Naty*Taja
|
Darja, jaz bi te kr za skoz rabla, ne sam včas pa včas. Problem je v tem, da naša dohtarca sploh ne komplicira, kar se napotnic in receptov tiče, sam kaj hudiča, ko ji moreš ponavadi ti sam povedat, kaj ti je in kaj rabiš! Edino, kar sama ponavadi napiše je Hikoncil v takšni in drugačni obliki! Se bova v živo kej več zmenle, a ne? Sej se še dobimo kje na kaki kavi... Skuštrana, po moje mu od dreka ne more nič bit - sej to je že enkrat bilo v njem, a ne? Je pa faca, pa mu je bilo všeč? Sem se zdej spomnila na eno sekto zdravilcev, ki svoj urin pijejo, pa so zato čist zdravi! Ojla Adrijana - si pa res zgubljena! Kar se tegale vrtca tiče, JA, VSE; KAR SI REKLA JE ČIST RES! Jaz sem že orng ene parkrat študirala, da bi ju doma imela, sam kaj ko morem tele priprav pa to sranje za strokovnega naštudirat in če sta doma ni šans, da kaj naredim. Pa 18.8. grem nazaj delat - že imam pogodbo. Je pa res zoprno, še sploh, ker zdej dva meseca ni Kristine. Točno se vidi, kdaj je Tatjana z njimi... ostale pa, ... ni za govorit! Sicer pa drugo leto ne bodo več sošolci s Sariko, ker gresta našadva v Kompole. Upam, da bo tam bolje. Drugo leto ju bom pa med počitnicami itak doma mela. Namreč te iz Kompol prestavijo čez poletje v Štore. Zdrži brez tvojihdveh, če ti bo pa too much pa pokliči, pa se lahko za kako kavo zmenmo?! Pikec ! Sorry -sem se spomnila, ko sem se enkrat v srednji šoli zaklenila v sobo, pa zjuraj nisem mogla v šolo - mi je tudi svak vlomu v sobo, da sem ujela bus! Kar se pa brezbrižnosti slovenskega naroda tiče, pa tudi jaz že dolgo nimam besed. Vsaj sama se trudim drugače ravnat. Npr. je še ne dolgo nazaj ena tetica padla v mestu na tla - in kaj pravite, kdo se je je am vzel? Ena še bolj stara tetica in jaz sva jo komaj pobrale (je bila kr močna), mimo pa so se sprehajali naši postavni, vrli, močni slovenčki in samo od daleč bežno pogledali al pa še to ne! Kaj češ, mišljenje : bolje se ne vtiktat, kot imet kake probleme in dodatno laufanje - je še vedno zelo aktualno. E zdaj sem pa naklestla tolk, da groza... grem zdej delat...