HuAnita
|
snorlax - bože mili, uboga, ampak si pa vsaj še ena, ki je letos pribložno toliko na bolniški kot jaz Mavo - upam, da se je že začelo, tole je pa res kriza, no. JančinaRR oz Ropotuljica - pošlji pozdrave na HR, pa sporoči, da tudi pri nas ni tako švoh vreme. Skabi, noe - obupujem, resnično. Ker nama je vse papirje delala firma, ker nama vodilno mapo kao izdelajo zastonj (gotovo jo pa mastno plačava pri hiši, pa niti ne veva ). Pa kličem danes na vO-KA, češ ne bo šlo, nimamo soglasja za kanalizacijo, sosed ne da, pa reče, ja, kaj naj zdaj, oni so tako NARISALI, kao optimalno za nas, če pa ne gre, pač ni druge variante???? Če bi bila psebno tam, bi ji kak focen pripeljala, majke mi!!!! Optimalno to oni narišejo, boli njih, po katerem zemljiššču gre ali ne gre, pa če človek pusti tam kopati. Tako da ne vem, kaj bova.... Res ne vem. V tem trenutku bi tisti kos zemljice najraje prodala Strojanovim, oni se že ne bodo sekirali zaradi sosedov, mirno se bodo vkopali v okolje, vsem (ne)soglasjem navkljub! darja33 - mi smos e za Savinjo že dobivali, samo lani kos e je začela kopalna sezona, tam čez dan ni bilo odprto, ker imaš neposreden dostop do bazena, tako da so odprli okoli 19. ure šele za zunanje obiskovalce, ker je sicer folk tam mimo kar zastonj prišel na bazen. Je pa bazen super zrihtan za bebice, tako da kdaj poleti kak kopalni dan za vs ečvekačice - lahko zorganiziramo, samo jst še shujšam. žanek - lepo te je bilo videti in slišati, res si govorila bolj malo, jaz pa preveč, ampak prihodnjič bo že bolje Otročk sta pa prava carteka, sploh Nika, tak knedlček smejoči! barika - imaš še ti čas zraven za oooooooooome (meditacijo)? Po moje, da ne Ropotuljica - sem danes razmišljala, da bi se dobili kje, pa sem dala malemu prevleko od avtosedeža prat in sem imela samo enega, pa nisem mogla peljati obeh. Tako da smo bili zunaj pred blokom do skoraj 20.ure. Slovenština - bom raje tiho, tule res vse objavim, sicer pa sem ful ful picajzlasta in pop..., ko slišim, kako in kakšne klobasajo v medijih, kot profi spiker mi to še toliko bolj ostane v ušesu. Capinki se tisti rdeči kdog, ki kaže na sum za boreliozo, zmanjšuje, je živahna, tako da upam, da nismo fasali. Kakšna pa je ta bolezen pravzaprav, kako se kaže? Srečanje - se bom potrudila, čeprav bom verjetno sesuta, me je biznis premamil , modrostnega pa mi bodo zdrli nekaj dni prej, tako da moj govorni mehanizem bo verjetno brezhibno premleval besede....
|