|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 17:05:15   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Mavo, super. Pa neče da pukne, vidjet češ!Torej sma kr zmenjeni jutri on pol 10. Pa sej imava še telefone. Lahk pa js po tebe pridem, pet do pol 10, na tist plac? Pa nej tvoj enmal posesa tacajt....



Darja33, tako se zmenva: jutri te pokličem ob 9ih, da uskladiva ure in potrdiva, ali sva še obe 2 v 1. Veliko se še lahko zgodi do jutri zjutraj. Drugače se pa M. dopade ideja, da me pobereš, le tisto o sesanju mu ne dišiuser posted image .

Pa ne pojej vsega sladoleda v Celju!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 17:16:04   
pikecpokec
Pokorno javljam da sva preštuhala najin vrtiček, posejala rukolo in redkvice ter bučke. Gal je tačas užival na novi gugalnici.

Par slikic:

user posted image



najin vrtiček:

user posted image


s teto:

user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 20:12:46   
Skabi
Hojla babe, jaz sem nazaj.

Hvala za skrb in dobre misli in zapoznele čestitke.  Je pomagalo. user posted image
Je bilo kar hudo. Zjutraj sem šla na čisto nedolžen kontrolni uz k svoji g (ker so se mi en teden prej izločili ovoji), pa me takoj nagnala nazaj v bolnico. Tam so ugotovili, da imam maternico veliko širšo kot en teden prej in da mi je noter zastajala kri in še nekaj ostankov od poroda (jaz sem bila pa tako vesela, ker že en teden po porodou nisem imela več nobenega izcedka). En dan so me šopali z metarginom, da bi se mater. skrčila, ponoči sem dobila še ful vročino in  mastitis in naslendji dan do dveh popoldne čakala na čiščenje. Tešča sem bila 18 ur, brez pijače, z vročino, tamali me je čisto scuzal, valjda se mi mleko ni skoraj nič več delal in je dobil dodatek. Prvič je pil po flaški, jo je zvrnil kar na eks user posted image . Jaz sem bla tako sesuta, da niti do wc nisem mogla sama. Še dobro, da je bil mož ves čas zraven in mi pomagal.
Abrazija ni nič hudega (to mi Snorči že prej razložila), Jošt mi je dal anestezijo (teta beta, sem mislila povedat, da te poznam, pa me je prej zmanjkalo), ko sem se prebujala, sem se pa jokala kot dež. Oči sploh nisem mogla odpreti, nič govoriti, samo solze so se ulivale.
V glavnem, so me porihtali. Nisem še čisto taprava, pa bo že. Pavičevičeva me je imela čez in je bila ful v redu in prijazna, tak da ne je več šinfat in ne se je bat!

Moji fantje so mi ves čas obljubljali presenečenje. in doma me je čakal moj prvi Nikon!!! Spet sem se jokala kot dež, tokrat sem vsaj vedela, zakaj. Imam res zlatega moža, zaradi tega fotoaparata se je odpovedal nečemu, kar si je ful želel kupit zase. Prosim, da na naslednje srečanej pridete urejene (no, saj ste vednouser posted image ), ker bom naredila fotoreportažo.  Zdaj pa rabim enega inštruktorja za hiter tečaj. Jančika, ima tvoj Joe čez kaka 2 meseca kaj časa?

Pa ve ste me tud ful presenetile. Sem mislila, da bom čestitala novim mamicam, pa moram novi nosečki. In to z velikim veseljem. Jančika, naj bo to lepa nosečnost in še en fantek v veselje in ponos celi družini. A misliš, da je zdaj ratala punčka?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 20:40:56   
Jančika_
Skabi, sam da si zdaj boljšauser posted image ! Hvala za čestitke; Joe je tokrat delal fanta baje, samo nisem vidla kakih škornjev, tako da zna biti, da bo pupauser posted image . Samo da bi bilo vse vredu. In seveda ti čestitam za Nikona. Joe je navdušen, saj je tudi on Nikonaš (zdaj ima sicer Fujija, ampak je ohišje Nikonovo, pa objektivi večinoma tudi). Z veseljem ti bo pomagal pri uporabi, pravi.

Janeja, poročilo o dudiuser posted image : pred opoldanskim spanjem se je drl 25 minut, potem je spal uro in pol. In ko se je zbudil, se mu je prav videlo, da nama zameri, je grdo gledal. Ampak potem se je razživel in je bil cel popoldan super volje, že dolgo ni bil tako živahen in zgovoren (to pa sploh,ko je skoz dudo žulil prej in ni mel cajta govorituser posted image ). Zvečer ni čisto nič jokaluser posted image , je pa trajalo zelo dolgo, da je zaspal. Lepo se je pogovarjal sam s sabo, pel pesmice in bil na splošno zelo zadovoljen sam s sabo. Po eni uri sem mu šla dat mleko in ko je spil, me je prosil za dudo. Pa sem mu rekla, da je dudi šla pa-pa in me je prijel za roko in čez nekaj minut zaspaluser posted image . Za moje pojme je šlo tole kot po maslu.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 21:25:17   
HuAnita
Mi pa smo imeli danes dan 'gremo na kemtijo', domov smo prišli umazani kot pujsi, za nameček je imela Capika gor bel sp. del treneerkeuser posted image   Spet izziv za moje frdamane fleke.

Skabi - WB!user posted image

Zdajle pa grem bruhat - gledam že pol minute Beki in njeno hišouser posted image user posted image user posted image   Vsaka ji čast! Resnično - vsaka ji čast!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 21:33:33   
ALFI2
Skabi  - wellcome back user posted image user posted image user posted image
 
Zdaj pa mislim, da ste za vse doječe se obdobje dal dost skoz, tak da bojo rezultati za Ožebja ziher OK.
 
Js tud še nisem čestitala novim nosečkam - čimveč lepega počutja in zdraveee otročke (vsaka bo pa pol itak dobla najlepšga)
 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 21:53:04   
ajja
Da vas čisto na hitro pozdravim. Kaj zdaj apriličice? A se nobeni nič ne mudi?user posted image  Čeprav vas ne poznam, močno stiskam pesti in vsak dan pogledam, če je že kaj novega.

Pri nas pa ne pasemo samo koz, zdaj je mali poleg tega pridelal še bronhitis z visoko vročino, tako da je od včeraj na AB. Prvomajski minidopust - slabo kaže.

Naty-Taja, glede strokovnih sploh pa kar se šolstva tiče nimam pojma. Pri nas je trenutno še obvezen, če pa se napovedujejo kake spremembe zaradi bolonjskega procesa pa res ne vem.

Evo, pa še en link za dobro voljo:  http://www.mojvideo.com/video-kondom/45ce283a816ff7782fc0&category=mr&time=d user posted image

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 22:02:57   
darja33
Mavo, dejma se zjutri slišat, lahk pa pridem do tebe, mogoče še mal prej. Po 9. Da nama še ctg posnamejo preden pride dr. Salobirjeva. Ok?

Lahko noč. Ampak ne tako kot sma imele včeraj. Katastrofa....

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 22:14:24   
teta beta
Jaz bom bolj kratka, samo da se na hitro pohvalim, da sem drugič postala teta!!! Imamo micenega fantička (okrog 2800 g), ki ga gremo jutri pogledat. Hehe, darja, pa sem ti mislila včeraj reči, da boš morala pohitet, da te ne bo moja svakinja prehitela in zmešala "urnik". Pa si nisem mislila, da bo tako hitro (mislim, da 18 dni pred rokom). 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 22:25:34   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Mavo, dejma se zjutri slišat, lahk pa pridem do tebe, mogoče še mal prej. Po 9. Da nama še ctg posnamejo preden pride dr. Salobirjeva. Ok?

Lahko noč. Ampak ne tako kot sma imele včeraj. Katastrofa....


Te pokličem mal do 9ih. Kar se pa noči tiče, me je pa že zdaj mal strah, da nebi blo tako kot včeraj. Upam, da me bo od utrujenosti pobralo. Sva cel dan nekaj okoli letala. Pa še obiske sva imela. Se slišmo...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 22:26:38   
mavo
Teta teta beta čestitam!user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.4.2008 22:47:17   
adrijana.sara
Teta Beta user posted image ČESTITKE TEBI IN DRUŽINICI!!!!!! No, lepo slišat, da še nekateri rojevajo, če že tu nobena noče ituser posted image . Sem se že zbala, da so zaprli porodnišnico.
Jaz si lahko norce delam, ne? Punce kar umirite se, tudi za vas bo prišel čas in bo takrat še toliko bolj veselo, ker ste morale tako dolgo čakati.

Pridem jutri spet pokukat kako in kaj. Zdaj pa malo pred tv in spat. Zjutraj se pri nas zgodaj vstaja, pa ne po moji želji.

LAHKO NOČ!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 5:33:19   
snorlax
Jutro!user posted image

Skabiiiiiii
, lepo da si doma. user posted image Upam, da so te dobro pošlihtali in da boš od zdaj naprej samo še uživala, blažena med dedci. user posted image Pa pohvale za možeka (ja, K., saj vem, da na skrivaj bereš!user posted image ), da je tako pozoren do tebe in otrok.

No, nosečke. Je kaj novega? user posted image user posted image user posted image ? Počakajte, da bo 1.maj, da boste imele dvojni praznik vsako leto.

Vsem lep dan, obilo sončka, sladoleda, dobre volje itd..itd...user posted image user posted image user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 6:31:34   
darja33
Teta Beta, pa ne mi rečit!!!!! Čestitam!!! Je rekel Toni da mata rok 15.5. pa sem rekla, kje je še to!!! Zdej pa takle! Upam, da je vse OK, z malim fantičekom. Kao mu je pa ime? Mi je bratec še prejšnji teden težil za imena... Če vem za kakšnega... Upam, da ne bom ostala brez mojega anesteziologa...

Punce, js pa spet imela dokaj mirno noč, torej danes jovo na novo. Kako zavidam takim, ki 18 dni prej rodijo...

Se javim kaj.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 7:32:27   
Naty*Taja
Janeja - hvala za čestitke in želje - mali praznuje že dva dni pa še danes prideta babi in dedi na kosilo... tri dni za tri leta. user posted image
O Adrijana a res? So mi jih slikale - na eni slikci s Sariko plešeta - ti jo bom ob priliki poslala - dej mi kak mail naslov napiš na zs. Tak so bli luštni. Sem mu pa tortico iz kartona naredla in gor napopala tele čokoladice in tri svečke, da so pihali...user posted image

Pikecpokec- tole z Rimom je bila enkrat debata na RR in zgodba je nekak taka - včasih so (ne vem točno kje, mislim pa da kje v Italiji) ženske tik pred porodom odpeljali v nek samostan v Rimu, ker je bil porod in vse to tabu. Pa ko so drugi otroci spraševali, kje je mami so rekli, da je šla v Rim na romanje. No neki podobnega, nisem čist ziher. sam je pa logično, a ne? Pa fejst smotan so bli, da jim je bil porod neki tak groznega, da so mogli skrivat... Kar se pa tvojih sanj tiče, če boš kako pomoč v matematiki al fiziki rabla...sva jaz in Skabi tu...user posted image

Mavo - sosednji punčki so tudi čez okno vrgli - sam flašo- in jo je sosedov Jaka (ogromen otročji bernski planšar!user posted image ) pojedu! Tak da tole foro velikokrat in uspešno uporabljajo...Janči sej bo ratalo.
Skabi user posted image sam, da si se porihtala! Kar se pa tegale presenečenja tiče, sem se tudi jaz kr user posted image . Kak lepo! Upam, da mene tudi kej takega doleti... user posted image Bom mogla verjetno tretjega prej rodit, a ne?

Teta beta - čestitke svakinji! Pa stričku in tetki in sestrični tudi seveda! A nisi rekla, da ima že tri? al sem jaz kaj narobe razumela?
Tak sem vas uspela prebrat do konca. Tamala in ati še spita, tavečji pa živ žav gleda. Jaz pa spet kuhat za mojega sina...user posted image Madona, upam, da bom jaz mojo 30. slavila tak dolgo, kot on trojko! Sem letos natanko 30 krat starejša od sina...
Lp in se pišemo...




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 7:59:37   
pikecpokec
Sem letos natanko 30 krat starejša od sina...


Potem pa čestitam za 90. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image
Ej, matematika, matematika. A nisi neko pomoč ponujala?

Hecam se, veš user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 9:39:54   
HuAnita
Jutro! Torej so nosečke še v enem kosu? Le šuu s eše ni oglasila danesuser posted image

Čestitke vsem, ki slaviteuser posted image

Pri nas pa so deca danes spala: capinka do 8.00, zločko do 8.40user posted image user posted image user posted image   Očitno je dan na kmetiji, lovljenje mravelj, opazovanje spečega polža in nabiranje regratovih cvetov ter vsesplošna dirkanja po travnkihih in gozdovih pomagal. Bomo še to počeliuser posted image   Prav paše zategniti zjutrajuser posted image


aja, včerja saem eno trgovko pripravila do joka, zjutraj sem nesla nazaj čevlje za Capinko, tiste plastične a la Crocks, kupila dan prej, jih je imela eno uro, pa se je strgal pasek, iz nič? Ok, 10 evrov me ne bo pokopalo, ampak tega se pri meni nabere, da je kaj narobe, pa nočem težiti in nositi nazaj, samo čevlji - me je pa razkurilo - ker so ful ful praktični in mehki. Da skrajšam: nesem menjat, pa reče prodajalka, da to pri njih ne gre kar tako, da morajo poslati na firmo, da se oni odločijo, če kje res kaj narobe?user posted image user posted image  Halo, pasek se je strgal 1. dan?! Ib naredi gapisnik in me potolaži, da kar hitro rešijo, 10 dni, pa bom dobila odgovoro, pa da ponavadi rešijo ugodno. Takrat se mi je spipalo, sem rekla, če mi lahko da poslovodnkinjo ali št. od sedeža firme, ker ole je po moje proti vsem zakonom o varstvu potrošnik. pa 10 dni naj čakam? ČEvlje sme kupila, da bi jih nosila hči zdaj. In sem rekla, češ da mi je to malo čudno poslovanje, da nja mi pokliče firmo, ker gotovo zveza potrošnikov bi tole vzela po drobnogled, ker me niti ob nakupu niso opoozorili na take čudne pogoje. Skratka, ženska se že vsa trese, pa ji rečem, da me pa mora razumeti, da mi je to čudno. In začne jokati, da pna in nič kriva. Ji rečem, da vem, da ni, da ne napadam nje osebno, da pa tudi jaz nisme kriva. In eno je za gotovo, če bo to zadnja trgovina s šuhi v mestu, tam več ne kupujem.
Se opravičujem, da sem nasmetila, ampak samo v poduk ko kaj kupujete, se pozanimajte, kako je z reklamacijo...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 9:42:02   
adrijana.sara
Dan!

Sem blažena, ker sta se ati in biba mal od doma spravila, sama. Jaz pa naj bi diplomsko pisala, sam mora počakat, da se prej javim.

Darja vidim, da si še tu. Danes pa res ne rabiš it rodit, očitno bo res noro lep dan. Kakšno turo užgita, da boš lažje rojevala.

Skabi lepo, da tako skrbijo za tebe. Kar pusti se jim, da jim prehitro ne ne mine ta lepa navada. Upam, da je to za tabo in boš hitro nazaj v formi.
Imam pa od 12. Delo, če rabiš in ga še nimaš.

Naty a v vrtcu tud slikajo? Sem se že to spraševala, ko sem slišala, da drugje to redno prakticirajo. A naša dva pa že kar plešeta? Si večkrat zaželim, da bi bila muha na steni in bi mal pogledala, kaj ustvarjajo tam noter. Ti pošljem mail na zs, z veseljem bi imela kakšno slikicouser posted image .

Jančika user posted image  za dudo. Našo je pa kuža dobila, pa je tudi šlo neverjetno dober skoz. Čeprav sem jo mislila samo preizkusiti. Zdaj pa še malo vztrajat, pa bo. Mi je pa zanimivo to, da nikjer ne vzame dude od koga drugega, čeprav bi z lahkoto. Mogoče zato, ker si že prej ni nič kaj sposojala, sem ji rajši njeno dala.

Ok, zdaj pa res na delo.
Lep sončen dan se obeta, naužite se ga!!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 10:31:24   
shooo
POZDRAVLEJNE,, tole je pozdrav od neže.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to so od neže smajlici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

javljam da se stvari ne premikajo in tudi stara dobra zabava ne pomagauser posted image .čeprav je ginič na pregledu naročil da morava večkrat na dan.....
ves vse preberem se mi pa ne da vse posameznho komentirati. trenutno niti ne morem ker nežec pleže po mnei.........
adijo


< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.4.2008 16:27:19 >


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 11:20:59   
mavo
Pa kaj je to, midve z Darjo sva ble tud dons skupaj na CTG, pa še pri nobeni nič! Vse je še idealno in nič ne kaže, da bodo naši otroci rojeni na Dan OF.

V glavnem, če ni nič, bo treba pa kar hitro izkoristiti ta dan, dokler je sonček zunaj. Sploh pa nimam jaz kaj stokat, dons so domov poslali eno, ki je 15 dni čez rok! Uživajte in pozdrav vsem!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.4.2008 15:04:01   
snorlax
Oj!

Na hitro se javim, ker je slučajno računalnik par sekund fraj.

Nosečke ste še vse cele, vidim.user posted image

HuAnita, kako je zdaj pri tebi. Je že prišla teta k Krvavca. Jaz še kar čakam, da pride. Že 36. dan.user posted image Da ne bi katera čestitala. Ni to, kar mislite.

Tavečji gre spet danes v lajf in misli tam prespat, tamali pa je zakuhal iz nič na 38 stopinj. Pa lepe praznike.user posted image

Evo, najstnik prihaja, mama bejž.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.4.2008 6:29:33   
smrček
Jutro!
Ponedeljekuser posted image  Blagor vsem, ki imate počitniceuser posted image user posted image , bi se vam z veseljem pridružila.
Drage nosečke - tiste, ki ste na koncu in že čez, ker ostale bomo še mal počakale- upam, da ne čakate naslednjega luninega vpliva (5.5. - mlaj)

Pri nas ni nič novega. Včeraj smo se naužili lepega vremena. Maladva sta HB zdrava in cela - no ja, tavečji je še zašit- jutri smo naročeni za odstranitev šivov.

Jst se še vedno praskam kot kakšen potepuškiuser posted image

Evo, Ančika se je že zbudila, že slišim ata, ataaaa..... le kadaj bo znala rečt še mamauser posted image , zgleda, da pri nas mama ne obstojauser posted image  

Lep začetek tedna vsem!

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.4.2008 7:15:29   
darja33
JUUUTRO!

Včeraj se je sesipal server, sicer bi kaj zvečer napisala.

Torej? Včeraj mi je ginekologinja malce pošarila po mojem mat. vratu, in sem mal krvavela ampak to je pa tudi vse. Je blo popoldne že vse v redu.
Je pa res da sem preživela en čudovit dan. In mislim, da ga bom danes tudi. Najprej grem na ctg, potem pa z mavo (si še cela???) mal ven na kofe in sendvič.

Grem jest, se tuširat in NIČ več čakat na popadke. Sem se že sprijaznala, da bom za 1. maj v bolnci. Pa sem že obljubljala piknik, ker sm misla da bo tamala že 14 dni stara.....Optimistka...

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.4.2008 8:01:10   
snorlax
Jutrooooo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa jaz koma, kajti sinoči sem si dala duška in gledala enih 6 novih delov Razočaranih gospodinj. Spat sem šla zjutraj ob 4.00 !!!user posted image , veselo upajoč, da bo mali spal vsaj tako pridno kot v vrtcu do 8.00. Če verjameš!user posted image Zbudil se je ob petih, pa spil kakav in spal do šestih, ko je spil še sok, ob 6.30 pa rekel, da je treba vstat, ker je lačen. Grrrrr! Tako sem spala celi dve uri in pol in še to na tri obroke.

Zdaj vem, zakaj je včeraj zakuhal. Sinusi. Danes se mu je malo gnoja vlilo ven, vročine pa nima več. Darja, a misliš, da bi vseeno potreboval AB? Moja mama pravi, da če ne zdraviš sinusov, se počasi sprevrže v kronično.  Prosim, svetuj mi. Njegova zdravnica dela popoldan, tako da imam še čas it popoldne.

Bom probala še kako kitico oddremat na sedežni, ko bo gledal Kravico Katko. user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.4.2008 8:03:12   
Bonnie_RR
Dobro jutro!

Tud mi smo fajn izkoristili včerajšnji dan. Dopoldne smo bili zunaj pred hišo na terasi. Smo dobili en obisk, Nik se je pa medtem fajn naskakal na napihljivem trampolinu. Na kosilo smo šli ven (Nik je medtem spal na klopi, z glavo v blazino in ritjo v luft ), po tem pa še na en sprehod po mestu, na otroško igrišče, nazaj grede pa smo se ustavili še pri J. sestri, ki se te dni seli in smo si še malo ogledali, kako potekajo stvari. Domov smo prišli okrog 18h, Nik je šel po kopanju,umivanju zobin pravljici direkt v posteljo...

Danes pa v vrtec. Dragi dela ta teden, js bom pa ta čas še za učenje porabila, potem bomo pa konec tedna izkoristili (če nam bo vreme naklonjeno) za kakšen izlet, piknik ipd.

Nosečke ste, vidim, še vedno "na čakanju"...user posted image

teta beta... Čestitke tetka! user posted image user posted image user posted image Seveda pa tud bratu in družini...user posted image

skabi... Oooo, to je bilo pa res lepo presenečenje tvojih fantov!user posted image Zdej ga pa le s pridom uporabljaj... Pa fajn, da si zdej ok. user posted image

Vsem, ki se ukvarjate z diplomsko in podobnim, želim čim več volje, idej, hitrih prstov in čim manj komplikacij...user posted image
Da bo čim prej za vami.

Pa še nekaj naših fotk:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image






< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 28.4.2008 8:10:59 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.