snorlax
|
Jutro! Danes sem se naspala, ker sem sinočnjo noč prekrokala (gledala filme). Tamali je bil včeraj brez vročine, danes je spet zakuhal. Ponoči je bil orenk topel, sicer mu nisem merila, ampak bi rekla na otip tam nekje okoli 37,5 (ponavadi me občutek nese za ene 0,2 stopinje). Tako, da danes definitivno greva k zdravnici. Upam, da me bo upoštevala in mu vzela kri in ne dala AB kar na blef. Čeprav tudi jaz mislim, da ga tokrat potrebuje, ker so sigurno sinusi. Pravi, da ga glava boli, pa vem po sebi, kako svinjsko štiha v glavi, ko imaš zabite sinuse. A ne, Janči? Mene pa grlo ful peče in gnojen izcedek. Pismo, to leto se mi kar vleče nekaj. Punce, včeraj sem končno dobila M. ! 37. dan!!! Toliko o mojem rednem ciklusu. Saj sem vedela, da bo, ampak tole čakanje. Rada bi že začela jest zdravila, ki mi jih je dal dr. Lepi, da vidim, če primejo ali ne, ali bo treba vseeno pod nož. Nosečke, srečno, če se danes pri kateri kaj začne. Go, go, go!!! Skabi, kako si? Si zdaj vredu? HuAnita, kako je s tabo? Naty-Taja, te pokličem. Verjetno bi prišla jutri, ker bova danes s tamalim okoli dohtarjev hodila. Saj bom samo pripeljala tavečjega, da ti kaj ne okužim otrok. Bova šla s tamalim domov tačas. OK? Aja, srečanje v maju je pri meni! Samo za datum se zmenite.