Skabi
|
Je bil mali eno jutro ful smešen, ko je gledal risanke, dragi je pa zraven njega spal. Začne ful smrčat.. Naš ati ob nedeljah med živžavom dela poplnoma enako. Evo, ta trenutek smrči zraven tavečjih dveh. simi73 Srečanja v juniju bi se z veseljem udeležila, da vas spoznam, sam smo še mal premičkeni, da bi zvečer okoli hodili. Se vam bom raje kdaj pridružila v kakšnem dopoldanskem ali popoldanskem času, če bom imela priložnost. Koliko je pa stara tvoja punčka? Moj je bil včeraj 4 tedne in je bil cel dan od doma, najprej na stadionu, potem pa še na poroki in je bil čast fajn. Men se zdi take male še najlažje (za njih in mamo) okrog vlačit, ko so večji, jih vse iz tira vrže in pol sam teeečnarijo. IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Drugače pa je danes Nik že pokasiral eno fajn buško nad očesom. Upam, da se mu ne bo preveč poznalo - sem mu takoj z margarino namazala. Se mu pa sploh ne da dopovedat, da se po stanovanju ne teka in tako je danes direkt v klubsko mizico priletel z glavo... Bonnie, daj si za buške nabavi od justa fresh gel. Res fuuul pomaga pri buškah. IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Aja, ste jutri popoldne doma? Verjetno ne... Kaj pa ponedeljek? Bi mogoče moja razgrajača res pripeljala na obisk, pa da še me kakšno rečemo. Huanita, Meggie, pridite v ponedeljek k nam.Plis! Jaz bom prvič sam z vsemi tremi, ker gre K po 3 tednih nazaj v službo. Me je akr strah. ČE je pa še kdo zraven, sta pa tavečja fuuul pridna. OOOO, zdaj sem pa prišla do Matevža Mavo, čestitam za tako težko pričakovanega korenjaka Ime ima nadvse lepo IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Bomo malo strica žicali Skuštrana, saj stric menda to tud bere. Jo bo Pujsa Pepa že čakala... Shoo, zdravo. Saj bo tamalo minilo ščipanje, pri nas je bilo isto. Barika, Naty, pa kaj tolk peglate? Jaz zlikam samo tiste preklete srajce za moža pa konec (včasih ap eš to naredi moja mama). Ostalo pa vržem za 5 minut v sušilca in še tople zložim, pa je. SNorči, jaz poznam enega zavarovalničarja, hmm. daj rajš poglej zs. bom tam razložila. LEpo endeljo vsem!
< Sporočilo je popravil Skabi -- 11.5.2008 7:49:14 >
|