HuAnita
|
Stare čveke, imam občutek, da se nas tele nove bojijo... Razen shooo pogojno, nobena ne pride Saj smo same fajn, no! Jaz pa imam danes ZDA na obisku! Delala sme popoldne, je deco babica pazila, ko pa je šel ati ponju, je capinka hotela ostati pri njej, knedla pa je pripeljal domov. Ko sem ob 20.30 (v službi nikakor nisme mogla prej končati, pismo, ko ima mlade, pa še vsak te najde za vse...) prišla domov, tišina, mir, knedla je prvič zvečer USPEŠNO uspaval ati! Bravo, ati! Sem vesela, da sem ti za valentina podarila tiste rdeče gate! Jih zaslužiš! Skrtka, že voham svobodo, ko bom lahko malo zadihala - ko ju bom lahko oba pustila zvečer pri mami, midva pa bova uživala v miru, ob tem pa gotovo pogrešala mala dva... Ampak evo, en majhen žarek v tem dolgem tunelu nespanja, utrujenosti, tečnobe, seveda vzporedno z napredkom, razvojem govora in ljubezni pri deci... Uh, sem pesniško razpoložena.... snorlax - nova frizura? Jaz tudi, pod pazduho, sicer pa imam nove obrvi oz. jih sploh imam, ker naravne imam ravno take kot en mali čunček - nič.
|