Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 12:14:06
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika punce, jaz bom pa rabla enga novga zdravnika (splošnega) a priporočate koga?? Jaz imam Rajtmajerja in sem zelo zadovoljna, drugih pa ne poznam. Je pa prvo vprašanje itak, kdo sploh še jemlje, ker je povsod gužva. Doli na informacijah ti povejo (pa mislim, da tudi na tistem njihovem bannerju desno od pulta piše).
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 12:14:20
|
|
|
|
žanek
|
Mavo, go, go, držim pesti, da boš čimprej držala štručko v rokah ! Punce spet imam eno vprašanje - moji Niki se solzenje očke še kar nadaljuje, občasno (ne vsak dan) ima zjutraj malo zlepljene, čistimo s fiziološko, dajem ji kapljice mojega mleka, zdejle ko se je pa zbudila, ima pa še malo rdečo a jo čem kr zdravniku peljat kaj pravite Hvala že v naprej! Vsem bolanim pa želim čimprejšnje in čimlažje okrevanje !!!
< Sporočilo je popravil žanek -- 6.5.2008 12:18:35 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 12:23:57
|
|
|
|
pikecpokec
|
Žanek, tudi naš Gal je imel kr naprej zlepljene očke. Kak dan je bilo vredu, potem pa spet. Potem nama je pa P dala neke antibiotik kapljice (mislim da Tobrex) in je bilo v par dneh OK. In se ni ponovilo več (no, razen zadnjič ko je fasal ornk vnetje očke, ampak vmes je bilo pa več kot eno leto dobro).
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 13:30:55
|
|
|
|
urši*
|
Js sicer ne spadam sem , ampak vseen navijam za mavo (sem sestrična od njenga moža)! Tako da že komaj čakamo na malega korenjaka!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:01:47
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Ja, jo bom peljala. Mene tudi skrbi. Jančika, ni cepljena, saj veš, kako je to, jo bomo, jo bomo, pa vedno pozabim, no, zdaj je itak že malo pozno, če bi jo zdaj cepila, tudi jeseni zaščita ne bi bila taka, kot bi morala. Kriza. Skabi, žal mi je, bom še Sašota poklicala, evo, lih govorila z njim, mi bo popoldne poslal številko, ok? Nujno, jo pelji.Če ima boleriozo je še tako v razvoju in še ni tako hudo.Naš Vid je dobil lani klopa in po enih treh tednih flek. Peljala sem ga in so mu vzeli kri, bilo je poz. , imel je boleriozo. Dobil pa je takoj antibiotik, ki ga je pil tri tedne. Na izvide se čaka pa tud en teden ziher.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:19:28
|
|
|
|
HuAnita
|
- še iz živalskega vrta: - Baje ima vsakdo dovjnika. Jas sem jo našal v zoo-ju. Mama HuAnita herself:
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:24:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Mavo, go, go Jasna, pridi k nam po vodene koze Smo bili z Ropotuljico skupaj na dopustu, upam da nam je kaj pustila Dobrodošla nazaj Huanita, hitro k zdravniku...moja mami ima borelijo in ti povem da ni fajn. Zanek, Arsen ima še sedaj občasno izcedek iz okice..Malo spremljaj in če ne bo boljše pojdi k zdravniku. pa mleko še kar špricaj noter.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:41:17
|
|
|
|
simi73
|
Drage celjske čvekice, če smem, bi se vam tudi pridružila... vsaj občasno, da kaj počvekamo. Vidim, da ste same fajn "babnce" tu gor . Da se na hitro predstavim, sem bivša in tudi bodoča celjanka (čez, upam, 3 leta), trenutno na porodniški, delam pa drugače v Celju... doma imam dober mesec staro kričačko, ki si je tudi vzela čas, da pride na svet, zato razumem vse tiste, ki ste rodile čez rok... Mavo, upam, da si že v dveh kosih , ker tile dohtarji v celjski bolnici bi kar čakali in čakali... Vas berem občasno, ko mi dete dopušča, pa sem rekla, da bi pa kdaj pa kdaj kakšno rekla z vami... tudi v živo, če bom uspela
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:43:25
|
|
|
|
smrček
|
Kaj pa je to? Kje se dobi? IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Kupi se v vsaki lekarni. To je eliksir namočenih zelišč v alkoholu. Alkohol izsušuje, tista zelišča pa pospešujejo celjenje.
< Sporočilo je popravil smrček -- 6.5.2008 14:44:44 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:46:18
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, povejte mi a tale munistim lahko dam tudi Arsenu...preventivno Simi73, dobrodošla med celjskimi čvekami
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:52:19
|
|
|
|
smrček
|
Simi73, dobrodošla med nami. Po opisu in po nicku se mi zdiš znana. Ali si rodila 1.4. punčko Z?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:54:32
|
|
|
|
Skabi
|
Simi73, dobrodošla! Babe, kako vreme je v celju? jaz bi šla s tamalimi mal v šoping v mesto, ne v nakupovlne centre. A je mrzlo? mali mal kašlja, pa ga ne bi rada še bolj prehladila. ma katera čas za kako kavo?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 14:55:00
|
|
|
|
simi73
|
Ja, naša zamudnica Zoja je bila rojena 1.4. A se poznava? Od kod?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:03:39
|
|
|
|
smrček
|
IZVIRNO SPOROČILO: simi73 Ja, naša zamudnica Zoja je bila rojena 1.4. A se poznava? Od kod? Tvoja soimenjakinja in imava z mojim pisarno v istem štuku kot je firma tvojega moža. Imam dva sončka: Gašperja in Anjo; tretjega pa pričakujeva 6.7.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:07:38
|
|
|
|
simi73
|
Smrček, točno... tud jst te poznam... no pa le nisem čist anonimna tle gor A že kaj odštevaš do dneva D?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:11:15
|
|
|
|
skuštrana
|
jaz bi šla s tamalimi mal v šoping v mesto, ne v nakupovlne centre. A je mrzlo? mali mal kašlja, pa ga ne bi rada še bolj prehladila. ma katera čas za kako kavo? Pri k meni na morje Lepo sončno, a ne prevroče Šopinga pa kolikor in kaj hočeš
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:12:47
|
|
|
|
skuštrana
|
Huanita = krmača Sori, ampak jaz imam bujno domišljijo in sem si te predstavljala in skoraj umrla zraven
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:13:26
|
|
|
|
simi73
|
Skuštrana, jst bi tud šla na morje... ti prav zavidam, ker ga gledaš vsak dan . Kolk je pa kaj T vode v teh dneh? Hvala vsem za dobrodošlico!
< Sporočilo je popravil simi73 -- 6.5.2008 15:22:53 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:18:18
|
|
|
|
Skabi
|
Nehajte klepetat v tri dni in mi povejte KAKO JE VREME V CELJU!!!! Skuštrana mal daleč si, da bi šla k tebi barvo za sive lase kupit... Lahko mi poveš, kje se kupi sesalec za nosek? Kolegica je ful navdušena.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:28:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi, pri uporabnici Riji Pošlji ji ZS. Za Hrvaško pa pri meni Za vreme je pa po moje boljš da katero pokličeš po telefonu in vprašaš... Simi, nimam pojma koliko ima morje Za mene prehladno, za otroke je pa tudi pozimi dovolj toplo vsaj za našo Lizo, no...
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 6.5.2008 15:30:40 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:32:15
|
|
|
|
Skabi
|
no fajn, a zdaj ste pa dol zgasnile. babe
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 15:50:30
|
|
|
|
barika
|
Skabi, trenutno sije sonceee (pohit, da ga ne "zmanjka") Mavo, dejmo dejmo, puš, puš (navijam za tebe, in upam, da boš imela hiter in neboleč porod..al pa že zibaš...)
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 16:05:24
|
|
|
|
žanek
|
Skabi, vreme je še kar, tako kot je barika rekla, pohiti da ga še ujameš. Zakaj pa si greš sama po barvo , meni je rekla, da ima salonske barve. Tem trgovinskim barvam ne zaupam več . Skuštrana, kolikokrat na dan pa lahko špricam mleko Simi73, dobrodošla. Iz katerega konca Velenja pa si? Jančika in HuAnita, fulll lepe slikce .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 17:09:16
|
|
|
|
snorlax
|
KAJ JE ZDAJ Z MAVO????? Aja, imam angino, tamali je ostrižen (z dretjem), krompir se mi žge. Čav!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 6.5.2008 17:30:14
|
|
|
|
darja33
|
Halo! Z Mavo še ni nič. Z Joštom sta zmenjena ob 19h, tak da čaka da on pride pol bo pa lažje porivala... Zakaj mojo punco zmeraj cuka po dojenju, ko jo dam v postlco???? Kupček podreva (1krat).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.