simi73
|
Uf, me par dni ni na netu, pa ste naklofale cel kup strani, da komaj folgam prebrat . Tejči77 dobrodošla! Jančika, upam, da bo v sredo na pregledu vse tako kot mora biti, sploh glede na tvoje dolžine ciklusov sem prepričana, da je bila zanositev kasnejša. Smrček, mali naj še zdrži vsaj nekaj tednov pri tebi, ti pa tudi ne delaj preveč... saj veš, da prevelika obremenjenost in stres škodita! Darja, nič ne skrbi zarad mleka. Tud pri meni je blo podobno, pa se je vse pošlihtalo, pa še mastitis sem potem fasala. Kot so ti že rekle, čim več pristavljaj, pa bo. Glede krčkov ti pa tud ne znam kaj preveč svetovat, ker tud našo tamalo že od začetka šraufa, pa sem tud črtala cel kup stvari iz prehrane, pa ni bilo zato nič boljše. Tud koroške kapljice ne pomagajo kaj dosti, zaležejo le trenutno, ker so tak fajn sladke, da potem utihne za nekaj časa, potem pa spet jok, ko se pa pokaka al pa poprdi je pa takoj boljše. Je pa sedaj po dobrem mesecu in pol že boljše glede tega, kot je bilo na začetku. Spuščajčki oz. mozoljčki in rdeče lise na koži ji bodo pa minili po nekaj dnevih, ker se to samo koža čisti. Naša je trenutno tud v tej fazi. Shoo, boleče bradavice so res cel hudič. Ti si jih le fino maži čim večkrat z lanolinom pa bo boljše (super je un od multimam firme, čeprav je svinjsko drag). Se pa tud bradavice utrdijo in potem manj boli. Mam pa še tud sama eno vprašanje za bolj izkušene mamice... kje merite ponavadi temperaturo dojenčkom? Pa kolikšna vrednost se šteje za povišano T, če je merjena v ritki? Na, pustim ta malo pr atiju, pa je že jok... moj pa kr čaka pa gleda, pa kr naprej bi ji koroške kapljice dajal, ker misli, da jo kr naprej šraufa . Po liniji najmanjšega odpora . Eh, ti moški...