|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 19:23:47   
Jančika_
Snorlax, to je tam, kjer je logoped, ja. Tista zelena vila zadaj za burekom al kebabom al kaj je tam. Najprej izpolniš ene vprašalnike (prvo vprašanje: ali obrne glavo za vami, ko greste mimouser posted image ). Potem pa ene 15 minut dokaj neobvezuječega čveka (čeprav dopuščam možnost, da je bilo malo bolj sproščeno tudi zato, ker psihologa osebno poznam, ampak je že Žanek rekla, da je bil kul). Najprej je moral zložit tri like v odprtine in narisati krog, potem pa ga je spraševal, kaj je zjutraj jedel in pil, pa katere risanke gleda, pa še če ima doma bratca ali sestrico in kako mu je ime. Take reči, no.

Vabilo smo dobili mesec in pol po sistematskem. Skabi, verjetno jih naročajo v skupinah in ste imeli srečo, da ste padli not, ker zamujajo zgleda še vedno - Kajetan je star 19 mesecev in ne duha ne sluha o vabilu na pregled pri 18 mesecihuser posted image . Z Vasjem morava iti še enkrat na sistematskega oz. na pregled vida in mi je sestra rekla, da vabijo, ko se nabere skupina. Naju še niso klicali, pa sta minila že  dva meseca. Saj mi je prav, se bo mali vsaj unesel do takrat - morava pa tudi še enkrat dat kri, tega se pa noro bojimuser posted image . Nazadnje se mu je strgalo, res. Tak da kr odlašam...eh...

Joj, pa danes sem šla po neke papirje za operacijo na ORL. Majko milo, 100 let za cajtom je tale stara bolnica. Prav grozen občutek je bil. Pa me je spet malo strah ratalouser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 20:03:19   
adrijana.sara
user posted image Vse najboljše, Gal!!!!!!

Da se še jaz malo javim. Full ste pridne čvekice in vas ne dohajam. Sem mal ven padla, se še lovimo kako in kaj - vrtec je že superuser posted image , ne jokamo, spimo, jemo... služba tud fajn, škoda, ko ni za dlje časa.

Maškarca bo še jutri enkrat, malo za probo je bila v soboto. Sva pikapolonici, skupna slika še ni posneta.

A vas pa kličejo na praglede, midve ob zadnjem dobiva datum za naslednjič in je to to. Nimamo pa nekih jakih testov, ne Natyuser posted image ? - če sploh hodiš v Štore.

Zdaj pa gremo na večerjo, imam moj danes roj. dan, pa smo čakali obisk in zdaj so prišli.

Meggiuser posted image tudi z naše strani iskreno sožalje!

Mogoče še potem kaj pokukam, če se škratka spravi spat. Ne vem kaj ji je danes, drugače hodi ob 7h spat, zdaj je pa cela naspidirana.

By

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 20:11:54   
pikecpokec
Evo, da se javim! Praznovanje uspelo user posted image . Torta tudi - men se je sicer zdela malo suha, ampak so jo vsi hvalili, najbolj pa tašča user posted image . Na to sm še posebej ponosna. Gal je dobil kup daril: igrače, knjige, oblačila, DVD Fifi in cvetličniki, enega pliškota z napisom otrok v avtu (za v nov avto). V glavnem, uporabna darila. Zadj pa veselo naprej v drugo leto! Zdej morm pa RES (ja, derem se user posted image ) diplomo napisat! damn! Pa en program v Visual Basic.net. A katera obvlada mogoče? Bi se priporočala za pomoč. Plačam dobro, sam da me nekdo odreši tega sranja user posted image .

Zdej pa prideta še dva kolega na torto (Gal sicer že spi), pa poročne slike pogledat. Pol pa pičim spaaat. je bil naporen dan!
Lahko noč


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 21:35:52   
Bonnie_RR
Samo pozdravim vas...

pikecpokec... Super, da je praznovanje, skupaj s tvojo torto, uspelo!user posted image

meggi... Sožalje ob izgubi. user posted image user posted image user posted image

sistematski pregledi... Midva s tamalim sva ga imela 25.1. Naj bi šlo za pregled pri letu in pol, tamali bo pa čez slaba 2 tedna star že 2 leti...user posted image Itak je vse obvladal...

odločba za vrtec... Js je še nisem dobila. Upam, da ne bo višja kot je sedaj. Skabi, upam, da boš kaj dosegla...user posted image

Lp

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 21:54:37   
Anonimen
Pozdravček, CE čveke user posted image !

Sem si malo vzele čas in na hitro prebrala, kako in kaj se dogaja z vami. Da sem ujela rdečo nit, sem se morala prebiti čez kar nekaj strani in ni mi žal! Toliko zabavnega in zanimivega branja, da si ne bi mislila. Nekajkrat sem se morala prav fajn nasmejat, še posebej nekaterim slikovitim opisom. Skratka user posted image !

Kar dosti veste o psihološkem pregledu 3-letnikov, zato mi povejte, kako je res s tem?! Ali sta sistematski in psihološki pregled vedno dva različna pregleda, ali je možno, da sta ta dva pregleda združena v enega?! (V CE namreč, zaradi časovnega zamika zaradi prenove pediatrije). Naš Erazem je bil na sistematskem pregledu z atijem v začetku decembra in kolikor vem, sta vse te stvari z vprašanji, risanjem krogov, raznimi (miselnimi) nalogami,.....laboratorij, dala skozi takrat. Saj, morda sem pa samo jaz tako za luno, da sem mislila, da gre to za en pregled. Zato sem bila prejšnji teden še toliko bolj začudena, ker smo dobili vabilo za psihološki pregled 3-letnikov v MS (ker smo v času Erazmovih posvetovalnic živeli tam). Sicer čudno, ker ko smo se preselili nazaj v CE, smo s seboj odnesli tudi njegovo kartoteko (torej, cca dve leti nazaj). Ko sem klicala (na št. katero so navedli v  vabilu), da bi povedala, da nas tja ne bo, ker smo sedaj v CE, se mi je vedno javil nekdo iz centrale oz. me je uspešno vezal nekam user posted image . Ko pa se ena le javi, ji jaz razlagam na dolgo in široko kako in kaj, ko mi ženska le uspe zaupat, da je ona tam le čistilka na psihiatriji in je dvignila, ker je pač telefon zvonil in da moram menda poklicat na otroškega user posted image user posted image user posted image . No, nisem se več pretirano trudila, da bi jim sporočila, da nas naj ne pričakujejo, ker se iz CE ne bomo vozili v MS, nisem pa izvedela ali naj takšno vabilo pričakujem tudi sedaj v CE. Torej sta to le dva različna obvezna pregleda in ne le eden in naj v kratkem pričakujem vabilo? In kaj konkretno se dogaja na tem psihološkem pregledu?

Najprej je moral zložit tri like v odprtine in narisati krog, potem pa ga je spraševal, kaj je zjutraj jedel in pil, pa katere risanke gleda, pa še če ima doma bratca ali sestrico in kako mu je ime. Take reči, no.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

To, kar omenja Jančika, naj bi Erazem imel na sistematskem... Ne vem no. Ali pa sta si ta dva pregleda tako podobna user posted image   Se priporočam za kakšno mnenje. Ali pa bo še najbolj verjeten klic k pediatrinji.

Uh, vas e fuuuuulll v vrsti, lahko v ce porodnišnico na eno sobo napišejo rezervirano za RR
Februar - marjana
marec- a ni nobene
april - shoo, skabi
maj - naja
junij- teta beta,
kdaj pa smrčka in jerebica - julij ali junij

Še kdo???

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ja, še nekdo  user posted image ... julij - PABLO user posted image ....
Kar se dvigovanja bremen tiče v user posted image , pa vem da ni OK, če dvigaš preveč. Ampak ne gre drugače. Jaz tudi kdaj pa kdaj dvigam našega 3,3 letnika z 18 Kg, pa kaj naj.

Napovedano srečanje me pa tudi kar precej mika, vendar imam v tistem vikendu +/- kakšen dan kar tri družabne dogodke, tako da se verjetno ne bo izšlo. Pa kdaj drugič, če ne bom že prevelik "balonček" user posted image in če boste še velikodušno sprejemale "novinke" user posted image ?! Lp vsem.

Pikecpokec - Čestitke slavljencu user posted image in super, da je torta tako lepo uspela!

user posted image super male maškarce!!! Lp vsem!










< Sporočilo je popravil PABLO -- 4.2.2008 22:04:49 >

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 21:58:37   
Anonimen
.......Jooj, se opravičujem za to "kvadratkasto" zmešnjavo......pa ne bom sedaj popravljala...... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.2.2008 23:35:46   
Jančika_
O, PABLO, čestitam! Julijček bo tokrat, fajnuser posted image . Glede pregleda: nekaj teh stvari že obdelajo na sistematskem, ja, pri psihologu pa je to na začetku, potem pa sledi pogovor. Pa tiste pole z vprašanji je treba izpolnit, tako da sem kar prepričana, da tega še niste dali skoz, ker to bi se spomnili. Kolikor sem uspela ugotoviti, gre pri pogovoru še najbolj za to, da psiholog vidi, kako mali govori, ne samo, kaj. Če mora k logopedu ali kaj takega, pa če tvori stavke itd.

O tem, kako koga v kakšni zdravstevni ustanovi priklicati na telefon, pa raje ne bi, ker sem danes skoraj izpraznila baterijo na telefonu, ko sem se hotela naročitiuser posted image . Nakar so mi rekli, da itak ni prostega termina in naj pridem kar zjutraj in čakam...oh ja.

In ne boste verjele, Joe je dal na našo stran fotke z našega lanskega poletnega dopusta. Samo pol leta prepoznouser posted image .

Meggiuser posted image .

Adrijana.sara, fajn, da vrtec laufauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 6:24:07   
Naty*Taja
Ma sej sem tu, sam nimam cajta pisat, še prebrat ne vse, ko tolk pišete! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 8:37:33   
skuštrana
Jančika, ti misliš, da je orl v celju 100 let za cajtomuser posted image , bi mogla na Reko pridet..Ko sem šla z Arsenom na UZ kolkov (ja, ja UZ imajo, jim ga je Slavica Ellc..- ne vem kako se napiše, ampak žena od lastnika formule ena, ki je btw rečankauser posted image user posted image , poklonila) je bil tam en sam zdravnik in mene je skor kap, ko je on za pisanje izvida privlekel ven tisti prastari pisalni stroj in začel tipkat..ime, priimek, datum rojstva, itd..itd..mislim, saj potem pa ni čudno, da vse skupaj traja pol dnevauser posted image

Pablo, čestitke za junijčka..evo, še ena v vrsti, ja...res bo gužvauser posted image

Barika, ti pošljem na ZS..se mi zdi, da imaš ti ono kao štorklja, kolikor sem jaz videla, jaz imam pa prav sling z obroči..in pa elastičen trak po novemuser posted image

Joj, joj, našo Lizo ko jo vprašaš kako ji je ime reče 3 letauser posted image ..ve pa kako se zove..Lizauser posted image Kako bo to pri nas izgledalo..ji bo rekel, da naj se vsede na stol pa bo na mizo splezala..upam, da ne dobim vabila vsaj še nekaj časauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 9:15:35   
Naja30
Dobro jutro.

Ste se razpisale, pa nisem brala za nazaj, ker se mi mudi.
V glavnem, včeraj so mi potrdili gastacijski diabetes tak da do nadaljnega odpadejo vsi grehi v obliki krofov, čokolade itd. Zdravo življenje! user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 9:47:29   
HuAnita
Hm, hm, zdaj ste me pa prestrašile s pregledom - mi smo itak morali iti 2x, ker je 1. bila ful gneča, je morala ena zdravnica iti operirat v bolnico, pa je samo 1 ostala, za vse preglede in posvetovalnice, tkao da.... A potem vabilo za psihologa pošljejo domov?  Mislim, Capinka bo kmalu stara 3,5 let - se mi to zdi bistveno drugače, no, da otrok govori in rzamišlja kot pri 3 letih?!  Kje je potem smisel, saj ni primerljivo potem????
Tudi za knedla - včeraj star 1,5 let - nobenega vabilauser posted image user posted image user posted image

Aja, nič niste rekle o moji lepi fotki z Rogleuser posted image   Pa v tako globok sneg sem šla, da sem jo naredila, pol metra,,,,user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 10:34:58   
skuštrana
Antika, jaz sem jo videla...pa ostala BREZ KOMENTARJA od lepoteuser posted image

Ojej, Naja...Ne se sekirat, pri Franclu imajo dobrote tudi za take kot si tiuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 11:28:14   
marjanaR
Da se še jaz javim. V enem kosu. Sem bila danes na CTG-ju, pa ni ničesar pokazal, čeprav so me zjutraj pestile prebavne motnje - najbrž živčki.
Skabi, tudi mi smo dobili odločbo za vrtec. Sicer je enaka kot prejšnja, pa saj višja že skoraj ne bi mogla biti. Smo spet pristali v 6. razredu. To, da bi pa nekatere občine upoštevale kredit, pa prvič slišim. Bi bilo dobro, vsaj nekaj ...
Imejte se. Grem jest krofeuser posted image .


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 11:31:39   
supermami
Ojej, kok ste se razpisale.user posted image

Sem vse prebrala, pa res vidim, da ste nekako vse user posted image ... A je prišel novi val povečevanja rojstev v slo? Skor tak kot cene...enkrat gre tuki gor, potem še v drugi trgovini, ..na koncu je povsod enaka..user posted image  
Če je tole slučajno nalezljivo, in da moj to izve, me takoj nažene iz forumauser posted image .

Danes so maškare. A gre katera na povorko v center? Jaz bom frocke (eno zvezdno vilo-tako si sama pravi, in vrageca-ustrezen oris značaja mojga malega) peljala malo pogledat, če ne bo deževalo. Je pa ob treh.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 11:35:19   
pikecpokec
Živjo!
Kok je zdej z našim srečanjem pri Franceljnu? Jst nameravam da pridem, čeprav se za nedeljo napoveduje cela moja žlahta s Koroške. Ampak - torto bom spekla že prej, nabasala jo bom v nedeljo, kej posebno drugega pa ne mislim pripravljat (npr. v stilu narezkov in podobnega). Sam še kake slane zadeve (čips, palčke in podobno) - pa čao mare! Itak nam bojo pol bajte razsuli.
Pa, ne, sej mi je fajn da pridejo, ker vsi skup še sploh niso bli pri nas odkar sva se preselila.

Tko da - jaz skor sigurno pridem, če le ne bo kej drastičnega vmes prišlo.

Juhej, komi čakam da vas spoznam!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 12:00:23   
HuAnita
Supermami - da ne boš prehitro stala na aprilskem dežju - povorka ob 15.30!!!!!

skuštrana - ja, sem res že za antikouser posted image user posted image user posted image

MarjanaR - držimo pesti, da se čimprej rešiš in dobiš kepico v roke.

Pablo - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Nati-Taya - ne jamraj, vemo, kako je to, ko ni časa niti za RRuser posted image user posted image

Srečanje pri Franclu - to soboto smo rekleuser posted image   Meni morate malo pomagati....

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 12:07:59   
skuštrana
Lahko bi naredile ne seznam za srečanje
Skuštrana
Jančika
Huanita
Ropotuljica
Pikecpokec
Shoo
Teta beta - mogoče
Snorlax
Mucamaca
Janeja
Naja3
Skabi
Če sem katero pozabila, sigurno sem, ker se mi ne da razmišljat naj se dopiše...A bi ena klicala v Francla in rezervirala?


Evo seznam...Je pa 16.02.2008


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 15:02:15   
supermami
Če lahko, se še jaz mogoče pridružim.user posted image

Lepo pustovanje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 15:28:31   
žanek
 Ojla!

Na kratko, mene je od petka pa do nedelje zopet zvila vročina 40,3 (ki ni in ni hotela past), zopet masiranje, pumpanje mleka ker ga je bilo preveč, skoraj mastitis user posted image user posted image … eh, pravijo da je vse enkrat prvič (pri Žanu je bilo vse bp). Trenutno je pa že boljše (100x trkam)!

Jančika
, ob tvojih zgodbah se prav lepo nasmejim (te dni sem se bolj malo) user posted image .

Skuštrana, tale sling tudi mene zanima, boš naredila eno predstavitev pri meni na naslednjem čveku, da vidim, če bom znala uporabljat user posted image user posted image

Snorlax, psiholog je pa res kul, Žan je samo pri njemu fullll sodeloval, pri svoji zdravnici pa ni ust hotel odpret.

Meggi, iskreno sožalje!

Vsem slavljencem pa vse najboljše user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 15:33:22   
Meggi
Punce, hvala za lepe misli in sočutje. Ja, izgubili smo babico. Sicer po moževi strani, a nam je bila vsem zelo pri srcu. Bila je še tista babica s cekrom in našmeškom. V cekru je zmeraj nosila kaka domača zelišča, kak štrudl, rože z vrta. Vedni in za vsakega je napisala kartico za God, rojstni dan, šopek rož z njenega vrta.  Rada je zapela, prenašala dobro voljo in neizmerno energijo. Še v 84 letu je šla na morje, v toplice, se rad družila v vseh možnih društvih, pomagala na RK. Marsikdo maljši ni imel toliko energije kot ona.  In prišel je čas slovesa. Ostane nam, da ji poklonimo pozornost in svečko na njenem grobu. In obžalujemo, da si nismo večrat vzeli čas zanjo.
    Hvala za razumevanje a ostaja mi misel nanjo.

   Debate vam fajn tečejo, ažurnost velika le tako lepo dalje. Za tiste o  psihološkem pregledu otrok, vam lahko povem iz izkušenj. Smo že bili tam dostikrat.
       Vsem veselo pustovanje.  Mi smo zabubljeni doma, (s tem čas za RR), nam je mala pikia ponoči zakuhala na 39. Trenutno jo že spet mal hajca vročina. Upam da se spasimo samo s tem.

               Uživajte v maskiranju!

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 15:37:40   
Skabi
A je že katera rezervirala mizo?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 18:01:57   
Naja30
Berem, da je v Celju dež? No, da se malo považim, da mi smo se pa danes prav lepo sprehajali na toplem sončku in res je bilo lepo. Pravo pomladno vreme.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 19:03:21   
Jančika_
Samo na hitro glede srečanja, potem se vam bolj posvetim: bom jaz rezervirala, samo za uro se še nismo zmenile. Ob sedmih je verjetno za večino prezgodaj? Ob pol osmih? Osmih? Meni je vseeno, ve pa povejte do jutri do kakih 11ih, potem bom rezervirala. Pa še to - če slučajno zgoraj ni placa, a vseeno rezerviram spodaj? Zgoraj je sicer res boljše, ampak tudi spodaj je OK.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 19:22:00   
Naty*Taja
Hoj skuštrana - mene si pozabla za srečanje.
Snorči - jaz pa vem za enega iz Šmarja pri Jelšah - Foto Blisk. Nama je snemal in slikal za bivših 120. 000 - kolk točno je to- ene 500 eur mislim, da. Imava 2 dvd in zelo lep album. Ko boš imela nujo za it od doma - user posted image - se oglasi po kaka jabolka in bova pogledali, če ti je všeč. Morš pa kr kmalu rezervirat. Pa Jančikin JOe tudi slika! Mi je kr žal, da nisem njega, al pa kakega od njih nabavla za poroko. Nama je en Rok (JOe ga sigurno pozna) naredu par gasilskih in takih detajlnih in so mi ful všeč! Pa sam na onem delu z gasilci je bil, tak da .... Škoda res. Na civilnem delu je pa Uroš slikal (mislim, da tudi eden iz kluba..user posted image ) in so tudi ful lepe..Za drugič vem. user posted image

Skabi, se vidi, da si matematičarka -jaz sem tudi takle imela splanirano za ploščice. Pa preštete, kolk komadov pride - so me v trgovini ful čudno pogledali, ko sem jim rekla tolk teh pa tolk teh... ponavadi pridejo z merami prostora in tam računajo, kolk približno rabijo. Midva sva potem vzela vsakih 1 km več in so točno vse ostale! user posted image Sem jih pa tudi polagala in fugirala sama, ker...ja sem kr picajzl, kar se tega tiče.Pa trebuha nisem še imela takrat. user posted image
Janči, kaj naj rečem ... sorry, sam mi je fejst smešn. user posted image Si te kr predstavljam, kako je teklo s tebe. Ti, kaj če bi ji kako fotko pokazala, ko z Vasjem sonožno po postli skačeta?user posted image
Jaz za emo sploh vedla nisem! ZDej sem prebrala, da je bila. Ja, res mi kronično pirmanjkuje časa. Drugače pa Pikecpokec, če so nas lahko transvestiti zastopal, zakaj nas nebi cigani. Sam ne vem pa zakaj bi bili cigani predstavniki Slovenije, če niso slovenci?! So ja narod brez svoje države, al kak že. Čeprav meni osebno njihova muzika ni čist napačna.
Maggi sožalje!
Ja, SaraAdrijana hodimo v Štore in tole tu sploh ni podobno pediatriji in tem pregledom. Sem s tamalo hodla v razvojno in vidla, da ta tu sploh ne  pregleduje zadev, ki bi jih mogla. No, ja, hvalabogu, da ni nič narobe, sam kaj pa če s katerim je, in ga ne pošlje prav čas naprej? Ne vem no, ni to ravno vredu. Je pa tak, da mi še tudi nismo imeli z Marušo pri 18, pa za zobe nas še niso poslali - pri Marcelu smo dobili datum pri naši potem pa smo šli v ce.? Po moje me bodo naklincali, ker mala ima že vse zobe, pa še nismo šli. Pa kaj. Morem vprašat.
Smo pa mi vsi štirje pri isti in mi kr paše, ker vse ob enem zrihtam.
Skuštrana - user posted image Liza bo dvojezična, sam hudiča, ko je tolk podobnih besed z različnim pomenom. Sej verjetno bodo tudi to upoštevali. Sicer pa če pišeš kako za časom so itak sploh tega ne bosta imeli. Al pridete v Slo za take zadeve?
Ja Huanitka, hvala za tolažbo.
Kaj je zdej Skuštrana, a me maš zraven al ne? enkrat sem enkrat ne... V glavnem, če ne bo kej hujšga pridem...







_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 19:57:35   
snorlax
Oj!

Samo pozdravim vas. user posted image Sem važna, ker imam nov peglezn (likalnik). user posted image Tastar je v četrtek spustil dušo, ko sem zlikala enih 5 pralnih strojev. Včeraj je tavečji privlekel domov 2 potovalki cot in sedaj pridno perem, sušim in likam. No, pravzaprav to delajo stroji, jaz jih samo komandiram.user posted image Sam peglezn pa noče sam delat, orkašpinčič user posted image . Verjetno zato, ker je bil pocen.user posted image Ga grem nazaj trajbat.

Aja, za k Franclu. Meni paše čimkasneje. Se pravi ob 20.00 ali kdaj pač boste rekle.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?

Splav. (0%)

Veselili se. (65%)

Bili bi v strahu. (35%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!