snorlax
|
Jutro! Danes sem pa že kar pozna. Bi morala bit v službi takle čas, pa sem zbolela. Že itak me cel teden boli grlo, zdaj pa so mi bezgavke zatekle, kot da imam mumps in se moram it pokazat. Upam, da je samo angina. Pa še ultra drisko sem včeraj dobila, samo imam na sumu eno tableto proti bolečinam, ki mi jo je dala sodelavka. Sem bila cel šiht orenk zadeta. Pismo, take zdravile bi bilo treba prepovedat. Sploh ne vem, kaj sem včeraj dopoldan počela v službi. Skabi, jaz še nisem pogledala plakata, mogoče bom danes, ko grem v Žalec k zdravnici. Se bi pa vpisala na čakalno vrsto za obiske. Samo ne vem, kdaj bomo vsi naenkrat zdravi, da lahko pridemo. Nonstop kateremu kaj fali. Drugače pa verjamem, da si si oddahnila za fenilketunurijo. Super!!! Darja, dobrodošla nazaj! Lepo se cartajta s svojo Dominiko in upam, da vama bo dojenje uspešno laufalo še naprej, brez mastitisa. Škoda, da nisem še takrat poznala punc z RR, kajti hudo sem se matrala, da sem obdržala mleko 10 mesecev, mali pa do 7 mesecev ni hotel niti povohat kaj drugega kot joško, kaj šele jest. Da sezam pomaga, mi noben ni povedal. Mavo, upam, da bo danes srečni dan! Skuštrana, jabolko ne pade daleč od drevesa! Jančika, bravo za tvoja dva junaka. Naš tamali je šele dobro shodil v starosti, ko tvoj tamali že pleza po skalah. Barika, tvoja malčica pa res uživa. Ropotuljica, hitro premagajte vodene koze. Mi smo jih dali skoz lani, točno takle čas - za 1. maj. Teta beta, sem te vprašala za brata, ker je mogoče bil pri meni, ko so me čistili na gineku. Prvič, ko sem dobila narkozo pred cca 8 leti, sem imela neke zaplete in me je bilo zdaj ful strah. Pa je bilo čisto OK. No, tisti, ki mi je vstavljal kanilo, ziher ni bil tvoj brat. Mogoče un, ki je bil noter v operacijski. Lep pozdrav tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimensko naštela. Od včeraj sem lažja še za 1,5 kg, ampak to ne štejem, ker je posledica driske in dehidracije in ne izgube špeha. Se nalivam s čajem in bašem s kruhom, da se mi zaštofa. Ampak glede na to, da je že bolje, je ziher bila kriva una drogeraška tableta. Pismo, če še kdaj vzamem kaj drugega kot Lekadol. Pa itak menda ne pojem 3 lekadolov v celem letu. Lep dan vsem! Mavo, držim pesti. Po moje te ne bodo več spustili domov.