|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 20:08:18   
Naty*Taja
aja-po moje je boljš za ob osmih.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 20:21:33   
teta beta
Joj, vas se pa komaj folga!

Pikecpokec, čestitke Galu za pravo svečko!

Meggi, moje sožalje za babico!

Naja, moje sožalje za diabetes! Jaz sem ravnokar povečerjala riževo čokolado, zdaj imam pa še ledeno odprto (jah, kruha je zmanjkalo user posted image ).

skuštrana, od mene ne bo biznisa. Že imam sling od taprve, narejen doma, sem ga dala tašči zašit, čeprav je samo debelo gledala, kaj bi rada, sploh si ni znala predstavljat. No, potem je pa še morala dat eni drugi šivat, ker je bilo blago predebelo. Sem hotela namreč biti ziher, da se ne strga, pa sem kupila žamet user posted image . Ne vem, kaj sem študirala, kot da se bo ne vem do kdaj v tem nosila. Na začetku smo ga kar precej uporabljali, potem nekaj časa ne in nato je že toliko zrasla, da je sploh nisem več znala dobro not naštimat. No, potem smo pa kasneje že tako kupili nahrbtnik.

Odločbe za vrtec tudi jaz še nisem dobila. Zdaj bi pa že bil počasi cajt.





_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 20:25:06   
Jančika_
No, zdaj pa še ostalo.

Žanek, boga. Verjamem, da si slabe volje. Jaz sem imela pri Vasju en orenk mastitis deset dni po porodu, pri Kajčiju pa sem se mastitisu sicer izognila, sem pa imela 6x zastoj mleka. Najbolj pomaga besna masaža s Hepan gelom (to je za prekrvavitev, moraš oprati z bradavice, drugače pa nič ne škodi). Upam, da se kmalu porihtaš. Javi, kdaj boš pripravljena za kak krajši obisk.

Naja3, to je pa grdo, da nam take lušte delaš z vremenom user posted image . Tule je bilo zdaj par dni tak usrano, da boh pomagaj. No, napoved za naslednje dni vliva upanje.

Pikecpokec, fajn, da je torta uspela (in še sploh, da je bila všeč taščiuser posted image ).

Mi nismo šli nič pustovat popoldan, ker sta mulca še vedno v neki tečni fazi in ju je treba ful zgodaj devat spat. No, saj zdaj bo bolje, ko bo vreme lepše. Smo se pa zjutraj naštimali za vrtec, mama glavna zvezda v ninja kostumuuser posted image . Dejansko sem bila edini namaskiran starš in mulci so bili ful veseli. Joe lih rihta fotke, jim bom pol prilepila, če je kaj pametnega.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 21:27:18   
Naja30
teta beta me ne gane čokolada.user posted image  Ko si nekaj zapičim v glavo, tega pače ne delam no v tem primeru ne jem.

Jančika, fotke nam pa res pokaži!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.2.2008 23:04:06   
HuAnita
Skabi - tudi jaz imam frenda, iz Socke, ki ti lahko naredi fenomelane fotke. Več na ZS. So ga že tudi ene s foruma 'nucale', se pozanimaj - Bejba vem, da ga hvali.

Žanek - upam, da se ti uredi mastitis. Črpat pa ne preveč, samo še več mleka delaš.

JančikaRR - a sem kaj pozabila prebrati ali čemu se vse smejite?user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 6:30:51   
Naty*Taja
Hojla! Evo, danes sem pa prva.
Pa sej nimam kaj povedat, ko mi možganči še spijo. user posted image



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 8:26:32   
skuštrana
Skuštrana
Jančika
Huanita
Ropotuljica
Pikecpokec
Shoo
Teta beta - mogoče
Snorlax
Mucamaca
Janeja
Naja3
Skabi
Naty Taja
supermami
Če je še katera, ki pride naj copy pasta pa se dopiše.

Janči, jaz sem za okoli 8, takrat moje zize ponavadi počivajouser posted image Lahko tudi spodaj, ni frke..

Teta beta,sej žamet za sling je že fajn, sam težek pa je, a ne? Kje si pa prstane nabavla, ker jih ena ravno išče pa ne ve kje jih naj dobi? V slingu sicer lahko nosiš otroka do nekje 3 let, če ti njegova kilaža to dopuščauser posted image
Snorlax, user posted image user posted image za novo peglouser posted image

Naja, ja vreme je pa res fajn..hvala bogu, je že čas..in baje bo cel vikend tak..upam..pride moja kolegica iz slo pa da bova lahko šetale in šetale po lungomaretu...

Naty, dobro jutrouser posted image



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 11:25:08   
Janeja
Sem vse prebrala ampak že pol pozabla user posted image

Danes so moji možgani in koncentracija na OFF, ker sem čist živčna. Punce prosim držite pesti za mojo taščo, ki je ta moment na operacijski mizi v KC LJ. Jaz in cela ostala familija pa seveda z njo - vsaj v mislih. Sploh ne vem zakaj, ampak, ko se spomnim nanjo, mi začnejo kar solze tečt. Evo. že jokam,...  Res upam, da bo vse OK, da bo kmalu doma in da se končno vsi rešimo tega psihičnega bremena, ki visi nad nami že nekaj mesecev. user posted image  Do 14h moram nekak pregurat službo, potem grem pa domov stisnit Leo in Jana in čakat, da nas pokličejo iz LJ.

Pa še Jana imam doma spet nekaj bolnega user posted image . Je iz ponedeljka na torek celo noč bruhal, včeraj je začel še driskat in smo imeli super pustni torek user posted image . Bogi Jan, pa tolk se je veselil, da bo šel namaskiran v šolo user posted image


Jančika, jaz sem za začetek po 20 uri. Prej sigurno ne. Upam samo, da bo doma vse OK in da pridem.

Grem probat še kaj nardit, čeprav dvomim, da bo danes kaj veliko koristi od mene ...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 12:19:39   
HuAnita
Janeja, kaj pa je s tvojo taščo, nisem zasledila, ali je bolj zaupne narave? Držim pesti zanjo!
Pa ubogi Jan, kako te malčke zvijajo virusi in bakterije, jazz samo trkam.

Ej, jaz pa sem slaba mama! Navsezgodaj zjutraj stiskamo sok iz pomaranč, pa valda hočeta oba pomagat, pa Capinka malega kar s stola potegne in ful padeuser posted image  In mi je ob 7.00 prebilo in sem jo po riti - skuštrana, ne beri tega!!!! user posted image
Pa potem mala čez lep čas reče reče: Mami, zakaj si me pa prej po riti?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 12:46:34   
Janeja
HuAnita, po parih letih glavobolov in ignorance s strani zdravnikov, so ji pred parimi meseci na slikanju glave odkrili 4x5 cm velik tumor v glavi. Ker je na zelo nevarnem mestu, blizu možganov, so si jo ves čas "podajali" razni strokovnjaki in nihče si ni upal prevzeti odgovornosti za operacijo. Do danes,... Tumor na srečo ni rakav je pa nevaren, ker še vedno raste. Joj, res upam in molim, da bo vse OK.

Kako lahko rečeš, da si slaba mama, če ob 7h zjutraj stiskaš sveže pomaranče za otroke. Jaz takrat mislim samo na svojo prvo kavo, da se zbudim. user posted image
Tisti nedolžni pogled po kakšni pizduser posted image  mi je pa tud znan. Meter se znajo nardit nedolžne user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 14:03:32   
Naja30
Janeja držim pesti. Sporoči, kako je s taščo.user posted image

Huanita, kot je rekla Janeja, če tako zgodaj stiskaš pomaranče, si pa res prav fajn mama. Saj verjetno si jih stiskala za njiju?

No, pri nas pa nič novega. Zadnje dneve sem bolj nezgovorna, sploh ne vem, kaj naj napišem. Ene čudne volje sem. In utrujena od teh dni, ki so za mano, ko sem se zarad tega testa napsihirala, čeprav čisto brezveze. In imam prazno glavo, pa sploh ne vem, kaj naj napišem.
Vsaj vreme je ok, sonce me spravi v boljšo voljo.
Brez zamere, morala sem malo pojamrat user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 14:03:50   
HuAnita
MarjanaR, sem slišala, da se te G. včeraj že skoraj peljal v porodnišnico... user posted image user posted image user posted image    Pa lažni alarm, ne? Pa nisem vedela, da je vpisal magisterij na moj bivši faks - sva se slučajno srečala, on zasebno, jaz službeno, pa valda sem mogla počvekat.

Pustna povorka v CE - mi smo bili pri začetku, pa je bilo konec, še preden se j začelo?! A je bilo vsega skupaj 10 mask?! No, še dobra stran: moja deca je teh 15 minut nepremično opazovala dogajanjeuser posted image  Jima je bilo ful zanimivo. Ampak je bila pa res skromna povorka... Se strinjate? Pridonje leto pa si moramo izmisliti kakšno zanimivo idejo, recimo: RR klepetulje, pa se povežemo z volno in žicami in čvekamo, zraven pa jokajoča, lačna in šmrkava decauser posted image , saj take čvekamo na RR, ne

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 15:08:29   
Naty*Taja
Hoj Skuštranka hvala za pozdravče, sam takrat sem jaz že pridno nakladala o decimalnih številih...
Oj Janeja upam, da se je s taščo vse dobro izteklo! Zdej je verjetno že konec? Ja, me prav zanima, če kdo na rr opazi, da se tašče tudi hvali in ne vedno samo graja?!
oz. da jih imamo tudi rade nekatere. Zame je nepogešljiva, družba za čvek, varuška v vseh primerih, ko sem jaz odsotna (bolezen, študij, zabava...)

Huanita, zato pa res nisi slaba mama - sam hudiča, ko nič ne pomaga - zdej mi je tudi jasno zakaj - če pa mali sploh ne vedo zakaj so kaznovani. Uh, bo treba še enih strategij na študirat.
Ej, Tale ideja za maškare je pa super! Jaz sem za, če bomo realizirale!
Evo zdej pa grem - maladva pogledat, ker sta čisto tiho pred tv - NODI! A vam povem, da ful paše. , ker našadva do zdaj nista zdržala več kot 5 minut, pol pa kreganje in pipanje in vpitje....

Janči, da se ne boš spraševala, kdo ti tako trobi po, ko se sprehajaš po cesti - jaz sem bila, pa ne vem. če si me opazla. Sem imela danes srečo, sem najprej tebe vidla, potem pa še našo bogo, celo bledo Smrčko! Ni ti lahko, a ne smrčka? Upam, da prideš 16. in da kej počvekamo.
 se pišemo...



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 17:46:12   
skuštrana
Danes je bil spet en tak lep dan..Pa dolgčas mi je kar, ker Liza zdej še spi v vrtcu..Pa pride domov šele ob treh..
Jo moram pa pohvalit, je full pridna zadnje dni...včeraj je šla v posteljo ob 7.30 in midva sva bila prepričana, da spi ampak ko je šel miro ob pol devetih slučajno v sobo je ona še vedno brala rdečo kapico..in bila cel čas čisto tiho in ni prišla iz sobe...neverjetno...

naja,  eno rožco zate, da čimprej prideš k sebi...

Huanita, ja, ja, Pinka že ve kaj ti mora rečtuser posted image

Janeja,držim pesti..Jaz tudi nisem vedela tega za tvojo taščo..Saj bo vse ok, mora bit.

Maškare - pridite naslednje leto na Reko, otroški karneval je trajal 3 ure, ta odrasli pa od 13 pop do 20 zvečeruser posted image Saj ne vem če kdo vse to gleda....user posted image Ker traja in traja in traja...no, mi smo gledali po tvuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 18:22:14   
Skabi
Punce, vse sem prebrala in upam, da bodo skrbi pri nekaterih kmalu mimo. Janeja, je OP uspela?


kako lahko odgovarjate vsaki posebej? Mislim, a mate kako finto za zapomnit al hkrtai ebrete in pišete?

Pa še to mi povejte: kako sem nalepim slikce? Nočem jih prej v kak javni album dajat, ker nima časa za to, samo tu bi pokazala naše maškare.

Lepo bodite!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 19:57:46   
snorlax
Jaz vas samo pozdravim, ker sem zbita kot nevemkaj. Mali je včeraj zaspal na poti iz vrtca, spal cel popoldan, ob 22.30 se je zbudil, ko sem jaz ravno zadremala in hotel kakat, jest juho, pit kakav, spet kakat (točno v tem vrstnem redu). Nato se je nekaj minut premetaval in zaspal nazaj ter spal do 5.30 zjutraj. user posted image

Janeja, držim pesti, da bo s taščo vse OK.

HuAnita, ne sekiraj se. Saj veš, da sem bila jaz ful zagovornica, da se otrok ne tepe (niti malo po riti ne), pa sem se že tudi najedla zarečenga kruha. Pa imela slabo vest, da bi se požrla.

Marjana, srečno pot v Rim. Čim lažji porod ti želim.

Naty-Taja, če boš kdaj imela lufta pol ure, mi zvrcni, pa greva čez cesto na kofe, al pa pridi do mene.

Skabi, jaz najprej preberem, pri tem si malo zapomnim, kaj bi kateri odgovorila, potem pa še malo plonkam in si berem za nazaj. Saj imaš spodaj odprto debato in tvoje sporočilo.

Naja3, Montignacova dieta je menda podobna ali enaka kot pri diabetesu, tako da vem, kako ti je. Samo, da sem se jaz prostovoljno odločila, ti pa se moraš držat zaradi zdravja. Ali ta diabetes izgine po koncu nosečnosti?

Še vedno pogrešam tule gor Smrčko, Marjano in Ropotuljico.

Vse celjske čvekice, imejte se lepo.user posted image

Nočko!user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:16:52   
Jančika_
Dober večer. Jaz sem tudi napol hin danes; se moram kr kmalu spat skipat. Janeja, kako je s taščo?

Francl je rezerviran; zaenkrat za 12 ljudi ob osmih, en dan prej sporočim točno število. Če ne bojo meli kake večje fešte, dobimo mizo zgoraj. Rezervacija je na priimek Zajc, ampak do takrat boste to že itak pozabile, tak da vam pol še enkrat javimuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:40:29   
pikecpokec
Ne bomo pozabile, Jančika! Zajc - to si bomo pa že zapomnile. Drugač gremo pa na vašo spletno stran pogledat. user posted image

ej, Jančika, nekje sem našla tvoj recept ta čičerikin namaz in sva ga zdajle jedla (ker je že glih post). Majke mi, da je bil dober, sam malo (veliko) preveč čebule in česna sem dala not, tko da bova dans dihala vsak v svoj poušter user posted image . Prou ogabno smrdim. Ampak dober je pa bil!user posted image

Grem na kavč, mam eno napeto knjigo za prebrat. Pol pa švrc v posteljo!

Lahko noč


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:41:35   
Naty*Taja
Ja, Snorči, se kaj čujemo. Ko bom imela večino pošlihtano in si bom vzela čas.
Sem te danes kr malo skoristla, a ne? Upam,d a ne zameriš. Sam sem čakala onga fanta, da sem potem kidnala domov, ker male nismo dali v vrtec (je imela v pon vročino in smo jo mogli it iskat v vrtec, pa ne vem, kaj je bilo, ker zdej ji pa nič več ni! Sem misla, da bo isto, kot pri Marcelu nazadnje, ko je na vsak drug dan imel vročino, pa nič. No zdej bo pa še jutri zram tašče in bo v pon šla v vrtec), pa je bil ati zraven nje doma dopoldan, potem pa sva se izmenjala in je šel on na šiht ob 1 pop!
No vse se da, če se hoče. Hvalabogu ima ati tak šiht, da si sam regulira prisotnost! Delo mora bit narejeno, to je pa lahko tudi od doma.
No zdej pa grem spat, da se enkrat končno malo spočijem.
Janeja, kako je kaj s taščo? A vse bp? Upam!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:42:49   
Naja30
Kaj je to tak dan danes, da smo vse zbite? user posted image  Meni se že od popoldneva oči same zapirajo. A je 2,5 ure šopinga za 25t user posted image  res že preveč? user posted image  Komaj čakam, da grem spat!

Janeja, kako je s taščo?

snorlax, če je pa ta dieta podobna montignacu, potem pa imam že zdaj vajo za pol ko rodim user posted image  Bom šla malo pošnjofat na Hujšanje, da dobim kakšno idejo, ker že dva dneva več ali manj isto jem.

skuštrana, sem slišala od ene znanke, da na Reki je pa res vau od pusta! In celo prenos je na tv? Vsaj nekje. Pri nas kot da ni bilo nič, kakšne 3 otroke smo včeraj srečali namaskirane in to je to. Res pa nismo šli na rajanje, ker je bilo že pozno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:44:00   
Naja30
Jančika, kje najdem recept za čičerikin namaz? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 20:47:57   
pikecpokec
Ti bom kar jaz odgovorila: tukaj

Sicer so samo naštete sestavine, ampak narediš bolj ''od oka''. Sam ne pretiravat s česnom in čebulo! Jaz sem dala zraven še malo curry-ja, pa par kaper. njamsiii!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:07:11   
skuštrana
Skabi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1634010
Da vidimo tvoje maškareuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:13:38   
Naja30
O hvala pikecpokec. Tole pa res mora biti dobro! Ampak paradižnikova mezga nekako ne spada v moje prehranjevanje zdaj, ko imam visok cuker user posted image  Mogoče lahko zamenjam  s svežim paradižnikom ali čem drugim (ker paradajza niti ne maram preveč)?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:15:11   
pikecpokec
Naja, to je mezga, ne kečap. Kečap je ogabno sladek, mezga je pa čisto navaden spasiran paradajz. Tko da brez skrbi - go for it, girl!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Ali boste dobili božičnico?
Minka Pobalinka



Da (25%)

Ne (51%)

Nisem zaposlen/a (24%)


Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!