|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.7.2008 13:27:11   
snorlax
Oh, Žanek. user posted image Držim pesti, da ne bo potrebna operacija. Poznam enih par otrok z refluksom, pri nekaterih je šlo z antibiotiki, pri drugih pa z operacijo.

Ja, naš tamalček je bil kar težek kaliber. Sem pozabila, koliko je imel pri 6. mesecih, bi morala it pogledat v knjižico. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
16.7.2008 14:29:10   
HuAnita
Žanek - saj je Nika prava pnevmatična punca, ampak ker je samo dojena, se jaz ne bi sekirala.... Pravi knedlček je - za pojestuser posted image   Capinka ful sprašuje, kdaj bo lahko ostala pri Žanu, menda si ji ti rekla, da lahko še pride in bo kar pri vas spalauser posted image user posted image  Vzameš kar oba ---- za kak dan? user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
16.7.2008 14:32:52   
Naty*Taja
Ja, Žanek, našadva sta bila taka enako samo dojena in tolk težka pri teh mesecih!

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
16.7.2008 14:35:47   
skuštrana
Huanita, kdaj in kje danesuser posted image  Naty, uleti, tummija tudi dobišuser posted image  A kar v parku

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
16.7.2008 14:45:33   
skuštrana
JAVITE MI NA SMS, ČE SE KAJ ZMENITEuser posted image pLIS..JAZ MORAT TAKO ALI TAKO V CE, NA BANKAO IN V ŠOPING PA SE VIDIMO...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
16.7.2008 15:03:12   
barika
hitro poročam : smo imeli posvetovalnico za Niko, velika je 69,5 cm težka pa celih 10kg . Je še katera imela tako težkega otročka pri 6-mesecih Je bil Žan debelušček ampak ona .... so mi pa rekli, da ni panike, ker je samo dojena.

moj sine jih ima pri 8 toliko, pri 6. jih je imel pa ene 8.5,pa dober, dokler so zdravi, ap veš s čim ga fojtraš ni panike (za moje pojme). ima pač 2 bradi, pa dve mišelinki na nogah, to je pa tud vse.
držim pesti, da ne bo potrebna operacija.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
16.7.2008 21:20:13   
žanek
Punce, hvala za informacije. Očitno so vsi Celjski RR otročki težka kategorija user posted image . Hecam se.

Glede na to, da so nam v Lj rekli, da nam ne uide operacija, so nas pa v Ce potolažili. Operacija še ni potrebna, stanje se lahko do enega leta pozdravi samo od sebe, zato bomo počakali.

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Capinka ful sprašuje, kdaj bo lahko ostala pri Žanu, menda si ji ti rekla, da lahko še pride in bo kar pri vas spala Vzameš kar oba ---- za kak dan?

Z veseljem jih vzamem user posted image , samo glede nočnega spanja, kaj pa vem, bi me bilo strah da mi kdo z zgornje postelje ne pade, pa Nika se še doji ponoči in jih lahko zbudi, potem pa jao meni user posted image , štiri na enkrat.
Jančika, ti bo ratalo uletet kakšen dan na user posted image ?

Skuštrana, HuAnita in ostale
, se boste še kej dobile v parku, bi se vam pridružila. Sporočite.

< Sporočilo je popravil žanek -- 16.7.2008 21:21:14 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
16.7.2008 21:35:40   
Ropotuljica
Pa kaj vi delate s svojimi otročki? A jim golaž fotrate al kaj?

Špela je imela 10 kil pri 2 letih!!!!
Darja33, pri 2 mesecih je imela 5060 g, 57 cm.
Žanek, pri 6 mesecih pa 6670 g, 66cm.
Pri enem letu 7800 g, 72,5 cm.
Rodila se je 3750 g, 53 cm.

Tjaž je imel pa take mere:
Ob rojstvu: 3850 g, 52 cm
Pri 3,5 mesecih 6890 g, 63 cm
Pri 1 letu: 9800 g

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
16.7.2008 21:39:01   
skuštrana
Pri enem letu 7800 g, 72,5 cm.

Jao, Arsen ima že sedaj 74 cmuser posted image  Za kile pa ne vem, imama 24 vaganje..

Pri 7m pa takole  7.mesec: 8660g, 70cm

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 16.7.2008 21:47:56 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
16.7.2008 21:44:10   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Pa kaj vi delate s svojimi otročki? A jim golaž fotrate al kaj?

user posted image user posted image Nika bi se samo dojila in nič druga. Še ko ji dam malo vode se drži takole user posted image . Kaj šele bo, ko začneva jutri z uvajanjem GH.
Imam pa na sumu AB, odkar ga ima ji teža full narašča user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
16.7.2008 22:42:31   
Jančika_
Tiste, ki same delate majice oz. napise na njih, tole si poglejte, fajn idejauser posted image :

KLIK

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
16.7.2008 22:47:22   
teta beta
Čer!

Se samo na hitro javim. Včeraj sva z Janošem prišla domov, danes in še jutri pa sem dopoldne sama z obema, ker je moj še v službi, potem pa bo tri tedne doma, tako da je kar pestro.

Še na hitro, kako je bilo. Že v petek zvečer mi je otrdeval trebuh, no to so bili očitno že popadki, ampak nisem bila ziher da je to to. Spravila sem se spat, ampak nisem mogla zaspat, ker so se kar hitro stopnjevali. Ob enih zjutraj so bili že cca na 4 min in odluščil se mi je čep. Sem zbudila mojega, pa mi je rekel, naj grem nazaj spat, ker je mislil, da se zafrkavam. Šla sva potem okrog pol dveh, poklicala sem anestezista, ki je bil k sreči ravno v porodnišnici (sicer ne dežuren), ker je rojevala tudi ena njegova znanka. Tako da sem bila 2.10 v porodni sobi, odprta 5-6 cm s popadki na 2-3 min. Piotem sem dobila ultivo, ker pa je bila črpalka že zasedena, mi jo je dovajal ves čas kar ročno - super zadeva, mimogrede. No, na koncu pri potiskanju so bile spet težave, nisem in nisem mogla dovolj potisnit, bolelo me je kot hudič, dobila sem še dve dozi tistih končnih popadkov, ena babica je potiskala na trebuh in uspelo je ob 3.39 brez šivov in raztrganin. To se pa res ful pozna pri okrevanju. Z Janošem se dojiva, že pridobiva na teži, zlatenice ni imel, ima pa široko povijanje in kontrolo ledvičk čez 2 m, ker se pri eni ni nekaj v redu videlo (hipereho...neki). Na videz pa je isti kot Daša, ko je bila dojenček, le da ima modre oči. Slikica sledi drugič.

Uživajte, se še javim ob priliki.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
17.7.2008 6:03:06   
snorlax
Ooo, Teta beta! user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se javila. Prijetno cartanje.

Ropotuljica, moj tamalček je bil do 7 mesecev izključno samo dojen, ker ni hotel niti probat ničesar drugega. Pa je šel po 1 do 1,5 kg gor na mesec, rodil pa se je z dobrimi 4 kg. Ko sva pa šla na GH, pa potem ko je shodil, še bolj pa potem, ko je začel hodit v vrtec in ga je skoraj pobralo od bolezni, so kile šle. Hodila sva pa k eni zelo strogi pediatrinji, ki je bila ful alergična na predebele otroke, ampak mi enkrat ni rekla niti besedice, ker je bil samo dojen.

Kako pa napredujete gradbenice (Skabi, HuAnita, Noe..)?

Jaz pa odštevam še zadnje dni bolniške. Danes me je tlačila mora glede službe, ker sem iskala neke papirje, pa jih nisem našla in je šef bil ful jezen. user posted image Ja, to me verjetno čaka drug teden, se kar bojim it nazaj, ker ne vem, kaj vse me je v teh 2 mesecih počakalo. En mesec bom že, pol grem pa itak na dopust. user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
17.7.2008 8:03:53   
Naty*Taja
Ni blo nič dorečenga, tak da me ni blo! Sva se pa s Pikico srečali pa je bil njen mali zaspan in ni blo nič s kafetom. Pa itak so me že naši mali gasilci čakali.
A bo katera danes okrog 12 v Tušu al pa v Šparu za na kafe?

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
17.7.2008 8:32:03   
noe
CELJSKI GOLJUF- v Celju v neposredni bljižini Zlatarne živi  goljuf, ki je zelo dober v svojem poslu. Sicer ima družinico, dva otročka(4 leta in  pol leta)
in ženo.
Ponuja pa razne storitve,  v največjem delu pa "uvaža audio in video tehniko iz Bruslja".
Trdi, da v Bruslju dela njegov kolega, ki ima veze v centralnem skladišču za Evropo.Napr. Lcd sony bravio 82 cm ekran lahko zrihta za 200 evrov, fotoaparat Sony za 100 evrov, prenosni računalnik za 200 evrov, ...
Denar zahteva v naprej, češ , da ga nakaže preko Pay safe, in tako bi naj v roku 14 dni do največ 1 meseca priskrbel robo.
Vendar, ko bi morala roba priti, on izgine, se ne oglaša več na telefon in če je potrebno pusti tudi službo. V našem primeru je 4 osebe oguljufal za nekaj več kot 2000 evrov.Ime mu je Robi B. Govoriti zna kot raztrgan dohtar, tako, da človek ne ve "ali bi  mu dal še 20 evrov, ker je tako bogi ali bi mu dal polomit oba kolena".
V našem primeru je šel celo tako daleč, da je trdil, da mu bo dala zavorovalnica denar,  ker je bil udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrl tudi ženin brat. Potem smo izvedeli, da ta brat sploh ni nikoli obstajal in da si je celotno zgodbo izmislil.user posted image Tako, naj bi vrnil denar.Znan je tudi že na področju Ponikve, da je  večim ljudem ostal dolžen denar.
Res groza, da tak človek lahko ima otroke. Boga revčka.Tako, da pazite in ne nasedajte!!!!!!!
Če želi katera kaj več info. lahko dobi na Zs

Neposredna povezava do sporočila: 4790
17.7.2008 8:43:05   
Naty*Taja
Hvala za opozorilo. Sicer pa ne vem, kdo hudiča je tak naiven, da da denar v naprej za take stvari! Jaz ga nebi, pa če še tolk govori. V današnjem času, ko je poplava takihle prevar od piramidnih sistemov, pa do iger na srečo...
Me prav zanima tale ženska v Cityju, ki pobira prispevke za kao Varno hišo v Celju. A jo je katera že srečala? Taka suha damica z zelenim vozekom in malim otročkom .. ja, če je samo prevara, me je nasrala za 5 €, če pa je res, pa škoda, da nisem dala več.
No, da slišim vaša mnenja in izkušnje.

MONTIGNAC

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
17.7.2008 9:22:42   
Jančika_
Naty-Taja, jaz sem se odločila, da je tale punca avtentična. Kaj pa vem, saj lahko da ni, ampak mene je prepričala. Drugače ji pa bog požegnaj tistih 5€.

Teta beta, dobrodošla nazajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4792
17.7.2008 9:36:12   
noe
Mi smo mu dali 200 evrov,  pa še to zaradi tega, ker mu je znanka zaupala in dala 1500evrov. Resnično sva mislila, da je pošten , saj je tudi delal pri njej.Nikoli me še ni nobeden" nategnil "in nisem mogla verjet , da te lahko nekdo, ki te pol leta gleda v oči in se vsak dan pogovarjaš z njim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
17.7.2008 12:24:27   
pikecpokec
Dan!
Upam da bo dans kej boljši dan kot včeri user posted image . Sem klicala na eno nepremičninsko agencijo in me je tip (predvidevam da g. direktor) tko nadrl, da sem bila čist fertik! Je rekel da mi ne da nobenih podatkov (kot da jih hočem user posted image ), da sigurno vohunim za druge agencije (WTF user posted image ) itd. itd....V glavnem, počutla sem se kot tazadnja smrklja!
Potem sem se pa še doma spičila z eno staro sosedo, ker je otrokom težilo ko so po ulici risali s kredo. In je bila celo tko žleht, da jim je šla z vodo polivat, da ne bi mogli risat! Ej, pa kaj je s folkom?!?!

No, dans je že malo boljše. sem se dobila z eno posrednico, tko da imam še eno anketo rešeno, pa ena ful prijazna gospa mi jo bo rešila po mailu ker je na dopustu.
Ena druga je pa kr direkt povedala da se ne misli ukvarjat s takimi stvarmi user posted image .

Prsti se celijo, trenutno so še mehurjasti, tko da imam povite, da se mehurji ne razpočijo ker se baje lahko okuži.

Zdej pa naprej v nove zmage!

pa-pa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
17.7.2008 12:37:28   
snorlax
Pikecpokec, kaj ti to ene ankete delaš, al kaj?user posted image Imate pa res žleht sosede. A nisi ti v hiši?

Noe, če poznaš kakega, ki rad naserje ljudi, mu samo mojega dedca predstavi. On se pusti vsem nasrat, razen meni. Če kaki Poljaki prodajajo proizvode iz čiste ovčje volne (beri madžarska sintetika), bo vse pokupil, magari s tazadnjim denarjem. Če gre na svinjski sejem po prašiče, ga cigani naserjejo, da gre špilat uno igro, ko moraš uganit pod katerim lončkom je žogica in valjda da zgubi. Itd...itd....Samo če jaz rečem, da rabim denar za v trgovino, me sumničavo gleda in razmišlja pol ure, če bi mi dal ali ne, da ga ne bom kaj nasrala. user posted image Bemti, dedca! user posted image
Upam, da v vašem primeru kaj uredite in dobite denar nazaj. Pa naj ga tvoj malo prime za kravatlc in zagrozi, če bo kaj pomagalo.

Kje je pa kaj Darja? Odkar je prišla z morja, se še ni javila tu gor, se mi zdi. A je šla še po repete?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
17.7.2008 13:03:40   
pikecpokec
Pikecpokec, kaj ti to ene ankete delaš, al kaj? Imate pa res žleht sosede. A nisi ti v hiši?

Jah, sem mislila da mi bojo ankete glavni raziskovalni del moje diplome, pa sem se malo nasrala user posted image . Bo treba še kej drugega pogruntat.

Drugač pa, ja, živimo v hiši, ampak imamo par težkih kalibrov za sosede user posted image . No, bolj kalibric. Stare tete v penzjonu, ena tak firbec da z daljnogledom opazuje sosede user posted image , druga pa podmukla in žleht. Ja, takle mamo! Sej ostali so pa vredu user posted image . Pa fajn je da je vsaj kej otrok, ker pred par leti je bila to ulica upokojencev, povprečna starost 70+ user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
17.7.2008 14:56:18   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Hvala za opozorilo. Sicer pa ne vem, kdo hudiča je tak naiven, da da denar v naprej za take stvari! Jaz ga nebi, pa če še tolk govori. V današnjem času, ko je poplava takihle prevar od piramidnih sistemov, pa do iger na srečo...
Me prav zanima tale ženska v Cityju, ki pobira prispevke za kao Varno hišo v Celju. A jo je katera že srečala? Taka suha damica z zelenim vozekom in malim otročkom .. ja, če je samo prevara, me je nasrala za 5 €, če pa je res, pa škoda, da nisem dala več.
No, da slišim vaša mnenja in izkušnje
.

Preberi si v današnjem Žurnalu......Ja, tudi ti si žal nasedla  prevari user posted image .
Izrecno je rečeno da Varna hiše ne pobira denarja na takšen način in naj ljudje ne dajejo denarja tej ženski.

Neposredna povezava do sporočila: 4797
17.7.2008 15:00:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

No, da slišim vaša mnenja in izkušnje.

btw. zdej ima drug vozek pikolo in 2 otroka v enem vozičkuuser posted image user posted image , nej jo kura brcne, dobesedno, men je ponujala neke srečke.

sej se mi ljudje smilijo,, samo pa obstajajo tudi ustanove kje lahko prideš do kakšnega € (socialna...)

jaz ji nisem dala nič (mater no, še sama nimam včasih). ej jst bi ji rekla,nej mi pokaže kakšno dokazilo, da je res za varno hišo.

Neposredna povezava do sporočila: 4798
17.7.2008 15:03:21   
barika
Drugač pa, ja, živimo v hiši, ampak imamo par težkih kalibrov za sosede . No, bolj kalibric. Stare tete v penzjonu, ena tak firbec da z daljnogledom opazuje sosede , druga pa podmukla in žleht. Ja, takle mamo! Sej ostali so pa vredu . Pa fajn je da je vsaj kej otrok, ker pred par leti je bila to ulica upokojencev, povprečna starost 70+

a niso vsi penzjonerji isti. moj dedi je tudi veeeednooo čez okno gledal, pa se drl na otroke,...jao, mene še pogledat ni smel nihče. zdej je pa na žalost zbolel, pa večinoma preleži, ampak, čez okno se še pa vedno zdereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
17.7.2008 15:07:39   
noe
Joj, pa kaj je temu folku, a res vsi še sam gledaj kako se bodo okoristili na tuj račun????user posted image Delat se naj spravijo.user posted image
Mogoče je pa žena od tega , ki je nas nategnu, in ona to po drugi strani služi denar.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.