simi73
|
Uf, pogledam vsake kvatre enkrat, kaj se kaj novega dogaja tule gor, pa je tolk strani na novo naklofanih, da ne uspem vsega prebrat . Vidim, da vas je kar nekaj na dopustu in upam, da vam tam vsaj malo bolj vreme služi kot tukaj. Danes je pa tole čist mimo... ful hladno, pa dež in še ta mrzel veter seže do kosti . Upam, da se bo kaj zrihtalo v prihodnjih dneh. Smrček, celjski župan je malo bolj radodaren kot velenjski, ki da 80 eu na otroka (poglej si tale link) http://www.celje.si/uprava/cgi/MOC.cgi?page=doc&doc=upravni_postopki_dru8 , evrov pa itak ni težko zapraviti, pa kolikor jih dajo . Ej, a še z I. razmišljata o nakupu kake zazidljive parcele ali stare hiše za obnovo v bližini Celja? Vem za eno stvar v Šmartnem, če vaju zanima. Snorlax, a se je bilo težko navadit službe po tolikem času? Saj bo kmalu dopust . Skuštrana, upam da bo Liza hitro spet čisto zdrava. Sam Arsen ti ga pa pihne (pa veš, da ni edini, od moje kolegice ta mali je tud svoj drekec pojedel - brez kakih posledic). Ej, a je že katera med vami slišala, da si lahko prehladiš mleko oz. dojko? Imam ene probleme s ta desno, ker me večkrat po dojenju v njej tako boli, kot da bi mi kdo noter nož ali igle zabadal, pa mi je ena prijateljica rekla, da sem si jo mogoč prehladila, če sem kdaj na prostem dojila. Pa sem mal brskala po netu pa pravijo stručkoti za dojenje, da je to samo mit, tak da ne vem... Moram še svojo G vprašat, kaj pa ona meni o tem. Tolk za tole javljanje, se bom še kaj oglasila, ko bo ta mala v rem stanju.. Uživajte!