Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:04:18
|
|
|
|
snorlax
|
Prokleti šit, že dvakrat me je danes ven zabrisalo. Zdaj se mi pa ne ljubi več pisat litanij. Na kratko: Skuštrana, seveda pripelji Amy, če bo za to. Pa za k meni ne obuvat nobenih štekl (velja tudi za druge), razen če hočete kje zagreznat. Jaz sem "djevojka sa sela", okrog bajte pa kamenje, trava in drek. Obujte se razmeram primerno (bater-škornji). Sorry, Jerebička, ker sem te spustila. Lepa posadka, si Celjanka ali okoličanka?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:05:38
|
|
|
|
snorlax
|
HuAnita, zadnje čase se nas izogibaš!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:11:06
|
|
|
|
skuštrana
|
Huanita, ajd uleti SAMO ZA 1 URO Pa Kamasutro prinesi s seboj, rabim kak nasvet...No, amasutro imam, ampak nasvet pa rabim..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:12:03
|
|
|
|
skuštrana
|
Dajte me nagnat, moram pospravljat, jaz pa tule visim..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:22:52
|
|
|
|
žanek
|
Darja33, najlepša ti hvala za informacije. V LJ jo čaka UZ in nekaj v zvezi z barvilom, je to preiskava ki si jo omenila (s cevko v luliko) Ropotuljica, uživaj . Skabi, že v naprej hvala za slikce, komaj čakam . Jančika, še vedno te čaka CD za tvoja dva pikeca . Skuštrana, obuj petke in pridi k meni na kavo . Pa ne pospravljaj preveč.
< Sporočilo je popravil žanek -- 12.6.2008 11:26:38 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:26:09
|
|
|
|
snorlax
|
Ojoj, Žanek, upam, da ne bo prehudo. Se lahko zmeniš za kako lokalno narkozo ali kaj takega. Mislim na vaju in upam, da čimprej in čimlažje tole mine.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 11:31:21
|
|
|
|
žanek
|
Snorlax, nimam pojma, se bom pa prej vse pozanimala kako in kaj. Aja, pa za tvoje izgubljene kilograme. Imaš pa res voljo .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 14:17:15
|
|
|
|
žanek
|
Punce eno vprašanje, ali ve ki ste oz. še dojite svoje otročke, dodajate čaj? Nika ga noče, samo par kaljic po žlički spije, pa še to se tako čudno drži, tudi Žan ga ni hotel do 6 meseca (dokler ni šel na GH). Naša zdravnica pravi da je ok, če so samo dojeni do 6 meseca in lepo napredujejo. Sprašujem pa zato, ker sem bila v bolnici najbolj čudna mama, ker svojemu otroku ne privoščim čaja in nekatere sestre so mi celo rekle, da kakšen jabolčni sok bi pa že lahko pila . Sem res tako čudna
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 15:01:23
|
|
|
|
skuštrana
|
Žanek, dojen otrok ne potrebuje dodatne tekočine. Nisi čudna mama
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 15:04:37
|
|
|
|
mavo
|
Žanek, jaz sem res čisto preveč zelena, da bi bla pametna, ampak meni so zagotovili, da dokler je otrok izključno dojen, ne rabi nobene dodatne tekočine. Mi je rekla patronažna da če mislim, da je še vedno kljub dojenju žejen, naj probam po žlički dat prekuhano vodo. Ampak ni pa nobene potrebe. V bistvu sploh ne vem, kaj pametujem, naj raje izkušene mame kaj napišejo. V glavnem, upam da bo kmalu za vami, držta se obe z malo!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 15:05:25
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Žanek, dojen otrok ne potrebuje dodatne tekočine. Nisi čudna mama Vidim, da nisem dost falila
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 15:30:04
|
|
|
|
nemrak
|
, žanek, moja ta starejša je imela uroinfekt pri enem letu starosti. Sva bili v bolnici 8 dni ( še prvo svečko je pihala tam). Preventivno bi morala še danes jemati AB, pa ima že skoraj 5 let. Dve leti ga že ne jemlje , ji ga ne moremo nikakor dat. Na UZ hodimo vsake pol leta zaradi refluksa II stopnje., 1x je imela cistoskopijo pri 3 letih. Takrat je še mene zraven bolelo. . HB se uroinfekt ni ponovil niti 1x. Če te še kaj zanima, me lahko kontaktiraš na zs. Zakaj ne morem prebrati ZS v celoti , mi je reklama na poti in je ne morem odstraniti.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 17:14:40
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce eno vprašanje, ali ve ki ste oz. še dojite svoje otročke, dodajate čaj? Naš tamalček se je dojil do 7. meseca in ni hotel poskusit nič drugega, ne čaj, ne vodo, ne sok, ne gosto hrano... Redil se je 1 kg do 1,5 kg na mesec. Očitno je dobil dovolj hrane in pijače vse skupaj v mojem mleku.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:08:07
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Babnce, evo mene. Na hitro vas pozdravim. Tu v B sicer dežuje, ampak itak je tolk za poklepetat, da ni nobene panike. Zvečer me sestrica pelje v afriško restavracijo na krokodila (jedle ga boma, da ne bo kake pomote)
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:26:45
|
|
|
|
Janeja
|
Ropotuljica dober tek. Tole zna bit pa zanimiva večerja. Pa uživaj na potepanju seveda. Snorlax, še mojo prijateljico Lili lahko šteješ zraven za jutri. Spisek hrane zgleda pa prav obilen. Spet bo cel kup ostalo. Pa cuker sigurno ne bo nobeni padel... A jaz še kaj slanega prinesem, da bo bolj v ravnotežju. Kakšno klasiko - tortillje in omakco?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:35:05
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljia, večerje ti ne zavidam Janeja, prinesi tortilje in paradajzovo omako, jaz bom pa tisto s kislo smetano naredila
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:39:54
|
|
|
|
snorlax
|
Snorlax: plac, žemljice, refošk Janeja: tortilje in omakca Mavo: cviček Darja33: pivo Skabi: marmelada in maslo za žemljice Jančika: čokolada Bonnie: slano Simi73: čokoladne mufine Teta beta: nekaj spekla Skuštrana: sadje Jerebica: pecivo Nemrak: fanta, cola Lili Amy ? Ne vem, zakaj se mi zdi, da eno skoz spuščam na seznamu? Če Amy ne pride, nas bo 13 in to na petek, 13.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:40:51
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Babnce, evo mene. Na hitro vas pozdravim. Tu v B sicer dežuje, ampak itak je tolk za poklepetat, da ni nobene panike. Zvečer me sestrica pelje v afriško restavracijo na krokodila (jedle ga boma, da ne bo kake pomote) Ropotuljica, đizus!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:44:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Če Amy ne pride, nas bo 13 in to na petek, 13. Uf, potem pa mora pridet
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 18:48:43
|
|
|
|
nemrak
|
, ha, ha ...sestanek ČAROVNIC na petek 13!!!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 19:15:06
|
|
|
|
Meggi
|
No lepa števila se vas je zbralo. Skabi, ti si za stvar, torej bo naš konc dobro zastopan. Če mi uleti kak izgovor zakaj dva večera zaporedoma rabim sprostitev v ženski družbi, se pofočkam, da vas končno enkrat ugledam. Skabi, boš imela kakš del pripravljen ? Tako št. ženskih rok, tiu lahk pol bajte narobe obrne!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 19:17:15
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Babnce, evo mene. Na hitro vas pozdravim. Tu v B sicer dežuje, ampak itak je tolk za poklepetat, da ni nobene panike. Zvečer me sestrica pelje v afriško restavracijo na krokodila (jedle ga boma, da ne bo kake pomote) Ropotuljica, đizus! Samo da bo po Montignacu . Dober tek! Juhu, ful se veselim jutrišnje žurke !
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:25:38
|
|
|
|
Skabi
|
jaz tudi! študiram,da bi tamalga kar doam pustila, da ne bo sam žural
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:32:55
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi, odvisno kak sta z dojenjem..Ker če boš po eni uri morala domov potem je boljše da ga s seboj pritovoriš Jaz sem tudi imela Arsena zraven in je bil edini..In je vse prespal v lupinici, se vmes podojil in spal naprej In sem lahko bolj dolgo ostala, drgač bi pa mogla domov po pol ure. Sve je super i sve je za 5 kad si muško i voliš nogomet..Nogomet..Nogomet..No, Hrvati grejo naprej 8karkoli že to pomeni, pravkar je okoli nas ludnica, ker praznujejo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:33:14
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Skabi, boš imela kakš del pripravljen ? Tako št. ženskih rok, tiu lahk pol bajte narobe obrne! Pa metle bomo imele s sabo, haha!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.