HuAnita
|
Kako lep sonček na valentiovo No, naš ati je dobil ene živo rdeče bokserice, me je imelo, da bi mu kupila moške tangice, čeprav so mi ogabne, ampak tako, za foro, ampak je potem prevagala praktičnost in pomanjanje denarja za bedarije. Ko sem mu jih nastavila v omaro, lično zavite in okrašene s srčkom, sme se spomnila, da ima kaki 10 novih gat, od decembra No, ja, bodo pa malo počakale, rpeden bodo šle na rit..... Sicer pa greva konec februarja v Nemčijo - upam no, da bo Marjana do takrat že pestovala princesko - gledat vzorčne hiše in vzorce vsega, kar spada k hiši, od pip do kljuk in zaves. Menda še od tam ni noben par šel, da se ne bi na smrt skregala.... Tako da upam, da bo tale valentin že vnaprej kaj zgladil Janeja - tudi jaz se pripročam za homeopatske tablketke, če gre res za iste, ker gredo proti koncu pri nas. ZSjaj mi št. računa, da ti nakažem denar v anprej, če je potrebno, prosim..... Če ti oz. tvoji sestri ne bi bilo odveč, da vzame še ene zame.... Nič, tuga v službi, a nekaj bo treba dati od sebe----- pa-pa vsem Aja, Monti i je pobral še 0,2 kg, tako da imam zdaj pa res samo še - 5kg, polnih....
|