Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 14:04:17
|
|
|
|
sonce78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sonce78 Joj, koliko danes pišem ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišim . Očitno sem edina septembrka, ki rada lika. Ja ma res si čudna
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 14:14:40
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz ENEJ VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!! ZA 7. MESECEV!!!! IN MAMICI SANDRI!!!! hvalaaaaaaaaaaaa sonce ne bom oropala BC, obljubim lemavica pa je Jaka navdušen nad to žogico? tianna skuhala sem mu tako kot včeraj špinačo in krompirček (oboje domače ), ker je včeraj imel rahlo drisko in hočem videt, če je kriva špinača. in je že pojedel-sicer manj kot včeraj, pojedel je 160ml likanje: tut mene čaka en kup-bo že mal počakalo kaj boste ali ste jedle za kosilo??? js se bašem z čokolado in sem kr sita
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 14:15:17
|
|
|
|
sandra85
|
škorpionnnnnnn kako je bilo na pregledu??? pa NS?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 14:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali morda katera ve, kdaj lahko začnemo dajati kvinojo? Je odličen vir železa, kalija, kalcija, fosforja in magnezija ter ne vsebuje glutena. Bi jo rada čimprej uvedla na jedilnik. Mislim, da je še ne smemo dajat. Poskusi na forumu mamice po 35 poiskat mateyko. Ona uporablja kvinojo in ti bo znala povedat.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:01:30
|
|
|
|
dreamz
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretitiS Jaz se še vedno priporočam za informacije o ugodnem nakupu Maxi Cosi Priorifix Ok! Najcenejši se mi zdi da je na sončku. Jaz sem pa ga kupila že nekaj mesecev nazaj, ko je bil take svetlo modre barve v akciji na BC spletni trgovini. Dala sem 208 eurov, full ugodno in sem full vesela. Samo bom morala še dokupit povštrček za večjo sigurnost glavice in letno prevleko za vroče dni... to bo še okoli 50 eurov zraven. Samo septemberke ste pa res velike čveke , par uric me ni, pa sta že dve strani... ne utegnem sledit pogovoru Danes sem za kosilo naredila špagete z ragujem in desert torta . Sebastienu pa sem skuhala neke vrste telečjo zelenjavno obarico... je kar zmazal, ampak ko je videl kaj jemo mi, je začel njurit, ker on hoče vse provat kar jemo mi.
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:06:23
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz IZVIRNO SPOROČILO: nefretitiS Jaz se še vedno priporočam za informacije o ugodnem nakupu Maxi Cosi Priorifix Ok! Najcenejši se mi zdi da je na sončku. Jaz sem pa ga kupila že nekaj mesecev nazaj, ko je bil take svetlo modre barve v akciji na BC spletni trgovini. Dala sem 208 eurov, full ugodno in sem full vesela. Samo bom morala še dokupit povštrček za večjo sigurnost glavice in letno prevleko za vroče dni... to bo še okoli 50 eurov zraven. Samo septemberke ste pa res velike čveke , par uric me ni, pa sta že dve strani... ne utegnem sledit pogovoru Danes sem za kosilo naredila špagete z ragujem in desert torta . Sebastienu pa sem skuhala neke vrste telečjo zelenjavno obarico... je kar zmazal, ampak ko je videl kaj jemo mi, je začel njurit, ker on hoče vse provat kar jemo mi. a ima kdo rojstni dan? pa daj mu malo za probat js naredim finto, da mu dam njegovo kosilo zraven mojega krožnika in pol mu dajem-pa papca danes ne bo nič iz vašega sprehoda,a ? groza to vreme to pa zato, ker je tvoj fraj moj je bil 3 dni fraj in je 3 dni deževalo (za praznike) pol pa sonček ma po moje si bom tut js naredila pašto z kako zelenjavo, ker se mi ne da kakega mesa pripravljat
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:20:38
|
|
|
|
sandra85
|
tinki_winkica vidim da si tuki!!! kje se skrivaš???
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:27:31
|
|
|
|
dreamz
|
Ojla Sandra! Včeraj je imela tašča rojstni dan pa sem ji spekla torto se morem pohvalit Ja sej tudi jaz imam take finte s Sebastienom, ampak danes sem mu dala za provat lih en cm špageta iz mojega krožnika in je tako z guštom odprl usta!! Ja, nič sprehoda danes... kdaj bo lepo vreme? Pa lih letos, ki imamo dojenčke in razlog za vsakodnevne sprehode je večinoma grozno vreme, ali dežuje ali piha burja ali oboje hkrati ali je megla ali celo konec marca sneži!!
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:30:13
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz Ja, nič sprehoda danes... kdaj bo lepo vreme? Pa lih letos, ki imamo dojenčke in razlog za vsakodnevne sprehode je večinoma grozno vreme, ali dežuje ali piha burja ali oboje hkrati ali je megla ali celo konec marca sneži!! ja res baje bo za vikend lepo-upajmo, no!!!! jutri je napovedana burja, tako da bo malo očitlo te oblake in meglo in bo mogoče še sonček, sam burja pa zna bit tut za sprehod moj ta vikend dela (ne) čakaj pomladi, (ne) čakaj na majjjjj - pesmica, če jo poznaš komaj čakam "pravo" pomlad!!!! buškica spet te vidim
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.3.2008 15:32:50 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:37:23
|
|
|
|
tinki_winkica
|
Ja, moram priznat da sem kar malo lumpa. Malo prebiram, za pisanje pa se mi kar ne da. Me boste okregale. Drugače pa moj Bor trenutno spi, jaz pa kuham kosilo in sem obenem na PC-ju. Se imamo pa kar dobro, lepo rastemo, zobkov še ni, obračamo se tudi še ne. Ponoči spimo (z enim dojenjem). Mere za seznam: 2 mesec: 4350g 3 1/2 mesec: 5700g 5 mesec: 6500g V ponedeljek, ko imamo cepljenje pa pičakujem vsaj 7 kg. Bravo Bor!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:40:59
|
|
|
|
tinki_winkica
|
Prava pomlad bo hitro tu, za njo poletje, pol pa spet služba. Bo skok s počitnic na realna tla . po drugi strani pa komaj čakam poletje, da bomo že bolj mobilni in se veselo kopali. Kdaj je pa primeren čas za navajanje na kahlico, pravijo da je najbolje poleti, ampak dvomim da bodo naši sončki na ta podvig že pripravljeni?
< Sporočilo je popravil tinki_winkica -- 27.3.2008 15:41:29 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moj mišek je zopet zahteval zizo in sedaj spančka. Joj, jaz tudi komaj čakam poletje.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 15:46:00
|
|
|
|
lemavrica
|
Sandra Jaku je kar všeč ta žoga, samo on ni ne vem kako navdušen samo nad eno igračo, tko kot mu zapaše. Edino eno gosenico iz igralnega centa pa obožuje, se jo pa zmeri ful razveseli. Pa zdej ima eno ful dolgo gosenico v avtu in jo pol boža po glavi preden zaspi v jajčki.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 16:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti Samo za informacijo: danes je v BC dnevni akciji tole: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=170094 Če katera kupuje tega. Jaz se še vedno priporočam za informacije o ugodnem nakupu Maxi Cosi Priorifix si pogledala na e-bayu? Jaz sem bolj švoh za iskanje po ebayu. Kolikor sem gledala sem najcenejšega videla za 270€, pa še 20€ poštnine, pa se mi zdi, da se ne splača. Če bi bila katera prijazna in našla kakšno ful ugodnoo varianto bi ji bila neznansko hvaležna. Ja, tisto akcijo v BC pa vem, da je bila. Pa mi je neznansko žal, da ga nisem takrat vzela. Sedaj pa vsak dan pogledam, če bi spet bila, pa je ni in ni. Se mi pa zdi, da bom kmalu morala zamenjati lupinico z avtosedežem. Čez kak dober mesec dni.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 16:21:06
|
|
|
|
lemavrica
|
Igrače pri nas je tud zlo aktualna tale kravica http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169798 pa ne samo pri Jaki, so vsi ful navdušeni nad njo
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 16:42:29
|
|
|
|
annie
|
Zdaj pa sem še jaz dobila gušte, da bi mu kupila kakšno novo igračo V današnji merkatorjevi reklami imajo zanimive igrače, pa še avtosedež Concord Trimax od 9-18 kg za 123,99 eur. A ga katera pozna, je dober? Mi bomo tudi mogli avtosedež počasi kupit. Sem prejle na amzs spletni strani našla tale link glede varnosti avtosedežev: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif Zdajle čakam se ravno pelje iz službe, potem pa gremo malo v nabavo: v mullerja, bc...hm, Rožica tale pepny senčnik pa zgleda zelo zanimiv, ker našega tudi sonce moti. Kje vse pa ga prodajajo?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 17:15:27
|
|
|
|
sandra85
|
maxi cosy: ta stolček je v akciji, ampak je že razprodan se mi zdi lemavrica ta kravica je ful luškana tinki_winkica ne bomo te kregale na kahlico ga bom js začela navajat po 1 letu nena80 pa očitno res lika annie mi imamo concord ultimax in nam je res super!!! helena ste kupili stolček?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 17:57:23
|
|
|
|
dreamz
|
To kravico imamo doma in Sebastienu je full všeč ko se mama in tata tako oglašata glede kahlice: mislim, da so včasih full hitreje navajali na kahlico ker so morali prat bombažne plenice, pa tudi v vrtcu niso vzgojiteljice toliko časa menjavale planic. Sedaj pa je full bolj komot menjavat planice za enkratno uporabo, še posebej ko si kje okoli in ne rabiš iskat v sekundi wc za otroka. Ma kje ste vse čveke? Kaj vse pucate doma??
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 18:17:34
|
|
|
|
helenav
|
upam da kero dobim gor..... Klara gre čez urco spat.....in ima v ritki 38.1.....pod pazduho pa 38.6???? to mi itak ne gre v račun...ampak ok....vročina je narasla...kaj mi priporočate? -zbijanje v banjici? in kako? -paracetamol pol svečke? -ali oboje? tnx..šibam pestvat je tako boga...je zaspala v stolčku med hranjenjem?
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 18:21:58
|
|
|
|
dreamz
|
helenav: ma bogaaa makaj zaradi zobkov? jaz bi provala najpej zbit z obkladki. z vlažno hladno tetro. UPAM DA BO BOLJŠE!!!
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 18:22:22
|
|
|
|
sandra85
|
helena skopaj jo v banjici:najprej daj vodo z nekje 38°C in počasi ohlajaj, tako da dodajaš mrzlo. nej se ohladi voda nekje na 34°C. imej jo malo oblečeno, da oddaja toploto iz sebe. čez kake pol urce ji izmeri T, če ji je že kej narastla, ji daj magari svečko ali sirup (pol), da se ne bo čez 1 urco zbudila z T. T pod pazduho kaže prav! nam je tut v ritki pokazalo za 0,5°C manj, pa nej bi glih več pokazalo
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 18:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Helena, jaz bi tudi najprej skopala, pa boš videla kako bo. Upam, da bo vročina padla.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 19:14:27
|
|
|
|
helenav
|
ojla hvala pupe Klara spi....ni mogla več.....in kopanje je zaradi ful utrujenosti odpadlo....je komaj gledala..... sem ji dala pol svečke...in najprej jo je takoj pokakala ven ...pol ko se je fajn spraznila , je dobila novo in ta je baje ostala...čeprav smo ji mogli kar ritko skupaj tiščat....drugič morem obvezno za sirup vprašat... bomo vidli kašna bo noč....če ne jo bomo mogli sredi noči kopat ..upam, da ne... ravnokar je bila spet sirena....boga sploh dihat ne more... grem večerjat
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.