Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:45:17
|
|
|
|
Janeja
|
Tejči77, dobrodošla. Ja Ropotuljica, saj RD je pa res treba proslavit, tako ali drugače. Pa vse najboljše Špeli za tri svečke. Darja33, tortice pri Toniju so super. Mi smo jo že parkrat za RD naročili tam. Najboljša je pa orehova - za moj okus seveda. Tametil sem jaz jemala skoraj 8 mesecev. Je sigurno brez stranskih učinkov, ker drugače ga v Ljubljani na EINT sigurno ne bi predpisoval mamicam malih nedonošenčkov. Jaz sem prvo dozo vzela, ko Lea še 1 kg ni imela. Lahko poskusiš, da bo ta začetek malo lažji, potem se ti bo pa tako ustalila količina mleka, ki ga bo Dominika potrebovala in lahko s Tametilom nehaš. Izpuščaji pa so naverjetneje res posledica čiščenja kože. Samo pri Janu se je to "čiščenje" vleklo več kot 4 mesece, pa pikic je bilo vedno več in po celem telesu. Na koncu se je izkazalo, da je imel alergijo na KM in jajca. Bodi pozorna - ampak dokler so pikice samo po obrazu in nima občutljive kože (npr. v pregibih), potem je to sigurno čiščenje. Jutri pa v napad na Mozart kuglice. Se slišimo spet v sredo zvečer. Pridne bodite.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:47:28
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Hvala v Špelinem imenu za čestitke. Danes sva pa skupaj naredili torto (tudi zato je pozabla, kaj je blo v kopalnici):
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:51:32
|
|
|
|
Skabi
|
Evo, sme možu ponudila, da mu naredim eno "dojiljsko" majico, pa hoče, da mu gor napišem: "I don't know how sex look like." Zgleda, da ga bom morala zvleči v kopalnico, a ne Ropotuljica
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:53:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica,kaj mi sedaj lušte delaš bi kar celo zmazala sedajle Sem ravno govorila po tel z Liziko..In se ima seveda super, danes je šla gledat dojenčka, pa pujska, pa majhno mucko ima..Mi je pa full čudno, ko se tako pogovarja, ker jaz še vedno pričakujem enga majhnega pimža ona pa prava baba, ki celo razločno govori Komaj čakam, da pride nazaj...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:55:18
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi, tole http://www.cafepress.com/thelactivist/1122848
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 20:57:33
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana So pa meni tudi super, Arsen ima full rad všivne etikete na igračah Samo tole še pokomentiram Sem šla slikce gledat in tista žogica s trakci mi je dala mislit. Naša Lea je namreč obsedena s temi všitimi etiketami na pliških. In ker ima že od malega dva medvedka od katerih se ne loči, všiti etiketi pa sta "lepka", s katerima se vedno boža po obrazku, so bile te etiketke že brez vsake oblike, sam še par cvernčkov... Seveda je bil jok, ker ni bilo več repkov in sem ji šla nove etiketke gor našit. Pol je bila pa spet cela happy. Če pa tole žogico v roke dobi, bo pa tako v ekstazo padla. Moram temeljito razmislit, a bi ji jo kupila ali ne.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:04:08
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Takle pujs je naš mali pri kosilu: Tako se je pa Špela razveselila torte:
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:04:53
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ropotuljica,kaj mi sedaj lušte delaš Jaz sem mislila, da s tistim v kopalnici
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:10:16
|
|
|
|
skuštrana
|
Naša Lea je namreč obsedena s temi všitimi etiketami Jaz ne bom nikoli razumela kaj otroci vidijo na tem od cele igrače je to najbolj zanimivo Ropotuljica, tisto v kopalnici lahko dobim vsak dan, torte pa ne, nooo
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:23:00
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ropotuljica, tisto v kopalnici lahko dobim vsak dan, torte pa ne, nooo Lahko že, povej rajš, a tud dobiš Torte je pa še ostalo, lahko prideš na pojedino, pa vmes še Lizo skočiš polubčkat
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 18.5.2008 21:25:16 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:25:11
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ropotuljica, tisto v kopalnici lahko dobim vsak dan, torte pa ne, nooo Lahko že, povej rajš, a tud dobiš Moraš malo obrnit vprašanje in vprašat m, če on dobi jaz bi že dobila...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:26:29
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Moraš malo obrnit vprašanje in vprašat m, če on dobi jaz bi že dobila... Ti packa ti, kako si lahko taka .... A grema rajš na skype?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:28:10
|
|
|
|
skuštrana
|
Moraš malo obrnit vprašanje in vprašat m, če on dobi jaz bi že dobila... Ti packa ti, kako si lahko taka .... Packa gor ali dol..saj veš, če bi vsak dan pol to ni več to jih mormo mal nazaj držat, da je pol boljš
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:29:28
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, sem glih misla rečt, da temo smetiva le kaj si bojo punce mislile o nama, da sva neke s.. iztirjenke
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:30:21
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Packa gor ali dol..saj veš, če bi vsak dan pol to ni več to jih mormo mal nazaj držat, da je pol boljš Sej ma tvoj M prav, da je biznismenka v tebi, samo zbezat jo je blo treba
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:31:24
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ja, sem glih misla rečt, da temo smetiva le kaj si bojo punce mislile o nama, da sva neke s.. iztirjenke ja a nisva?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:39:05
|
|
|
|
teta beta
|
Čer! Vse najboljše Špeli! Jaz bi tudi torto! Moj pa tisto iz kopalnice . Tamala mi je pa prejle živce spila pri uspavanju, da me je začela ornk glava bolet in me je moral moj na koncu zamenjat. Tako da sem se samo na hitro oglasila, da čisto ne mrknem. Lahko noč!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 21:51:26
|
|
|
|
chezAnA
|
Darja, morada pa ima Dominika t.i. skok v rasti. Mislim, da prav obstajajo določeni tedni (kasneje pa meseci), ko otrok hitreje raste. Takrat povpraševanje malo preseže ponudbo. Pa se v dnevu ali dveh nazaj ustali in je vse ok. Veliko pij, jej in počivaj, pa bo. No, pri nas je bilo tako, da je mali naenkrat postal ful lačen, cel dan je lahko visel na meni. Po nekaj dneh pa je bilo bolje. Glede krčov ne vem, jih nismo imeli, tudi izpuščajev ni bilo, vem pa, da so tortice pri Sladkem Toniju zares nekaj posebnega. Se mu ne reče zastonj Sladki Toni Pa še čokolada baje ful pomaga pri višanju nivoja železa v krvi, bolj kot vsaka fuj-rdeča-pesa (tako je rekel moj G. A nimam fajn ginekologa ), tako da v bistvu skrbiš za zdravje na tak način
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 22:09:44
|
|
|
|
Jančika_
|
ChezAnA, hej, kak se pa ti kaj počutiš? A si vredu? Se strinjam s tabo glede poskoka v rasti; joške rabijo kak dan ali dva, da se prilagodijo večji porabi. A čokolada je pa za železo? Hmmm... Skuštrana, saj veš, da imata naša dva vsaj svojo pikapolonico za cartat. In pol ju vzameta v roke, zavrtita vsak svojo čisto avtomatsko tako, da dosežeta z drugo roko všitek (kolikor ga pač sploh še je po vseh teh letih šprudlanja), pol pa začneta brenkat po tistem bednem koščku blaga in sta čisto blažena . Zgleda, da si je Kajetan to pri Vasji nagledal, ker imata iste gibe. "The Poki Brothers", heheh . Vasjeva pokica v bistvu sploh nima več našitka, samo še take žalostne nitke stran visijo .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 22:23:45
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
AAAAAAAA, napišem dolgo klobaso, potem me pa ven vrže! Mah... Čist na kratko, ker se mi ne ljubi več... Ropotuljica, fajn sta tole s tvojim speljala... Pa VSE NAJBOLJŠE ŠPELI za RD in za torto! pikecpokec... Tvoj "v.d. svak" je verjetno 2. letnik, js sem 3., oboji smo imeli včeraj trojčka (ga imata oba letnika). Upam, da bo šlo skoz, isto tud njemu... Pa hvala vsem za lepe želje! Jančika... Res upam, da bo na pregledu vse lepo vidno in s pikico vse ok! mozoljčki... Nik je pri slabih 3 tednih tud mozoljčkast postal, čez 2 tedna je pa vse izginilo in je imel spet lepo in gladko kožo. novorojenčki... Sem danes imela v naročju 2 dni staro novorojenčico in sem bila čist . Sem že čist pozabila, kako so takšne stručke majhne in krhke... Skabi... Kako ste kaj? Imate kaj časa proti koncu tedna? Se lahko zmenimo za kak sprehod, klepet ali kaj tretjega... Tejči77, dobrodošla! Janeja... Naj ti službena pot hitro mine... No, sej vrjetno sem še kaj pozabila, pa se zdejle ne spomnim... Lp
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 22:25:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Darja, morada pa ima Dominika t.i. skok v rasti. Prvi je pri cca6t, potem pa pri 3 mesecih...Pa potem pa pri 6m spet
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 22:27:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Aha, etikete! Nik je tud obseden z njimi. Še zdaj se boža po obrazu z "etiketo" (bolj je podobna kakšnim na nekaj koncih zlepljenim nitkam ) svojega zajčka. Še v spanju ga "šlata"...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 23:07:12
|
|
|
|
barika
|
čer, DArja poslala sem ti ZS, pa če boš imela čas... punce, so ti pa že vse povedale..glede pikic in ostalega jao te etikete , zakaj kupovati igrače, če pa lahko listke iz majc dol porežem, pa jih na eno coto našijem?? drugače sem pa vidla etikete TU ropotuljica
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 18.5.2008 23:46:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Oooo, Špela že 3 leta?! Še ja ni toliko nazaj, ko je iemla 5 tednov, drobceno bitje v vozičku! Čestitke tudi od naše familije! Torte pri Toniju - carske, sploh kake bolj eksotiš, recimo magova, če jo ima Jaz pa jem samo sadne, ko pa treh zmanjka, pa vse po redu Če pa katera potrebuje najboljšo torto na svetu, tudi za 40 oseb, panaj mi sporoči - še vedno jih peče moja soseda, ki je učiteljica na gostinski šoli. Še tiste iz Evrope se lahko skrijejo, pa še ugodne so Drugače pa nič novega pri nas. Iščemo kakega bogatega sponzorja, moj novi moto pa je - vsak še pride do svoje zemlje! Prej ali slej.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 19.5.2008 0:37:56
|
|
|
|
jasna
|
Ropotuljica, (sej vem, se lahk smejem, ko se ni men zgodilo - še ) Vse najboljše Špeli bonnie, držim pesti, da je bilo uspešno Janeja, se me spomnila na mojo službeno zadevo septembra. Sem prišla domov, pa čist srečna objemam moja pamža, pa mi starejši prijavi: Mami no, pa saj te ni blo čist mal časa tejči77, hojla Jančika, Sem bila v podobni situaciji in vem, da živce para . A ta krst je slikal ? Darja, izpuščajčki so čisto normalna stvar. Skoraj vsi dajo to skozi. Glede mleka se strinjam s Skuštrano. Kako pa mala napreduje na teži? Moj prvi je tudi imel grozne krče. Pa če sem jedla vse ali pa nič je bilo enako. Kaj ko bi probala s kakšnimi kapljicami?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.