|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 10:06:39
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Jutro! NAjprej glede kahlice. Sem brala dosti člankov na to temo in so si nekako podobni v tem, da mora otrok najprej sam pokazati interes za njo, saj če prehitro posedeš otroka nanjo, jo lahko zasovraži. Dostikrat pa jo ima otrok le za igro in ni namenjena prvotnemu pomenu. Je pa res, da so mnenja različna. Jaz sem Nika začela privajati nanjo, ko se je že zavedal, čemu služi in smo kar hitro prešaltali kar na stranišče z nastavkom, saj mu je bilo bolj všeč. ( to je bilo nekje pri letu in pol) Od takrat dalje je, če je le bilo mogoče, kljub plenički, vedno povedal, da ga tišči lulat in potrebo opravil na stranišču. Imam pa kolegico, ki je hčerko že od 7. meseca posedala na kahlico, pa ji je tudi kdaj uspelo lulati ali kakati vanjo . Drugače pa je naša noč bila . Včeraj sem za kosilo naredila musako in sem že, ko sem jo delala, pojedla veliko kislega zelja. Očitno Zoji to ni pasalo, saj je že zvečer jokala in jokala, ponoči pa se je 3x zbudila z hudim jokanjem, da sem jo komaj pomirila. Upam, da bo danes kaj bolje, surovega kislega zelja pa NE jem VEČ!!! Aljab, Nefretiti, vaju kaj bolijo trebušne mišice??? MENE FUL!!! Čestitke vsem za zobke, obmesečnice... Zoja ima že več kot teden dni belo črtico na dlesni, zobka pa od nikoder!!! Greste kam za prvomajske praznike?? Mi še izbiramo. Bi pa ravno ZDAJ morali biti na Teneriffih, pa smo morali odpovedati, ker ima mož neke nepreložljive obveznosti. Pa smo že prestavili cel kup stravi - Nikovega zobarja, moževo drobljenje kamnov na Bledu ... potem pa je prišlo žal še nekaj, kar pa nisemo mogli prestaviti . Še sreča, da smo plačali riziko odpovedi . Spet dež!! Grem h koloegici na kavo, če že ven ne moreva. ČAW
|
|
|