|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.7.2008 8:38:42   
Naty*Taja
Darja, jaz bi te kr za skoz rabla, ne sam včas pa včas. Problem je v tem, da naša dohtarca sploh ne komplicira, kar se napotnic in receptov tiče, sam kaj hudiča, ko ji moreš ponavadi ti sam povedat, kaj ti je in kaj rabiš! user posted image Edino, kar sama ponavadi napiše je Hikoncil v takšni in drugačni obliki! Se bova v živo kej več zmenle, a ne? Sej se še dobimo kje na kaki kavi...

Skuštrana, po moje mu od dreka ne more nič bit - sej to je že enkrat bilo v njem, a ne? user posted image Je pa faca, pa mu je bilo všeč? Sem se zdej spomnila na eno sekto zdravilcev, ki svoj urin pijejo, pa so zato čist zdravi!

Ojla Adrijana - si pa res zgubljena! user posted image Kar se tegale vrtca tiče, JA, VSE; KAR SI REKLA JE ČIST RES! Jaz sem že orng ene parkrat študirala, da bi ju doma imela, sam kaj ko morem tele priprav pa to sranje za strokovnega naštudirat in če sta doma ni šans, da kaj naredim. Pa 18.8. grem nazaj delat - že imam pogodbo. user posted image   Je pa res zoprno, še sploh, ker zdej dva meseca ni Kristine. Točno se vidi, kdaj je Tatjana z njimi... ostale pa, ... ni za govorit! Sicer pa drugo leto ne bodo več sošolci s Sariko, ker gresta našadva v Kompole. Upam, da bo tam bolje. Drugo leto ju bom pa med počitnicami itak doma mela. Namreč te iz Kompol prestavijo čez poletje v Štore. Zdrži brez tvojihdveh, če ti bo pa too much pa pokliči, pa se lahko za kako kavo zmenmo?!

Pikec user posted image ! Sorry -sem se spomnila, ko sem se enkrat v srednji šoli zaklenila v sobo, pa zjuraj nisem mogla v šolo - mi je tudi svak vlomu v sobo, da sem ujela bus! user posted image
Kar se pa brezbrižnosti slovenskega naroda tiče, pa tudi jaz že dolgo nimam besed. Vsaj sama se trudim drugače ravnat. Npr. je še ne dolgo nazaj ena tetica padla v mestu na tla - in kaj pravite, kdo se je je am vzel? Ena še bolj stara tetica in jaz sva jo komaj pobrale (je bila kr močna), mimo pa so se sprehajali naši postavni, vrli, močni slovenčki in samo od daleč bežno pogledali al pa še to ne! Kaj češ, mišljenje : bolje se ne vtiktat, kot imet kake probleme in dodatno laufanje - je še vedno zelo aktualno.

E zdaj sem pa naklestla tolk, da groza... grem zdej delat...

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
19.7.2008 8:39:31   
skuštrana
No, poročam da je naš Arsen še živuser posted image  

Darja33, jaz tudi pridem k tebi, je pa z menoj še manj dela kot z Janejouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
19.7.2008 13:15:04   
mbd0411
Naty-Taja!!!user posted image Menda je ena ženska,ki pobira za varno hišo PREVARANTKA,to je bilo objavljeno in rečeno,da se kliče policijo,če jo srečaš.Tako jaz vem.
Pikecpokecuser posted image user posted image -tvoj nick je šele smešenuser posted image user posted image user posted image .
glede trme tvojega sinka pa takole: Moje izkušnje in vse preverjeno.Lahko počakaš,da mine ali pa ko je naval trme vzameš skodelco mrzle vode,jo pljuskneš malemu čim bliže glave ali direkt-ne bo ga ubilo,ga bo pa presenetilo in brez besed pojdi stran in se delaj,da ga ne vidiš.Pusti nekaj časa,potem pa delaj kot da ni nič.Nasprotno se lahko poškoduje,ker z glavo udarja ob tla.Izkorišča tvojo pozornost itd.Poskusi,pri meni je bilo super in se je nehalo.Ne pokaži mu,da te to gane-kot da ga ni takrat.

Skuštranauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem se nasmejala.Pravijo,da otroci bi naj pojedli kar precej dreka,da bodo zdravi.Nič ne skrbi.2 kg na letouser posted image -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
19.7.2008 21:23:40   
mavo
pozdrav z morja od RR odvisnice! Jutri pride Ropotuljica na kavo 8beri: piruser posted image ).
Darja33, a si ti videla, da  sem ti zasebno sporočilo poslala?

Jaz pridno hujšam (pijem pivo, jem krompir in zrezke z žara, pa ta dober beli kruh in slance, njami, še bi mami...)

V glavnem, uživajte in se še kaj beremo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
19.7.2008 21:53:40   
Meggi
Pozdrav vsem!

Etokonec raja, za neki cajta. Dopust se je iztekel, pričakovanja uresničila, le dolžino bi mal nategnla.

Punce- štajerci in primorci pa pijača na morju- smeha do jutra vam rečem. Noro fajn!

Je katera za kratko obnovo?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
19.7.2008 23:53:12   
Jančika_
Dober večer. Bom bolj kratka, ker mi zmanjkuje časa za vse.

Jutri zjutraj pičimo na morje, končno je vse spakirano, noge obrite itd. AMPAK. Ja, ampak. Mulca nista bila bolna že od novega leta in kaj se zgodi? DANES faše Vasja vneto uho (tega ni imel že več kot leto in pol) in Kajetan kar orenk drisko in posledično vneto rit (še čisto nikoli ni imel vnete riti). Lahk verjameteuser posted image user posted image user posted image ??? Tako da smo zvečer lahko šli k dežurnemu.

Na srečo se očitno dobro počutita, dežurna pa je bila pediatrinja, ki je požegnala pot na morje. Kajči zvečer ni več driskal, Vasja ima antibiotike in si tri dni ne sme zmočit glave (kot da bi si jo hoteluser posted image - štiri leta je star, pa ne vem, če je morska voda sploh že prišla do njegovih lasuser posted image ).

Lepo se imejte! Pa-pa!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
20.7.2008 0:03:57   
žanek
Ojoj Jančika. Uživajte na user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
20.7.2008 6:39:18   
snorlax
Jutro! user posted image

Vidim, da ste vse bolj ali manj dopustniške. Meni pa se je iztekla bolniška in jutri grem delat po 2,5 mesecih. Tako, da bom bolj malo tule gor, verjetno ob kaki zgodnji, zgodnji jutranji uri. Najbolj pa bom pogrešala kavice z vami. user posted image

Po 15. avgustu imam dopust in upam, da se kaj vidimo.user posted image

Lepo nedeljo vsem! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
20.7.2008 8:45:37   
mbd0411
Živjo!

Danes sem še doma,jutri pa v porodnišnico na merjenje krvnega tlaka.so rekli za kak dan,a po moje ko te enkrat noter dobijo,te ne izpustijouser posted image
A gre katera jutri še v porodnišnico Celje?
Bom sama videla kake so razmere user posted image ,čeprav kak štuk višjeuser posted image .
Še dobro,da je napovedan dež.
Vas še pridem kaj danes pogledat.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
20.7.2008 9:15:54   
pikecpokec
Jančika, vseeno se imejte skrajno fajn!

Evo, tole so pa moji požgani prsti. Ampak je že bistveno boljše, ker se mi že lepo celi. Za vidit je pa še kr pisano user posted image

user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
20.7.2008 14:40:50   
Janeja
Jančika uživajte na user posted image . A katera ve kam so šli?

Snorlax, čim lažji delovni začetek ti želim. Pa saj bo kmalu dopust in boš spet mal doma.

mbd0411, čim boljše rezultate merjenja in čim prejšnji prihod nazaj domov!

Pikecpokec, tole pa res boleče izgleda. user posted image

Mene pa danes čaka najhujše opravilo - pakiranje za na dopust.  user posted image   user posted image   Ja čist resno, tale zadnji dan pred odhodom prav sovražim. Komaj čakam, da bo ta dan za nami in se jutri usedemo v spakiran avto.

Neposredna povezava do sporočila: 4836
20.7.2008 15:40:17   
skuštrana
Janeja, janči je na cresuuser posted image  Kam pa greste vi?

Naša Liza je pa bolna, no, bruha in se zelo slabo počuti...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
20.7.2008 15:44:57   
sonček85
    pozdravljene!

naty:sem videla da si me zadnjič pozdravljala a sem takrat delala.

no naj vam povem da nosečka še nisme in da čakamo na preizkave in pregled pri dr .drobniču oktobra-do takrat pa veselo slončkamo in če bo kaj bom zelo vesela,čene pa z zdravniško pomočjo 100 %.

lp m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4838
20.7.2008 15:45:35   
sonček85
uuuuuu to pa boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4839
20.7.2008 21:42:49   
snorlax
Janeja, lep dopust! user posted image

Se beremo. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
20.7.2008 21:48:44   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Janeja, janči je na cresuuser posted image  Kam pa greste vi?

Mi gremo pa v en kamp blizu Pule - Tašalera. Tam ima sestra prikolico in gremo za par dni na obisk. Mulčki bodo imeli družbo, midva pa tudi. To bo tak zelo na izi dopust. Tam bomo kolikor časa se nam bo dalo, mal je pa odvisno tudi od vremena. Za jutri je že eno sranje napovedano. user posted image
Sprašujem pa za Jančiko, ker vem, da so šli enkrat v Premanturo, to je pa 5 min peš od tega kampa, kamor gremo mi. Sem mislila, če so slučajno spet tam, bi se za kakšem kofi slišale.

Boga Liza, hitro se pozdravite.

sonček85, naj vama čim prej uspe. Držim pesti, da boš kmalu user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
20.7.2008 21:52:16   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Janeja, lep dopust! user posted image

Hvala! Sam me čaka še pakiranje. Itak mi danes ni vse uspelo. Imam pa vse oprano in zlikano, pa po stanovanju je P generalko naredil, da ne bomo takega svinjaka doma pustili. user posted image Jutri bo pa menda dež in bomo šli šele enkrat po kosilu. SYe še jutri mal oglasim, če bo kaj časa.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
21.7.2008 7:49:55   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Naša Liza je pa bolna, no, bruha in se zelo slabo počuti...

O, Skuštrana, dejte se hitro pozdravit. Špela že komaj čaka, da gre na dopust (to jo je moj fotr nauču)

Midva sva bla včeraj na kratko na obisku pri Mavo (sva mislila it v soboto zvečer, pa sva večer raje namenila ustvarjanju potresov user posted image user posted image ). Moj M je rekel, ko sva šla: Ta je pa navita ko ura, ti pa tud - midva z njenim sploh nisva prišla do besede user posted image user posted image user posted image No, sej vem, da se vi temu ne čudite. user posted image user posted image Sploh Žanek ne, a ne? user posted image

V petek sva bla pa na enem koncertu v Celjskem domu - tak ska punk in ska jazz stil - ful dobro, se mi je ful zadensalo. Pol sva pa šla za dve uri spat in potem šus na Krk. Za dva dni. Pravljica.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
21.7.2008 8:11:09   
sonček85
uživajte na dopustu.user posted image user posted image

skuštrana:hitro se pozdravite

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
21.7.2008 8:18:09   
mbd0411
Jutro čvekice!

Danes grem v bolnico in upam,da me jutri že izpustijouser posted image user posted image user posted image .A gre še katera?
Nobenauser posted image ???
Čimveč napište,da bom imela kaj prebrat,ko pridem domov.
Lepo se imejte

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
21.7.2008 8:39:38   
sonček85
joj kao lepa slikica od UZ.držim pesti ,da bo vse ok in da te jutri že spustijo domov ter da ne bo nobenih komplikacij.

vso srečo pa ko prideš le javi kako in kaj je potekalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
21.7.2008 9:28:04   
barika
se prav spomnim, da piše ena diplomsko nekaj na temo STRES? Ali sem spet kaj zamešala

ja to bi bila jaz. Kaj te zanimauser posted image

Skuštrana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd srečno!!

po moje so tele bolezni otrok pred dopustom ena sama psiha. (rajzefiberuser posted image ).

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.7.2008 10:42:04   
Ropotuljica
o stresu tud mene zanima

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.7.2008 10:56:56   
Naty*Taja
Dobro jutro! Uživajte, vse ki ste na dopustu - mi moramo še čakat kake tri tedne! user posted image

Sem pa danes že en fajn šok dožvela!
Nam prejle lisica tri kure zadrotala! In to za mrežo. Eno je odnesla, ko sem se začela dret, dve je pa že prej zadavla!? Kaka fora je To? zakaj jih zadrota, potem pa pusti? Bi si ja eno vzela, če že mora pa basta! Hudič frdamani...
Pa ravno zdaj, ko so v mojem varstvu - sta šla tast in tašča ponoči na morje!

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.7.2008 12:00:27   
Meggi
U Naty ti imaš pa posebo funkcijo zaupano! Boš mogla stražo uvedit.

Eto meni se pa zaključuje zadnji dan dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In takole K. vreme. Nič kofetanja v senci. user posted image

Punce vse ki se pokae na dopust VZEMTE si knjige zraven. Cajtge full hiter prebereš, pa še dragi so! Jst sem prebrala 3 knjige- še nikol.. in to z vročo vsebino,.. mojmu ni bo nč jasn!
No. edino če bo cele dneve AKCIJA user posted image   (sej zato se gre na morje ne)?!

Naše bibe so zdel froškae sem jih zadn dan pustla  spat o kdaj jima paše. Noro!

A ja mi smo bili  v Puli, prav njihv hotel PULA. Ne vem kaj ludi tam tako fascinira.

Jaz sem doživela jutranjo kopanje ob 6.15, jutranje kolesarjenje, sangria party, režanje s Primorci,...

Vsem maxi uživajte.

Spet čakat skor leto dni do takih dogodščin,.. slabo ti je!

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.