Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:41:23
|
|
|
|
Janeja
|
Tole bo pa prvič tematski večer - zbor 13 čarovnic na petek 13. Komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:42:22
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Skabi, boš imela kakš del pripravljen ? Tako št. ženskih rok, tiu lahk pol bajte narobe obrne! Pa metle bomo imele s sabo, haha! Pa jaz bom visoke pete obula in se našminkala..Za popoln čarovniški izgled..Pa Jančiki itak prinesem Rundeka s čarovniško muziko..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:42:32
|
|
|
|
darja33
|
Skabi, js bom verjetno tudi svojo zraven prinesla. Moj mora namreč nekam iti, pa ne vem če bo do 9 nazaj. Pa ji itak ne bi rada flaške devala. Pa kravjega mleka. Mojga pa nimam za eno dozo. Niti nimam črpalke. Si moram eno kupit... Katero črpalko za mleko naj si kupim??!! Ktera je vredu? No, samo za tu in tam. Za kako žurko... Kje se pa jutri dopoldne dobimo?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:44:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Darja, jaz sem mela Aventovo in se mi je fajn obnesla. Pa ful je trpežna - jaz sem jo imela 2x, pa zdaj je posojena že četrti prijateljici in še vedno dela, samo lepa ni več tako zelo .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:49:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Črpalka Avent Bi ti posodila svojo pa jo še uporabljam občasno kadar imam full polne joške..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 20:49:53
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Katero črpalko za mleko naj si kupim??!! Ktera je vredu? No, samo za tu in tam. Za kako žurko... Jaz sem si 8 mesecev črpala mleko z Aventovo črpalko in mi je bla super. Sem sprobala tudi tiste električne v laktariju, pa niso nič močnejše od Aventove. Sam kolker ti tan ni treba ročno "pumpat". Jo priporočam! Žal sem pa svojo že dala naprej, drugače bi ti jo z veseljem odstopila.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 21:20:38
|
|
|
|
ALFI2
|
Zdravo, punce! Da se vam še jaz mal oglasim - me je Skabi spodbudila - hvala za skrb . Sej vas skoz čekiram, sam za pisanje mi pa zmanjka baterij. Sem bla ful zagreta, da bi prišla na srečanje - vsaj za kratek cajt, ampak mi na žalost ne bo zneslo - moj gre z enim učencem na neke državne igre v LJ (od petka do nedelje) - jaz pa brez avta, kr pa ne bo šlo. Poleg tega se moram še zmerom "m"učit - in bom itak taščo naprosla, da bo naša dva "žmigovca" pazla, če bi jo pa še za avto fehtala, da grem jaz žurat, ona pa male čuvat nekak mislim, da ne bi bla čist navdušena nad tem . Želim vam lep petek 13. - kaj finega načarajte - upam pa, da se vam bom na naslednjem srečanju lahk res pridružla , firbec me že itak ful daje.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 21:57:17
|
|
|
|
teta beta
|
Mi smo imeli danes zaključek v vrtcu, je bilo ful luštno, tamali so bili krasni. Naša danes sicer še ni šla v vrtec, ker sva zjutraj zaspali nazaj, potem se mi pa ni dalo hitet, slabo vreme je bilo in še itak bi zamudile. Jutri pa gre, zdaj imam pa že malo dosti . Pa celo štalo v stanovanju, tako da če slučajno pridem jutri praznih rok, prosim za razumevanje. Lačne tako vem, da v nobenem primeru ne bomo, gre bolj za to, da ne pridem brez vsega . Sestavine sem pa že nakupila . Aja, pa še v Radeče gremo popoldne po avto. Juš - to ime je bilo tudi nama zelo všeč, ampak zdaj imamo že Lušo, pa si je preveč podobno, pa jaz sem se že prej hecala, da če me moj kdaj razp... in dam otrokom svoj priimek, bi se precej čudno slišalo . Oh, ja, ta imena, a je še sploh kaj težjega??!! No, zdaj menda že imamo favorita. A srečanje je ob 9. ali kdaj?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 21:59:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Hoj, naj vam zaupam: Darjo33 je res fejst pobralo, pismo, taka suhica okleščena, 6 t po porodu snorči, daleč od tega, da bi se vam izogibala. Samo ko vem, kako je, če nisi pri delu zbran - en k.... po domače. In si res ne morem privoščiti, da zabluzim, ker gre za podjetje, kjer delata opba starša in brat. Pa še 14. 6. je tudi datum - eni leto, ko bi je brat vzel življenje, pa se mi zdi, da je vsa žlahta te dni nekako otoržna, če ne že depresivna.... Skabi - za glinen odtis me zanima - si potem glino dala žgat? Jaz sem sicer nekaj mamicam predlagala, da neredimo kaj lepega, izvirnega, pa kr neki odziv
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 21:59:42
|
|
|
|
nemrak
|
, jaz imam pa eno prošnjo!! Približno vem, kje je to, saj sem že bila v Taniku, pa bi se vseeno peljala za katero. Lahko pa katero poberem in gre z menoj!! Prosiiiim!!! Ropotuljica si preživela večerjo??? A je bil krokodilček okusen? Sem bila danes dop v Tušu, pa vas nisem nikjer srečala. Kje ste se skrivale??
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 22:44:11
|
|
|
|
simi73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Tole bo pa prvič tematski večer - zbor 13 čarovnic na petek 13. Je moj rekel, da bo šla v soboto toča, ker nas bo tolk babnc na enmu kupu . Glede na tole vreme zadnje dni pa to sploh ni izključeno. Zato Skabi ti kar pripelji svojega korenjaka zraven, da bo mal povprečje popravil .
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 22:45:38
|
|
|
|
simi73
|
Aja, še to sem vas pozabla vprašat... a naredim dva pekača mufinov (se pravi 24 kom) al bo zadost eden (12 kom)? Ne vem, kolk ste kaj ješče pa sladkosnede
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 23:17:03
|
|
|
|
skuštrana
|
Sladkosnede - zelo ..Kaj pa vem, a jih lahko narediš 14 pa da ima vsaka enega
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.6.2008 23:56:48
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Babe, tale večerja danes je bla pa takooo svetovna ..... Sva jedli krokodila in noja. Oboje super! In, ja, Jančika, jem po montignacu. Samo banane na žaru (z olupki vred) niso ble čist po M, sam to bi blo kar greh pustit. drugače sem pa bla z otroki na vezi preko spletne kamere. špeli ni blo čisto jasno, kaj se dogaja, čeprav je z mojo sestro večkrat na zvezi, ampak zdaj sem se še kar jaz pojavila tam na ekranu Ko smo se zvečer še enkrat slišali, ji pa ni blo več čudno in smo se prav fajn pogovarjali.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 1:38:14
|
|
|
|
snorlax
|
Simi, ne preveč pečt, ker nas je nekaj na shujševalni (šit, samo jaz , Jančika se lahko pregreši, Ropotuljice pa ni). Pa vseeno. Hrane bo preveč, kot vedno. Nemrak, to je sosednja vas, da ne boš šla tja!!! HuAnita No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 1:39:15
|
|
|
|
snorlax
|
Darja, imaš ZS. Ali nimaš časa čekirat ali imaš poln predal?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 2:31:53
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa! Snorči, če boš pa takle pisala, pa ziher ne bodo prišle . Ojoj ropotuljica, ti nič ne zavidam večerje. Uživaj. Darja33, tudi jaz imam Aventovo črpalko in je . Bi ti jo rade volje posodla, samo jo še občasno uporabljam. Nočko.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 7:59:46
|
|
|
|
mavo
|
Dobro jutro! Ropotuljica, vidim, da uživaš. Jaz bi tud z veseljem probala kakšno novo hrano, nimam kakih predsodkov glede krokodilov ali podobnih zverin. Uživaj!!!! Dons se zbiramo v top fitu, če katera pride, okol 9ih.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 8:23:13
|
|
|
|
noe
|
Jutro punce! Danes vam želim en super žur. Mi imamo v nedeljo krst in je treba še kar nekaj stvari uredit. Pa še vreme nas zaj....., sva imeli take luštne poletne cotke za oblečt- zdaj bova rabile pa menda kar zimske, koker kaže to vreme. Pa mal mi mleka primankuje in se še s tem ubadava.Danes dobim tehtnico od patronažne in bom videla kje sem. Ker pri 3 mesecih spije obe dojki v 10 minutah in potem še kar išče in išče. Če ji naredim dodatek , ga pa še ziher nekaj spije, tudi 90 ml. Upam , da bo čaj za dojilje pomagu, pa polenta in bela kava, ker si še res želim dojit vsaj tri mesece. A se ljubi kateri napisat kako se pripravi ta Sezam, o katerem ste govorile.Prosim. Se mi ne da nazaj iskat. Snorlax, a si bila ti v sredo v Celju okrog 17 ure , tam pri Amzs??? Smo se mim peljal in se mi je zdel , da si bila ti, samo sem prepozen vidla, da bi bila sigurna. Pa še to. Naša Bija(pes) si je v sredo na našem gradbišču( parcela ni podobna ničemer več) raztrgala nogo, čisto do krvi na eni armaturni mreži. Imela je tako ene 7cm odprto rano in sva jo seveda peljali k veterinarju . Hočem vam povedat to , da so ji dali narkozo, zašili in tist bel vratnik , da si šivov ne zgrize in je to stal 120 evrov. Ti veterinarji pa znajo služit .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 8:24:23
|
|
|
|
snorlax
|
Sam sem bila pa zgodnja jaz danes zjutraj. Se je tamali nekaj premetaval, pa hotel pit, potem pa nisem mogla do 4.00 nazaj zaspat. To me je teplo ob 6.00, ko je ura zvonila in nisem mogla odpret oči. Zdaj bi pa res mogla it mal spucat, še nisem nič začela, pa nimam neke volje. Še kuhat se mi danes ne ljubi, moram nekaj na hitro spacat. Nič se mi ne da, pa štruco kruha sem pojedla za zajtrk. Mogoče sem od tega lena. Mislim, da bom šla za kako urco še malo podremat. Komaj čakam, da se vidimo. Če zalutate kje, pokličite!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 8:27:23
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe Snorlax, a si bila ti v sredo v Celju okrog 17 ure , tam pri Amzs??? Smo se mim peljal in se mi je zdel , da si bila ti, samo sem prepozen vidla, da bi bila sigurna. Ja, sem bila. V avtu sem čakala tavečja dedca, ker sta šla motor registrirat. Tamali pa je spal v avtu. Kaj pa niste počakali? A res ne bi mogla prit danes zvečer? Za kako urico ali dve?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 8:31:17
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax No, coprnice, ko se boste peljale k meni, boste tudi mislile, da ste "on road of hell". Če v gozdu koga srečate, se ne ustavljat in ne odpirat šipe, pa zaklenjene bodite. Buuuuaaahhhaaahhaaaa! A se nas je preveč najavilo za danes, da nas takole strašiš? Še dobro, da sem že bila pri tebi in vem, da se da živ pridet nazaj iz tiste vaše hoste. Drugač smo ti pa že povedale, da ti zarad nas ni treba nič pucat.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 8:44:59
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: noe Snorlax, a si bila ti v sredo v Celju okrog 17 ure , tam pri Amzs??? Smo se mim peljal in se mi je zdel , da si bila ti, samo sem prepozen vidla, da bi bila sigurna. Ja, sem bila. V avtu sem čakala tavečja dedca, ker sta šla motor registrirat. Tamali pa je spal v avtu. Kaj pa niste počakali? A res ne bi mogla prit danes zvečer? Za kako urico ali dve? VI ste že vn zavijali v bistvu ste mene čakali, ki sem se peljala proti mestu.Ko sem vidla avto, sem si rekla lej takega ma pa D. in pol se mi je zdelo, da sem te opazla vzadi.Te vozijo kot Tita al te je L. izrinil? Si čisto druga v obraz .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 9:06:24
|
|
|
|
snorlax
|
Ja, ko je tavečji lahko sedel spredaj (12 let), je morala mama zadaj (itak smo dobili tamalčka, pa sem bila raje zadaj zraven njega). Če prideš danes, me boš videla celo. 27 kg minusa se pa tud mora nekje poznat. Če ne, boš pa enkat napokala tamala dva v avto in boš prišla, al pa vsi štirje. Me zanima, če bi se tamalčka še spomnila, da sta skupaj hodila v vrtec?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.6.2008 9:07:14
|
|
|
|
teta beta
|
Prosim brez takih komentarjev, mi je že moj takrat rekel, da so pri eni kapelici tam baje enkrat duha videli . Saj ne verjamem, ampak vseeno nimam rada takih izjav, ker ti ostanejo v spominu in mi ni luštno. Še enkrat - kdaj se torej dobimo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.