|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:19:03   
barika
mavo, ti ga sračkaš...lepo da si dobre volje!!

snorlakx, jaz imam malčkauser posted image user posted image  (ni panike)
ssma imela danes cepljenje pri 5 mesecih in dveh tednih ima 9 kg in 70 cmuser posted image

punce, jaz bom pa rabla enga novga zdravnika (splošnega) a priporočate koga??

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:22:11   
barika
Patronaža je bla včeri pri meni in sma jo porihtale, dans pa js prevzamem stvari v roke... Aja, je rekla da lahko grem JUTRI že malo ven z njo!!! Z 1 tedenskim otrokom že res lahko grem ven??? Si želim.

hm, zakaj pa ne, za ene 10 minut, če bo toplo in lepo vreme??
jaz sem Martina peljala ven decembra, 1x popoldan, za 10 minut (na balkon)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:26:05   
snorlax
Barika, sorry. Včasih kaj pomešam. user posted image

Darja, midva sva oktobra šla ven. Sem rekla 10 minut, pa sem bila tako potrebna zraka, da sem bila kar 1 uro zunaj. Mali je bil zadekan v globokem vozičku in spal kot top.

Barika,
jaz tudi iščem splošnega zdravnika. Malo sem na našo Darjo računala, pa še nekaj časa ne bo delala. Pa nekaj se hvali, da bo vse kasirala, to pa si žal ne morem privoščit. Če boš imela koncesijo, se pa priporočam, Darja.

Mavo
, tvoji posti me vedno spravijo v smeh. Lepo, da prenašaš tole čakanje pozitivno.user posted image Go, girl!


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:31:26   
Skabi
Mavo, men bo kar žal, ko boš šla rodit, tak se smejim, ko te berem user posted image user posted image user posted image user posted image

Darja, jaz imam trenutno Alana plenice iz dm, so sicer za enkratno uporabo, ampak bolj ekološke in z manj kemikalijami. Kmalu bomo prešaltali na racmanke in štorkljine bombažne.

Jaz tud mislim, da greš komot ven s tamalo. Mene je pri taprvem patronažna nagnala na dež. Je rekla če mslimo na lepo vreme čakat. Otrok pa star 1 teden.

Špukanje mleka je zame polivanje. Maš srečo, da tak malo poliva, naš kar konkretno špukne. Se kar naprej preoblačimo, ker vse smrdi po skisanem mleku.

Jaz sem tudi v prvem tednu izgubila 11 kil, še 5 jih moram za prejšnjo težo (raje bi jih malo več) in po mojih izkušnjah je to najtežje. Pojem pa vse, kar vidim. Sem prava  user posted image .

snorči, pozdravi se!

Ropotuljica, mi bi pa imeli vodene kozer, ampak samo pri tasrednjem. Pri tamalem še ne. A jih date?

< Sporočilo je popravil Skabi -- 6.5.2008 9:32:25 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:53:42   
noe
Dan, punce jaz vas tako rada beremuser posted image .

Mi pa kronično primankuje časa za pisanje. Smo v krčkih, čeprav je od sobote, ko smo šli po koroške kapljice kar bolje. Pa tavelik mulc je ratu nemogoč, zato  ga moram mal na kratko vzet. Je že drug teden brez sladoleda, danes sem pospravila še kolo in rolko. In če ne bo priden v vrtcu, še na teleovadbo ne bo šel. Me kar stiskauser posted image , ker sem postala res stroga, samo naju bo pohodil, če ne bova začela ukrepati. Ušesa ima menda samo zaradi estetike na glavi, ker čisto nič ne sliši na njih.

Snorlax, Čestitam za izgubljene kilograme. Kako ti to uspe??
Jaz bi rabila  minus 15 , pa še ne vem kako se jih bom lotila.No, sedaj ko dojim, še imam itak mal fore, pol pa intenzivno nad njih.

Darja, mi imamo Pampers New Born 2 iz Mullerja, In so res krasne. Je ogromna razlika s temi našimi.

Če ima mogoče katera čas dopoldan za kake sprehode, se priporočam. Od 9-11 sva midve zunaj in bi nama zelo pasala kakšna družbauser posted image .

lp

< Sporočilo je popravil noe -- 6.5.2008 9:55:47 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:06:47   
Jančika_
Kak vam grejo kile takoj po porodu dol, ojojoj, sem faušuser posted image . Meni je šlo pri prvem dol točno 4 kile - otrok 3 kile, postelčjica pol kile in plodovnica prav tako pol kile. Ostalo je bil pa prav kvaliteten špeh, ki ni hotel čist nikamoruser posted image . Pri drugem je bilo le malenkost bolje; pa  sem športala in nič preveč jedla, ampak dokler sem dojila, se ni premaknilo nič. No, ne bomo jamral, ker to nobenmu nič ne pomaga, ne.

Barika, jerebica mi je tisto mrežo kazala na netu.

Darja, ja, pejta ven, seveda.

ALFI, moji otroc niso nekaj ekstra športni drugače. No, laufat gor pa dol in do nezavesti nabijat žogo, to seveda obvladata. Pa tamali (slabi dve leti) je strašen adrenalinšek, od se tud po štengah dol vrže kr tak mal, da je bolj veselouser posted image . Tavečji (skoraj 4) je bolj previden in zadržan. Mika ga fuzbal, v kratkem ga bom peljala gledat kako tekmo na Olimp. Če jima daš v TVju gledat kako fajn tekmo (recimo zadnjič Bayern-Zenit), okipneta in sta čist pafuser posted image .

Mavo, upam, da boš tudi po porodu ohranila smisel za humor, tak fajn te je brat.

Snorči, pocajtaj seuser posted image .

Skabi, daj še našo bando na listo za obiskuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:10:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: noe
Me kar stiskauser posted image , ker sem postala res stroga, samo naju bo pohodil, če ne bova začela ukrepati. Ušesa ima menda samo zaradi estetike na glavi, ker čisto nič ne sliši na njih.

Noe, boš videla, kako se obrestuje postaviti  meje in vztrajati pri njih. Saj vedno ne uspeva, ampak se res pozna pri obnašanju in odnosih v družini. Tale stavek s ušesi je pa tak simpatičenuser posted image .

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:41:03   
HuAnita
Punce, jaz sme spet doma s Capinko. (potem se pa čudim, da me ne vzamejo redno, ja valda, povpčerje delovnih dni imam na mesec 10 neuradno....user posted image user posted image user posted image )
Pred par dnevi je imela za ušesom klopa, danes zjutraj pa sem opazila tam velik dreč flek. Glede na to, da ima vročino, pa da toži, da jo bolijo bezgavke (no, tam se drži, ko jo vprašam, kje jo boli), kaj mislite? Sicesr se klopni neningoencefalitis pojavi v 2 - 3 tedniuh po ugrizu, je meni tole res smuljivo... Bi jo kar peljala k zdravniku ali počakam in pokličem ob 13.uri - naša dela popoldne danes...? Marija, samo še kaj takega rabim, no!
Pa če se katera javi, do večera sem z deco sama, s tem, da moram še po zločkota iti v varstvo, da bi knedla malo peljala na zrak. Se mi tako smili tisti, ki je zdrav, pa mora čepeti doma z bolnim...user posted image


Mavo - pritiskaš?

Noe - lepo, da si se oglasila.

Skabi - dej pismo, mene vsi žlahtiniki postrani gledajo, imam 2x večji trebuh kot bratova izvojnjeka v 5 mesecu, sem obupala že nad vsemi dietami in telovadbo. Kaj bom, če pa je nenehno kdo boln, pa zbujanje, khanje čaja, servis non-stop, mislim, edina energija, ki jo zberem, je do kakih keksov, čokolade.....  Tako da proooosim, jaz imam še vseh 6-7 odvečnih kg, včasih kakega manj, pa ga spet hitro dodam.... Eh.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:54:48   
Jančika_
HuAnita, nujno jo pelji k zdravniku danes popoldan. Tole bi lahko bila borelija. A proti klopnemu meningitisu pa ni cepljenauser posted image ? Najverjetneje ni nič, če pa je borelija, se jo zdravi z antibiotiki, samo je fajn it čim prej, da se to razjasni.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:55:44   
Jančika_
Aja, Mavo je v akciji, dobila je gel za mehčanje, plodovnice ni skoraj nič več, mali mora čimprej ven. Zdaj pa držimo pesti in navijajmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 10:57:48   
Skabi
Huanita, tista številka je od enega s simpatičnim glasom, ki mi je s simpatičnim smehom pojasnil, da ima čez gasilski dom Ložnica, o Šeščah pa ne ve nič. user posted image

Saj, to sem hotela povedati o kilah, ki ne izginejo prvi teden po porodu.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:01:08   
Skabi
Huanita, tisto s klopom sem šele zdajle prebrala. Obvezno je pelji zaradi možnosti borelioze. Jaz bi šla popoldne k osebni, ker pri kaki drugi boš itak čakala do dveh user posted image


Mavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:07:04   
pikecpokec
go mavo, go mavo!!! user posted image user posted image user posted image

sam tole zna še trajati neki časa

v glavnem, sporočite ko bo kaj!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:10:25   
HuAnita
Ja, jo bom peljala. Mene tudi skrbi. Jančika, ni cepljena, saj veš, kako je to, jo bomo, jo bomo, pa vedno pozabim, no, zdaj je itak že malo pozno, če bi jo zdaj cepila, tudi jeseni zaščita ne bi bila taka, kot bi morala.
Kriza.

Skabi, žal mi je, bom še Sašota poklicala, evo, lih govorila z njim, mi bo popoldne poslal številko, ok?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:12:19   
jasna
Hojla Celjankeuser posted image

Mi smo se vrnili z dopustovanja in nisem imela časa vas spremljat. Vidim pa, da se je ogromno dogajalouser posted image .

Čestitke vsem novim mamicam in dobrodošlica novorojenčkomuser posted image .

Mavo, držim pesti, da bo en dva tri gotovouser posted image

Huanita, obvezno danes popoldan k dr.

Sprehodi z novorojenčki - Z najmlajšo (oktober 07) sva šli na dolg sprehod dan po prihodu iz porodnišnice. Ampak sem malo pretiravala, ker sem se vrnila kar preveč utrujena. Njej je bilo pa itak vseeno ali je v postlci ali v vozuuser posted image . Potem sem jo pa tako in tako kar naprej vlačila sabo po opravkih, pa na treninge s fanti, pa, pa, pa...

noe, drži se in vztrajaj s ta večjim. Meni najbolj pomaga stavek: "Saj bo minilo" Ker res mineuser posted image


(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:20:00   
Skabi
Huanita, ne se obremenejvat še s tem. Če bi vedela, da je tamala bolna, te sploh ne bi zagnjavila. Oprosti.user posted image

Jasna, je bilo lepo na dopustu?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:29:23   
HuAnita
Nekaj utrinkov s počitnic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image




(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:31:13   
HuAnita
Skabi, ne ga srat... To je mimogrede, mi je žal, da nisem s prve zagnjavila za številko, tako da ti dedci,... ko boš rabila, povej, evo, ko pa rabiš, pa kar nekaj...

Jo peljem popoldne k dr. Hvala, dohtarce in druge.user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:35:32   
smrček
Mavo user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da čimhitreje dobiš svojo štručko v naročjeuser posted image

Mi tudi pričakujemo invazijo vodenih koz, ker so začela baje ful po vrtcih razsajat. Zdi se mi bolje, da jih dobita sedaj, kot pa recimo jeseni, ko bo ta tretji še čisto mičken.

Ropotuljica: Gašper je včeraj prišel iz vtca in poročal: Š ima pa volnene kozeuser posted image
Pri kozah pa res pomaga švedska grenčica. Sama sem jo uporabljala, ko sem dobila koze pri svojih 23. letih.
Glede na to, da ni nekega čudežnega zdravila za koze kot pa čiči in čaki, da mine; ali je potrebno malčka peljat k zdravniku? Smo ravno v fazi, ko zapoščamo našo P v Laškem, v Celju se pa za novega P še nismo odločili.

HuAnita, jst bi jo obvezno peljala k zdravniku in vztrajala, da ji pogledajo kri. Kajti flek oz. kolobar, ki je značilen za boreliozo v velikih primerih izgine sam od sebe in ni rečeno, da je bila terapija z AB uspešna.


_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:37:30   
jasna
Huanita, lepe slikiceuser posted image

Skabi, tole naše dopustovanje za prvomajske praznike je bolj tako tako. Vsako leto gremo v BIH k tašči/tastu, se stiskamo v 2 sobnem stanovanju in oblazimo vso bližnjo in daljno moževo žlahto. Tako da rabim nujno še en teden, da pridem k sebiuser posted image .

Smrček, jaz bi tudi vodene koze takoj in zdajuser posted image  dokler sem na porodniški. Kasneje me ziher en mesec ne bo v službo, če jih fašemouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.5.2008 11:40:25 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:40:14   
smrček
HuAnita, sem tak dolg pisala (pa še po telefonu zraven čvekala), da si se med tem že odločla.
Prava cukrčka sta tvoja dva sončka.


_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:47:24   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

I feel very olimpic today! user posted image
Sem se nekaj odločila: če me danes pošljejo domov, se bom vsedla na klopco pred porodnim blokom in gladovno štrajkala, tako kot Joško Joras!user posted image user posted image  Pa mi ne rabjo cvetličnih korit umikat, ampak samo porod naj mi sprožijo. To pa res ni neka huda zahteva, kaj pravte? Saj imava z Jorasom še eno skupno točko, oba se boriva za južno mejo (tamo dole...), sam s to razliko, da jaz bi svojo rada čimbolj in čimhitreje odprlauser posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa še mal s čokoladicami žepe nafilat...kdo ve, kako dolgo bo ta moj štrajk  trajaluser posted image  Človek pa res ne more bit lačen...user posted image

Držte pesti!



Mavo, vidim, da so te vzeli resno user posted image

Drži se, stiskamo pesti zate, ti pa tamo dole pritiskaj.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:50:31   
Ropotuljica
 
IZVIRNO SPOROČILO: smrček


Ropotuljica: Gašper je včeraj prišel iz vtca in poročal: Š ima pa volnene kozeuser posted image



user posted image user posted image Jaz sem pa Š včeraj rekla, da ima kozice, danes zjutraj me je pa ona spomnila, da ima kokice.user posted image user posted image


Pri kozah pa res pomaga švedska grenčica.


Kaj pa je to? Kje se dobi?


Glede na to, da ni nekega čudežnega zdravila za koze kot pa čiči in čaki, da mine; ali je potrebno malčka peljat k zdravniku? Smo ravno v fazi, ko zapoščamo našo P v Laškem, v Celju se pa za novega P še nismo odločili.


Nam so rekli, da ni treba it. Lahko prideš samo po sirup proti srbenju. Poklicat je pa treba, da vpišejo v karototeko. Čeprav to je meni čudno. Kaj pa če sploh ne bi ble koze?



(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 11:51:26   
Ropotuljica
Aja, vabljene vse, ki bi rade koze. Nam je dogčaaaaaaaaaaaaas ..........
Priporočena starost nad 5 mesecev.

Za posledice ne odgovarjam.


< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 6.5.2008 12:01:48 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 12:00:48   
jasna
Ropotuljica, če bi včeraj vedela, ko smo bili v žalcu, bi se takoj naslikala pri vasuser posted image . Naj vam hitro mineuser posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj so triletniki zahtevnejši od dvoletn...
Ameriški portal »Scary mommy« je objavil seznam resničnih in hkrati zabavnih razlik med otrokom, ki ima dve leti in tril...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.