|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.6.2008 9:10:03   
snorlax
V duhove jaz ne verjamem. Vem pa, kaj vse se skriva tu po naših hostah. Zajci, veverice, ptičke, pa včasih kak gobar. user posted image

Pridte, kadar hočete. Ponavadi se začnemo zbirat tam po 20.00 uri, ko deca zaspijo. Če tamalčka ne uspem spravit do takrat spat, potem smo gotovi do dveh zjutraj. Tako je bilo nazadnje, ko ste bile pri meni.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.6.2008 9:19:19   
noe
Po moje se ne bi spomnala,samo ti pa moram povedat, da je bil naš tamal tisto leto prav zaljubljen v Ano C.  jo je skoz za rokico držal in ljubčkal. In sedaj  ko sta zopet skupaj, sta si ful naklonjena in naš celo govori , da je njegova ženauser posted image . Ima pa še eno ljubico iz Libojskega vrtca, tako , da ne vem kako bouser posted image .

Sej bi ful pršla, samo bi morala oba dva s seboj pripeljat,pa še ene opravke imam, pa še mal me je strah, da bi me pojedle, ker samo tebe poznamuser posted image .
Pol bi bile pa tko cel vikend pri teb ker imam ene +15 zalogeuser posted image .
In če dobiš našga Vida v hišo, bi mislila da si doma v Majmaru al kako že, je kot orkanuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.6.2008 9:21:19   
noe
A se da kateri recept za SEZAM napisat, PLISuser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.6.2008 9:22:42   
Jančika_
Noe, evo ti sezam: 2 žlički sezama 20 minut kuhaš v 2 deci vode; spiješ in poješ semena. Kakšne tri šalice na dan, pa bi po dveh, treh dneh moralo delovati.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
13.6.2008 9:28:23   
noe
O,hvala Jančika.
Pa nič sladkorja ali pa kakšnega dodatka?
Se že vidim kak se bom davilauser posted image , ampak za mleko vseuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
13.6.2008 9:38:28   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Po moje se ne bi spomnala,samo ti pa moram povedat, da je bil naš tamal tisto leto prav zaljubljen v Ano C.  jo je skoz za rokico držal in ljubčkal. In sedaj  ko sta zopet skupaj, sta si ful naklonjena in naš celo govori , da je njegova ženauser posted image . Ima pa še eno ljubico iz Libojskega vrtca, tako , da ne vem kako bouser posted image .

Sej bi ful pršla, samo bi morala oba dva s seboj pripeljat,pa še ene opravke imam, pa še mal me je strah, da bi me pojedle, ker samo tebe poznamuser posted image .
Pol bi bile pa tko cel vikend pri teb ker imam ene +15 zalogeuser posted image .
In če dobiš našga Vida v hišo, bi mislila da si doma v Majmaru al kako že, je kot orkanuser posted image

Ej, sramota, ampak jaz se ne spomnim nobenga otroka več iz vrtca, razen vašega in enega, ko ga je ata zjutraj pripeljal v vrtec istočasno kot jaz (ata je bil vedno v delovnih hlačah - belih, po moje je bil en pleskar, al nekaj takega), pa ne vem, če mu ni bilo tudi tako ime kot vašemu. Smo se pa še enkrat videli na sistematskem v Celju.

Še tu, kjer tamalček zdaj hodi, poznam samo ene tri. Pa pri tavečjem v šoli samo tiste, ki so iz Petrovč prišli v Celje in so v istem razredu, pa enga, ko skup plešeta že več let.

Moj spomin je bolj tako..tako..user posted image Počasi si zapomnim, pa hitro pozabim. Že to je dosežek, da si danes vse nove zapomnim vsaj po nickih, čez kako leto pa bom mogoče vedela tudi ime.

Pa resno mislim, da pridi kdaj z otrokoma. Če je lepo vreme, smo lahko tudi zunaj na terasi, je dovolj prostora za igro, pa imamo gugalnico, peskovnik, tobogan, pa placa kolikor hočeš za divjat, pa nič prometa, pa krave, koze, kokoši, muce.. Raj za otroke.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 13.6.2008 9:40:50 >

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
13.6.2008 10:48:06   
darja33
Daan!

Midve z Mavo sva že ble v Top fitu na kavi in sendviču, mmmm, tunin.

Snorči upam da se danes vidimo. Mojo žverco bom s sabo vzela in upam da se ne bodo glih danes začeli krči. Dajati sem ji namreč začela AD3 kplj.

Punce hvala za nasvete o črpalki. Torej AVENT!, brez dileme. Grem še dons v BC.

Glede hrane, ja js rada jem in bom pojedla odvečne mafine...! Se mi itak na kilah nič ne pozna, če se bo pa na mleku pa itak fajn.

Sem glih kar odpovedala popoldanski obisk tašče, ker se bojim da bi me izčrpala do večera...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
13.6.2008 11:10:11   
pikecpokec
krave, koze, kokoši, muce.. Raj za otroke.

Oooo, to bi blo pa za našega raj na zemlji. Sam psov se boji, pa ne vem zakaj user posted image  Krave so pa zakon. pa kure user posted image . To vse ful oponaša pa take glasove spušča da crkneš od smeha user posted image .

Jst pa ždim v knjižnici pa diplomo pišem. sem ugotovila da me doma kr kej zapelje pa bi potem kej druzga delala, sam tisto ne kar bi bilo treba. Tamali je pa na ''počitnicah'' in uživa - itak!

No, grem zdej naprej klofat. prevajam eno buklo angleško pa ugotavljam da so ful čudni ljudje tile angleži. ne vem, al bolj počasi dojemajo, al kaj user posted image . ker je vsaka stvar razložena na tri enake načine, sam stavki so malo obrnjeni. point je pa isti user posted image .

pa-pa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
13.6.2008 12:45:16   
mavo
Nemrak, se mi zdi, da si napisala, da ne znaš priti do Snorlax, ampak šla bi pa s svojim avtom (upam, da sem se prav zapomnila, ker se mi ne da nazaj iskat). Zadeva je taka, jaz grem s svojim avtom, z mano pa Jančika, ki pozna pot (pa še opis poti bo imela v roki za vsak slučaj). Za nama se bo vozila Darja33, ki bo imela sabo malo žverco. Zmenjene smo "načeloma" ob pol devetih. Lahko se nam pridružiš v koloni, da bo bolj sigurno. Če hočeš, te tudi pridem iskat, samo pol boš odvisna od mene, če bo treba prej iti zaradi baby alarma. V glavnem, maš mojo cifro, pa me kar poklič, če si za!

Ropotuljica, da ne boš preveč zapravla za coteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
13.6.2008 13:00:54   
noe
Ej, sramota, ampak jaz se ne spomnim nobenga otroka več iz vrtca, razen vašega in enega, ko ga je ata zjutraj pripeljal v vrtec istočasno kot jaz (ata je bil vedno v delovnih hlačah - belih, po moje je bil en pleskar, al nekaj takega), pa ne vem, če mu ni bilo tudi tako ime kot vašemu. Smo se pa še enkrat videli na sistematskem v Celju.
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

user posted image user posted image ,Ne ta pa ni pleskar, dela v Novemu v Lakirnici, zato je imel oz. ima bele hlače.
Pa men je bil ta ful hecen od začetka, ko je vozu malega v vrtec. Je z pleteno košaro  zraven prnesu plenice pa čaj v termovski, tolk za celo skupino in nekaj maliceuser posted image .So ga pol vzgojiteljice komaj odvadile. Zdaj pa hodi ta fantek v Ce vrtec.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
13.6.2008 13:04:10   
smrček
Hellou!
Evo, jst tudi pridem, da nas nebo glih 13.
Prinesem češnje, če mi jih bo uspelo pred dežjem še nabrat.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
13.6.2008 14:03:00   
snorlax
Pikecpokec, pusti bukle, pa pridi. user posted image Če ne, boš pa s tamalčkom prišla enkrat podnevi gledat krave in koze. Psa pa nimamo. Tudi meni niso preveč pri srcu.

Fajn, smrčica, da prideš. Ti imaš v bistvu najbližje, oziroma neeee, Teta beta je skoraj soseda. user posted image Samo z druge strani soseda.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 13.6.2008 14:04:32 >

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
13.6.2008 14:07:01   
snorlax
Snorlax: plac, žemljice, refošk
Janeja: tortilje in omakca
Mavo: cviček
Darja33: pivo
Skabi: marmelada in maslo za žemljice
Jančika: čokolada
Bonnie: slano
Simi73: čokoladne mufine
Teta beta: nekaj spekla
Skuštrana: sadje
Jerebica: pecivo
Nemrak: fanta, cola
Smrček: češnje
Lili
Amy ?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
13.6.2008 14:21:19   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Janeja: tortilje in omakca + sok
Skuštrana: sadje + omakca iz kisle smetane
Lili ii
Amy ?

Jaz še vedno prinesem tudi sok, skuštrana pa se je javila za omakco iz kisle smetane. Skuštrana, a jo imaš, al jo jaz nardim? Samo povej mi pred 17h, ko grem iz službe direkt v trgovino!

Jaz tudi računam od doma štartat tam okrog 20.30. V Levcu poberem obe sopotnici in na cilju bi mogle bit do 21h. Če se ne izgubimo kje. user posted image  Če mi slučajno uspe prej štartat pa pokličem eno iz Celjskega konvoja (Mavo, Jančika,...), da gremo skupaj naprej.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
13.6.2008 14:57:41   
simi73
Evo, mufini pečeni, sem jih pa nardila 16, tak da bo še kakšen za rezervouser posted image .  Sama bom tud štartala ok. pol devete, tak da bom na cilju okoli devete (nekaj čez), če se seveda ne izgubimuser posted image .  Upam, da bo tamala zaspala do takrat, ker če bo tak jok, ko je bil včeraj pri moji mami, ko sem šla k frizerju, bo moj živce zraven zgubil.
Se vidimo!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
13.6.2008 15:26:03   
mavo
Juhuhuuuu, še mal, pa bo žurka tuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne pozabim na cvička....user posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
13.6.2008 16:07:03   
žanek
marjanaR, vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

Ropotuljica, tudi tebi želim vse najboljše user posted image user posted image (z 2-dnevno zamudo user posted image )!

Punce uživajte zvečer!! Za tiste ,ki pa manjkamo pa prosim slikce in report user posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
13.6.2008 16:08:59   
HuAnita
Joj, joj, sem smotana!!!
Mataša in Marjana - VSE NAJ NAJ!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , razdelita si darili in tortici!!!!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.6.2008 16:09:55   
HuAnita
Zvečer - sme mislila zmanevrirait, pa tisto 1 uro si vzetiuser posted image , pa ima ati valetouser posted image

Tako da....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.6.2008 17:18:10   
Naty*Taja
Snorči, mene si pozabla!!! Ne bo nas 13, če bomo vse!!

Janeja: tortilje in omakca
Skuštrana: sadje
Lili
Amy ?
Naty-Taja: roladica in Schlossgold

Kar se staršev hospitaliziranih otrok tiče - mislim, da so nadstandard sobe kr dost fraj, pa mene je prišlo za dva dni s hrano vred celih 20 €. No sam verjetno kdo teh 20€ nima kje vzet. Pa vseeno ni veliko, če si lahko zato skoz z otrokom. Men bi se srce trgalo, če bi jo mogla tam pustit! Že ko je šla takrat po rojstvu gor, ni blo sploh govora, da nebi šla zraven, pa sem bila tretji dan po porodu, pa posledice od laufanja  tako hitro po porodu imam še danes...pa kaj!

Skuštrana - če še ni prepozno, a bi bilo mogoče, da mi Tubbija nazaj prineseš, če ga ne rabiš več? Stranke pritiskajo.

ČE ima katera pomisleke glede poti k Snorči, sem jaz zanesljiv vodja...pridružite se mi! Krenem pa po moje neje 20 proč!

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.6.2008 17:54:04   
skuštrana
Naty, ti berem misli, brez da sem videla tale tvoj post je tt v avtuuser posted image

Janeja, imam omakcouser posted image

Se vidimo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.6.2008 18:30:15   
Naty*Taja
Fino Skuštrana! Se vidimo...

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.6.2008 18:42:19   
Jančika_
Sem nabavila čokolado, samo zdaj sem je že tretjino pojedla...ah jauser posted image . Se vidimo!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
13.6.2008 18:44:41   
Bonnie_RR
Midve s Skabi bova verjetno bolj pozni (je šla po maturitetne pole in ne ve, kako dolgo bo trajalo, tamalega gre še podojit, potem pa kreneva proti Snorlax)... Se že prav veselim!user posted image Sem imela danes res pravi petek 13. (pa žal ne v dobrem smisluuser posted image ) in mi bo prav prišel kratek odklop in lahkoten čvek.
Če namreč samo na kratko povzamem dogajanje:
- izpit ni šel kot bi mogel
- v predavalnici so mi ukradli marelo (sej ne bi bilo tolk grozno, če zunaj ne bi ful deževalo)
- ko sem že mislila, da sem jo le našla, sem ugotovila, da sploh ni moja
- obute sem imela bolj lahke čevlje in sem imela do prihoda na parkirišče totalno premočene (dobesedno plavajoče) noge
- iz centra do obvoznice sem potrebovala pol ure, pa tud vožnja domov mi je popila ene par živcev

... Upam, da je bilo za danes dost...user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.6.2008 19:38:58   
snorlax
Sorry, Naty-Taja, skoz sem imela občutek, da ena fali.

Pa vse najboljše Marjanči in Ropotuljica. Ne vem več za nobeno, kdaj ima, tako da ...user posted image

Bom poskusila dat tamalčka spat, ker je varuška (dedecuser posted image ) moral nujno brata peljat domov. Upam, da pride še dones nazaj, ker ne vem, kam je dal refošk. Če ga slučajno celo s seboj v avtu ne vozi. user posted image user posted image user posted image

Dajte mi rajš na mobi zvonit, ne na zvonec, da ne zbudimo tamalčka, če slučajno spi.
Vrata bodo odprta, tako da kr noter.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!