HuAnita
|
CSD - morda zdaj, ko je novo vodstvo.... pa še nova vrata uredijo, da ne bo prevelik prepih Skabi, ne sekiraj se - če jaz tja pridem z mojimi davčnimi zadevami, bi me najraje na cesto vrgla, lker ji naredim enega dela, mora telefonariti v LJ, da ji preverijo zakone (jaz pa ji točno povem in vztrajam, imam kolegico na tistem ministrstvu ), pa na davčno, pa z davčne me nazaj sem pošljejo.... Skratka, ko grem jaz tja kaj urejat, si lahko vzamem kar 4 ure dopusta..... Pa še nikoli nisem prepričana, če je vse tako, kot mora biti..... Očala- resno, očala stanejo 90 eur , avto sem že 3x prečesala, pa smučarska očala niso ravno majhna. Vedno bolj razmišljam, ker sem Capinko pussila v avtu, ko sem šla po karto za smučanje (in čakala celih 20 minust???!!!), pa je potem okna odpirala, pa morda kaj ven vrgla?!? Ker vem, da sem jih imela na srp. sedežu, še od prejšnjega dne, pa še po ovinkuh so se malo gibale sem in tja.... Pismo, vedno bolj razmišljam, če mi že kaj pade z neba,,kako darilo, nepričakovano, ali je honorar malo višji, evo, te že vžge po drugi strani. Aja, mali je bolje, vročine nima, je pa tako prdel zvečer in ponoči, da sme bila ziher, da ima drisko in sme ga odvila vsaj 3x Ubogo srotle, ful ful se je napenjal, pa sprdnil tisti nagravžni amonika, vsaka mu čast, je vreden svojega očeta, kar se prdenja tiče.... Tako da mislim, da je šlo samo malo za prebavne motnje, upam, da gre ju3 že služit.....
|