snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe Po moje se ne bi spomnala,samo ti pa moram povedat, da je bil naš tamal tisto leto prav zaljubljen v Ano C. jo je skoz za rokico držal in ljubčkal. In sedaj ko sta zopet skupaj, sta si ful naklonjena in naš celo govori , da je njegova žena . Ima pa še eno ljubico iz Libojskega vrtca, tako , da ne vem kako bo . Sej bi ful pršla, samo bi morala oba dva s seboj pripeljat,pa še ene opravke imam, pa še mal me je strah, da bi me pojedle, ker samo tebe poznam . Pol bi bile pa tko cel vikend pri teb ker imam ene +15 zaloge . In če dobiš našga Vida v hišo, bi mislila da si doma v Majmaru al kako že, je kot orkan Ej, sramota, ampak jaz se ne spomnim nobenga otroka več iz vrtca, razen vašega in enega, ko ga je ata zjutraj pripeljal v vrtec istočasno kot jaz (ata je bil vedno v delovnih hlačah - belih, po moje je bil en pleskar, al nekaj takega), pa ne vem, če mu ni bilo tudi tako ime kot vašemu. Smo se pa še enkrat videli na sistematskem v Celju. Še tu, kjer tamalček zdaj hodi, poznam samo ene tri. Pa pri tavečjem v šoli samo tiste, ki so iz Petrovč prišli v Celje in so v istem razredu, pa enga, ko skup plešeta že več let. Moj spomin je bolj tako..tako.. Počasi si zapomnim, pa hitro pozabim. Že to je dosežek, da si danes vse nove zapomnim vsaj po nickih, čez kako leto pa bom mogoče vedela tudi ime. Pa resno mislim, da pridi kdaj z otrokoma. Če je lepo vreme, smo lahko tudi zunaj na terasi, je dovolj prostora za igro, pa imamo gugalnico, peskovnik, tobogan, pa placa kolikor hočeš za divjat, pa nič prometa, pa krave, koze, kokoši, muce.. Raj za otroke.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 13.6.2008 9:40:50 >