simi73
|
Joj, upam, da se Mavo ne bo zgodilo tako kot meni... sem tud dva dni rojevala, ko sem dobila gel za sprožanje... ne bi še enkrat na tak način. Mi je pa čudno to, da še kar čakajo, kljub temu, da ni več plodovnice Sicer se pa v glavnem kar zgovarjajo drug na drugega, da ne morejo nič ukrepat, ker pač niso oddelčni in sobni zdravniki (ker hodijo v glavnem kar zunanji velik dežurat). Držim pesti, da bo vsaj Mavo prej odrešena kot sem bila jst. Žanek, v Velenju stanujem nad Abanko, če kaj poznaš (v isti stavbi). A hodiš kaj po naših koncih? Darja, tud naši pupi se potem, ko podre kupček kolca, je pa tega vse manj, na žalost pa zato kar precej poliva... eh, se bomo že pretolkli skozi Tiste, ki dojite, bi vas vprašala, kaj jeste, da malih ne zvija preveč? Našo kar precej zvija, tak da že ne vem več, kaj naj jem, da je ne bi tolk šraufal, ker se reva kar precej napenja, preden prdne ali kaka Jo moram met kr nonstop na rokah takrat, tak da je že čist razvajena . Bi si verjetno morala umislit kak sling, ker drugače čist nič ne morem naredit... evo, me že kliče sirena, da bo treba jest, potem pa spat... nič se tipkamo še kaj jutri!