HuAnita
|
Skabi, jaz imam tole okno za odgovor pomajšano, da česa ne pozabim, pa vem prečekiram, no, pa itak pozabim, saj vidiš, da imam potem 5 odgovorov skupaj. MarjanaR - držim pesti. O prebavnih motnjah pa ne bi! Pri meni se je obakrat tako začelo.... adrijana.sara - en preblisk? Iščete stanovanje oz. že imate nekje dogovorojenega in ati vtoje punčke - ki bo ta teden stara 1 leto - ima začetnici U. U.??? Če pa nisi to ti, pa sori Čičerikin namaz - mene že mine, ko čičeriko 2 uri kuham, pa še ni kuhana..... Deca pa težijo, jo imata oba rada, samo kaj, ko tako traaaaja. da bi še potem namaz delala? Tašče - b. k. (brez komentarja - le grafični komentar!). Vreme - zima se očitno končuje, mene že napada utrujenost, zdajle razmišljam, da bi kar kiknila, na teren ne grem več, samo dokončati moram, pa sama sem. Me mika, da bi Dojenje - evo, mali je 4. dopolnil 18m, in očitno bodo moje joške ta dan blagoslajvljale do konca življenja Kar sam je pozabil na 'dudo' - niti včeraj niti danes ni pisnil proti jutri Če se bo jutri spomnil, mu bom še dala, ampak sicer štejem to kot uradni konec dojenja. Tako da vsaka čast tistim, ki zdržite dlje, ker toje pri nas je bil bolj kot bojni pohod na Peco - mali je skakal sem in tja, se jezil in vlekel, kot da mu gre za živlnjenje - valda ni več teklo, kot bi moralo, vsaka tovarna se kdaj izrabi in jo je treba obnoviti --- čeprav moje se bogve kaj ne bo več dalo obnavljati. Pa naj še kdo pametuje, da se male joške ne povesijo!!!!
|