adrijana.sara
|
Čer! Danes bi se pa spodobilo, da kaj napiše. Prej sem se končko spet mal posvetila diplomski, zdaj bo pa dovolj, ker tak nič več ne vidim. Cel dan v službi bulim v ekran, pa še cel večer doma, tak da bo dovolj. Samevam, sta mi možek in otrok na morje ušla, jaz sem pa doma ostala, ker seveda ne dobim dopusta. Ker pa je že bilo prej vse zmenjeno, prikolica rezervirana, se mi pa ni zdelo smiselno, da smo zato vsi prikrajšani. Bom še poskusla jaz kaj iztržit dopust, če mi rata v avgustu, pa bomo še enkrat šli. Imam pa seveda občasna krize, pa bom že preživela. Super slike celjskega podmladka in seveda mamic . Jaz bi tudi, pa ne znese, tudi če se na glavo stavim. Mogoče enkrat... Skuštrana to pa je prigoda. Saj baje morajo 2 kg dreka na leto pojest (čeprav ne vem, če je mišljeno glih svojga), pa nekako je treba dozo zafilat. Po moje, da mu nima kaj biti, sam lepo pa sigurno ni bilo. Vsaj tebi ne... jao, kaj vse nas še čaka. Eno vprašanje - imate tako poleti kaj težav z otroci v vrtcu, ko se miksajo skupine, vzgojiteljice... jaz sem mislila, da bom znorela ta teden, ker ni hotela več v vrtec (prej je pa kar letela noter), potem so me pa še vzgojiteljice napadale, kot da sem najslabša mati na svetu, ker je otrok nemogoče tečen in verjetno nima nobenega reda. Je bilo pa vse pogojeno verjetno tudi s tem, da se je morala precej slabo počutiti, ker ima slabo krvno sliko (mi jo je njena teta v sredo peljala k zdravniku, jaz itak da ne dobim fraj) in je dobila antibiotik. Upam, da bo zdaj to ok, samo odnos določenih vzgojiteljic je bil pa obupen. Sem bila že čisto obupana, dobro da je šla lahko vsaj na morje, ker drugače ne vem kako bi še cel teden v vrtcu zdržala. A se prav spomnim, da piše ena diplomsko nekaj na temo STRES? Ali sem spet kaj zamešala? No, grem zdaj pod tuš, pa pred tv...potem pa tak zraven zaspim, bolj malo vidim. Mirno noč!
|