HuAnita
|
Hej, če pridem jaz v moji preobleki za pusta, se boste polulale, me še daje +6kg kompleksov na trebuhu, pa bo že, ko se malo zašpanam, ampak kar ne gre in ne gre... Pa tudi šminke za 24 ur ne bi več imela porisane do nosu, sem se kar matrala, da je šlo dol po 18ih urah Tečnoba? Kaj je že toooo? ampak očitno je z mano kaj naroge, ne občitno, res je... Pazila sem veliko otrok, ampak nobeden ampak res nobeden ni bil 10% tako tečen, kot sta moja dva. Najedata in najedata... Pa se manj sekiram za ene stvari, pa evo, spet najdeta kaj, čćesar ne smeta, pa potem kar naprej in naprej... - tako da ja, se včlanim tudi v klub sitnob.... Mali je moral danes pred babico pokazati, kako zna napeti pljučke, že iz mesta se mi je jajcal, ker je bil zaspan, pa je hotel jesti, ko pa sva prišla domov, je komaj držal še oči odprte, pa ne jest, pa ne ovo, pa ne pit, ga nesem spat, se otepa, ga zgrabim, pa me ugrizne na nadlaket - tam, kjer je koža najmehkejša (skuštrana _ ne beri tega!) --- se mi je utrgalo, ga posadim na posteljo in mu ene 3 ornk čez rit pripeljem, pa valda odrešiteljivca babica pride in mali tuli tuli, mama me nap., češ zakaj ga tepem, mene pa še zdaj peče, presnet knedl mali, točno ve, kaj me boli!!!!! Evo, in zdaj se že ves čas od tegas sekiram, ampak jaz bi ga v tistem trenutku najraje šavsnila nazaj - na isto mesto!
|