mavo
|
ja, Darja33, tud jaz sem ene par gat iz porodnišnice sp , pol mi je pa sestra v soboto, ko sem šla tja šive odstranit rekla, da se jih lahko pere in jih dam kar v stroj, pa so kot nove ubijalke strasti. Si bom prav ene prišparala za pol, ko bova z mojim otvorila sezono (tako za fetiš ). Mogoče jih pa res na črno pobarvam . V glavnem, dons smo šli ven, okol pol treh in smo ful hodil okol vrtca, da bi kje Jančiko srečali, kako mašira s svojima korenjakoma iz vrtca. Sem bla brez telefona, drugače bi poklicala, če si kje blizu, da ti dam mal poguma za jutri in da vidiš naše dete. Sam moram rečt, da je bila še kar kriza. Mali ima res ful krče in se je celo popoldne drl tako, da do zraka ni prišel. Komaj čakam na kapljice, ker sem že vse mogoče probala: masaža z Weleda oljčkom, s kremico, ki mi jo je kolegica poslala (avstrijska zeliščna, naravna), na koncu so pomagale ene avstrijske kapljice, ki pa žal niso naravne, ampak sintetične - pomagale takoj. Jebi ga, nisva mogla počakat na koroške kapljice, ker se nama je otrok preveč smilil. Samo zdaj jih bova pa imela samo za skrajne primere Kar se pa sprehoda tiče, v vozičku je malo zaspal, potem pa se je spet začel ful jokat, ker je blo prehudo. Jaz pa sem tud imela še kar probleme, 20 min sprehoda med bloki me je čist na kolena spravlo, sem bla v momentu spet rumena in siva v glavo. To pomanjkanje železa je pa res prava svinjarija. Imam doma tolk flaš sirupa z železom, da ga lahko prodajat začnem. Moram spit 30ml na dan . Tako da slabo kaže, da bom že ta teden na kakšne daljše sprehode hodila. Zaenkrat si še tolk ne zaupam, ker skupaj z mojim nizkim pritiskom nebi raj pretiravala. Ko smo prišli domov, sem zaspala na kavču za dve ure kot top, pol sem šele k sebi prišla. Darja33, a maš kakšno idejo, kaj naj še nardim, da mal hitreje pridem k sebi? Aja, pa jutri pridejo koroške kapljice, sem jih tud zate naročila. Ropotuljica, jutri dopoldne ti bo M. dostavil domov kroglice. Te pokličem, ko prispejo. Pa še to, a si kaj razmišljala, da bi spremenila svoj vzdevek v kaj bolj odraslega, zdaj ko vemo, kakšne igrice se rada igraš v kopalnici . Mogoče ti lahko damo kakšno idejo? No, zdaj pa je čas za v posteljo. Čao
|