HuAnita
|
Pri nas vse po starem, M se je najavila, tako da - juhu . ne bo bočarja pri naši familiji in ostajamo pri dveh . Puna kapa dece JančikaRR - ne peciklu do 5m nosečnosti priporočajo, potem ne, sploh pa ne kako gorsko kolesarjenje - kot sem jaz Dr. Lepemu rekla, če lahko grem z gorcem naokoli, pa me je itak gledal, kot da sem z Lune Mat rjanaR- te zvrcnem te dni, ok? Samo da bo dan lep, naša dva naredita na prostem bistveno manj škode kot v hiši/stanovanju. Lahko bi se vse Celjanke med prazniki kaj dobile, če boste doma, recimo 1. ali 2. 5, dopopoldne? darja33 - že kaj novega? suzanaKK - ej, te štekam, ampak pol lažje je, če ne kompliciraš tako. Vem, kaj so krči, pa nam 2 x ni nič pomagalo proti njim. Nič. Le morda dojenje in moja bližina. Tako da kar pojdite na izlet, dete ni več tako malo, ga bo že zanimalo, ko bo gledal skozi okno, verjemi. Pa še presenetiti znajo deca, res. Pa še to, moja Capinka se je tudi pri 5m začela prditi v vozičku, no, to se je itak vseskozi, pri 5m pa je frajla tako težila, da sem jo vozila na naslonjalu (tam, kjer imaš roke na vozeku), potem je bilo pa ok, da je s primerne višine vse opazovala. Glede tetk, ki te čudno gledajo v parku, pa z mirno vestjo, stavim, da jih je 98 % otroke vzgajalo s trdo roko in s pol manj srca, kot to počenjo sodobne mamice. Pač so bili drugi časi.
|