|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.6.2008 20:41:23   
Janeja
Tole bo pa prvič tematski večer - zbor 13 čarovnic na petek 13. user posted image   

user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
12.6.2008 20:42:22   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Skabi, boš imela kakš del pripravljen ? Tako št. ženskih rok, tiu lahk pol bajte narobe obrne!

Pa metle bomo imele s sabo, haha!

Pa jaz bom visoke pete obula in se našminkala..Za popoln čarovniški izgled..Pa Jančiki itak prinesem Rundeka s čarovniško muziko..user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
12.6.2008 20:42:32   
darja33
Skabi, js bom verjetno tudi svojo zraven prinesla. Moj mora namreč nekam iti, pa ne vem če bo do 9 nazaj. Pa ji itak ne bi rada flaške devala. Pa kravjega mleka. Mojga pa nimam za eno dozo. Niti nimam črpalke. Si moram eno kupit...
Katero črpalko za mleko naj si kupim??!! Ktera je vredu? No, samo za tu in tam. Za kako žurko...

Kje se pa jutri dopoldne dobimo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
12.6.2008 20:44:34   
Jančika_
Darja, jaz sem mela Aventovo in se mi je fajn obnesla. Pa ful je trpežna - jaz sem jo imela 2x, pa zdaj je posojena že četrti prijateljici in še vedno dela, samo lepa ni več tako zelouser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
12.6.2008 20:49:25   
skuštrana
Črpalka Avent user posted image Bi ti posodila svojo pa jo še uporabljam občasno kadar imam full polne joške..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
12.6.2008 20:49:53   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Katero črpalko za mleko naj si kupim??!! Ktera je vredu? No, samo za tu in tam. Za kako žurko...

Jaz sem si 8 mesecev črpala mleko z Aventovo črpalko in mi je bla super. Sem sprobala tudi tiste električne v laktariju, pa niso nič močnejše od Aventove. Sam kolker ti tan ni treba ročno "pumpat". Jo priporočam! Žal sem pa svojo že dala naprej, drugače bi ti jo z veseljem odstopila.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
12.6.2008 21:20:38   
ALFI2
Zdravo, punce!

Da se vam še jaz mal oglasim - me je Skabi spodbudila  - hvala za skrb user posted image . Sej vas skoz čekiram, sam za pisanje mi pa zmanjka baterij.

Sem bla ful zagreta, da bi prišla na srečanje - vsaj za kratek cajt, ampak mi na žalost ne bo zneslo - moj gre z enim učencem na neke državne igre v LJ (od petka do nedelje) - jaz pa brez avta, kr user posted image  pa ne bo šlo. Poleg tega se moram še zmerom "m"učit - in bom itak taščo naprosla, da bo naša dva "žmigovca" pazla, če bi jo pa še za avto fehtala, da grem jaz žurat, ona pa male čuvat nekak mislim, da ne bi bla čist navdušena nad tem user posted image .

Želim vam lep petek 13. - kaj finega načarajte - upam pa, da se vam bom na naslednjem srečanju lahk res pridružlauser posted image , firbec me že itak ful daje.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
12.6.2008 21:57:17   
teta beta
Mi smo imeli danes zaključek v vrtcu, je bilo ful luštno, tamali so bili krasni. Naša danes sicer še ni šla v vrtec, ker sva zjutraj zaspali nazaj, potem se mi pa ni dalo hitet, slabo vreme je bilo in še itak bi zamudile. Jutri pa gre, zdaj imam pa že malo dosti user posted image . Pa celo štalo v stanovanju, tako da če slučajno pridem jutri praznih rok, prosim za razumevanje. Lačne tako vem, da v nobenem primeru ne bomo, gre bolj za to, da ne pridem brez vsega user posted image . Sestavine sem pa že nakupila user posted image . Aja, pa še v Radeče gremo popoldne po avto.

Juš - to ime je bilo tudi nama zelo všeč, ampak zdaj imamo že Lušo, pa si je preveč podobno, pa jaz sem se že prej hecala, da če me moj kdaj razp... in dam otrokom svoj priimek, bi se precej čudno slišalo user posted image . Oh, ja, ta imena, a je še sploh kaj težjega??!! No, zdaj menda že imamo favorita.

A srečanje je ob 9. ali kdaj?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
12.6.2008 21:59:12   
HuAnita
Hoj, naj vam zaupam: Darjo33 je res fejst pobralo, pismo, taka suhica okleščena, 6 t  po poroduuser posted image user posted image user posted image

snorči, daleč od tega, da bi se vam izogibala. Samo ko vem, kako je, če nisi pri delu zbran - en k.... po domače. In si res ne morem privoščiti, da zabluzim, ker gre za podjetje, kjer delata opba starša in brat. Pa še 14. 6. je tudi datum - eni leto, ko bi je brat vzel življenje, pa se mi zdi, da je vsa žlahta te dni nekako otoržna, če ne že depresivna....

Skabi - za glinen odtis me zanima - si potem glino dala žgat? Jaz sem sicer nekaj mamicam predlagala, da neredimo kaj lepega, izvirnega, pa kr neki odzivuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
12.6.2008 21:59:42   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz imam pa eno prošnjo!!
Približno vem, kje je to, saj sem že bila v Taniku, pa bi se vseeno peljala za katero. Lahko pa katero poberem in gre z menoj!! Prosiiiim!!!

Ropotuljica si preživela večerjo??? A je bil krokodilček okusen?

Sem bila danes dop v Tušu, pa vas nisem nikjer srečala.
Kje ste se skrivale??user posted image

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
12.6.2008 22:44:11   
simi73
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Tole bo pa prvič tematski večer - zbor 13 čarovnic na petek 13. user posted image   

Je moj rekel, da bo šla v soboto toča, ker nas bo tolk babnc na enmu kupuuser posted image . Glede na tole vreme zadnje dni pa to sploh ni izključeno. Zato Skabi ti kar pripelji svojega korenjaka zraven, da bo mal povprečje popraviluser posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
12.6.2008 22:45:38   
simi73
Aja, še to sem vas pozabla vprašat... a naredim dva pekača mufinov (se pravi 24 kom) al bo zadost eden (12 kom)? Ne vem, kolk ste kaj ješče pa sladkosnedeuser posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
12.6.2008 23:17:03   
skuštrana
Sladkosnede - zelouser posted image ..Kaj pa vem, a jih lahko narediš 14 pa da ima vsaka enegauser posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
12.6.2008 23:56:48   
Ropotuljica
Babe, tale večerja danes je bla pa takooo svetovna ..... Sva jedli krokodila in noja. Oboje super!
In, ja, Jančika, jem po montignacu. Samo banane na žaru (z olupki vred) niso ble čist po M, sam to bi blo kar greh pustit.
drugače sem pa bla z otroki na vezi preko spletne kamere. špeli ni blo čisto jasno, kaj se dogaja, čeprav je z mojo sestro večkrat na zvezi, ampak zdaj sem se še kar jaz pojavila tam na ekranu user posted image  Ko smo se zvečer še enkrat slišali, ji pa ni blo več čudno in smo se prav fajn pogovarjali. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
13.6.2008 1:38:14   
snorlax
Simi, ne preveč pečt, ker nas je nekaj na shujševalni (šit, samo jaz user posted image , Jančika se lahko pregreši, Ropotuljice pa ni). Pa vseeno. Hrane bo preveč, kot vedno.

Nemrak, to je sosednja vas, da ne boš šla tja!!! user posted image

HuAnita user posted image user posted image user posted image

No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
13.6.2008 1:39:15   
snorlax
Darja, imaš ZS. Ali nimaš časa čekirat ali imaš poln predal?user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
13.6.2008 2:31:53   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa!

user posted image user posted image Snorči, če boš pa takle pisala, pa ziher ne bodo prišle user posted image user posted image .

Ojoj ropotuljica, ti nič ne zavidam večerje. Uživaj.

Darja33, tudi jaz imam Aventovo črpalko in je user posted image . Bi ti jo rade volje posodla, samo jo še občasno uporabljam.

Nočko.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
13.6.2008 7:59:46   
mavo
Dobro jutro!

Ropotuljica, vidim, da uživaš. Jaz bi tud z veseljem probala kakšno novo hrano, nimam kakih predsodkov glede krokodilov ali podobnih zverin. Uživaj!!!!

Dons se zbiramo v top fitu, če katera pride, okol 9ih.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
13.6.2008 8:23:13   
noe
Jutro punce!
Danes vam želim en  super  žur.
Mi imamo v nedeljo krst in je treba še kar nekaj stvari uredit. Pa še vreme nas zaj....., sva imeli take luštne poletne cotke za oblečt- zdaj bova rabile pa menda kar zimske, koker kaže to vreme.
Pa mal  mi mleka primankuje in se še s tem ubadava.Danes dobim tehtnico od patronažne in bom videla kje sem. Ker pri 3 mesecih spije obe dojki v 10 minutah in potem še kar išče in išče. Če ji naredim dodatek , ga pa še ziher nekaj spije, tudi 90 ml.
Upam , da bo čaj za dojilje pomagu, pa polenta in bela kava, ker si še res želim dojit vsaj tri mesece.
A se ljubi kateri napisat kako se pripravi ta Sezam, o katerem ste govorile.Prosim.user posted image Se mi ne da nazaj iskat.

Snorlax, a si bila ti v sredo v Celju okrog 17 ure , tam pri Amzs???
Smo se mim peljal in se mi je zdel , da si bila ti, samo sem prepozen vidla, da bi bila sigurna.

Pa še to. Naša Bija(pes) si je v sredo na našem gradbišču( parcela ni podobna ničemer več) raztrgala nogo, čisto do krvi na eni armaturni mreži. Imela je tako ene 7cm odprto rano in sva jo seveda peljali k veterinarju . Hočem vam povedat to , da so ji dali narkozo, zašili in tist  bel vratnik , da si šivov ne zgrize in je to stal 120 evrov. Ti veterinarji pa znajo služituser posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
13.6.2008 8:24:23   
snorlax
Sam sem bila pa zgodnja jaz danes zjutraj. Se je tamali nekaj premetaval, pa hotel pit, potem pa nisem mogla do 4.00 nazaj zaspat. To me je teplo ob 6.00, ko je ura zvonila in nisem mogla odpret oči.user posted image

Zdaj bi pa res mogla it mal spucat, še nisem nič začela, pa nimam neke volje. Še kuhat se mi danes ne ljubi, moram nekaj na hitro spacat. Nič se mi ne da, pa štruco kruha sem pojedla za zajtrk. Mogoče sem od tega lena. Mislim, da bom šla za kako urco še malo podremat.

Komaj čakam, da se vidimo. user posted image Če zalutate kje, pokličite!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
13.6.2008 8:27:23   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Smo se mim peljal in se mi je zdel , da si bila ti, samo sem prepozen vidla, da bi bila sigurna.

Ja, sem bila. user posted image V avtu sem čakala tavečja dedca, ker sta šla motor registrirat. Tamali pa je spal v avtu. Kaj pa niste počakali?

A res ne bi mogla prit danes zvečer? Za kako urico ali dve?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
13.6.2008 8:31:17   
Janeja
No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se nas je preveč najavilo za danes, da nas takole strašiš? user posted image  Še dobro, da sem že bila pri tebi in vem, da se da živ pridet nazaj iz tiste vaše hoste. user posted image
Drugač smo ti pa že povedale, da ti zarad nas ni treba nič pucat. 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
13.6.2008 8:44:59   
noe

IZVIRNO SPOROČILO: noe

Ja, sem bila. user posted image V avtu sem čakala tavečja dedca, ker sta šla motor registrirat. Tamali pa je spal v avtu. Kaj pa niste počakali?

A res ne bi mogla prit danes zvečer? Za kako urico ali dve?

VI ste že vn zavijali v bistvu ste mene čakali, ki sem se peljala  proti mestu.Ko sem vidla avto, sem si rekla lej takega ma pa D. in pol se mi je zdelo, da sem te opazla vzadi.Te vozijo kot Tita al te je L. izrinil?user posted image
Si čisto druga v obrazuser posted image  .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
13.6.2008 9:06:24   
snorlax
Ja, ko je tavečji lahko sedel spredaj (12 let), je morala mama zadaj (itak smo dobili tamalčka, pa sem bila raje zadaj zraven njega).

Če prideš danes, me boš videla celo. user posted image 27 kg minusa se pa tud mora nekje poznat.user posted image Če ne, boš pa enkat napokala tamala dva v avto in boš prišla, al pa vsi štirje. Me zanima, če bi se tamalčka še spomnila, da sta skupaj hodila v vrtec? user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
13.6.2008 9:07:14   
teta beta
Prosim brez takih komentarjev, mi je že moj takrat rekel, da so pri eni kapelici tam baje enkrat duha videli user posted image . Saj ne verjamem, ampak vseeno nimam rada takih izjav, ker ti ostanejo v spominu in mi ni luštno.

Še enkrat - kdaj se torej dobimo?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.