAnita
Aja, glede Nemčije - mala dva bosta pri moji mami in očetu, saj vem, da gre le za 2 noči, ampak user posted image user posted image user posted image  se že vnaprej sekiram, kako bo to, psloh ker knedl ponoči še ni spal drugje kot pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 10:56:41   
Bonnie_RR
Ojla, punce!user posted image

Se spet malo javljam po dolgem času...
Sem imela ful gužvo na faksu, pa učenje, izpit, kolokvij, ustni, predavanja... Skratka, včeri, ko sva prišla s tamalim domov, sem ga samo na brzino zrihtala za spat in se ruknila na kavč. Zaspala sem po 10 minutah.user posted image
Sedaj imam ša spet nekaj časa mir. uh, kako paše...user posted image

Mi smo drugače fajn. Smo vsi zdravi (trkam!), nič bolj tečni kot običajno (no, js sem bila zadnje dni malo nataknjena, pa me je dragi kar razumel in me ni še dodatno provociraluser posted image ).
Vse bolanim želim, da čim prej ozdravijo, vsem tečkam in sitnobicam pa, da jih hitro mine...user posted image

Srečanje... Mene ne bo. V soboto praznujemo Nikov rojstni dan in res ni variante, da se vam pridružim. Se vam pa pridružim na naslednjem...user posted image Pa fajn se imejte!user posted image
Skabi, vseeno hvala za ponudbo za prevoz.user posted image

Žanek... Lepo, da ste se že vpeljali v nov ritem in da okrevaš po porodu.

slike... Vsi, mali in veliki, ste super!user posted image Sploh tale nagajiva Pika Nogavička mi je padla v oči...user posted image user posted image user posted image


Pa vsem, ki želim:

user posted image








_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 16:57:08   
skuštrana
Janeja, jaz bom v Slo cel tedenuser posted image So pa baje v Avstriji full ceneje (nepreverjena informacijauser posted image )

Aja, tole s homeopatijo, sem izvedela tudi, da če zdravila jemlješ in ne pomagajo škodijo tudi neuser posted image

Huanita
, potem so pa pri vas tisti iztisnjeni sokovi pomagali, ne pa krogliceuser posted image user posted image Jaz tudi nimam pojma o tem pa sem šla malo gledat in je res kar zakomplicirano, če hočeš vse ok narest...

Shoo, Francl je v Zagradu, ni težko najti... Poskusi prituser posted image ..A je Neža na koncu našla papeža pod kavčemuser posted image user posted image

Vam še kasneje kaj napišem naš mali vragec je tečen...user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 19:35:45   
Jančika_
Francl je v Zagradu; pelješ se skozi celo Celje proti Laškemu, čisto skozi, mimo železniške in še dlje. Kak kilometer ven iz Celja prideš na Polule, pri pumpi je semafor in tam zaviješ levo čez most čez Savinjo. (Iz šentjurske strani se lahko na Teharju pelješ kar naravnost in skoz proti Celju in potem Laškemu, pod gradom itd itd, pa prideš na to stran mostu).

Ko prideš čez most, greš desno (oz. naravnost, če prideš s teharske strani) in po nekaj deset metrih gre cesta levo pod železnico; še sto metrov, pa si tam. Pa prosim ne se obešat na te metre, nisem šla natančno merituser posted image .

Pikepokec, iz Laškega pa tudi ni razlike - pač na Polulah desno čez most, naprej pa isto.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 20:13:01   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Snorlax,ha, ha...Dojim pa, dojim




To ni zaščita.

Glede na to kolikokrat je pri nas zadnje čase na sporedu henki penki je to zelooooo doooobra zaščitauser posted image user posted image .

Jančika,jaz sem cela poletja bolj kot ne samohranilka in nimam pojma kako bo to letos izgledalo z dvema tamalima, pa brez avta, ker ga bo M rabil...pa lizo moramo z avtom vozit v vrtec, kar pomeni da bo tudi ona doma...strah me je pomislituser posted image

Pikecpokec, jaz moram včasih full razmislit kako je kateri res imeuser posted image Drugače pa fajn da prideš, da končno eno Laščanko spoznam...da bom imela kaj delat cel teden v Laškem - bova skupaj kofetkaleuser posted image

Huanita, ma boš videla, ta mala dva bosta uživala - saj veš, ko mačke ni doma...

Zanek,mogoče pridem kaj do tebe ta teden...bi šla še katera, lahko gremo skupaj..glede na to, da bo meni malo dolgčas...

Marjana, zdej pa že nehi tule strašit pa pojdi rodituser posted image

Pri nas je bil pa danes full lep dan - ropotuljica, kje siuser posted image user posted image user posted image in smo bili kar zunaj..sem pa danes spoznala mamico, ki ima 5 letna dvojčka in še 2 letna dvojčka..in je sama z njimi, niso v vrtcu, občasno jih počuva njena mama..in sedaj, vedno ko mi bo hudo z našima dvema se bom spomnila nje in moje težave bodo izginileuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 20:18:23   
Jančika_
Skuštrana, saj Joe je drugače prisotem verjetno veliko več kot večina moških, ampak ne vem, zakaj otrok zbolijo točno takrat, ko ga niuser posted image . S tem, da je Kajči trenutno v ati-fazi in hodi po stanovanju ko kup nesreče z Joejevimi copati v rokah in recitira "a-ti, a-ti, a-tiiiii..."user posted image .

Danes popoldan smo imeli na obisku še Vasjevega prijateljčka iz vrtca in sem skliznila v štacuno in pustila Joeja samega s tremi divjaki. Seveda so bili tiste tričetrt ure najbolj pridni otroci, kar jih svet premoreuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 20:53:42   
Janeja
Skuštrana in HuAnita - kuglce naročene. Sestra gre v Graz v sredo in to na zdravljenje k homeopatu user posted image . Mogoče jih dobi kar tam, drugače bo pa že kakšno lekarno tam našla. Plačali mi bosta pa potem, ker itak ne vemo koliko stanejo. Res upam, da bodo pomagale.

Lea je danes sicer že dobra, samo kar vidim scenarij naslednjih dni: v ponedeljek gre zdrava v vtrec, potem pa po parih dnevih spet kašljanje in smrkanje. user posted image   Upam samo, da bomo čez počitnice zdravi, ko bomo vsi skupaj doma. Bi rada vsaj enkrat letos vidla Roglo in se nadihala svežega zraka.

Jančika, hvala za natančen opis poti. Zdaj vsaj vem, kam moram it. user posted image






(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 20:58:19   
Janeja
Aja, pozabla sem povedat, da je moja tašča od danes naprej doma. user posted image Operacija popoln uspeh, izvidi pa vsi normalni.

Je kao hotla vse presenetit in ni noben vedel, da pride. Pripeljal pa jo je rešilec in to je bila taka atrakcija za Jana, da bo še par dni o tem govoril. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 21:03:35   
skuštrana
Janeja, super za taščouser posted image user posted image In za kugliceuser posted image

Jao, mene je tudi strah, kaj bo ko bo šla Liza nazaj v vrtec. Zdej bo doma več kot 2 tedna in se bo fajn pozdravla, samo kaj ko jo bom pripeljala tja pa bo tam 5 otrokom zelen smrkelj iz nosa visel...user posted image user posted image Se tolažim s tem, da bo kmalu konec tele sezone bolezni in bo boljše...tule pri nas trenutno malo razsja gripa in mi kar paše, da je Liza doma, da ne bi še kakae gripe od kje prinesla.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 21:20:45   
HuAnita
Janeja - bravo za taščouser posted image user posted image user posted image
Sicer pa šmrkelj in kašelj - to je tkao, kot bi rekla, da moja deca diha, neločljivo očitno... Tako da se za šmrklej sploh več ne sekiram, pri kašljus pa sem pozorna, če je res suh.

Sicer pa sem danes čudne volje, kar naprej in nazaj mi prihajajo misli o bratu, pa pridem do novega dognanja in je vse skupaj še bolj grozno, kako mu je moralo biti grozno tist trenutek!!! Skratka, ne bom več tule morila...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 21:21:00   
Meggi
 O ste hitre in prave novinarke o poročanju.

Skabi, velja-greva skup. Se lahko dobiva na tem našem ovinku, in sklizneva skupi v nove dogodivčine.

Priznam da se še nisem pofočkala za tale čvek- pa tud mojmu še nisem najavila, tako,da aktivnosti še potekajo.

       Ampak glede na nujnost dogodka, bodo vse akcije potekale v tej smeri.

              A ja, glede sitnosti otrok- mene so vsi ti psihiatri tolk napumpali, da otroci s tem iščejo našo pozornost.

              Halo- a kdo ve, da mame imamo 90% domačih opravil na svoji grbi!?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 23:06:21   
žanek
Skuštrana tebi je malo dolg čas? Meni je zelooooo dolg čas, že celi mesec sem zaprta med 4imi stenami, no ja do terase sem pa le prišla user posted image . Dej se oglasi na user posted image ko boš v Slo (ostale tudi seveda).

Janeja super za taščo user posted image .

Jančika je že prišla user posted image M?

Lepo praznujte Valentinovo!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.2.2008 23:12:36   
adrijana.sara
Čer!

Da se še jaz nepofočkam za v soboto. Je Sara spet z lepega miru v sredo popoldan zakuhala, tako da je danes ati ostal doma, za jutri sem se pa jaz zmenila v službi, da jo peljem ne en ornk pregled. Ker ima nenormalno visoko vročino, na lekadol sploh ne reagira, svečke pa držijo samo po 4h, tako da v vmesnem obdobju obhladke prakticiram. Upam, da še zdržimo to noč brez večjih norij. Drugače pa poleg vročne nobenih znakov za nič, nosek tak minimalno spušča, da ni omembe vrednouser posted image .
Tako, da sobota zaenkrat odpovedujem, če pa se čudežno jutri oz. v soboto stanje umiri, še pa sporočim - čeprav dvomim, energije mi pa že tudi primanjkuje.

Aja, pa še naše "pediatrinje" ni, tako da smo se zdaj zmenili z eno poznano sestro, da gremo k drugemo in mi je obljubila temeljit pregled. Bom jutri poročala, če mi bo uspelo, kako je šlo.

Valentinovo - kaj user posted image  pa je to user posted image ? To gre kar mimo nas, tako da se pridružujem v klub samohranilk.

Janeja user posted image lepo slišati še kaj spodbudnega o tašči - zdaj jo pa le razvajajte in naj se še naprej tako super drži.

Saj ne vem več kaj ste še čvekale - grem spat, ker si moram tako budilko naredit čez dve uri, da jo prečekiram, če slučajno padem res v globok spanec. Upam, da ne bo prehuda noč.

By

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




biba
1hruška

Kdo je biba?

mravljica (61%)

polžek (39%)


Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!