snorlax
|
Jaz vas samo pozdravim, ker sem zbita kot nevemkaj. Mali je včeraj zaspal na poti iz vrtca, spal cel popoldan, ob 22.30 se je zbudil, ko sem jaz ravno zadremala in hotel kakat, jest juho, pit kakav, spet kakat (točno v tem vrstnem redu). Nato se je nekaj minut premetaval in zaspal nazaj ter spal do 5.30 zjutraj. Janeja, držim pesti, da bo s taščo vse OK. HuAnita, ne sekiraj se. Saj veš, da sem bila jaz ful zagovornica, da se otrok ne tepe (niti malo po riti ne), pa sem se že tudi najedla zarečenga kruha. Pa imela slabo vest, da bi se požrla. Marjana, srečno pot v Rim. Čim lažji porod ti želim. Naty-Taja, če boš kdaj imela lufta pol ure, mi zvrcni, pa greva čez cesto na kofe, al pa pridi do mene. Skabi, jaz najprej preberem, pri tem si malo zapomnim, kaj bi kateri odgovorila, potem pa še malo plonkam in si berem za nazaj. Saj imaš spodaj odprto debato in tvoje sporočilo. Naja3, Montignacova dieta je menda podobna ali enaka kot pri diabetesu, tako da vem, kako ti je. Samo, da sem se jaz prostovoljno odločila, ti pa se moraš držat zaradi zdravja. Ali ta diabetes izgine po koncu nosečnosti? Še vedno pogrešam tule gor Smrčko, Marjano in Ropotuljico. Vse celjske čvekice, imejte se lepo. Nočko!