|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 14:37:52   
HuAnita
Čestitke za krepkega Roka!!!!!user posted image user posted image user posted image  Shoo!!!!!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 14:48:29   
HuAnita
Pri nas vse po starem, M se je najavila, tako da - juhu . ne bo bočarja pri naši familiji in ostajamo pri dveh user posted image . Puna kapa deceuser posted image

JančikaRR - ne pecikluuser posted image   do 5m nosečnosti priporočajo, potem ne, sploh pa ne kako gorsko kolesarjenje - kot sem jaz Dr. Lepemu rekla, če lahko grem z gorcem naokoli, pa me je itak gledal, kot da sem z Luneuser posted image

Mat
rjanaR- te zvrcnem te dni, ok? Samo da bo dan lep, naša dva naredita na prostem bistveno manj škode kot v hiši/stanovanju.


Lahko bi se vse Celjanke med prazniki kaj dobile, če boste doma, recimo 1. ali 2. 5, dopopoldne?


darja33 - že kaj novega?

suzanaKK - ej, te štekam, ampak pol lažje je, če ne kompliciraš tako. Vem, kaj so krči, pa nam 2 x ni nič pomagalo proti njim. Nič. Le morda dojenje in moja bližina. Tako da kar pojdite na izlet, dete ni več tako malo, ga bo že zanimalo, ko bo gledal skozi okno, verjemi. Pa še presenetiti znajo deca, res. Pa še to, moja Capinka se je tudi pri 5m začela prditi v vozičku, no, to se je itak vseskozi, pri 5m pa je frajla tako težila, da sem jo vozila na naslonjalu (tam, kjer imaš roke na vozeku), potem je bilo pa ok, da je s primerne višine vse opazovala. Glede tetk, ki te čudno gledajo v parku, pa z mirno vestjo, stavim, da jih je 98 % otroke vzgajalo s trdo roko in s pol manj srca, kot to počenjo sodobne mamice. Pač so bili drugi časi. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 15:28:19   
skuštrana
Shoo bravouser posted image user posted image

Naša družina je tudi od včeraj zvečer bogatejša za malo(velikouser posted image ) Evo - imela je 3900 in 51 cm..Pravi babji komaduser posted image user posted image ...No, ta Eva je moja mala sestričnauser posted image user posted image Uh, komaj čakam da jo vidim(le kdaj bo touser posted image )...

Darja - držim pesti, da bo čimprejuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 15:30:20   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Lahko bi se vse Celjanke med prazniki kaj dobile, če boste doma, recimo 1. ali 2. 5, dopopoldne?

Jaz sem za, ampak moja deca spijo do 11 user posted image . Mi bomo skoraj vsak dan popoldan nekje v Celju na igralih, mogoče se pa vidimo.

Skuštrana, čestitke za malo sestrično Evo user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 29.4.2008 15:34:30 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 15:42:24   
Skabi
Shoo, čestitam za aprilčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Kaj pa novopečena sestrica pravi?

Kako gre Darji?

Mavo, gužva je pa res. Meni so v porodni rekli, da je letos veliko več dojenčkov kot lani. Ko sem bla jaz na gin2, so v porodni 3 rojevale, pa so imeli samo še eno otroško posteljico fraj!

Bonnie, nikar ne dvomi o tem, al pašeš zraven al ne. Seveda pašeš. Sploh je pa zdaj ful novih, pa ti bo še lažje. Pa če bova šle skupja, obljubim, da ne bom zamujala.

Marjana, jaz sem za dopoldanska srečanja, samo ne še zdaj.  Pa vse tri bom zraven pripeljala, ker čez poletje ne bo nobeden v vrtcu. Lahko pa imamo kako dopoldansko srečanje pri meni.

skuštrana, čestitam za veliko sestrično user posted image user posted image user posted image user posted image  . Jaz pa menda ne bom nikoli več dobila kake nove user posted image  (no ja, mogoče pa, pri stricu J. nikoli ne veš...)

< Sporočilo je popravil Skabi -- 29.4.2008 15:43:30 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 15:53:01   
teta beta
Čestitke Shoo za Rocca!!! user posted image user posted image user posted image

Ena je že mimo, druga bo pa očitno popoldne. Držimo pesti!


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 15:55:37   
mavo
Punce, jaz sem čist obupala. Darja rojeva, Shoo je rodila včeraj, Skuštrana je tud dobila malo sestrično... Saj, čestitam vsem, zares in iskreno od srca, ampak malo me je pa vseeno potrlo, ko vse okoli mene rojevao, jaz pa še cela zaprta.

A je to normalno? Upam, da me razumete, ampak dokler sva vsaj z Darjo skupaj kofetkale, se mi še ni zdelo tako grozno, da moram čakat čez rok. Evo, jutri bo pa en teden, pa še ni nič. To me dela ful živčno.

A sem grozna, a ne. Ne morem si pomagat, pa se mi je zdelo, da se bom boljše počutla, če bom to napisala. Saj mislim, da če je katera med vami šla čez rok, mora kar štekat, kaj se mi dogaja.

OK, je že boljše. Je kar fajn tale forum, čist vse prenese. Uživajte v praznikih, pa še mal zame držte pesti!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 16:01:04   
skuštrana
Mavo,tudi tvoj čas bo prišel...boš videla, mogoče že danesuser posted image  

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 16:09:31   
HuAnita
Mavo, spravi se že na Roglo, no! Luft got ti bo pospešil porod!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 16:55:46   
marjanaR
Bravo, shoo!user posted image user posted image user posted image
Darja, v akcijo!user posted image

Mavo, jaz te tako razumem, da te bolj ne bi mogla. Če si brala začetke čvekanja, potem veš, kako sem jaz čakala. In vsakič, ko se je kaj premaknilo, ali pa ne, sem mislila, da je to to. Pa sem bila drugič noseča. Saj bo. Koliko pa  si čez rok? Sama sem bila prvič tri, drugič štiri dni in obakrat se ni nič dogajalo - vsa zaprta, nobenih konkretnih popadkov ... le dohtar je bil dežuren, pa sem rodila. Pa še to sem po prvem porodu govorila, da bi raje čakala dlje, da bi morda le bil kak moj popadek in bi se morda le izognila CR. Je pa ful mučno čakat, sploh drugič, ko že veš, kako stvari potekajo. Lahko rečem le tisto, kar vsaka, ki je čez rok, najbolj sovraži - noter še ni noben ostaluser posted image . Držim pesti, da bo kmalu in povsem spontano in naravno. Nikoli ne moreš vedeti, lahko bo še danes. Ful se spomnim HuAnite, ko je bila noseča s Capinko, je šla še k frizerju (mislim, da je bil frizer) in na hamburger in jo je nič hudega sluteč zašravfalo ...

Skabika, vidim, da si pogumna punca.

Aha, ena se je zbudila. Najbrž tavečja ali pa je mala pri dveh shodila ...user posted image


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 17:00:08   
ALFI2
Tudi jaz čestitam Shoo za korenjaka user posted image  - ČESTITKE user posted image

Mavo - nič ne skrbi - mislim, da vse, ki smo ble čez rok razumemo - jaz drugič še sploh nisem bla čez rok, pa sem doma težila, da vse rojevajo, jaz pa nič. Glede tega, da je še vse zaprto naj ti povem, da v prvi user posted image  rodila16 dni čez prvi postavljeni rok in 7 dni čez zadnejga možnega user posted image  - bla sem že cel user posted image . Tri dni pred dejanskim porodom sem mela pregled (moja G je dr. Salobir - user posted image ) pa sem popoldan mela mal krvavga izcedka in sem šla nazaj pa so me seveda not obdržal, sej sem bla že 4. dan čez zadnji rok. No čez dva dni - torej dan pred porodom - me na oddelku po viziti vpraša dr. Ocvirk - če bi šla domov čakat, ker je še vse "visoko in zaprto" user posted image (se še danes dobesedno spomnim, ker sem misla, da moja pupa bo pa očitno res prva, ki bo kr not ostala)- ja seveda sem šla domov. Bolš, da ne pomislite, kak je blo, ko so me vidli po Konjicah šetat z mojim user posted image  in seveda 2 v 1, če so pa vsi vedl, da sem šla v bolnico - sma zanetla kr ene pa "kregcov" ala "ti si čist nor, vežde je nisi mogu videt, če pa je v bolnci" - "Ja pa še buš je mela, ti povem no" - posledično še bolj noro zvonjenje telefonov - če je že, a bo kmal ipd... Tist dan, ko so me zjutri po viziti poslala domov z Gineka2, ker je še vse visoko in zaprto, pa so me že popoldan začel zvijat popadki, naslednje jutro ob 7.00 so mi v porodnišnici predrli mehur, ob 12.10 pa je prijokcala naša princeskica.
Poanta te zgodbe - tud, če je še vse zaprto, celo če je še zmerom visoko in te celo z gineka domu pošlejo (pa l. 2004 ni blo take gužve, ko je zdaj - npr. tist dan sem rodila sam js), to ne pomeni, da tvoja štručka ne bo kmalu oznanila svojega prihoda. Držim pesti zate, da čimprej.

Darja - drži se - upam, da se že cartate  s tvojo user posted image  zdajle, ko pišem tole.

Sicer pa lepe praznike!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 20:02:22   
teta beta
Darja se še ne carta, ampak ravno rojeva. Bo pa menda v kakšni uri tudi to za njo. Me je ravno malo prej brat klical in povedal, da je pri njej, če se je spomnim, da sva se menda zadnjič srečale itd. user posted image Zdaj gotovo že ve vse o našem forumu user posted image

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 20:11:53   
Jančika_
U, kakšne informacije, direkt s kraja dogajanjauser posted image . Dejmo, Darja!

Mavouser posted image user posted image user posted image , sej bo!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 20:49:29   
mavo
Tud jaz ful navijam za Darjouser posted image user posted image user posted image .

Moram se vsem res ful zahvalit user posted image user posted image , ker ste se odzvale in me mal potolažle. Moram reči, da je ful pomagalo. Pa hvala tudi za vzpodbude po telefonu. Zdaj sem pripravljena na to, da še kakšen dan počakam, to je še najmanj, če pomislim, kako dolgo sem čakala, da sem sploh zanosila.

V glavnem, zdaj je važno to, da bo Darja čimprej pestvala svojo malo  user posted image , pa da bo vse v redu. Joj, kako fajn mora biti občutek, ko prvič vidiš svoje dete. Komaj čakam... Shoo, a je blo fajn, a neuser posted image

Teta beta, čakamo na nove vroče informacije.... uhh kako je napetouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 20:53:24   
snorlax
Go, go, Darjauser posted image user posted image user posted image

Kje pa dela tvoj brat, Teta beta, da lahko poroča s kraja dogajanja? Matr, si predstavljaš, on tebi po telefonu, ti tukaj gor poveš naprej.....user posted image user posted image user posted image Zdaj bom pa spet visela celo noč tu in čekirala, če je že kaj.user posted image

Mavo, vem, kako ti je. user posted image user posted image user posted image Prvič sem bila 5 dni čez rok in vsak dan več je bil živa muka. Na svoj rok sva šla z mojim še na Noč pod kostanji in vsi so seveda spraševali, kdaj imam rok. Jaz pa: "Danes!" Da ti vidiš poglede. user posted image user posted image Nič ne hiti, ker so mi potem čez 5 dni sprožili porod, pa sem se matrala kar nekaj ur, pa vakuum, pa šivi. Sem prisegla, da grem naslednjič s svojimi popadki v bolnico, pa če sem 1 mesec čez rok. In je res šlo hitreje in bolje. Se splača počakat, da se res začne. Saj bo, ne sekiraj se. Imaš nas tu, smo v mislih s tabo in bomo stiskale pesti, da bo čim hitreje in čim lažje šlo.

Jaz ne bi hodila nič kaj okoli, imate vse male otročke, nekatere še v trebuhu. Tamali ima namreč virozo. Še tako je vprašljivo, če bova šla v četrtek h kolegici na rojstni dan. Pa mali se tako veseli. user posted image Bom počakala na srečanje.

Meni je praktično vseeno, kdaj se dobimo, samo 25. maja ima ati 60-letnico, pa bo verjetno padla kaka fešta, mama pa ima nasledni vikend, 30. maja. Tako da ena sobota je ziher rezervirana.

Skuštrana
, kdaj pa ti prideš spet v SLO?

Teta beta, poročaj, ko bo kaj novega. user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 21:43:51   
pikecpokec
Madonca, to je pa tko napeto ko v filmu user posted image . Ej, mavo, jst sem bila tudi čez rok (10 dni) in je res za popiz..... user posted image . Vsak me je spraševal če še nisem rodila user posted image . Ampak enkrat pa navsezadnje le rodiš! Tko da boš tudi ti.

Punce, jutri se bom za par dni poslovila od vas in od interneta, ker gremo na naš vikend v osrčju pohorske divjine. Tko da dvomim da imajo tam kak wireless (razen če so kake divje živali že tko napredne user posted image ). Gremo popoldne, ko pride moj iz službe, tko da me dopoldne čaka še pakiiiiraaaaanjeeeee! Se je pa moj možek prostovoljno javil da dans spegla cunje (je glih liga prvakov na TV, pa usput še mal likalnik sem pa tja vleče user posted image ).

V glavnem, mejte se!
mavo, bejž rodit! user posted image

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 21:48:05   
Ropotuljica
Punce, js vas čekiram, pisat nimam časa, ker sem cel dan pakirala. Jutri s Skuštranko šibamo na morje. Držte se! Papa

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 21:58:09   
SuzanaKK
Punce, a je že kaj novega? Jaz tudi že nestrpno pričakujem novičke o Darji in njeni veliki pupi, je zadnjič omenila, da ima glede na UZ 4000 g.
HuAnita, hvala za spodbudne besede, mi veliko pomeni, da mi svetuje mamica, ki že ima otročke. Glede izletov raje ne bi, smo šli v soboto v Prekmurje k moji prijateljici, ki bo tudi Aljaževa botrca in je bila prava mala katastrofa. Naš otrok je tak zapečkar, če je doma, je ok, povsod drugod se dere kot jesiharuser posted image . Če se boste med prazniki kaj dobile, bi se vam z veseljem malo pridružila, saj bo dragi belil, jaz pa vozičkala. Toliko za danes, grem zdaj spat, sem zbita, ker je bil dež, nismo mogli iti ven in sem morala ves dan animirati malega.
Skuštrana, jaz tudi upam, da se kdaj spoznava, bi me veselilo.


_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 22:01:56   
Jančika_
Suzana, a si že kaj razmišljala o slingu ali čem podobnem? Glede na to, da mali ni ravno srečen v vozičku, bi bilo za probat, morda bi pa užival. In zdaj se ti verjetno ne zdi, ampak ko potem gledaš nazaj, vidiš, da je to eno tako lepo, nežno obdobje, ki pa si ga mamice prehitro pokvarimo s pretirano sekirancijo. Jaz sem šele pri drugem resnično uživala v vsakem trenutku, tako da ti polagam na srce, da se poskusi sprostiti in uživati z dojenčkom, ker to obdobje tako zelo hitro mine...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 22:27:04   
Naty*Taja
OOOO Shoo! Bravo in čestitke!
Skuštrana - čestitke za sestrično Evo!
ČEstitke Darji - sigurno že ziba...
Na, sej kr dežujejo dojenčki...user posted image
BOnni - dej nehi no! Če se ti tako počutiš še ne pomeni, da je res!user posted image user posted image Ne, ne, čist vesele smo tudi tebe. Sej je vsaka kdaj pa kdaj meglica, če se ktiri drugi bolj dogaja!

Ej, punce, tak ste super!! Pa tole je boljš, kot vsak najbolj napet film. BI reku moj, da je "na šest"!

Ja, ja, Janči se strinjam s teboj ! - Suzana - poslušaj jo! Jaz bom takle uživala pri tretjem...upam, da kmalu!



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 22:38:43   
teta beta
Oh, jaz nisem nič naročila, naj me obvestijo. Po moje je že konec. Itak bo najbrž mavo dobila kak sms. 

Snorlax, moj brat je anestezist in Darji lajša bolečine.

Mavo, drži se! Jaz te popolnoma razumem. Kaj vse sem že razmišljala, ko sem čakala na porod; da otroček najbrž čuti, da ne bom dovolj dobra mamica in noče ven, da še rodit nisem sposobna in podobne traparije. En dan, nekje 14 dni čez, sem imela res čisto depresiven. Drugače na splošno pa je šlo počutje do totalne indiference glede načina in poteka poroda, samo da bo. Prej me je vse zanimalo, različni možni načini, pa sproščanje na žogi, pa porod čepe, naravni porod, vse sem brala tu na RR in tudi edina spraševala na materinski šoli, na koncu mi je bilo čisto vseeno kako, tudi če naredijo kar CR in vzamejo otroka ven. In ko mi je Pavičevičeva rekla, da bo predrla mehur in dodala umetne popadke, da se ne bom predolgo matrala, sem si mislila: karkoli, tudi prav.
Ko me je kdo vprašal, kaj bo otrok po horoskopu, sem vedno rekla; devica, če pohiti, pa lev. Na tehtnico niti pomislila nisem, pa je zdaj prvi dan tehtnice user posted image . No, ja, vsaj septembrka sem ostala user posted image .


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 22:57:54   
SuzanaKK
Jančika, sem razmišljala o slingu, še posebej, ko sem videla tvojo slikico nekje na RR, kako sta bila čedna s sinčkom. Saj drugače je Aljaž priden, samo ko ga začne črvičiti, potem je kriza. Načeloma sva veliko zunaj, če je le lepo vreme. Upam, da nisem pustila napačnega vtisa, da sem neka nevrotična mama, ki se sekira za vsako pikico in sploh ne uživa z dojenčkom. Prav nasprotno, tega otročka sem si zelo želela in mi ni problem mu dati vse, kar potrebuje. Danes sem mu prebrala pravljico (Zgodbe iz mesta Rič Rač), ampak so mu še vedno bolj všeč pesmice, tako da mu pojem, kar mi pride na misel. Sem slišala po radiu zadnjič po dolgem času Debelo deklico in ta je zakon, Aljaž se začne glasno krohotati, jaz pa sem čisto blažena.
Pa sem spet zabluzila, nič, zdaj grem pa RES v posteljo. Samo me je firbec, če so že kake novičke glede Darje ...

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.4.2008 23:55:25   
mavo
Darja se ni še nič javila, je pa res rekla, da bo prek SMS-a sporočila, ko bo user posted image . Če bo kaj, takoj sporočim na net.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.4.2008 0:14:55   
Jančika_
Mavo, vidim te, hehe. Sem prišla še pogledat pred spanjem, če je kaj novega. No, pa ničuser posted image .



(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.4.2008 6:03:08   
mavo
Pravkar sem prejela SMS:

Malo pred polnočjo sem rodila 4 kilsko, 54 cm dolgo temnolasko Dominiko. Obe sva v redu.
Darja
 
Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.