|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 17:17:06   
skuštrana
najpomembnjše sem pozabila: Ožbej nima fenilketonurije!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 17:35:56   
Skabi
saj, men so se kar solze ulile, ko so poklical, da je vse v redu.user posted image

Huanita, a maš kako telefonsko od igrišča v Šeščah?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 18:08:15   
mavo
Skabi, Mavo je še kar tuuser posted image . A veš, da sva se z mojim šla včeraj en krog zapeljat samo, da sva videla tvojga sina na plakatu. Pol sem pa še zvečer na netu prebrala, da sva ta pravega gledala. Maš pa res fejst poba. A je on ta starejši, ali ta srednji? Ožbej vem, da je najmlajši, ker sem ravno v času tvoje telenovele začela forum brat. Me veseli, da je zdrav, da nima tiste čudne bolezni, katere ime ne znam sploh izgovorituser posted image  Saj po mojem je bolje, da v tem trenutku sploh ne vem, kaj to pomeni.

Ja , danes sta me dva sodelavca klicala, češ kako sem nesramna, da nisem nič poklicala... Ko sem razložila, da sploh še nisem šla rodit, mi pa tako nihče ni hotel verjeti. Sploh zato, ker se stalno nekaj zezam po telefonu. Kaj pa naj, ko pa moram že 12 dni poslušat ena in ista vprašanja.

Ampak dons sem si pa mal nafilala baterije, predvsem pa pomirila živce z enim konkretnim čvekom z Jančiko in Ropotuljico. Smo se dobile in moram rečt, da sta mi res polepšale dan user posted image . Je prav fajn, če človek za kakšno uro pozabi na trebuh in to user posted image  čakanje.
Snorlax, a veš, da sem jaz nad svojim regresom čist razočarana. Sem še manj dobila kot lani. Saj vem, da ni fer do nekaterih, ki še tolko ne dobijo, ampak me vseeno razuser posted image **, ker je vsako leto slabše. Po drugi strani bi ga pa takoj šenkala, če bi mi nekdo rekel, da bom kar dobila popadke in čez dve ure rodilauser posted image user posted image . Madona, ko gorenjka hoče dnar talat, je pa res že huda krizauser posted image user posted image .

OK, zdej bom pa nehala, preden me ven vrže...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 18:15:13   
darja33
DAAAN!
Sem že nazaj!!! Zdele nimam cajta (???) veliko brat, me je pa Mavo sproti obveščala o vseh vaših čestitkah, tak da HVALA!!!

Ja, porodna zgodba je bla res kar dolga, tak da ni bla nič kaj podobna limonadi, ampak prej napetem trilerju. Da jo skrajšam, popadkov 12 ur, odprta sem bla čist, babika pa ni hotela dol, torej DISPROPORC in po 12 urah so blagovolili narediti carski rez. In tu je že nova zgodba....

Dominika težka 4 kile, 54 cm, lepa temna babika. Pridna (trkam!), spi po 3 ure, ziza (hvala Ropotuljica in recept za sezam!!!!), mlek mi kr po nogah teče in to je to. Zaenkrat...
Vsi v porodnišnici so bli blazno prijazni, porod je ves čas vodila dr. Salobirjeva (mega) in seveda "moj" anesteziolog in babica. Skratka bla sem kot kraljična v roza sobici, muzka je špilala, js pa imela popadke na 2 minuti, boleče, umetne. Žal brez haska.
Zdej sem že čist OK, mal me še buši boli, pa uvajama se še z mojo babiko, tak da imava rade mir (danes sem že imela obisk tašče in kolegice, grrrrr... Nenapovedan, seveda).
Ropotuljica, hvala še enkrat. Tud pri meni ni blo do 3 dneva NIČ (po par kapljic iz vsake joške) potem pa BUM. Zdej mam tud js take da mi hoče raztrgat in sem se že slikala, ker vem da takega bujnega oprsja ne bom nikoli več imela, ha, ha. Žal? Sam kože mi še ni potegnal....A naj nadaljujem z sezamom?
Aja, punce a vi ste otroke previjale vedno PRED hranjenjem (tak so mi zabičali v P!!), sam je fora da moja vedno kenja ko se dojima, ta da je potemtakem vedno posračkana in mi v spalnici že kr enmal smrdi... Kaj naj naredim. Vseeno upoštevam, da je to bolje zaradi polivanjaki lahko sledi, če previjaš PO hranjenju.
Mavo, ti maš jutri CTG, a ga boš učakala???
Se bom kaj javila in prebrala za nazaj.

Dijo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 18:57:52   
mavo
Juhu Darja, ti si že zmagala, jaz pa še kar čakam na user posted image . Dej mi samo povej, kaj naj naredim, če se mi začne dogajat ponoči, a misliš da lahko pokličem dr. anastezista za ultivo na GSM? Res mi je sam dal številko, ampak po mojem ga ponoči ne bom upala poklicat. Sem ga čist pozabila to vprašat, ko mi je dajal navodila. Mogoče bi pa to tud Teta beta vedla? 

Saj ne, da se mudi, ker se še nič ne dogaja, ampak če katera ve odgovor, mi ga prosim povejta, da ga ne morim brezveze po tel.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 18:59:14   
Skabi
Mavo, hvala! To je naš tasrednji fant, ki je k sreči še dost majhen, da mu popularnost ni v glavo stopila (je pa v mojo user posted image ).  Jaz sem tud ful srečna, da je zdrav. Saj bo tvoj(a) tudi. Samo ven mora priti, ne. A se danes kaj dogaja? Sicer pa, jaz sem šla zvečer spat brez kakršnihkoli sumov na porod, pa sva čez tri ure že šibala proti porodni sobi.

Darja, dobrodošla nazaj! glede previjanja: Moj se usračka takoj, ko ima 5 minut joško v ustih.  Po dojenju največkrat zaspi in ga ne previjam, če pa ga, pa res fajn poliva. Zdaj naredim tako, da ga pustim v taki plenici in ga previjem čez čas (ko se zbudi).  RItko mu namažem s praško pasto in je čist v redu. Itak je  tak, da je včasih tisto, kar slišim kot hudo kakanje, samo en dolgi prdec.  Čez čas pa se bo tako sračkanje tako prenehalo. Smradu pa pri nas ni. katere plenice pa imaš?
Tvoja tašča me pa spominja na mojo...

Jančika a že lahk pokličem frizerko?

Če hoče katera videt fotke naših fantov, mi naj pošlje e-mail.

Čez 14 dni začnemo sezono nekompliciranih obiskov. Prosim, vpišite se na čakalno listo. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 19:40:06   
žanek
Darja33, dobrodošla nazajuser posted image . Obilo cartanja vam želim user posted image . Pa prilepi kakšno slikco od tvoje pupe.

Skabi, user posted image user posted image sam da je vse ok z mali pikcem. Sem pa ena izmed radovednih user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 5.5.2008 19:42:55 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:00:46   
Jančika_
Barika, nobl viseča mreža! Jerebica sanja o taki, mi je ravno zadnjič slike kazala.

Skabi, super, da mali nima fenil....hm...no, tegauser posted image ! Frizerko pa kar pokliči.

Smrček, sicer ne vem točno, kam se pritožiš, mislim pa, da v bolnici ponekod visijo plakati, ker so napisane pravice bolnikov in kam se obrniti. Tale vaš primer je vsekakor za pritožbo in mislim, da bi bilo prav, da jo napišete. Ne morejo kr ljudi maltretitati.

Darja, pozdravljenauser posted image ! Upam, da se kmalu ulaufate. Če ti mlek teče po nogah, pol raje nehaj s sezamom, da ne fašeš kakega mastitisa. Saj če bo sila, si ga lahjo spet narediš. Jaz sem oba previjala po dojenju, če nista zaspala (ponavadi nista). Po dojenju sem ju držala nekaj časa malo bolj pokonci, recimo kakih 10 minut, pa sem ju lahko brez problemov previla. Posrala sta se vedno tik po dojenju, itak.

Glede plezanja. To smo bili na obisku pri RR-ovki Nii30 v Radljah in njen mož ima plezalni klub in opremo za tamale, pa smo probali. Se jima je ful dopadlo, jaz sem pa tudi kr pokala od ponosauser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:02:36   
Jančika_
Aja, Mavo, a veš, da je Joejeva sodelavka danes dobila onega tvojega jasnovidca po mejlu od svojega moža, ki je policistuser posted image . Je videl, ko je odpirala, in se mu je zdelo, da je nekje že videluser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:04:47   
SuzanaKK
Darja, pozdravljena še od mene! Super, da je vse za tabo in da se s princesko že cartata doma. Jaz sem od začetka strogo previjala pred obrokom, dokler nisem ugotovila, da se mi vedno pokaka od 5 do 15 min. po hranjenju, torej sem ga vedno previjala 2 x zaporedoma, zato ga zdaj že kar lep čas previjam PO obroku. Res pa je, da ni nikoli polival. A boš dala kako fotko v album, da še me vidimo Dominiko?

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:07:43   
Skabi
Jančika, a na plezanje lahko gre kdorkoli? Je to tak klub, odprt  za vse?  KEr zdaj že tavečja dva tečnarita, da bi tudi sprobala.
V petek bodo naši lasje pošlihtani. hvala!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:21:12   
darja33
Halo!

Mavo, ti ga kar pokliči! Za zgubit nimaš kaj! Itak je doma blizu in mu ne bo problema. Sploh če sta se zmenla. Sem ga šedrug dan srečala, pa je vprašal kako je kaj z Majo? Sem rekla da še nič.
Ti ga kar pokliči. Sicer pa verjemi, ko se bo začelo oreng, potem ne boš nič razmišljala!!! Js sem ga klicala 13krat in mesežirala, ker ga še ni bilo. Skratka zagnjavla sem ga unulo, da mi je blo kasneje kr nerodno moje mesidže brat.

Ultiva punce, je res fajn. Se spostiš, predihavaš, boli vsaj pol manj, pa ti si tak umirjen. Js se od 10 (ko sem imela ctg in pregled) pa do 16 nisem nič odpirala (ves čas 3 cm, popadke pa od 12 na 4 min), potem mi je dal pa Ultivo ob 17, in sem se v 2 urah odprla na 8 cm... Torej če ne bi bla babika taka bi kamot hiter rodila, pa še manj boleče.
Tak sem pa skusla bolečino, vse položaja (leže, sede, na žogi in na vseh štirih), pa ni šlo. Pa drugič??

Jančika, sezama ne bom več pila. Hvala. Eno joško že imam rdečkasto. Jo hladim po dojenju.

Skabi, hvala za nasvet. Zaenkrat bom tud js še tak delala. Aja, plenice mam Pampers newborn, ki so kupljene v Sparu. Boljši predlog??? Prosim povej!!! Sem itak kupla sam en paket, ker nisem vedela.

Se kaj javim.


(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:38:45   
teta beta
Joj, koliko ste napisale, za cel dan branja.

Skabi, user posted image za Ožbeja! Pa da bo še naprej zdrav! Jaz plakata nisem videla, smo pa dobili domov letak z isto sliko.
Jančika, super fotke!
Skuštrana, ti si mi tudi naredila lušte z morjem.
Darja, dobrodošla nazaj! Jaz sem tamalo previjala kadarkoli. Včasih prej, včasih potem, kakor se mi je zdelo potrebno. Je pa res, da ni nikoli nič polivala, mislim, da se je to zgodilo dvakrat ali pa trikrat. Če pa je nagnjena k temu, pa je res bolje biti previden.
Mavo, jaz mislim, da lahko pokličeš tudi sredi noči. Nocoj sicer (začuda) ne dela, ampak če ti je dal cifro, to po moje pomeni, da lahko pokličeš kadarkoli. Itak ima včasih tudi dežurstvo na klic, se pravi, da je doma in če ga pokličejo pride. In itak tudi ve, da si že čez termin in da lahko pričakuje, da ga pokličeš.
Snorlax, moj brat je tudi pri drugih operacijah, ne le porodnih, ampak za tole ultivo je menda edini v CE, ki to dela, za EA pa eden redkih, zato je na ginek seveda zelo popularen user posted image . No, pa na sploh anesteziologov povsod primankuje, zato hodi delat na vse konce, tudi v druge bolnišnice.
Meggi, normalno dolge majice sem jaz mdr. kupila v H&M. So raztegljive, se fajn perejo in nosijo.

Danes me pa tako v križu drži, da še komaj hodim. ME zanima, kako bo kaj jutri na pregledu in upam, da izvemo spol.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:49:47   
teta beta
No, viš, pa sem res še nekaj pozabila.

Smrček, jaz bi se tudi pritožila. Najprej verjetno predstojniku oddelka in seveda omenila, da bi šla še naprej, potem  če ne bi zaleglo, pa še kje višje. Kot je napisala Jančika, poglej, kam se lahko pritožiš.
Darja, dobro, da si kupila samo en paket, še to se mi zdi čudno, da jih sploh spraviš gor. JAz sem šla prej kot v 1,5 mesecu z mini na midi velikost, pa se je rodila z malo manj kot tremi kilami.




_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 20:52:50   
Ropotuljica
O, Darja, čao! Sori, ker sem po SMS tako zabluzila, da sem mislila, da je mavo že rodila. Sem šla na morje z drugim telefonom, s 5 številkami napisanimi na papir. In ko sem dobla SMS, sem bla prepričana, da je od Mavo. Eh, sej pol sem skužla...
Ja, s sezamom res ne pretiravaj, drugače bo joj! če čutiš kakršnokoli zatrdlino ali bolečino - masiraj, masiraj, masiraj! Jaz sem drugič imela kar naprej neke zastoje. Z masiranjem sem se ubranila mastitisa. Tega sem se tokrat res bala ko hudiča. Če ti bo kje mleko zastajalo, malo tam pomasiraj, pa bo bebika potem lepo ven potegnila. Pokliči kaj! Vidle se zdej kr dolgo ne bova, ker ima moja mala vodene koze. In konec meseca jih pričakujemo še pri lumpeku, tako da sem pečena za nekaj časa. Pa danes bi ga morala začet uvajat v vrtec ... user posted image Žalostna sem zato, ker sem že imela ful načrtov, kaj bom vse poštimala, ko bom končno malo sama doma (med drugim tudi, da bom v nulo spucala stanovanje), predvsem pa moj fitnes ... jojmene, že skor cel mesec nisem šla ... sem računala, da bom maja pa le začela resno trenirat. zej pa spet ne bo nič iz tega. Eh no ....
Mavo, pridi kaj na obisk, če boš še doma.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 21:07:10   
Janeja
Darja user posted image , super, da se z malo princesko tako lepo štimata. S sezamom pa res mal nehaj, da ne bo kakšnih problemov z mastitisom. Pa kakšno slikco vaju z Dominiko aj gor, da vaju vidimo.
Skabi, super, da so izvidi OK in je mali zdrav. user posted image

Teta beta, dobr zrihtaj jutri! Upam, da se bo pokazal/a user posted image .


(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 21:07:21   
mavo
Hvala za info, Darja in Teta beta! Ropotuljica, za jutri bo pa težka za kak obisk, ker grem zjutraj na CTG in na pregled, pa po mojih dosedanjih izkušnjah ne bom konec pred 11. uro ali še kasneje. Pol sem pa zmenjena s sodelavcem, da me pokliče, ker pride službeno v Celje. Še najraj pa vidim, da kar not ostanem in grem rodit.
Zdaj moram pa na tople sendviče user posted image user posted image , upam, da bo to zadnja večerja user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 21:12:55   
Meggi
Skabi a si že videla zvezd na plakatu. Če ne ti slikam, pa pošlem, se vsak dan mimo 2x peljem.
Tel, lahk jutr zvem od Šešč če boš rabla, tud kako fotko bi ti lahk nalimala,.. če bi vedla kje v pc jo najdemuser posted image

A ja je pa dons tak zoprn dan, dan po praznikih, deževno, en kup enga sraja,.. za zjokat.

Imejte se, pa upam da bo jutrišnji dan lepši in lažji!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 21:34:25   
skuštrana
Darja, pozdravčekuser posted image user posted image Jaz nisem nikoli previjala pred dojenjem, ker bi potem takoj po dojenju morala spetuser posted image vsaj pri Lizi, Arsen pa tako ali tako kaka enkrat na teden. Hm, dojenčkov kakec še ne smrdi..morda so res pamperske.user posted image

Mavo, le glej da ne bo teta beta pred teboj rodilauser posted image Zdej pa resno - pojdi že rodituser posted image

Skabi, tisto slikco v slingu pa še sem prilepi, je res full lepauser posted image user posted image Bi kar še enga bejbija imela ko jo vidimuser posted image (moram tiho pisat, da me miro ne slišiuser posted image user posted image )

Teta Beta, držim pesti da vidiš kaj ima med nogicami..Ko smo že ravno tam, danes sem Arsena prvič dala v veiko kad(do sedaj sem ga še kar v tumi tub tiščala, je manj dela, ko sploh ni treba zraven bituser posted image user posted image ) in je odkril da ima lulčija..ga je nategoval gor, dol, levo, desno...samo je bil full smešen, ker si ni videl med noge zaradi prevelikega(pivskega) trebuha...user posted image user posted image






_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.5.2008 21:51:46   
barika
Beta, držim pesti da vidiš kaj ima med nogicami..Ko smo že ravno tam, danes sem Arsena prvič dala v veiko kad(do sedaj sem ga še kar v tumi tub tiščala, je manj dela, ko sploh ni treba zraven bit ) in je odkril da ima lulčija..ga je nategoval gor, dol, levo, desno...samo je bil full smešen, ker si ni videl med noge zaradi prevelikega(pivskega) trebuha...


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naš je že tud skor pogruntal...neki je plaval v vodi, pa mu še ni čist kapnal, da je njegovouser posted image  (Skuštrana, tvoj je oktobrski, ne??)

DArja, dobrodošla nazaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mavo, mam tak občutek, da te jutri ne bo več nazaj iz P...ampak čez kakšne 4 dni ...no pejt že 1xuser posted image

Barika, nobl viseča mreža! Jerebica sanja o taki, mi je ravno zadnjič slike kazala.
A preko neta, al jih je vidla v reviji??? sam zanima me, ker poznam osebo, ki to prodaja

grem pogledat, kok se moja diploma piše (se mi sploh ne da možganov obremenjevat s stresom na delovnem mestuuser posted image user posted image )



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 6:31:57   
snorlax
Jutro!user posted image

Danes sem pa že kar pozna. Bi morala bit v službi takle čas, pa sem zbolela. Že itak me cel teden boli grlo, zdaj pa so mi bezgavke zatekle, kot da imam mumps in se moram it pokazat. Upam, da je samo angina. user posted image Pa še ultra drisko sem včeraj dobila, samo imam na sumu eno tableto proti bolečinam, ki mi jo je dala sodelavka. Sem bila cel šiht orenk zadeta. user posted image Pismo, take zdravile bi bilo treba prepovedat. Sploh ne vem, kaj sem včeraj dopoldan počela v službi.

Skabi, jaz še nisem pogledala plakata, mogoče bom danes, ko grem v Žalec k zdravnici. Se bi pa vpisala na čakalno vrsto za obiske. Samo ne vem, kdaj bomo vsi naenkrat zdravi, da lahko pridemo. Nonstop kateremu kaj fali. Drugače pa verjamem, da si si oddahnila za fenilketunurijo. Super!!!user posted image user posted image user posted image

Darja
, dobrodošla nazaj! Lepo se cartajta s svojo Dominiko in upam, da vama bo dojenje uspešno laufalo še naprej, brez mastitisa. Škoda, da nisem še takrat poznala punc z RR, kajti hudo sem se matrala, da sem obdržala mleko 10 mesecev, mali pa do 7 mesecev ni hotel niti povohat kaj drugega kot joško, kaj šele jest. Da sezam pomaga, mi noben ni povedal.

Mavo
, upam, da bo danes srečni dan! user posted image user posted image user posted image

Skuštrana
, jabolko ne pade daleč od drevesa! user posted image

Jančika, bravo za tvoja dva junaka. Naš tamali je šele dobro shodil v starosti, ko tvoj tamali že pleza po skalah. user posted image

Barika
, tvoja malčica pa res uživa. user posted image

Ropotuljica, hitro premagajte vodene koze. user posted image Mi smo jih dali skoz lani, točno takle čas - za 1. maj.

Teta beta
, sem te vprašala za brata, ker je mogoče bil pri meni, ko so me čistili na gineku. Prvič, ko sem dobila narkozo pred cca 8 leti, sem imela neke zaplete in me je bilo zdaj ful strah. Pa je bilo čisto OK. No, tisti, ki mi je vstavljal kanilo, ziher ni bil tvoj brat. Mogoče un, ki je bil noter v operacijski.

Lep pozdrav tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimensko naštela. user posted image

Od včeraj sem lažja še za 1,5 kg, ampak to ne štejem, ker je posledica driske in dehidracije in ne izgube špeha. Se nalivam s čajem in bašem s kruhom, da se mi zaštofa. Ampak glede na to, da je že bolje, je ziher bila kriva una drogeraška tableta. Pismo, če še kdaj vzamem kaj drugega kot Lekadol. Pa itak menda ne pojem 3 lekadolov v celem letu.

Lep dan vsem!

Mavo, držim pesti. Po moje te ne bodo več spustili domov.user posted image



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 7:28:39   
ALFI2
Jutro!

Ste spet ful napisale user posted image

SKABI - user posted image  za Ožbeja - zdej se pa menda lahko končno čist oddahnete.

ROPOTULJICA - moja dva sta jih mela letos marca - seveda 14 dni(točno do dneva) narazen - glih ko je bla pupa bolša, jih je naš mali vražiček fasau. Oba sta mela fuuuuuuuuul koz (baje, da so letos nasploh kr hude) in jim ni noben fenistil (kpljice) al pa claritin pomagu proti srbenju - obema je totalno pasalo tuširanje z mlačno vodo, tak da smo ponoči na dve uri hodli v kopalnico, pa smo bli v bani po 15 minut in je bil jok, ko smo šli ven. Rada bi ti povedla, kaj je mojmu malemu ful pmagal proti srbenju, pa še koze so se mu ful lepo sušile - sploh pod planičko jih je mel ful(je bil res bogi, jih je mel vsaj ene 50 okrog danke, pa še not so mu šle, tak da je komi kakau - seveda šele, ko je bla res sila, prej ni hotu) - koze sem mu natrla z vatko pomočeno v mešanico 1:1 vode s švedsko grenčico.
V lekarni so me ful čudn gledale, ko sem vprašala, da sem čula, da je to OK za koze, pa so mi dale hrastovo lubje(amapk ful izsuši kožo). Pr pupi žal za to še nismo vedli, bi tud verjertno bolš skoz prišla - skratka ŠVEDSKA GRENČICA je zakon za koze (iz naših izkušenj), amapk razredčena z vodo, sicer jih lahko mal peče.

Punce, vidim, da mate ful športne otroke - ne vem, al so taki sami od sebe, al mate (tak ko mi) ful športnega atija, ki bi jih najrajš vse nauču. Pr nas je pupa bolj previdne sorte (previdnost je mati modrosti - je tudi moje načelo), pa je že kr neki sprobala - smučke, rolarji, kolo (že fajn goni- seveda s pomožnimi).. Ampak naš mali levček je pa totalni fenomen - proba čist vse, pa če pade se pobere in jovo na novo - seveda je ati čist navdušen nad takim početjem, ker že zdaj vidi, kak bota skupi počala marsikaj. Pa da ne pozabim "loga" je pa THE BEST igrača in v trgovini ne more mimo nje - najboljša je pa za brcanje - atiji pa v sedmih nebesih user posted image . Tole plezanje bolš, da se pri nas ne vidi, ker bo ati kr izlet zorganiziru-mal bo sam probu, pa seveda sine, pupica pa  ?, mami bo pa na tleh varovala in nadzirala (če bo sevdea mela sploh čas zraven it).

Evo sem spet napisalaa cel esej

Čao - lep dan (kljub dežju) user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 8:28:49   
mavo
I feel very olimpic today! user posted image
Sem se nekaj odločila: če me danes pošljejo domov, se bom vsedla na klopco pred porodnim blokom in gladovno štrajkala, tako kot Joško Joras!user posted image user posted image  Pa mi ne rabjo cvetličnih korit umikat, ampak samo porod naj mi sprožijo. To pa res ni neka huda zahteva, kaj pravte? Saj imava z Jorasom še eno skupno točko, oba se boriva za južno mejo (tamo dole...), sam s to razliko, da jaz bi svojo rada čimbolj in čimhitreje odprlauser posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa še mal s čokoladicami žepe nafilat...kdo ve, kako dolgo bo ta moj štrajk  trajaluser posted image  Človek pa res ne more bit lačen...user posted image

Držte pesti!

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 8:57:21   
pikecpokec
Daaaan!
Mi smo nazaj z vikenda. bilo je predvsem sproščujoče. Gal je šibal sem in tja (posledice so vidne: opraskana brada in skoraj razbita arkada user posted image ). Drugače je pa ful rad hodil gledat krave (po mojem ve, da dajejo njegovo najljubšo hrano user posted image ). jim je mahal pa lubčke pošiljal user posted image .

Vidim, da se pri mavo še nič ne dogaja. Prav ima, punca, kar štrajkat začni. al pa z lisicami se prikleni na radiator!

Zdej pa šibam v Celje po en kup knjig v knjižnico!

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.5.2008 9:01:45   
darja33
Ha, ha.Mavo ti si taprava. Ampak pozabljaš, da se z Jorasom  pa razlikujeta v 1 stvari (vsaj) in to je v APETITU!!!, ki ga imaš ti neznanskega, he, he. Kot jaz... Bi raje počekala še en dan, kot ne pojedla kakega dobrega sendviča, mmmm (iz top fita, mmm)...

Jaz pa sem mela kr burno noč (sem jo očitno včeraj preveč hvalila). Je bla bol kot ne pokonc od 11 do 2 ponoči, kr neki bi zizala, pa dremala, bla je pa podripana, js je pa nisem šla previt... Pol mi je blo pa ob 2 dost, sem jo previla in na joško spet vrgla in... spala je do 6, pol pa spet ziza, pa zdele še kr spi (očitno če sem js tu gor).

Patronaža je bla včeri pri meni in sma jo porihtale, dans pa js prevzamem stvari v roke... Aja, je rekla da lahko grem JUTRI že malo ven z njo!!! Z 1 tedenskim otrokom že res lahko grem ven??? Si želim.

Punce tisočkrat hvala za nasvete, jih še bom rabla, kr sproti, itak pa si želim, da se čimprej dobimo na kavi (žal ne z Ropotuljico) in počvekamo.

Aja, js ne vem glih če meni poliva, malo včasih špukne ven (kot en špukec veliko), ne pa da se ji bi vlilo??? Je to to?

Teta beta, držim pesti da se kaj vidi na UZ. V kterem tednu pa sploh si??
Še to, zredila sem se 18 kg (57 do 75), domov sem prišla z 62!!?? Ne razumem, pa jem ko volk, glih sem pojedla polento s kavo, mmm.
 
Mavo, torej bodi optimist in nikar gladovno ne štrajkaj!!! Se ne splača. Je hrana predobro...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.