Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 23:26:53
|
|
|
|
nana 27
|
Dobrodošla, Dreamz Vidim, da vaju je Sandra že vnesla v seznam in da ima Sebasteien RD na isti dan kot naša punca
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 23:38:49
|
|
|
|
dreamz
|
uff, zdaj sem imela en intermezzo s Sebastienom, se je zbudil in samo ujčkanje ni pomagalo, zato je dobil še zizo. Uffa ti zobki, le kdaj bo pokukal ven, da bom vsaj vedla zakaj ponoči ne spim! Sandra: Ja tista potka je fajn ja, samo pozimi skoraj nikogar ne srečaš, poleti pa bo pomojem en tak kup komarjev tam, že sedaj je full mušic. Meni se tudi zdi, da nonstop pospravljam, komaj nekaj dam na mesto, pa je potrebno že en kup drugih stvari in se mi zdi, da je vedno en kažin. nana: OOooo, 31.8. je bil prav lep dan za rodit, ne?
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 23:59:30
|
|
|
|
guppy
|
Lahko noč mamice & sončki
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 0:19:57
|
|
|
|
sandra85
|
guppy danes si pa zgodnja dreamz ja, komarjev pa bo boma spomladi skupaj vozičkale po portorožu-bom imela od maja-septembra avto in vaju bom lahko js prihajala iskat
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 7:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! U madona, danes sem pa prva. Pa kje ste vse? Še sladko spančkate? No, mene je moj mišek vrgel v luft že ob 6h. A bo katera ? Glih kuham, ma kot kaže jo bom tudi sama spila, saj ni nobene online.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:05:01
|
|
|
|
helenav
|
no taka,kot je ta mačka, pa sem jaz danes.....Klara se je kar čez noč prehladila...ima zabasan nos in seveda posledično smo se zbujali na eno uro...če ne celo na manj.. po 2 uri nisem več gledala na uro....pol smo še nosa čistli pa dojili smo se nons top..pa na bok jo popravljali...skratka...tati je šel delat danes s podočnjaki do kolen..mama pa je itak kot štraca.. zdej je zaspala kar v ležalniku tukaj v dnevni, njena soba se zrači. Upam, da bo tukaj lažje zaspala, ko ima zaslon malo dvignjen... dreamzi dobrodošla.....kaj pa na forumu JUžna primorska? Tam se lahko tudi pridružiš..pa na kašen čvek v Izolo si vabljena . tianna sem razmišljala da bi en dan do tebe prišla malo na sprehod..da malo menjam,da sprovam malenkost daljšo vožnjom da te spoznam...kaj veš koliko je od morja do vas...? grem pod tuš, dokler je mir.... aja fluorove tabletke dobili smo ji pri 6 mesecih in jaz kar pozabljam na njih,siver itak še ni zobkov, tako, da ni panike...ji pa zdrobim in ji z žličko čajčka podudim...
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja dreamz, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaaaaa, helena!!! Ma od Obale pa do Sežane je malo, pol urce normalne vožnje po avtocesti.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, saj se bova prej dogovorili. Pa, da bo lepo vreme itd.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:29:12
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, sem zamudila prvo kavo . Midva sva danes po doooolgem času celo do pol osmih spala. Naš se ni celo noč dojil, ampak je pa kampiral na mojem trebuhu....GROZA! Sploh nevem kaj naredit, da se to ne bi tolk pogosto dogajal. Mah problem je tudi v meni, ker zaspim in me šele Žan zbudi in tako minejo dve oz. tri ure. Mogla bi ga odlagat, pa ga ne, ker sem utrujena . Kje je pa lumpa dreamz...dobrodošla . Žan se zdjale igra, jaz pa hitro letim kavico skuhat
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz Operila nisem še dajala; toda če si ga ti že dala, mislim, da 1 kapljica zvečer ne bo škodila. Upam, da gre prehlad čimprej mimo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 8:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nana, ti sigurno veš kako je s temi fluor tabletkami... Zakaj jih nekateri pediatri odsvetujejo?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:06:55
|
|
|
|
helenav
|
Nana, ti sigurno veš kako je s temi fluor tabletkami... Zakaj jih nekateri pediatri odsvetujejo? jaz tudi jaz tudi to je tako....baje niso glih zdrave in naj se je ne bi cele pojedlo ampak le mečkalo malo po ustih in potem spljunilo..ampak ker je to težko..oziroma nemogoče naredit, gre skoraj vse v želodčke...spet pa to ni nič nekaj strašnega za malčke. in tu se spet pokaže neenotnost pediatrov..eni dajo..drugi ne....jaz ji dam enkrat toliko,pa je.....naši včasih uspe par koščkov ven z jezičkom izpljunit, najprej menca po ustih in okuša, pol pa ven zmeče....ampak vedno manj je tega,ker so sladke in seveda ji teknejo... no tako je nam razložila..
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav jaz tudi jaz tudi Ti tudi, ti tudi! Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa je ninčkal do zdaj. No, od 8h. Zdaj pa se gremo igrat.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:31:54
|
|
|
|
annie
|
Dobro jutro, najprej Dreamz dobrodošla med sebtemberkami No, midva z Nikom pa imava danes spalni maraton...najprej me je presenetil in je po dooolgem času prespal celo noč, sicer se je že ob 6.00h zbudil. Ampak je potem nazaj zaspal ob 7.30h in še zdaj spi . Jaz pa sem še malce z njim potegnila, tako da sem zdajle svoje baterije nafilala Uf, hvala mojmu sončku, je pasalo toliko spat Upam, da ga bo tole držalo Z njegovo prebavo je malce boljše, sicer je včeraj še vedno trdo kakal, tako, da sem se danes odločila, da bo imel danes post od GH, na voljo mu bo samo en meni: joška Takole, zdaj pa grem na eno od najljubših del med septemberkami- likanje
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:32:34
|
|
|
|
Rožica*
|
Živjo! Hojla Sandra, tudi mi smo včeraj jedli špinačo in krompir. Da bova močna v nogah in da bova čimprej dohitela Eneja Naravnost obožuje špinačo, ampak kakšnih stranskih učinkov, kljub veliki količini še nisem opazila Igrače: Sem kupila včeraj polžka, mali je 100% navdušen. Ko ga pritisneš za repek se premakne in zaigra pesmico, bi najraje kar tekel za njim, upam da bo čimprej osvojil kobacanje, se nekako postavlja in opira na noge ni pa še ugotovil, kaj z nogicami Ima dve hišici, tista druga, ki je na zgornji sliki ni, se raztavi in je kot Tomiyeva piramida, oz. vsak obroč zase kot ropotulja. Drugače pa jaz skušam malo menjavati igračke, za kratek čas katero pospravim in se igrava z drugimi, tako da mu je pametni kuža še vedno zelo prisrcu, predvsem nejgovo modru uho. dreamzi dobrodošla Operil sva midva zdaj pri 7.m uporabila dvakrat zvečer, kupila pa sem pršilo, za lažjo uporabo. Dieta . Tudi jaz bi ubijala za kekse. Grem zdaj na eno jabolko LP.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 9:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav a operil za otroke je katera že dajala? mi smo ji parkrat dali že pri prvem prehladu pri 2 mesecih...pa razmišljam če bi ji ga dala malo zvečer..da lažje spi....ona in mi tudi Meni je dežurna pediatrinja rekla, da mu lahko špricnem otroški Olynth.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 10:26:27
|
|
|
|
lemavrica
|
Ojla, mi smo imeli bolj švoh noč. Ves čas je nekaj jamral, pomoje je sanjal cel dan pa je imel mal mor. Sej tisto jemanje krvi res ni bilo luštno, čeprav sta bile ful prijazne sestre. No mi je povrnil tako da sva lahko spala do 10h. Zdaj mu kuham jabučka za dopoldansko malico. Rožica kje v BC imajo tega polžka, jaz sem ga samo na Sončku našla. Grem si kuhat
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 10:46:08
|
|
|
|
lemavrica
|
Rožica hvala Kero grdo vreme je spet danes. Tud na en normalen sprehod se ne da it. ker dežuje
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 27.3.2008 10:47:49 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.