Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.2.2008 22:25:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Shoo,ja, to pa res..knjige moraš pod nujno vrnit imam časa za branje na pretek super da prideš Mucamaca,ah, saj ne rabiš pogum, samo veliko dobre volje A da bo miza zgoraj..super, če bo naš mali štrajkal bo moral zraven pridet pa bo lahko potem tam v tisti igralnici malo oči zatisnil bomo videli kako se bo jutri obnašal, ker pri nas enga ritma in reda itak nimamo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 15.2.2008 22:31:21
|
|
|
|
shooo
|
a samo jaz bom novinka? to je pa zabavno*. definitivno bom pridem. lp * nežin priljubljeni stavek
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 7:28:41
|
|
|
|
Naty*Taja
|
O, ja, Janči te čist razumem - jaz po novem prakticiram to, da ju pustim in zaprem, pa naj se sama zmenta - je drenja neprimerno manj in prej poneha! Seveda če ni nič nevarnega, tolk le poškilim. Ampak moji živčki pa ostanejo na nivoju! Drugače pa ja, zakaj nove ne upate? Sej nobena ne grize - imamo drugih vaj za sproščanje dost (govorjenje, kriljenje...) . Arsen pa kr nej pride, bomo mal cartal in si lušte delal - zdej itak ni panike, ko se ne kadi v gostilnah. Jaz pa grem zdej .... na šiht! Ja, sem nadzorni pri maturi in bom celo dopoldne tam. Res komi čakam na počitnice...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 8:02:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Shoo, pikecpokec tudi pride Si bosta novinstvo razdelili Joj, naš mali ima pa rdečo rit ..Mislim, neverjetno, ne kaka po cel teden in potem se odloči pokakat ravno v avtu, ko smo bili na poti in seveda nisem takoj opazila (čeprav mi je nekaj smrdelo, ampak nisem pomislila na to) in ima sedaj ubožec rdečo rit...upam, da čimprej mine, ker izgelad da ga res peče ko tolk joka Uh, Snorči, nova kilaža, nova frizura si nova bejba
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 8:04:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Naty taja - lep deloven dan Aja, moj otrok se je naučil barvat počasi (to pomeni od črte do črte , hitro barvanje je pa čečkanje ) in sedaj cele dneve barva in barva in barva..ljubi mir
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 11:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep sončen, sobotni pozdrav ! Vidim, da ste se uspele lepo zorganizirat in bo nocoj čveka in zabave na pretek . Me prav mika, da se vam pridružim. Potem bi bilo vsaj "novink" malo več. Eno planirano današnje praznovanje se je prestavilo na naslednji teden in bi se načeloma lahko vsaj malo pridružila za kratek čas, vsaj toliko da se osebno spoznamo in spijem kakšen kakav in vodo ali.......Na seznam se ne bi dajala, ker ne vem zagotovo ali bom pri volji. Kaj se lahko tudi pridružim, če se tik pred določeno uro odločim priti in nisem 100% prijavljena? Verjetno bi me vseeno sprejele ali pač.....v en glas.....no way!!!..... ..... Če se vendarle ne opogumim (danes zvečer bo luna v raku in ni ravno trenutek za akcijo - vsaj zame) bi pa prišla morda kakšno sredo dopoldan na drink, če ste morda obudile nekdanja ritualna srečanja. Menda je pred kratkim ena dala predlog, če ne ravno Jančika. Pred nekaj dnevi je bilo govora o sistematskem psihološkem pregledu otrok pri treh letih. No, mi smo kakšna dva dni po debati tukaj dobili vabilo. Torej so pregledi zamaknjeni za cca 4 mesece in sta to le dva pregleda in nista bila dva združena v enega, kot sem sprva mislila in spraševala tukaj. Kaj več o pregledu bom vedela konec tedna in upam da bo Erazem v petek pri volji, ker drugače .....eh....bo že kako. Ja nič, prijetno druženje vam želim in obilico čveka ter dobre volje danes zvečer!!! Lp.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 11:52:13
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jst se vas pa niiiič ne bojim . A ste tko strašne al kaj? eh, po moje ste čist kul punce. komi čakam da vas spoznam. Jeeee, se že veselim
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 12:13:05
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Jaz sem še tudi pogojna, če slučajno Sari prehudo ne zakuha. Še sporočim kakšno je stanje, ker drugače verjemite, da ne bom dobra družba. Imam obisk, letim!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 14:39:24
|
|
|
|
Janeja
|
A je tale Francl bolj fina gostilna? Se vse nekaj hudo pripravljate in rihtate - nove frizure, pa oblekce . Moram prav po garderobi pogledat, če sploh imam kaj primernega za v vašo visoko družbo Bomo kar nazaj na privat fešte prešaltale, mi je bilo bolj všeč. MarjanaR a prideš? Nove se pa le pridružite. Saj nobena ne grize, je vedno preveč polna miza, da bi se splačal kaj drugega probavat.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 15:51:12
|
|
|
|
snorlax
|
Janeja, jaz pridem v kavbojkah. Frizura ni nič ekstra, me je malo sfušala. Imela sem že 3 cm narastka (pa ne riževga), tako da je bilo barvanje in striženje nujno. Skuštrana, do bejbe še pa manjka enih 30 kil. Najmanj. Če ti povem, da še kar nosim iste cote kot prej, le da so malo bolj ohlapne, pol veš, da ni neke razlike. Komaj čakam, da se vidimo.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 16:19:20
|
|
|
|
žanek
|
Vam kr mal zavidam tole srečanje , na žalost še nisem za v družbo po finih gostilnah (imam takšen trebuh kot da sem v 5 mesecu nosečnosti ). Tik pred porodom mi zdravnica dela UZ in pravi da imam zeloooo malo maščobe na trebuhu , v drugem stavku pa, da bom morala delat trebušnjake, ker imam oslablenje mišice in se ni zmotla . Upam, da boste naslednjič prišle k meni na čvek. Tako kot Janeji, tudi meni bolj ustrezajo privat fešte . Nič lepo se imejte, uživajte, prijeten čvek vam želim.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 16:39:34
|
|
|
|
skuštrana
|
Pablo - pridi Jaz pa nagovarjam frendico(sicer še nima otrok, na ćalost, ima kar probleme ) da gre z menoj... Nič, se vidimo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 17:03:09
|
|
|
|
pikecpokec
|
Eno vprašanje: a ob osmih pomeni ob osmih al ob 8.15 (sej veste - akademskih četrt ). ker sem navajena iz našega študentskega kluba, da če rečejo ob osmih, se pred pol deveto ne bo še nič začelo .
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 17:16:47
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja A je tale Francl bolj fina gostilna? Se vse nekaj hudo pripravljate in rihtate - nove frizure, pa oblekce . Ah kje, nič ni nobel (no, pa tudi štala ni ); ampak hudiča, kam pa naj sicer sploh peljem mojo kiklo na sprehod . Sicer se je pa niti ne bo videlo, ker bom sedela za mizo . Pablo, pridi . Pikecpokec, midve z jerebico bova tam ob osmih, razen če nama gumo raznese ali kaj takega nepredvidenega . Ne, res, danes sem že enkrat popenila, ker smo zaradi Joeja pol ure zamudili na obisk - jaz imam bolj avstroogrske navade in sem točna.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 17:31:50
|
|
|
|
pikecpokec
|
Oukidouki, pol bom pa tud jst takrat tam. No, enkrat takrat. Ne smem že prvič zamudit, kok bi pa to zgledalo?!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 18:04:00
|
|
|
|
marjanaR
|
Hoj! Še vedno v enem kosu. Ampak ne pridem, sem totalno smrkava (ravno danes se je seveda polne ture vlilo iz nosa) in cela boga neprespana (spala 3 ure, pa ne v kosu, sem šla vmes kar 4-krat lulat , tako da bom, upam, danes nabrala kako urco spanja, da se spravim v red. Da bom lahko porod zdržala. Sicer pa glede na prebrano sklepam, da imate smrklja in podobnih zadev doma dovolj, kajne? Pa le name se spomnite in zmolite kak Oče naš, da bo čimprej in čimlažje konec. Bom mislila na vas, ko bom doma jedla gobovo juho iz vrečkein sparove štruklje . Pozdrav vsem.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 19:41:58
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Vam kr mal zavidam tole srečanje , na žalost še nisem za v družbo po finih gostilnah (imam takšen trebuh kot da sem v 5 mesecu nosečnosti ). Tik pred porodom mi zdravnica dela UZ in pravi da imam zeloooo malo maščobe na trebuhu , v drugem stavku pa, da bom morala delat trebušnjake, ker imam oslablenje mišice in se ni zmotla . Upam, da boste naslednjič prišle k meni na čvek. Tako kot Janeji, tudi meni bolj ustrezajo privat fešte . Nič lepo se imejte, uživajte, prijeten čvek vam želim. Žanek, če pa zaradi trebuha ne greš nikamor, potem bi jaz morala skoz čepet doma. Če ti predvsem tamalčica dovoli, ti kar pridi. Če ne, jo pa zraven pripelji, bo delala skuštranemu tamalčku družbo. Aja, grem zdaj počas se oblečt, pa pridem tam.... mal čez osmo. Marjana, pridi no za kako urico ali dve.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 16.2.2008 21:05:59
|
|
|
|
marjanaR
|
Jaz in moj prijatelj inhalator. Kaj pa če grem rodit, sej še dihat nam mogla.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 0:32:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, hvala za res lep večer ! Žanek, naslednjič pa pri tebi. Marjana, dihaj .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 0:47:19
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Oj, punce, fajn je blo! Se počutim skor tak, kot po telovadbi! Polna energije namreč. Pa bom šla vseen spat, ker zjutri bosta pa tamaladva takle naspidirana . Vse, ki vas ni bilo - lahko vam je žal. (Razen Marjani, ker ji zdejle po moje bolj paše v horizontali, kot pa na stolu sedet - a ne nosečke?) No jaz vem zarad mojga križa! Evo lepo lahko nočko vsem, ki boste še danes pokukale sem... (aja, sej to bo pa še cel dan )
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 6:50:59
|
|
|
|
marjanaR
|
OOOOOOOOOOO, spala. Samo trikrat sem šla na WC. Imam pa zdajle občutek, da mi bo kolke razneslo, tako me soet bolijo. Sicer pa, da ne boste mislile, da sem kak fanatik in še ob nedeljah vstajam malo po šesti, ne ... Je pa seveda Kaja, ker ona pa ne bi več spala. Ni več utrujena . In? Ste se na čvekale? Ste pojedle kak štrukelj še zame? Upam, da bo kmalu vse za mano in da naslednjič tudi jaz čvekam. Žanek, o da bi meni rekel, da imam malo maščobe na trebuhu ... Moj kar molči ... Lepo se imejte!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 7:50:28
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Fajn je bilo, samo noč je bila prekratka. Tamali se je zbudil ob 6.30, pa mi ga je uspelo s kakavom zatučkat še za eno uro. Ob pol osmih pa: "Mami, zbudi se!!!" Sedaj pa pridno montignacam kruh in marmelado.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 7:52:19
|
|
|
|
Skabi
|
jutro! Marjana, sem mislila, da sporočaš, da zdaj pa greš... SMo včeraj pomislile tudi nate. Škoda, ker prijazno šinfanje ne sproži poroda Sinoči je bilo res fajn, sproščeno in domače. Pa nobenega žolčnega napada nisem dobila, kar je veliko priznanje njihovi hrani. Samo prehitro so nas ven metali, jaz bi čvekala še in še. Bo drugič boljše nekje privat, da bo trajalo do jutra. Najbrž me takrat ne bo zraven (MarjanaR sindrom ), naslednjič bo pa morda lahko že pri meni. Škoda, ker z novima nismo utegnile kaj več počvekati. Shoo, vsaj midve si bova v porodnišnici vzeli čas še za naju, ne? Ne vem, zakaj imam desno roko čisto zatečeno Mislite, da je to envarno? Lepo endeljo, sonček že tako prijazno sije
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 17.2.2008 7:53:42
|
|
|
|
Skabi
|
Snorlax, skoraj sem te prehitela . Bedela sem že ob 6, se mi nekako ni dalo več spat. Tamala sta pa za tije pred živžavom
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?